2008 Ekim/Kasım Minikleri

yasmin damat adayım çookkk tatlı çıkmış..yerim ben onu yerim..cokacimcoook
eve gittiğimizde aysuya mutlaka gösterecem..
büyük bir ihtimalle ekranı yalayacaktır..öpmek ister çünkü..

yasmin damat adayım çookkk tatlı çıkmış..yerim ben onu yerim..cokacimcoook
eve gittiğimizde aysuya mutlaka gösterecem..
büyük bir ihtimalle ekranı yalayacaktır..öpmek ister çünkü..

Memnun olurum canım.Hayırlısı, akşam beye de gösteriyim senin kızın resmini:))Şeniz

artık izdivaç diye yeni bir topik açalımkaydirigubbakcemile3

ilk çiftlerimiz:

1- piraye-batuhan

2- aysu-anıl

Canım bizimki kesin değil.Laf aramızda kız biraz asabi, cadı gibi biliyo musun? Annesi normalde böyle değil dedi.Şöyle birkaç defa gidip geliyim Hilale bakıyım kız evde nasıl? Hamaratmı, sinirlimi, eli hızlı mı?Ayy kız çok güzel.Oğlum gibi yanakları ısırmalık.kaydirigubbakcemile

ahhh ahhhh yandık biz...
aysu kesin evde kalacak((
şimdi iyice zıvanadan çıktı..
yasmin çok üzgünüm canım( anılın kısmetinide kapatmayalım..siz bence başkalarınada bakın:))))
kıyamam ben anıla!!!!!!!!!!

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 86 posts.
Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. kızlar bu ne demek resim yüklemek istediğimdebu hatayı veriyor

canım anladığım kadarıyla 100 mesaj yazmış olman gerekiyor , şu ana kadar 86 mesaj yazmışsın o yüzden yayınlamıyor fotoğrafları

maşallah canım oguz emreye çok tatlı çıkmış
herkez izdivacını gerçekleştiriyo hadi bakalım hayırlısı ama bizide begenen yok henüz bi ara şöylew bi iki foto koyayımda kızım evde kalmasın

gelinligimizi giydik hazırız ama talibimiz yok:)))) ( bu arada yavrumun gözüne nazar degmişti o ara bi gözü şişti o zaman

gülizciğim unutmuşuz gerçekten kusura bakmayın hadi hayırlı olsun

dilekciğim maşallah tatlı oğluşuna

önemli değil canım..kusurumu olurhiçç..

gelinligimizi giydik hazırız ama talibimiz yok:)))) ( bu arada yavrumun gözüne nazar degmişti o ara bi gözü şişti o zaman

böyle güzel kızın nasibi olmazmı hiç annesi..eminim çokturda siz beğenmiyorsunuzdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…