bugrise pirosa ve cerenimoya kocaman masallah.......
maşallah ceren'e çok tatlı annesiopuyorumnanaktan
cerenimizde gelmiş..maşallah bebişimize...
cerene de maşallah .Yürüyomu dark sanki ha yürüdü ha yürüyecek bi hali var:))
teşekkür ederiz teyzeleri
cerenimonun kuyruklara bakın siz maşallah şirin şey,hani saçı yoktu annesi bak ne güzel kuyrukları var haksızlık etme kıza:))
sanki yürüyo gibi ceren dark yoksa yürüyoda bizdenmi saklıyosun:)) en erken ceren yürür bence kasım bebelerinden
derincim görünce tahmin ettim zaten
çok iyi oldu orası zaten :)))
piraye sana katılıyorum bana da ilk yürüyecek cerenmiş gibi geliyor hatta baksana desteksiz ilk adımlarını atmaya başladı bile.. ama varya çok yaramaz olacak bu kız dark demedi deme .. çekmeceyi ne hale getirmiş ve nasıl zevk alıyor gibi hali var :))
ceren yürüyo topiğini merakla bekliyoruz:lepi:
3-4 atıyorsa tamamdır ,çok yakında ilerletir.yürüyo bence o zaman 10 adımdan fazlasını atıyomuş fıstık maşallah zaten ilk yürüdüklerinde öyle oluyo ablamın çocuklarından biliyorum gün geçtikçe dahada hızlanır zilli koşarsın artık peşinden:))
piroş acelecilerden ama anca 3-4 adım atıyo darısı başımıza
Tam hatırlamıyorum canım ama sanırım biz genelde yaşımızda yürümüşüz heralde.Öle bişi hatırlıyorum.Annem gelince sorayım bida:)sende erkenmi yürümüşsün darkçım
Teşekkürler Derincimoyyy Ceren e maşallahhh :lepi:
tabii ilk yürüyen Ceren olduu ben anladım ama hemen sizi gidi gidilerr:)
teşekkürler canım.Ooo 1 ay var aralarında nerdeyse :) cerende 1 aydır başladı çalışmalara zaten.buğraya,piroşuma,cerene,zeynep ceyline maşallahhh nasıl da şeker hepsi yaaa:)))
darkcım maşallah ceren yağur en küçük kasım bebği olduğu için daha öyle bir gelişme yok fakat geçen gün 2-3 sn farkında olmadan desteksiz ayakta kaldı sonra farkına varıp hopp bıraktı kendini yereee
ceren öyle yapışmıyordu canım.bizim tembel oğlanfda öle bi çaba yok valla koltuk kenarlarında oda ancak ben dibinde olcam hemen yakama yapışıyor tırsaki oldu benim oğlan öncenden daha cesur yürekti salıyodu kendini sanki yürücekmiş gibi.bütün bebeklerimize maşallahilk kasım bebeği ceren son doğan yağmur mu kızlar bizmki 23 kasım doğumlu
Taş yerinde ağırdır diyodur bence Deniz Paşa :)yerimsenibenayy masallahh zeynep ceyline nede güzel gülermis..
birde ismindenmidir nedir baska bir cekiyor bu zeynep ceylin hanim beni:)))
dark masallah canim yavas yavas ilerletir artik ceren.
bizim pasa kaldirabilirse totosunu yürüycektir heralde bi ara.
teşekkür ederim canım.zeynep ceyline ve cerene maşallah, ama cerene bir kez daha maşallah çünkü yürümeye başlamış
3-4
ceren öyle yapışmıyordu canım.
Bence sen bebeğinin hep yanında ol kendine güveni gelene kadar.Böyle devam et.Korkmasın tek kalıp düşücem diye
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?