2008 Ekim/Kasım Minikleri

eymen in gülen yüzü solmasın inşallah ve bütün bebeklerimizin egeliler buluşması yapılırsa ben dünden razıyım bana hergün uyar umasa uyar uysada uyar :) keşke gerçekleştire bilsek safişim bizde buluşalım kuzum kıskandım valla piroşla batu yu bizim melekler de oynar böle arkidiş arkidiş :)

ilke deniz, deniz, eymen oğlana maşallah..
kızlarda çok tatlı ve şirinler..
ekim kasım minikleri çok tatlı kısaca..

beyazmelek maşallah eymene.. Allah nazarlardan korusun canım..
Ay ben senin gülüşünü seviyim..kuzummm..

teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için evet çok güzel çıktı oğlum ben de çok sevdim hatta annem yürümeye başlayınca bir tane daha çektirin ayakta diyor ama bakalım şimdilik o beklesin hele bir yürüsün de düşünürüz bu bir tane böle kalsın hatıra işte

yemek geliyorr uuuuu anne yememmm demek bu

kafamı bozma haa yoğurt falan yemem ben

Son düzenleme:
ayyy krikitoscum bu halsiz halimle suratımı asmış oturuyordum vallahi güldürdün yüzümü daha doğrusu sen değil oğluşun gldürdü yavrum benim ne tatlı olmuş büyümüş o yemek ve yoğurt olayı süperdi :roflol:
2 günlük hallerine bak ne kadar kalmış gibi dimi duygulandım vallahi :sinifsinif:

çok tatlı maşallah canım allah bağışlasın kuzucuğunu size

ayy niye büyütemedim ben ki en büyüğünü seçiyom gene olmuyooorrrr

resimi seçtikten sonra boyutunu seçip yanındaki küçük kareciğin içine de tıklıyor musun canım ve en büyüğünü seçme o dediğim ortadakini se. 420-680 gibi bişeydi yada tam tersi o küçük kare kutuya tıklamıyorsan olmaz

eymennnnnn yerim seni ham yaparım nasıl içten gülmüş maşallah sana....
krikitosçum senin oğluşunda nekadar tatlıymış öyle maşallah ona
cerenimoya da maşallah koca kız olmuş valla

Maşallah mert bebeğe , çok güzel bi bebiş , hay Allahım ya kasım bebeklerinin hepsi birbirinden güzel..
Canım 600x800’ü seçeceksin , o zaman büyür resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…