2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam burada yarın haftasonu eşimın kuzenı ve eşi bize kahvaltıya gelıcek menüm yeterlımı sizce 4 kişiyiz 2 de bebek alp ve baran..
kahvaltılık
kolay bişi
tuzlu kurabiye
kaygana
kek
yumurta sucuklu
domates salatalık
burda yufka bızımkıler gibi değil yenıde tasındık bulamadım zaten kasapta satılıyo evde byapabilirmıyım bılmıyorum yufkalı börek yapcaktım ama...

mevlüde canımm nasılsınızz. Alpde iyidir inşlah.Bence kurabiye yapacaksan börek yapma yada yapacaksanda milföy hamurundan börek yaparsan daha kolay olur fazla ugraşmazsın,bence yaptıkların fazlasıyla güzel ve yeterli gelmezmi canımm ne güzel zengin bir menü.şimdiden kolay gelsin.

iyiyim canım sen nasılsın..
alpberk de iyi eşimın yanına geldik tekrar cezaire..
canım gelmıyo galıba mısafirlerım eşim aramış azonce kendımıze bukadar fazla yapmam
sen nerelerdesın bu ara yoğunsun galıba giremıyomusun...

teşekkürler kızlar bugün babamıza fülüt sipariş verdik sesi biraz daha hoş olsun diye bakalım akşama beraber çalarız inşallah korkmaz zemuszemus

ay maşallah Onura çişini de söylüyo demek. bence de alıştırma külodu al canım. bez olunca biraz daha zor öğreniyolarmış tuvaletten korkmuyorsa da çabuk alışır. ben de Utkuyu götürüyorum tuvalete ama çişini yapsın diye değil de ordan korkmasın diye anlatıyorum buraya çiş yapılır diye. Utku daha çişini kontrol edemiyo uykudan uyandığında her zaman altına yapmış oluyo bizim daha zamanımız var anlaşılan.

jaded sen genemi burdasın sesın çıkmıyoo ne zamandır sende görünmuyodun sendemi zaman bulamıyosun kk ye girecek....

ayy serra da kakasını fln yapıyodu wc ye ama kardesi geldiğindenn beri beze yapıp bide actırmıyor (( ıyı bir pedagog arıyoruz cok öfkeli oldu malesef...

Müjdecim ne güzel bi avatar resmi olmuş abla kardeş. canım Serranın bu halleri normal ona biraz zaman tanımalısınız ne kadar küçük olsalarda bazı şeyleri anlıyolar annesinin bi tanesiydi şimdi annesini başka biriyle paylaşmak zorunda kalıyor buna alışması için zamana ihtiyacı var

bizde hediyemizi aldik :) aslicim tekrar tesekkur ederim hayatim iki kizima bana ayri ayri hediye alman cok cok buyuk incelik canim ... Serra hemen giydi cok naziksin hayatim

bizde hediyemizi aldik :) aslicim tekrar tesekkur ederim hayatim iki kizima bana ayri ayri hediye alman cok cok buyuk incelik canim ... Serra hemen giydi cok naziksin hayatim

güle güle giysin kuzucuklar opuyorumnanaktan fotoğraf bekliyoz

canım eşinin yanında olman ne güzel. misafirlerin gelmiyormuş ailecek yaparsınız daha sade ve hafif bir kahvaltı. bende yogunum canım geçen sene hiç birşey anlamamıştım izinde oldugum için ama gerçekten bu sene çok zorlanıyorum hem iş hem okul işler bir türlü bitmiyor. Allah saglık versin herşey olup gidiyor.
teşekkürler kızlar bugün babamıza fülüt sipariş verdik sesi biraz daha hoş olsun diye bakalım akşama beraber çalarız inşallah korkmaz zemuszemus
Seher canım geçmiş olsun hayırdır kaçırdım galiba hastamısınız. ozan egeye bende uzun zamandan beri benim kendi flüdümü veriyorum çokta güzel çalıyor aşkım. sizde deneyin bakalım eminim utkuda begenecektir.
Müjdecim inşlah begenmişsinizdir kızımızda begenmiştir hepiniz güle güle giyin canım benim. daha nice güzel seneler geçirmenizi dilerim saglıcakla.
merhaba arkadaşlar benimde 1.5 yaşında bir oğlum var
Hoşgeldiniz aramıza.

canım Utku düdük ve ona benzer seslesden çok korkuyo da bu seslere alıştırmaya çalışacağım

kız Ozan Ege de çalıyo demek maşallah eeeeee müzikçi annenin oğlu tabi

canım Utku düdük ve ona benzer seslesden çok korkuyo da bu seslere alıştırmaya çalışacağım

kız Ozan Ege de çalıyo demek maşallah eeeeee müzikçi annenin oğlu tabi

kaydirigubbakcemile3
anladım canım eşin flüdü getirdiginde sen bir kaç güzel ses çıkartıp sonra onun çalmasına izin ver eminim sevecek Utkumuz. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
anladım canım eşin flüdü getirdiginde sen bir kaç güzel ses çıkartıp sonra onun çalmasına izin ver eminim sevecek Utkumuz. opuyorumnanaktan

evet Aslıcım sevdi şimdi de başımızı şişiriyo kafamçokkarıştı olanca gücüyle üflüyo kulaklarımızın pası gitti :bbo:

selam kızlar internetimde sorun vardı giremedim 2 gündür ama döndüm inşallah herkes iyidir öpüyorum sizi ve minikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…