))))) maaşşlh ya boyraya..sakız da çiğnermiş akıl küpü.peki yutmuyor mu ? boğazına falan kaçmasın allh korusun...şakkıdı..ykında balon da şişirir..)))
5-10 dak. veriyorum ama çocuk işte güvenmemek lazım:) Beyfendi hazır balonları tercih ediyoo,ben şişricem o patlatacak:))
Fotolarını çektim koyacağım birazdan...
Kızlar yaramazlar,çekyatlara rahat inip çıkabiliyorlar mı? erken mi yoksa?
Halimecim demekki şu dönemde hepimizin çocuklarında var normal o zaman.aslıcım benimkide öyle.yalnız değilsin yani.aynen akşama kadar bişey vermesem kesinlikle yemek aramaz.varsa yoksa ancak emsin.yazık k.validemde ne yapacağını şaşırıyor ben işteyken.vitaminsiz kalıcak diye çok korkuyorum.bizde zorla yediriyoruz.eşim kollarını ve ağzını sıkıca tutuyor bende yediriyorum.ama nereye kadar tabiiki.bende şu iştah açıcı şuruplardan alıcam artık.başka çaresi kalmadı.
müjdecim minik kızını güle güle büyüt inşallah.geçenlerde girdim topiğe ama yazamamıştım.kusura bakma.
ooo maşallah ogluşumuzaa büyümüşte sakız çignemeye başlamış.Bizim ki sakız çiğnemeye bayılıyor,eline geçti mi hop ağzına,vermek istemiyorum yutar,boğazına kaçar ama çok ta güzel çiğniyor sıpasositososito
Canancımm ne bileyim alışık olmadıgım için dün gece şaştım kaldım niye böyle oldu çocuk diye kafama takıldı açıkçası. ama kızlar sanırım annem geldigi için benim yanında yatmama alışık oldugundan dolayı annemi istemedi galiba. çünkü bugün şöyle bir düşündügümde ben yataktan kalkmaya yeltendigimde hemen uyandı hep sarıldı kuzum.bugünde gündüz dedigim gibi rahat bırakmıştım 3.30da uyudu ve her zamanki gibi 2-3 saat uyudu geç yattıgı içinde gece yatışıda geç oldu yarın sabah her zamanki saatinde kalkar ama gündüz uyku saatlerini degiştirmeyeyim düzeni bozulmasın ogluşumla birlikte uyumaya devam edecegim.aslıcım uyku sorunları zamn zamn biz de yaşıyoruz.geceleri arada kalkıyor.oyun istiyotr.2-3 saat uyumuyor..ara ara yapıyor bunu.ama genellikle 3-5 kere kalkıyor.ya emerek ya da sallanarak uyuyor.bazen de cin gibi bakıyor.allh sağlık versin.ama galiba bu düzenlerinin oturması 3 yaşından sonra olucak.genellkle 3 yaşından sonra diyor çevremdekiler.şunun şurasında ne kaldı.2 yılcık var.)))...öptüm ozanımı da..
Resimleri atamadım( neyse sonra denerimm..Karnım acıktııı...
Halimecim demekki şu dönemde hepimizin çocuklarında var normal o zaman.
ooo maşallah ogluşumuzaa büyümüşte sakız çignemeye başlamış.
Canancımm ne bileyim alışık olmadıgım için dün gece şaştım kaldım niye böyle oldu çocuk diye kafama takıldı açıkçası. ama kızlar sanırım annem geldigi için benim yanında yatmama alışık oldugundan dolayı annemi istemedi galiba. çünkü bugün şöyle bir düşündügümde ben yataktan kalkmaya yeltendigimde hemen uyandı hep sarıldı kuzum.bugünde gündüz dedigim gibi rahat bırakmıştım 3.30da uyudu ve her zamanki gibi 2-3 saat uyudu geç yattıgı içinde gece yatışıda geç oldu yarın sabah her zamanki saatinde kalkar ama gündüz uyku saatlerini degiştirmeyeyim düzeni bozulmasın ogluşumla birlikte uyumaya devam edecegim.
Resimleri bekliyoruz Edacımm. sorma benimde karnım bir tuhaf canım birşeyler yemek istiyor ama ne olduguna karar veremedim bir türlü.ama kaç gündür anlam veremedigim bir tatlı yeme istegim var anlamadım gitti.şöyle az şerbetli bir bülbül yuvası olacaktıki.:icecream:
ohh afiyet olsun edacımm ben ne yesem karar veremedim bir türlü.
oyy yerim seni küçük adamm bak sen şuna yaa saçlarımızda ciks olmuş hani maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.
tşkler edacım bakalım birazdan birşeyler yerim. uzun zamandır resim eklemedim canım foto mak. evde degildi yeni geldi yenilerini çekip eklerim canımcım.
Günaydın iyi pazarlar..Herkes iyidir inşallah..
Kahvaltı yapmaya gidiyorum sonra gelip geçmişe bakıcam:)
Görüşürüz..
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir çok çok öptümm siziii
hayırsızlarrr ne arıyonuz nede soruyonuzzzzzzzzzzz
canann canım hoşgeldinn nasılsınızz. uyku bizdede aynı canım ne yapacagım bilmiyorum bende sizlere yazmak istiyordum hatırlattın sagolasın.
kızlar birşey soracagım size fikirlerinize ihtiyacım var yaklaşık iki üç gündür ozan ege geceleri kalkıyor ve bir iki saat ayakta kalıyor yatakta oraya buraya dönüp duruyor konuşuyor ama yataktan kalkmıyor.sebebini bir türlü anlayamadım, ne olabilir. şimdi gün içerisindeki durumlarımızı anlatayım sabahları 8.30da 9da kalkar 11.30-12.00 gibi ögle uykusuna yatar 2,30-3 saat uyur gecede 9.30-10.30 gibi geri yatar ve bir haftadır annemle yatıyor normalde ben hep ozanın odasında yatıyordum ama anneannemiz gelince o yatıyor şimdi geceleri uyandıgında ben yanıma alıp yatırırdım geceleri bir kere falan uyanıyordu bazen böyle uyanmaları oluyordu ama öyle uzun süreli degil. şimdide annemle yatıyor. yeni dişlerimizde geliyor,acaba sebebi gündüzleri çok mu uyuyor, dişleri çıkıyor ondan mı yoksa anneanne ile yattıgı içinmi bir türlü çözemedim. birde gündüzleri biraz daha geç yatırıp azmı uyutsam ne yapacagımı bilemedim. annem gittikten sonrada böyle olmaya devam ederse okula uykusuz gidecegim ve benim için felaket demektir.biliyorum güzel annelerim biraz çok soru sordum ve uzun oldu ama kusuruma bakmayın. birde sizin minik kuzularda aynımı bilmiyorum ama ozan ege çok güzel yemek yer hiçbirşeyi ayırt etmez ama yemekte yemiyor. opuyorumnanaktan
sen ara güzelim,ben aradım seni hatırlıyosan..bizde öptük senigünaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir çok çok öptümm siziii
hayırsızlarrr ne arıyonuz nede soruyonuzzzzzzzzzzz
günaydınherkese günaydın iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?