ahhh keşke gelebilseydimm..çok istedim canım ama malesefki şu günlerde çok zor..inşlah bir gün diyeyimmm..:teytey:gülizim gel hayatım misafirimiz ol canım
Bu sayfa beni çok mutlu ediyor, azım kulaklarımda sırıtıp durduğumu fark ettim birden,
çok tatlı bunların hepsi, Yağız, Buğra, Piroş, Batu, Beril, Deniz hepinizi çok çok öpüyorum, 41 kere maaşallah size.
Ayrıca bu piroş ve Batu buluşmalarını çok kıskanıyorum ben.
Beyazmelekcim ben de İzmirdeyim hayatım, Ege bölgesi buluşması olursa katılmayı çok isterim, hatta eşimin ananesi aydınlı oraya da kışları sık sık geliyoruz, belki Eymeni görmeye gelebiliriz, belli olmaz yanim.
Alahım bayıldım öldm bittim mahvoldum maaaşşşşşşaaalllllaahhh 41.000 kereee
hepsini Allahım esirgesinnnn
bu kadar güzel olunurmu yaaa
ne kadar tatlılarrr
valla tam erkek batucum ve piroşta tam cimcime yerim bu ikisini ya maşallah subhanallah v
valla gülizcim senin dediğin gibi ben de heveslendim buluşmaya kız sen muğladaydın dimi sende bize gel bari izmirden de safişi çağırırız bir de atatanem vardı izmirde o her zaman giremiyor heralde biz de böle buluşalım en yakın biz varız birbirimize
Bu sayfa beni çok mutlu ediyor, azım kulaklarımda sırıtıp durduğumu fark ettim birden,
çok tatlı bunların hepsi, Yağız, Buğra, Piroş, Batu, Beril, Deniz hepinizi çok çok öpüyorum, 41 kere maaşallah size.
Ayrıca bu piroş ve Batu buluşmalarını çok kıskanıyorum ben.
Beyazmelekcim ben de İzmirdeyim hayatım, Ege bölgesi buluşması olursa katılmayı çok isterim, hatta eşimin ananesi aydınlı oraya da kışları sık sık geliyoruz, belki Eymeni görmeye gelebiliriz, belli olmaz yanim.
ee fikrimizi okudun mu safişciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?