2008 Ekim/Kasım Minikleri

masallah denıze hayatım aynı sana benzıyor sacları ve dudakları arkadasların dedgı gıbı hakkenden de buyuk duruyor 41 kere masallah subahaallah

piraye. andina ve çilek..
maşallah süphanallah kuzucuklara..Hepside birbirinden tatlı..Allahım sen nazarlardan koru yarabbim yavrularımızı..
tü tü tü maşallah...

melekcim çok iyi olur valla..aydın 1 saat uzaklığımız...ben uyarım .....
çilekçim denizde büyümüşş..koca adam olmuş maşallah..

safşciğim doğru diyorsun sadece birgün tatilim var ama sonuçta her hafta buluşmuyoruz ya ayda yılda bir o kadarcıkta olsun canım birgüncük kocişimle ayrı kalıverelim nolcak kaydirigubbakcemile3
ama tabi asıl önemli olan şey buluşacağımız bütün arkadaşlarımız aynı gün boş olması gerek o da önemli
şimdi kimler var lsteleyelim
1. Beyazmelek
2. Saphira
3. Gülizgül
4. Darilgen
5. Krikitos
5 kişiyiz heralde atatanemle faterde isterse o zaman 7 kişi oluruz ya iki kişi olsakta farketmez önemli olan ayarlayabilmek benim bu aralarda izmire gelmem mümkün değil ama bak senin eşinin işi çıkabiliyor geliyorsun darilgeninde ananesi buradaymış o da gelebilir ben izmire gelecek olursam zaten kesin haber ederim bilmiyorum belki bayrama kocişim gezmeğe getirebilir beni izmire zemuszemus

bu arada

KK'nın delikanlıları deniz ve batu maşallah kızlar hormonlu mu sizinkiler kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana pirğşla batuyu sölemiştim zaten denizi yeni gördüm maşallah kıvır kıvır saçlarına bittim sölemeden edemeyeceğim

hafta sonu olursa bana uyar canımcım..bnede bayramdan sonraki hafta izmirdeyim...

hepinize ayri ayri tesekkür ederiz ederiz teyzeleri,¨keske birazda huy olarak büyüsek ama o baska bahara kaldi galiba..

teyzeleyiiim çekilin Eymen geliyoooooyyy :sm_cool:
bu benim stüdyoda ekilmiş fotoğyafım annem sizley için fotoğyaftan fotoğyaf çekip buyaya koydu :roflol: güzel çıkmışmıyım acaba tabi bu pozlay oluşana kaday fotoğyafçı amcayı baya teylettim zoyladım sanıyım hi hi hi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…