2008 Ekim/Kasım Minikleri

Buğrişte tv ye dalarsa ayakta 10-15 saniye duruyo.sonra onu bıraktığımı anlıyo gülerek hemen yere oturuyo.Korkuyo daha canımmm:=)

ayy maşşallah canım yaa ,bide sırıtmış :))) yerim onu ben ,oynasın bakalım laptopuyla afferim..

bugrise pirosa ve cerenimoya kocaman masallah.......

maşallah ceren'e çok tatlı annesiopuyorumnanaktan

cerenimizde gelmiş..maşallah bebişimize...

cerene de maşallah .Yürüyomu dark sanki ha yürüdü ha yürüyecek bi hali var:))

ceren yürüyo topiğini merakla bekliyoruz:lepi:

Evet kızlar artık baya baya yürüyor evde.

Tabi başını alıp gitmiyor ama 10 adımdan fazlasını rahat gidiyor.
Canının istediği yerde alini bırakıp yürüyor.
Daha tam güveni gelmediği için tutunacağı şeylere doğru yürümeyi tercih ediyor.

Resimlerin birindede yürürken çekmiştim,kaçmamış gözünüzden :)))
Koltuktan yanıma kadar yürüdü o resimde.

İnşallah bugün fotoğraf mak alırsam kameraya çekicem yürürken size:)

Piroş Topik açmadım canım önceden çıtlatmıştım yürümeye başladığını die:))
İlk yürüyen oldu heralde dimi yani şimdi :) Bu ünvanı almış sayılır demi kaydirigubbakcemile3

İlk Kasım bebbeği zaten Ceroş,acelecileri saymazsak tabi

yürüyo bence o zaman 10 adımdan fazlasını atıyomuş fıstık maşallah zaten ilk yürüdüklerinde öyle oluyo ablamın çocuklarından biliyorum gün geçtikçe dahada hızlanır zilli koşarsın artık peşinden:))
piroş acelecilerden ama anca 3-4 adım atıyo darısı başımıza

ben 9 aylık yurumusum esımde yasında yurumus ama bızım tembelın oyle bır nıyetı yok. yaklaısk 2 aydır falan ellerınden tutup yurutuyoruz sureklı yurutec falan ıstemıyor artık.. bı yurusede kurtulsak bızde aksama kadar onu gezdırmekten

oyyy Ceren e maşallahhh :lepi:
tabii ilk yürüyen Ceren olduu ben anladım ama hemen sizi gidi gidilerr:)

buğraya,piroşuma,cerene,zeynep ceyline maşallahhh nasıl da şeker hepsi yaaa:)))
darkcım maşallah ceren yağur en küçük kasım bebği olduğu için daha öyle bir gelişme yok fakat geçen gün 2-3 sn farkında olmadan desteksiz ayakta kaldı sonra farkına varıp hopp bıraktı kendini yereee

bizim tembel oğlanfda öle bi çaba yok valla koltuk kenarlarında oda ancak ben dibinde olcam hemen yakama yapışıyor tırsaki oldu benim oğlan öncenden daha cesur yürekti salıyodu kendini sanki yürücekmiş gibi.bütün bebeklerimize maşallah ilk kasım bebeği ceren son doğan yağmur mu kızlar bizmki 23 kasım doğumlu

ayy masallahh zeynep ceyline nede güzel gülermis..

birde ismindenmidir nedir baska bir cekiyor bu zeynep ceylin hanim beni:)))

dark masallah canim yavas yavas ilerletir artik ceren.

bizim pasa kaldirabilirse totosunu yürüycektir heralde bi ara.

zeynep ceyline ve cerene maşallah, ama cerene bir kez daha maşallah çünkü yürümeye başlamış

3-4 atıyorsa tamamdır ,çok yakında ilerletir.
Ama arada antreman yaparsan kendine güveni geliyor.
geçen öğrencilerimle yürüttük biraz,o gün baya kendine güveni geldi.
Eşin alsın,sende karşıda dur.Anneye hemen geliyorlar :))) Ama 3-4 adımlık olsun.Zamanla zaten ona göre uzağa gidersin.

Antremanın faydası düşmesinde oldu.daha yumuşak düşüyor biliyormusun artık.
Baktı olmuyo yavaşça çöküyo çünkü.

sende erkenmi yürümüşsün darkçım
Tam hatırlamıyorum canım ama sanırım biz genelde yaşımızda yürümüşüz heralde.Öle bişi hatırlıyorum.Annem gelince sorayım bida:)

oyyy Ceren e maşallahhh :lepi:
tabii ilk yürüyen Ceren olduu ben anladım ama hemen sizi gidi gidilerr:)
Teşekkürler Derincim

teşekkürler canım.Ooo 1 ay var aralarında nerdeyse :) cerende 1 aydır başladı çalışmalara zaten.

ceren öyle yapışmıyordu canım.
Bence sen bebeğinin hep yanında ol kendine güveni gelene kadar.Böyle devam et.Korkmasın tek kalıp düşücem diye

Taş yerinde ağırdır diyodur bence Deniz Paşa :)yerimseniben

zeynep ceyline ve cerene maşallah, ama cerene bir kez daha maşallah çünkü yürümeye başlamış
teşekkür ederim canım.

3-4

ceren öyle yapışmıyordu canım.
Bence sen bebeğinin hep yanında ol kendine güveni gelene kadar.Böyle devam et.Korkmasın tek kalıp düşücem diye

.

sağol canımcım bizde antramanlara başlayalım artık biraz cesaret işimizi görür bu bayram tatili babasınla bol bol yürütürüz artık zaten mert emeklemedide daha bende babasıda hiç emeklememişiz bizim oğlan asker sürünüşü yapıyor sırnaşık şey

Kızlar bugün Ceren yürürken fotolarını çektim yeni makinamla.Çok güzel görüntüsü.

Ama çok yorgunum,nasıl pc ye atıcamıda bilmiyorum.Artık bi ara toptan koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…