2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın duygucum malesef bızım sütten kesme girişimımız olmadı...
şu an çok üzgün ve kızgınım.....
bütün hafta gunduzaz emzirdım alp i 2 gundur hiç emzirmıyorum nerdeyse eşim çalıştığı için hafta sonu tamamen keselım dedık...
dun hiç emmedi uyku saat gelınce sasırdı tabı illa emecek o arada elını doğal gazsobasına değdirdi birden 2 pamagı kızardı ta bı uyutmak daha da zor oldu...
neyse uyudu ama tam daamadı uykuya ben en sounda ayagımda sallarken uyandı gei..
eşimde bu rad fırsattaniistıfade gitmiş pc yı açtı bıde gazetelere bakıyo....
aldım alpberk i salıncaga koydum süt verdım uytmaya çalışıyorum..
ayagımda saalıyorum olmadı en sonunda sınır oldum eşimede neyse dedım elıde yandı emsın bıraz emdı hemen uyudu kuzum gece alp uyandı eşime dedım hayatım alp uyandı.neyse aldım alp ı kucagıma biberonu verdım sallamaya başladım yok istemıyo bıberonu yakama tutuşdu...
eşimdıyo ne yapmamı ıstıyosun söle yapayım demez mi sınır oldum günlerdır bunu konuşuyoruz ya bıde kalkmış ne dıyoo....
emdı alp ama uyumadı hep emmk ıstedı ve butun geceyı bana zehır ettı....
eşimede sinir oldum normalde böle değildir çok anlayışlıbi insan ama onuda anlamadım sınır oldum yanı dun okdar oyaladım çocugu boşuna oldu akşam ağlaması yani...
şimdi bıraktım emıyo zaten hep yakamda ne yapcam bilmıyorum...
tükıyedeyken kayın valıdeme sölemiştım oda yardım etmedı şimdi çok kırıldım eşime yanlız kalmış hissettim kendimi:....

Son düzenleme:
Mevlüdecim kıyamam sana ya üzülme olsun erkekler genelde bunu çok severek yapmıyorlar zaten yani benim eşimde gece kalkıyordu ama söylene söylene:)Sanki 14 aydır o kalkmış gibi..Eşinde muhtemelen yorgunluktan öyle davranmıştır..Zaten demişin ya gece biberon verdim diye seni görünce meme varken biberonu ne yapayım demiştir:)Keşke sadece babasını görseydi..Tekrar denersiniz canım üzülme ne olur yalnız olurmusun hiç en başta senin yakışıklı oğluşun var:)
Bu arada geçmiş olsun elini nasıl yaktı ya kuzucuk?

oyyy mevlüdecim bunlar hep aynı model dicem ama duygunun eşi bak ne güsel kalkmış ilgilenmiş maşallah..bizimki de aynı şeyi söylerdi kesin e be adam bişeyi de ben sölemeden anla da yap dimi...maalesef bizim kadar ince düşünmüyorlar mümkün değil bu pek

bu yüzden kafana takma bi gün yapmaz iki gün yapmaz üçüncü günü bak nasıl yapıyor...bir iki surat yaparsın anlar zaten:):):)eli nasıl oldu şimdi yavrum yaa...

Yok Deryacım ya benim eşim yapar ama ben 10 kere söylerim yani merak etme:)Bayıla bayıla gece kalkmak onlara göre değil yaa:))14 ay ben kalktım adam memeden keserken 15 gün kalktı diye çok uykusuzum,bu çocuk hiç uyumuyor diye diye bulduğu her boş vakitte kıvrılıyordukaydirigubbakcemile3
Yani erkeklerin aslında hepsi aynılaelaelaelaelae

Heee işte benim surat yapmadığı zaman sürekli 5 karış olduğu için adam mecburen yapıyor olabilirsositososito

Hayırlı Cumalar...
Mevlüde canım geçmiş olsun oğluna.Şimdi siz yer değişikliği yaptınız ya çocuklar taşınma işlerinden çok etkilenirlermiş biz anlamasak bile yerlerini ararlarmış.O da memeyi sığınak olarak görüyodur kendince.Zamanla o da bırakır inş sıkma canını sen.

canım gerçekten zor bi durum ama napacaksın erkekler böyle akşam konuşursun anlaşırsın ama iş gece uykuyu bölmeye gelince değişir sırf bu yüzden geçenlerde eşimle gecenin bi yarısında tartıştık :gitme: Utku akşam muhallebisini yemeden yattı ve tabiki gece uyandı ve huylandı yanından gitmemi istemedi ben de eşimi kaldırdım bisküvi ve sütü karıştırıver dedim muhallebi zor olur diye ama ona bile tavır yaptı sen git ben bakarım çocuğa dedi benim odadan çıkmamla kıyamet koptu arkamdan geldiler ciyak ciyak. tabi Utkunun uyku dağıldı sonra saatlerce onu uyutmaya çalıştık ben bi taraftan söyleniyorum o da yatmış uyumaya çalışıyo lmaz: uyuturmuyum hiiç Utkuyu saldım üstüne kaydirigubbakcemile3

benim bugün çok işim var yarın yeğenimin 6.yaş günü pastasını bana yaptırıyorlarkaydirigubbakcemile3 öle istedi bizim gelin bende kıramadım ceylinin pastasını beğenmiş sen yap abla dedi ama 6 yapmak zor bende kare bişii yapıcam biraz süs müs şettirivericem artık bakalım nasıl bişii olcek kız pastası daha kolayda erkek pastası bakıcaz artık nasıl bişii olcek bide çikolatalı istediler yapınca resmini koyarım buraya

bende sabah tavır yaptım canım dedı ben bu suratsız halınle kahvaltıya oturmam ne oldu dedı :umursamaz:bende anlattım demezmı o aksam değilmıydı...
bende konuştum anlattım herşeyı...
söleseydın hayatım uykusersemı anlamamışımdır falan dedı söleseydın yapardım dedı gerçekten ben tavır yapmayıp sölesem ilgilenırdı ama ben nerden bıleyım aksam konuştuk anlaştık kalkar ilgilenır sandım...

ah canımcım kendinide üzmüşsün elde değil tabi insan sinir oluyor böyle anlarda ama napıcan işte erkk(çocuk) bunlar işte:ecrin_bebek:
hicran canım resmını koy merak ederım ben şimdi emınım çok güzel olacaktır..

deneyecem bakalım normal pasta yapıyorum normalde ama çikolatalı doğum günü için yapmamıştım hiç bakalım nasıl bişii çıkacak ya berbat bişii olur yada sade bişii herhalde ama lezzet olarak eminim güzel olur =)

Hayırlı Cumalar Arkadaşlar...
Mevlüdecimm kızma ama tebessümle okudum yazını,çünkü tüm erkekler aynı..
Allah razı olsun söyleyince yapıyorlar ama Duygunun dediği gibi 10 kere söylemek lazım bunlara....Ben önceleri bir kere söylerdim yapmazdı kendi kendime küser,tavır alırdım sonra da senin canın sıkılmış ne oldu derdi? sanki dalga geçer gibi...Dolayısıyla sinirlenmeden tekrar etmek lazım bunlara:) Sonra da dırdırcı oluyoruz ama napalımm..

Bu arada Mevlüde bazı çocuklar memeden kesmeye psikolojik açıdan hazır olmuyorlarmış,eltimin çocuğu 2 yaş 4 aylık ama hala emiyormuş,dr.u devam et demiş...
Ben istemem o kadar uzun süre emdirmeyi sağlık problemin yoksa ve Alpinde gece çok sık kalkması yoksa zamanla bıraktır canım...

Kolay gelsin Hicrancımm, ne güzel geliniz sana güvenmiş,en güzel yaş günü pastasını yaparsın sen şimdi...

saolun kızlar desteklerınız için...
duygucum elını ağlarken birden sobanın borusuna çarptı...
2 parmagı yanmış sabah sadece kızarıktı unutmuş çoktan şimdi koşturuyo babasıyla...
canım eşim benım anlayışlı bır insan öle sınırlenmez herkesın içinde insanı bozmaz azarlamaz ama ne bılım okadar konuştukdan sonra yapmaması benı üzdü...
sürekli bişeyleri sölemek mi lazım a bikerede kendilerı yapsın...
ama yok erkeklerın bu doğasında var yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…