Günaydın herkese hayırlı cumalar...
günaydınnn...hayırlı cumalarr....
günaydınlar, hayırlı cumalar,
kimseler yokmu yine
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar....
günaydın duygucum malesef bızım sütten kesme girişimımız olmadı...
şu an çok üzgün ve kızgınım.....
bütün hafta gunduzaz emzirdım alp i 2 gundur hiç emzirmıyorum nerdeyse eşim çalıştığı için hafta sonu tamamen keselım dedık...
dun hiç emmedi uyku saat gelınce sasırdı tabı illa emecek o arada elını doğal gazsobasına değdirdi birden 2 pamagı kızardı ta bı uyutmak daha da zor oldu...
neyse uyudu ama tam daamadı uykuya ben en sounda ayagımda sallarken uyandı gei..
eşimde bu rad fırsattaniistıfade gitmiş pc yı açtı bıde gazetelere bakıyo....
aldım alpberk i salıncaga koydum süt verdım uytmaya çalışıyorum..
ayagımda saalıyorum olmadı en sonunda sınır oldum eşimede neyse dedım elıde yandı emsın bıraz emdı hemen uyudu kuzum gece alp uyandı eşime dedım hayatım alp uyandı.neyse aldım alp ı kucagıma biberonu verdım sallamaya başladım yok istemıyo bıberonu yakama tutuşdu...
eşimdıyo ne yapmamı ıstıyosun söle yapayım demez mi sınır oldum günlerdır bunu konuşuyoruz ya bıde kalkmış ne dıyoo....
emdı alp ama uyumadı hep emmk ıstedı ve butun geceyı bana zehır ettı....
eşimede sinir oldum normalde böle değildir çok anlayışlıbi insan ama onuda anlamadım sınır oldum yanı dun okdar oyaladım çocugu boşuna oldu akşam ağlaması yani...
şimdi bıraktım emıyo zaten hep yakamda ne yapcam bilmıyorum...
tükıyedeyken kayın valıdeme sölemiştım oda yardım etmedı şimdi çok kırıldım eşime yanlız kalmış hissettim kendimi:....
canım gerçekten zor bi durum ama napacaksın erkekler böyle akşam konuşursun anlaşırsın ama iş gece uykuyu bölmeye gelince değişir sırf bu yüzden geçenlerde eşimle gecenin bi yarısında tartıştık :gitme: Utku akşam muhallebisini yemeden yattı ve tabiki gece uyandı ve huylandı yanından gitmemi istemedi ben de eşimi kaldırdım bisküvi ve sütü karıştırıver dedim muhallebi zor olur diye ama ona bile tavır yaptı sen git ben bakarım çocuğa dedi benim odadan çıkmamla kıyamet koptu arkamdan geldiler ciyak ciyak. tabi Utkunun uyku dağıldı sonra saatlerce onu uyutmaya çalıştık ben bi taraftan söyleniyorum o da yatmış uyumaya çalışıyolmaz: uyuturmuyum hiiç Utkuyu saldım üstüne kaydirigubbakcemile3
ah canımcım kendinide üzmüşsün elde değil tabi insan sinir oluyor böyle anlarda ama napıcan işte erkk(çocuk) bunlar işte:ecrin_bebek:
bende sabah tavır yaptım canım dedı ben bu suratsız halınle kahvaltıya oturmam ne oldu dedı :umursamaz:bende anlattım demezmı o aksam değilmıydı...
bende konuştum anlattım herşeyı...
söleseydın hayatım uykusersemı anlamamışımdır falan dedı söleseydın yapardım dedı gerçekten ben tavır yapmayıp sölesem ilgilenırdı ama ben nerden bıleyım aksam konuştuk anlaştık kalkar ilgilenır sandım...
hicran canım resmını koy merak ederım ben şimdi emınım çok güzel olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?