2008 Ekim/Kasım Minikleri

ayyyyyyyy çok alemsin eylülcüm senin fıstığı çok beğeniyorum gülüşüde süper ama arada mesafelerde var ben oğlumu istanbullara yollayıpta hasret çekemem valla :) çok alem gacısın valla

maşallah kuzulara

eylül, yiğit, kaan ve kerem beylere kocaman maşallah tekrar

iç güvey alırdık krikitoscum :))

yaw şu çapkına bak sen ,nazlıcım işin zor valla ,şap diye öpmüş kızı ,ilerde tuttuklarını getirmesinler eve :))
valla çok yakışıklı oluyolar günden güne .maşşallah ..

ay nazar boncuğu koycaktım mesaj gitmiş:)

zeyna o yataktamı uyuyor yiğit, düşmüyormu merak ettim?

nazlımelek tekrar maşallah bıdıklarına çok şekerler ,

eylül benim denizde boşta canım melise bir göster istersen albümümüzü:))

gerçi lelalden randevu istedik ama henüz bir cevap gelmiş değil:)

eylül bende merak etmiştim gerçekten düşmüyormu o yataktan.
bu arada remedios, eylül ,denizannem teşekkür ederiz..:))

nazlıcım kerem çapkınlıkta sınır tanımıyor yalnız yanındaki fıstık da çok memnun gibi:)
maşallah kaan ve kereme

eylüle ve yigit efe`ye kocaman massallahh..kizlar ne cabuk büyüdü bizim bidiklar ya

her gecen gün degisiyorlar.

yiğite de eylüle de maşallah valla

çilek sana katılıyorum ne çabuk büyüdüler dimi
dün gece resimlere bakıp bakıp ağladım resmen

evet kızlar ya gerçekten ne kadar çabuk büyüyorlar..daha geçen sene bu saatlerde daha dünyada bile değildiler..yerimseniben

nazlı melek çok tatlılar ya..çapkınlığıda başlamışlarr...oooo sen erkenden babaannede olursun bı gidişle

maşallah benim gelinimeşimdiden okumayı öğrenmiş eee nişanlısınada öğretir artık:dance:
ne demek dünürüm..damadım istesin tek..kızım hemen ilgilenir nişanlısıyla..:lepi:

sözüde takıveririz orda...

tşkler canım.evet ancak kız gibi olduk..

maşallah kuzulara

eylül, yiğit, kaan ve kerem beylere kocaman maşallah tekrar
teşekkürler teyzesiia.s.

Ya nazlımelekçim maşallah yavruşlara ne tatlılar öle.yalnız kızımızda mest olmuş öpücükten çok tatlılar maşallah.Değil şapka bu yakışıklılara her giydikleri yakışmışş annesi

yasmıncım yakısıklı oglusuna maasallah
ayrıca bulusma fotolarında yakısıklı oglusunu aysu kızdırıken gormustuk
bızden yuz gorumlugu alamazsın yerimseniben

Sağolun kızlar.Her akşam oğlumla başbaşayız.Baba geç geliyo.Ben de fırsattan istifade foto.çekiyorum.Beğendiğim bikaç resim işte.

canım canım canım nasıl güzel çıkmış tatlı oğluşum benim küçük Anıl bey yerim seni bi yakalarsam ham yaparım haberin olsun

yasmıncım yakısıklı oglusuna maasallah
ayrıca bulusma fotolarında yakısıklı oglusunu aysu kızdırıken gormustuk
bızden yuz gorumlugu alamazsın yerimseniben

Kalimerom canın sağolsun.Acaba kandırabilir miyim dedim ama yutmadın:)))) O Aysu hatunu çok hoşuma gidiyo.Bi anlaşsalardı söz kesecektik ama bakalım hayırlısı:)))

Gülizcim teşekkürler canım.Bu bebişlerin hepsi çok tatlı.Dişleri 6 tane oldu teyzoşu.Altta 3, üstte 3 oldular.

nazlımelek dün senin bebişlere yazdım sanıyordum çünkü dün baktım fotolara ama yazmamışım sanırım maşalah yavrularıma ne güzel oynuyorlar beraber nasıl eğlenceli çıkmış resimler küçükken biraz zordu ama büyüyünce rahat olacak sanırım ikisi birbiriyle oynuyor baksana kavga etmedikleri müddetçe sorun olmaz rahat edersin hatta
ve ayrıcaaa tabi çapkınlıkları da gözümden kaçmadı yerimseniben :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…