2008 Ekim/Kasım Minikleri

maşallah şunlara bak ya ne tatlılar ne güzel oynamışlar allah nazarlardan saklasın ikisinide andinacım batu maşallah nasıl kocaman durmuş piroşun yanında erkek ya...

valla tam erkek batucum ve piroşta tam cimcime yerim bu ikisini ya maşallah subhanallah v

valla gülizcim senin dediğin gibi ben de heveslendim buluşmaya kız sen muğladaydın dimi sende bize gel bari izmirden de safişi çağırırız bir de atatanem vardı izmirde o her zaman giremiyor heralde biz de böle buluşalım en yakın biz varız birbirimize

Ay hepsini yerim ben büyüdülerde oyunmu oynuyorlar.

Deniz beyde kocaman adam olmuş yürüyecek herhalde Maşallah

Allahim hepsine masallahhh yaaa,kocaman oldular bianda..

bi ara bizde ekleyelimde görün son halimizi.

Bu sayfa beni çok mutlu ediyor, azım kulaklarımda sırıtıp durduğumu fark ettim birden,
çok tatlı bunların hepsi, Yağız, Buğra, Piroş, Batu, Beril, Deniz hepinizi çok çok öpüyorum, 41 kere maaşallah size.
Ayrıca bu piroş ve Batu buluşmalarını çok kıskanıyorum ben.
Beyazmelekcim ben de ızmirdeyim hayatım, Ege bölgesi buluşması olursa katılmayı çok isterim, hatta eşimin ananesi aydınlı oraya da kışları sık sık geliyoruz, belki Eymeni görmeye gelebiliriz, belli olmaz yanim.

ay canım benim valla nasıl sevinirim anlatamam ananene geldiğinde haberim olsun mutlaka beklerim ateş bebekle beraber
ve hakkaten ortada bir yerde bir egeliler buluşması yapalım, bence süper olur

hepinize çokk çokkk teşekkür ederiz teyzoşlar, denizin bıngılları mıncıklamanız için sizleri bekliyor isteyen buyursun:))

bu arada piraye ve batuyada kocaman maşallah çok şeker görünüyorlar birlikte, allah nazarlardan saklasın

Alahım bayıldım öldm bittim mahvoldum maaaşşşşşşaaalllllaahhh 41.000 kereee
hepsini Allahım esirgesinnnn
bu kadar güzel olunurmu yaaa
ne kadar tatlılarrr

Güle güle giysin pirosum pek yakışmış kızıma maşallah. Deniz de coktatli ya tam bir erkek lolipop gibi yerim onu ben

ee fikrimizi okudun mu safişciğim

kızlar ben buluşmaya dünden hazırım ayoll zaten İst.dakilere çok özeniyom bu konuda.hep söylüyom en sonunda taşıncam oraya kaydirigubbakcemile3
krikitosta var o da yeni katılmıştı,evlerimiz yakın onunla henüz buluşmadık ama bizde düşünüyoruz buluşmayı,o da katılmak ister sanırım.Ata_tanem ve fater çok az giriyorlar,onlar bizim etkinliklerimize katılamazlar gibi geliyor bana.

buluşma yeri olarak bana İzmir uyar,malumunuz :)) ama Aydında uyabilir,çünkü benimde eşim işi dolayısıyla aydına gidip geliyor bazen.bende takılırım peşine kaydirigubbakcemile
hatta başka gelmek isteyen olursa İzmirden servis şeklinde hep beraber de gidebiliriz ama beni düşündüren şey şu,beyazmeleğim çalışıyorsun sen,vaktin yokki.nasıl görüşücez,boş olduğun gününüde ailene ayırıyorsun.tabi bu diğer çalışan ark. için geçerlifisfisfis

maşallah kız hakikaten 2 yaşında çocuk gibi duruyo nazar değmesin kuzuma maşşşaaallah :)) 1. resimdeki bisikletten bende istiyom daha doğrusu annem istiyo ama biizmki daha çok minik binemez diye almadık valla,seninki biizmkininm yanıanda abisi gibi durur eheheheh

Ayyy gerçekten Allah nazarlardan saklasın hepsini. Emirgan korusundaki Deniz, PİROŞ ŞOV, gelin damat çok tatlılar ya öldüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…