2008 Ekim/Kasım Minikleri

tmm canım resmimizi koyarım ama bilmiyorum nasıl eklendiğini

cnm ımageshack sitesine gir browse yazan yere tıklayıp istediğin foto.yu seç, start upload de sonrada, son olarakta hotlink for forums 1 yazan yerdekini kopyalayıp yapıştırıyosun cnm buraya....

teyzelerimiz çok teşekkür ederiz sizeŞeniz
beril de çok tatlı maşallah boncuk boncuk

berilim de burdaymış görmedim laz kızını :) maşallah küp gibi beril kızın bacakları boncuk gözlü tatlı kıza maşallah

seyra berile maşallah süphanallah..
ne çabuk büyüdüler yaaa..Allahım sen yavrularımızı koru yarrabbim..

ben geldim teyoşlar
laviş teyzem ve yağmurun gönderdiği cicileri giydim sizede gösteriyim dedim
mavi badimde batuşun hediyesi:)
nasıl yakışmışmı

oy oy oyyy bu ne güzellik maşallah, ilk resmi gördüm gönerene bakmamışım dedim yağmur bu ama bir terslik var çokta benzetemedim ne çok yakışmış cicileri maşallah allah nazarlardan saklasın

bir açtım piraye hanımla karşılaştım bu ne güzellik yaaaa.
samsuna gittiğimde çarşıyı gezerken bu karadeniz peştameli elbiselerinden bende gördüm ve çok imrenmiştim erkekelerin gömleği pek hoşuma gitmemişti..
ama beğendiğim kadar varmış bir kıyafet anca bu kadar yakışır ha..gelecekte çok canlar yakacak bu kızlar..
öptüm piroşun yananklarından.....
seyracım senin fıstığıda öpüyorum...

inanın ne zamandır uğrayamıyordum bu sayfaya resimler bir baktım gözlerime inanamadım bu kasım bebeklerinin hepsi ayrı bir güzel ayrı bir yakışıklı allah hepsini nazarlardan saklasın bizim makinemiz bayağıdır bozuk o yüzden oğluşun resimleini yükleyemiyorum ama en kısa zamanda bende oğluşumu koyacam

seni eşşek piraye ,laz kızımı oldun sen ..ay çok yakışmış ya, maşşallah ..

denizi de görmedim sanmayın ,o artık koca bir erkek ,tek başına durmuş ben kendi işimi kendim görürüm diyo resmen .onada kocaman bi maşşallah..

ay inanmıyorum yaaa ben nasıl kaçırdım o elbiseyi , bodysi de olmuş pek sevindim canım ..

kızlar valla gelinim diye söylemiyorum , resimlerdekinden bin kat güzel piroşum , 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…