2008 Ekim/Kasım Minikleri

amanda aman maşallah bugrayada piroş'ada çok tatlı çıkmışlar ben daha cesaret edemiyodum otür oyuncaklara bindirmeye bende kızımı bindireyim bare

Yağız adı gibi maşallah :)) Kara yağızz delikanlı:) gözleri de çok güzell maşallahh

buğra çok yakışıklı olmuş annesi
saçları uzamış ama önlerinden kestirseniz daha iyi olur kıvırcıklanınca saçları çok yakışmış maşallah

buğra çok yakışıklı olmuş annesi
saçları uzamış ama önlerinden kestirseniz daha iyi olur kıvırcıklanınca saçları çok yakışmış maşallah
teşekkürler canım bende öyle diyorum arkalara dokunmadan önlerinden aldırabilsek iyi olcak:)

ay çok tatlı bunlar ya bayıldım hallerine ..
bu arada derinn burası sankim leventteki alışveriş merkezi mi ??

ay çok tatlı bunlar ya bayıldım hallerine ..
bu arada derinn burası sankim leventteki alışveriş merkezi mi ??

:) Evet metrocıty nin otopark katlarından birini de bu şekle dönüştürmüşler.Güzel olmuş tam bize göre.zırt pırt gidiyos artık.:)

cerene de maşallah .Yürüyomu dark sanki ha yürüdü ha yürüyecek bi hali var:))

teşekkür ederiz teyzeleri
cerenimonun kuyruklara bakın siz maşallah şirin şey,hani saçı yoktu annesi bak ne güzel kuyrukları var haksızlık etme kıza:))
sanki yürüyo gibi ceren dark yoksa yürüyoda bizdenmi saklıyosun:)) en erken ceren yürür bence kasım bebelerinden

derincim görünce tahmin ettim zaten
çok iyi oldu orası zaten :)))

piraye sana katılıyorum bana da ilk yürüyecek cerenmiş gibi geliyor hatta baksana desteksiz ilk adımlarını atmaya başladı bile.. ama varya çok yaramaz olacak bu kız dark demedi deme .. çekmeceyi ne hale getirmiş ve nasıl zevk alıyor gibi hali var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…