2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

He valla Ahhh adanam ahhhh,
herşeyi özel,burnumda tütüyor valla mandalinası,portakalı...
Tarsusta çok tanıdığımız var
hıı bu arada ben burdaki tek Adanalı hanım kadınımsırnaşık şeySanırım beni kastetttin:jeyyar:

Sayfamız da hayırlı olsun,ben bayadır giremedim,aman bir ara soğudum sanki burdan girmek istemedim ama sizi de çook özledim yalan yok...hihoyyyt
Yeni haberleri alayım,özet geçsin biri banalülülülülülü

yavvv ben sigaraya başlıorum galibaaa bugün 5 tane falan içtim dünde 1 taneeeeeeeeeee ne yapcem ben yaaaaaaaaaaaaaaa

valla şekerim ben işten çıktım 1 aydır evdeyim oğluşumla çalıştığım işyerinde hala maaşım vee tazminatım duruyor bu olaylardan dolayı yani hakkımı alamam dan dolayı kendimi sigaraya vermiş bulunuyorum sonraaa dişime kanal tedavisi yaptırıyorummm sonraaa buraya fazla girememye başladımm öyle işte senden ne ghebr sen anlat bakem, ege hala iştahsız bir bebek seninki nasıl birde ege çok düşüyorr her an koruyamıyorum ne yapsam acaba diye düşünüyorum

Aytoşcum hayırlısı maaş alamıyodun madem bari evde çocuğuna bakarsın güzelim
en doğru kararı vermişsin sonraları bakıştırsın başka iş inşallah...
Sigaraya hiç başlama güzelim millet bırakıyor ne başlaması aman engelle kendini günde 2den fazlaya çıkma hiç duramıyosan eğer ben gün oluyor 5-6 tane içiyorum bazen 3 gün içmediğim oluyor tam başlamadım yani,kendini frenle...Ayça da paldır küldür yerlerde valla günde kaç kere,olsun daha tam dengeli yürüyemiyorlar

benden ne olacak güzelim yaa ev okul başka bi halt yok valla diyom ya eşşek gibi yaşıyorum ye,iç,yat,kalk,cumaları çooook iple çekiyorum kaynanasız aile sadeti yaşıyoruz evde..

Valla,benim kaynana sanki bizi bekliyor gibi bizi yatırmadan yatmıyor odası var ayrı hani gençler gideyim odama erkenden ne yapacaklarsa yapsınlar hiç demez artık ben derim hep ben yatıyorum diye...kocamla tv seyretmeye hasret kaldım.Dün eşim nöb.di kayınvalidem saat 10 da aşkı memnunun sonunu bile almadı düşün ben yatıyorum dedi yattı.Eşimi aradaım annen yattı nöbsün ya dedim valla ne deyim Gül şaka gibi dedi o da...kaydirigubbakcemile3

gülcüm hoşgeldin canım face deki resimlerine bakıyordum bende ne hoşsunuz maşallah ana kız ikiniz de birbirinizden güzel çıkmışsınız

bu arada biz bugün canan teyzemizden hediyemizi aldık çok beğendik hemen giydik gezmeye bile gittik çok teşekkür ederim canancım çok incesin hediye de süper tam onurun üzerine oldu yarın resmini çekip ekliycem hediyemizin

ayten canım hiç başlama güzelim Gül'e katılıyorum frenlemeye çalış kendini. geçmiş olsun canım dişlerini tedavisini yaptırıyormuşsunn. Benim Egede yemiyor ne yapacagım bilmiyorum çok güzel yiyen çocuk gitti şimdi kuru ekmek yiyor ona bile razı oluyorum ne yapalım niye böyle oldu anlamadım. Aytencim Egeninde sizinde saglıgınız yerinde olsunda canım iş olur gider inşlah.

Gül canım hoşgeldinn. nasılsınız Ayça kızımız nasıl. Sorma güzelim okul,ev yat kalk hayatımız başka hiçbir şey benim şimdi annem varda birazcık rahatım.
Fatmacım güle güle giyin yeni cicilerinizi.
Herkese iyi geceler.

selam kızlar ben geldim bugün gene çok yoğun bi günümdeydim bide yeğenimin pasta olayı derken tüm gün ful çalıştım ceylin ev işi yemek faslı temizlik bide pasta yordu beni bakın bakalım pasta nasıl olmuş aslında istediğimi yapamadım ama idare eder herhalde =)

bu süslemeye başlarken

bu krema faslına geçiş

bu da son hali mumlar yarın konulacak
pek güzel olmadı normal bişii gibi oldu ama napim bugün hayal gücüm fazla değil galiba =)

yeğenim benten i çok seviyormuş şu yeni çizgi kahraman olayı ondan üzerine onu yazdım şaşırmayın =))

Son düzenleme:
yavvv ben sigaraya başlıorum galibaaa bugün 5 tane falan içtim dünde 1 taneeeeeeeeeee ne yapcem ben yaaaaaaaaaaaaaaa

sen dua et haline valla ben 1-2 derken 2 günde 1
paket götürüy

om şu ara ve balkonda içmekten içim dondu0 çok soğuukk şuandada dışarısı bembeyaz kar yağmış bayaa bi baktım sitenin bahçesi beyaza boyanmış sankii bırakıcam tekrar inşallah hamile kalmadan 5 ay önce bırakmıştım ne güzel ceylin 5. aya girdiğinde başladım öle devam etti işte meret fena alışıyor insan

hicran çok güzel olmuş bence çok canım çektiii:kedi: çikolatalı pastaya bayılırım

hicran çok güzel olmuş bence çok canım çektiii:kedi: çikolatalı pastaya bayılırım

sağol canım süs işini bozdum biraz benim büyük kız el attı accık ama olsun onunda eli değmiş oldu .gel yarın sanada bi dilim vereyimm içindeki krema beyaz krema üzerinde fındık ve bitter çikolata rendesi var 3 kat oldu iç kreması yanii mmmm valla süpper lezzettt =) çikolataya bende bayılırım

ben mutfağımı toparlayayım fazla bişi kalmadı ama temizleyeyim duş alıp yatayım sabah kahvaltı edip çıkıcaz doğum günü çocuğuna gidicezz yarın parti var görüşemeyiz akşam orda kalırız büyük ihtimal herkese iyi hftasonları diliyorum byyyyy

maharetli dönurum ellerıne saglıık :) cok guzel olmus yıgenın pastası, dogum gunu kutlu olsun.. opuyorumnanaktan

o pasta süper olmuş canım hemde çok sevdiğim bir pasta çeşidi,çikolatalı çok severim.ellene sağlık eminim yegnin beğencek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…