2008 Ekim/Kasım Minikleri

damadım gelmiş tüm yakışıklığı ve karizmasıyla...maşallah sana
merhaba ekim-kasım teyzelerimopuyorumnanaktan
merhaba andina teyzeciğimopuyorumnanaktan

korsancılık oynuyorum ben

,

remediyos çok tatlı maşallahh..gözlerini yerim ben onun kocamn kocamn ne güzel maşallahhh
YİĞİT EFE ARTIK TEK BAŞINA BÜYÜK YATAĞA TERFİ ETTİ

büyümüşte büyük yataklara geçmiş yiğit efe..kıvırcık kıvırcık ne güzel saçları..maşallahh

eeee bizde gelelim dedik..daha yürüyemedik, konuşamadık ama okumayı söktükk:)))) yalnız tersinden başladkkk..:)))

Son düzenleme:
yiğit efenin kırmızı pijamalarını yerim ben , o ne yakışıklılık maşallah

gülizcim eylül için yorumumu face de yapmıştım zaten , eylül hanım aşmış kendini biz yürütmekle falan uğraşırken hanımefendi kitap okumaya başlamış , çok güzel görünüyor

maşallah maşallah maşallahhhhh hepsi çok tatlı Remedios yerim onun adidas çoraplarını ben işin zor bu oğlanla çok çapkın bakıyor :) kızlar dizilcek böyle giderse evin önüne

gülizcim yaa çok tatlı maşallah eylül yalnız eylülü kitabın resimlerine felan bkıyor gibi yağmur kitap geçse eline direk yiyorrrr:)

ayy evet ya maşallah eylüle resmen bilinçli bakıyor anlamak için bakıyor sanki mert te direk köşeden başlıyo yemeğe bide vermiyor sonra yırtıyor bi tarafını :) bütün bebeler cin cin bakıyor valla boş bakan yok yiğğitinde kıvırcık saçlarını yiyimmm ben mucukkkkkkkk

ya sorma canım..aştı benim kız kendini..bide konuşsa anne dese çok mutlu edecek beni..

gülizcim yaa çok tatlı maşallah eylül yalnız eylülü kitabın resimlerine felan bkıyor gibi yağmur kitap geçse eline direk yiyorrrr:)

canım bizim kitapta yok artık..eylülde hep yırtıyo..o kitabın yırtılmadan az önceki haliydi :))

valal bilmiyom canım .kendince anlıyodur belkii..:))kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanzeynacığım yiğit efe çok tatlıııııııııııı

gülizciğim eylüle de maşallah eğitim hayatına başlamış erkenden

minikciğim çok teşekkürler birazcık çapkınlık var bizimkinde çok öpüyoruz seniopuyorumnanaktan

zeyna ve güliz maşallah yavrulara..
zeynacım yiğitin yeni yatağına terfi etmiş hayırlı olsun...:))
gülizcim gerçekten okuyor anlıyorgibi bakmış senin fıstık.. benim oğlanlarda hemen yeme eğilimine geçiyorlar...

sorma canım babası öğretmen ya ondandır..her halde babasından hevesleniyo..zamanı gelincede bakmaz ha..:)))

kuzucukların hepsine maşallah süphanallah..
hepsi birbirinden yakışıklı ve güzel.)))
tşlker teyzesi
öyle gibi canım..

eylüle ve yigit efe`ye kocaman massallahh..kizlar ne cabuk büyüdü bizim bidiklar ya

her gecen gün degisiyorlar.

yiğite de eylüle de maşallah valla

çilek sana katılıyorum ne çabuk büyüdüler dimi
dün gece resimlere bakıp bakıp ağladım resmen

bunlarda bizim arşivden..:))
kerem bey çapkınlığa başlayalı çok oldu şimdi küçükler kesmiyor büyük güzel kızlara ağzı açık bakıyor kerata..
kaan bey ise kendi halinde arbasıyla meşgulll...

kaanıma şapka çok yakışıyor..:))

kerem beyde kudurukluk peşinde herzamanki gibi....

salıncak sefamız...

en büyük türkiyeeeeeee...turkbayragi

aaaaaaaaaaaaaa bune be bi nişan davası daha mı istemeye gidicek kız bırakmadınız haaa ben aslında saphira nın kızı okyonus duya bitiyorum ama 29 ekimde mert le ikisisinin tepkinede bakayımda istemeye gideriz artık bi akşam ailecek saphiraya lülülülülülü

ayyyyyyyyyyyyy ne ayıp isminide yanlış yazmışım hem istiyoz hem yanlışlar yapıyoz ayıp ayıp duru okyanus kızım sen benim kusuruma bakma işte yaşlılık ne yapçan :) :) :) :)

eylül e maşallah çok güzel çıkmış erkepe benziyodu şimdi kız olduğu belli
kitabınada nasıl akıllı akıllı bakıyo maşallah ters ama olsun
piroşta geçende hacı sayidin katoloğuna bakıyordu sen pasta seçemedin ben seçerim kendi pastamı diye düşündü heralde::))

valla herkeste bi nişan nikah telaşı ,bizim kızı beğenen yok heralde ,bak evde kaldık bu yaşta görüyomusun yahu..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…