kızlar ben buluşmaya dünden hazırım ayoll zaten İst.dakilere çok özeniyom bu konuda.hep söylüyom en sonunda taşıncam oraya kaydirigubbakcemile3
krikitosta var o da yeni katılmıştı,evlerimiz yakın onunla henüz buluşmadık ama bizde düşünüyoruz buluşmayı,o da katılmak ister sanırım.Ata_tanem ve fater çok az giriyorlar,onlar bizim etkinliklerimize katılamazlar gibi geliyor bana.
buluşma yeri olarak bana İzmir uyar,malumunuz :)) ama Aydında uyabilir,çünkü benimde eşim işi dolayısıyla aydına gidip geliyor bazen.bende takılırım peşine kaydirigubbakcemile
hatta başka gelmek isteyen olursa İzmirden servis şeklinde hep beraber de gidebilirizama beni düşündüren şey şu,beyazmeleğim çalışıyorsun sen,vaktin yokki.nasıl görüşücez,boş olduğun gününüde ailene ayırıyorsun.tabi bu diğer çalışan ark. için geçerlifisfisfis
hafta sonu olursa bana uyar canımcım..bnede bayramdan sonraki hafta izmirdeyim...safşciğim doğru diyorsun sadece birgün tatilim var ama sonuçta her hafta buluşmuyoruz ya ayda yılda bir o kadarcıkta olsun canım birgüncük kocişimle ayrı kalıverelim nolcak kaydirigubbakcemile3
ama tabi asıl önemli olan şey buluşacağımız bütün arkadaşlarımız aynı gün boş olması gerek o da önemli
şimdi kimler var lsteleyelim
1. Beyazmelek
2. Saphira
3. Gülizgül
4. Darilgen
5. Krikitos
5 kişiyiz heralde atatanemle faterde isterse o zaman 7 kişi oluruz ya iki kişi olsakta farketmez önemli olan ayarlayabilmek benim bu aralarda izmire gelmem mümkün değil ama bak senin eşinin işi çıkabiliyor geliyorsun darilgeninde ananesi buradaymış o da gelebilir ben izmire gelecek olursam zaten kesin haber ederim bilmiyorum belki bayrama kocişim gezmeğe getirebilir beni izmire zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?