2008 Ekim/Kasım Minikleri

ben burayı ne kadar ihmal etmişim fırsat bulamıyorumki içim açıldı vallahi tüm kasım bebeklerini doyasıya öpüyorum kokluyorum maşallah hepsine allah nazarlardan saklasın

atlayın kızlarrr sizi gezdirim birazzzz

buda yakın arkadaşım örümcek adam

meyaba teyzeleyim hepinize günaydım men bugün eyken kalktım oyuncaklayımla oynuyoyum

hazırlanıyos andiii benide gezdirsin ama:))
piroşun yeni foto.larını koydum teyzeleri bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/228760-piraye-hira-min-fotograflari-22.html

uzun zamandır yoktuk bizde geldik artık
banyodan yeni çıkmış mis kokulu çağan gönderiyorum size
http://img195.imageshack.us/img195/3848/resimlerim386.jpg

sabah sabah bir geldim ikl burayı açtım ne zamandır unutmuşum aman allahım melekler geçidi gibi olmuş hepsinin mutluluğu gözlerine yansıyor inşallah hep böle mutlu kalırlar gülen yüzleri hiç solmaz
o kadar saf ve masum görünüyorlarki canlarım benim yaa
krikitosum seninkini koyamadım ebatı çok büyük diye sakın unuttum sanma bu arada o kolundaki künyeyi durduruyormu kolunda asılıp çıkarmıyor mu ben de çok heves ediyorum ondan hatta ananesi doğum gününde alacaktı dedim alma çünkü kullanmıyor anında söküp atıyor mavi boncuk takmıştım bi kere işi gücü bırakıp ona takılıyor koparana kadar koluna bakıp duruyor

ve cagancukkum bu topikle alakası yok ama yine de soraım sana belki uğrarsın buraya özelden de mesaj atarım şimdi yeni farkettim yaşadığı şehir balıkesir yazıyor buralara çok yakın sayılmaz ama çok uzakta sayılmaz egeli anneler olarak 29 ekim de buluuyoruz aydın da canım gelmen mümkün olur mu acaba kocişini falanda getirebilirsin bizim kocişlerde gelecek kaydirigubbakcemile3

remedios vallahi ısırasım geldi..özellikle 2. ve 3. resimlerdeki pozlara bayıldım...çoktatlıolmuş..maşallah yağıza..

bencede çok yakışıklı bu Yağız efendii yaaa.Maşallahhh opuyorumnanaktan

remedios çok tatlı yağız ya bu nasıl bir yakışıklılık böyle ısırasım geldi valla saçlar biraz gitmiş gibi sanki yanılıyor muyum?

remedios bayıldım bayıldım resimlerine
ya diyorum tam italyan erkeği bu çocukkk
farklı bir havası var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…