2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Onurcuk da güle güle giysin cicilerin

Hicran canım ellerine saglık pasta süper görünüyor,yegeninede saglıklı,mutlu ve başarı dolu nice uzun seneler dilerim canım. kızz sizin oraya karmı yagdı dışarısı bembeyaz demişin bizim burda birşey yokta desene heran yagabilir bizim burayada ayy ne güzel annem çok sevinecek bu işe. zemuszemus
iyi hafta sonu arkadaşlar,sanırım pek giren olmayacaktır.

Günaydınlarr hatta tünaydınlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorumm. ama kimseler yok evt nerdesiniz hanımlarr..

fatmacım onur beyimiz güle güle giysin.inş. olmuştur.ben çok beğenerek aldım ...bekliyorum heyecanla resminiz...öptüm..

günaydın bu arada bütün güzelle annelereimiz...kıvanç gece 12 lerde uyuyor..ee tabii bana internete girmek haram olyor.off çok özledim ya sizlerle muhabbet etmeyi...inş. herkes iyidir..hepinizi çok öptüm..

günaydın bu arada bütün güzelle annelereimiz...kıvanç gece 12 lerde uyuyor..ee tabii bana internete girmek haram olyor.off çok özledim ya sizlerle muhabbet etmeyi...inş. herkes iyidir..hepinizi çok öptüm..

canann canım hoşgeldinn nasılsınızz. uyku bizdede aynı canım ne yapacagım bilmiyorum bende sizlere yazmak istiyordum hatırlattın sagolasın.
kızlar birşey soracagım size fikirlerinize ihtiyacım var yaklaşık iki üç gündür ozan ege geceleri kalkıyor ve bir iki saat ayakta kalıyor yatakta oraya buraya dönüp duruyor konuşuyor ama yataktan kalkmıyor.sebebini bir türlü anlayamadım, ne olabilir. şimdi gün içerisindeki durumlarımızı anlatayım sabahları 8.30da 9da kalkar 11.30-12.00 gibi ögle uykusuna yatar 2,30-3 saat uyur gecede 9.30-10.30 gibi geri yatar ve bir haftadır annemle yatıyor normalde ben hep ozanın odasında yatıyordum ama anneannemiz gelince o yatıyor şimdi geceleri uyandıgında ben yanıma alıp yatırırdım geceleri bir kere falan uyanıyordu bazen böyle uyanmaları oluyordu ama öyle uzun süreli degil. şimdide annemle yatıyor. yeni dişlerimizde geliyor,acaba sebebi gündüzleri çok mu uyuyor, dişleri çıkıyor ondan mı yoksa anneanne ile yattıgı içinmi bir türlü çözemedim. birde gündüzleri biraz daha geç yatırıp azmı uyutsam ne yapacagımı bilemedim. annem gittikten sonrada böyle olmaya devam ederse okula uykusuz gidecegim ve benim için felaket demektir.biliyorum güzel annelerim biraz çok soru sordum ve uzun oldu ama kusuruma bakmayın. birde sizin minik kuzularda aynımı bilmiyorum ama ozan ege çok güzel yemek yer hiçbirşeyi ayırt etmez ama yemekte yemiyor. opuyorumnanaktan

Herkese Merhaba...

Aslıcım çok yatmıyor bence ,bizimkisi de 2-3 saat uyuyor,bazen günde iki kere de yattığı oluyor ama o zamanda gece uykusuna geç yatıyor..Bence annen geldiği için yadırgıyor..Çünkü evdeki herhangi bir değişiklik hemen çocukları etkiliyor,birde dişte huzursuzluk yapıyordur...

Edacım çok teşekkür ederim canım bakalım annem gittikten sonra nasıl olacak yarın ben yatacagım yanında inşlah öyledir ben dişlerdende şüpheleniyorum ama bilmiyorum artık.
bugünde ogluşumu serbest bıraktım sabah 8.30da kalktı halen uyumadı kendi kendine oynuyor huysuzlukta yapmadı uykusu gelseydi beni asılır durur ama kendi halinde oynuyor. yemekte yemedi iki üç lokma birşeyler yedi o kadar zorlamakta istemiyorum arkadaşım gazetede okumuş çocuklara yemek yemeyi işkence haline getirmeyin yemiyorsa zorlamayın demiş ama anne olmak gerçekten zor hep onu düşünüyorsun. brokoli çorbası yaptım kaşıkla yemez belki diye biberonuna koydum ama yiyen kim onun yerine bir kase ben içtim kaydirigubbakcemile3
Gülsümmm seni görüyorumm ama hiçbirşey yazmıyorsunn.sanırım çocuklar fırsat vermiyor.

Canım brokoli çorbasına mercimekte koyabilirsin çok güzel oluyor...Anlamıyorsun bile brokolinin tadını...
Evt arkadaşın doğru söylemiş bütün dr.larda aynı şeyi söylüyor ama ben uygulamıyorum.Acıkınca yer diyorlar bıraksam bütün gün yemez acıkınca da anca iki üç kaşık yer..
Ben oyunla vs.. yedirmeye çalışıyorum,birde reklamlar da yediriyorum..
Eskiler BıZı bacak aralarına alıp yediriyormuş,ee büyüdük hiç birimizde yemeğe karşı antipati duymuyoruz,tam tersi iştahımızı kapatmaya çalışıyoruz:))
Gerçi onaylamıyorum o şekide yedirmeyi ama yinede sabrımızın el verdiği kadar üstüne düşmeliyiz...

tşkler edacım bir daha yaptıgımda mercimekte koyarım canım. işte benimde içim rahat etmiyor ne yapayım eskilerimizin yaptıgı gibi bir iki kaşıkta olsa yedirmeye çalışıyorum. biraz önce beni emerek uyudu.uyandıgında inşlah yer diye ümit ediyorum seninde dedigin gibi beklersem onu akşama kadar birşey yemeyecek. bende oyunla tvla sevdigi şeyleri eline vererek yedirmeye çalışıyorum ne yapalım elimizden geldigince herşeyi yapacagız.

aslıcım benimkide öyle.yalnız değilsin yani.aynen akşama kadar bişey vermesem kesinlikle yemek aramaz.varsa yoksa ancak emsin.yazık k.validemde ne yapacağını şaşırıyor ben işteyken.vitaminsiz kalıcak diye çok korkuyorum.bizde zorla yediriyoruz.eşim kollarını ve ağzını sıkıca tutuyor bende yediriyorum.ama nereye kadar tabiiki.bende şu iştah açıcı şuruplardan alıcam artık.başka çaresi kalmadı.

müjdecim minik kızını güle güle büyüt inşallah.geçenlerde girdim topiğe ama yazamamıştım.kusura bakma.

slm kızlar..
ayten bencede kendını frenlemelısın herkes bırakıyo biz başlıyoruz bende içsem akaşama kadar içerım ama tutuyorum endımı öle arada keyıf sıgarası yapıyorum ama odanuda bıraktımbir aydır....
hicran maşallah hamarat hatun seni çok güzel görünuyo...
doğun gunu kutlu olsun yiğenın allah uzun ve güzel ömür nasip etsın...
kızlar dün alp i hiç emzirmedım gecede babası baktı çok zorlamadı neysekı bu saate kadar emzirmedım az önce sütümü sağdım bıraz göğsum acımıştı...
bu geceyıde atlatırsak heralde unutur yavas yavaş....bakalım bu gece ne yapcaz...

evet yaaa bizde zorla yermişiz şimdide bak halimize yemeyelim kilo verelim diye göbeğimiz çatlıyo. ben de Utku yemeğini yesin diye türlü türlü şaklabanlık yapıyorum napalım bu modeller böyle besbelli

Aslıcım sanırım uyku sorunları da dönemsel Utku da akşam çok geç yatıyor. dün mesela 1 de zorla yatırdık ben de günler kısaldı ya ondan diyorum.

hadi bakalım kolay gelsin canım inşallah çabucak unutur emmeyi

canım yaa vitaminler genelde iştah açıyo inşallah sizde de işe yarar. bizim vitamin bitti eşim de unutuyo kaç gündür iştahımız da eksilere düştü ne yazıkki. ben de üzülüyorum vitamin şurubu olmadan da yesin istiyorum ama nafile.

saol canım şimdilik bı sorun olmadı bırakcak inşallah...
benımde eşim unutmuş dun almayı bugunde kapalı eczaneler yarın ben çıkınca alıcam. emmeyı bırakırsa da düzelır dıyolar alp yıyo ama az az yıyo bende bu ara vitamıns,z kalmasındıye alıcam inşallah...

Niye kimsecikler yok,neler yapıyorsunuzmsengözlerimebaksanab
Ben kocamı bekliyorumm abimle saunaya gittilerrrr,ne güzel yaa bizimde çoluk çocuk derdimiz olmadan gidebilecek miyiz acaba:1no2:Bir buçuk haftadır fırsat bulup saçımı kestirmeye gidemiyorumm

Bizim ki sakız çiğnemeye bayılıyor,eline geçti mi hop ağzına,vermek istemiyorum yutar,boğazına kaçar ama çok ta güzel çiğniyor sıpasositososito

Bizim ki sakız çiğnemeye bayılıyor,eline geçti mi hop ağzına,vermek istemiyorum yutar,boğazına kaçar ama çok ta güzel çiğniyor sıpasositososito

))))) maaşşlh ya boyraya..sakız da çiğnermiş akıl küpü.peki yutmuyor mu ? boğazına falan kaçmasın allh korusun...şakkıdı..ykında balon da şişirir..)))

aslıcım uyku sorunları zamn zamn biz de yaşıyoruz.geceleri arada kalkıyor.oyun istiyotr.2-3 saat uyumuyor..ara ara yapıyor bunu.ama genellikle 3-5 kere kalkıyor.ya emerek ya da sallanarak uyuyor.bazen de cin gibi bakıyor.allh sağlık versin.ama galiba bu düzenlerinin oturması 3 yaşından sonra olucak.genellkle 3 yaşından sonra diyor çevremdekiler.şunun şurasında ne kaldı.2 yılcık var.)))...öptüm ozanımı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…