2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

))))) maaşşlh ya boyraya..sakız da çiğnermiş akıl küpü.peki yutmuyor mu ? boğazına falan kaçmasın allh korusun...şakkıdı..ykında balon da şişirir..)))

5-10 dak. veriyorum ama çocuk işte güvenmemek lazım:) Beyfendi hazır balonları tercih ediyoo,ben şişricem o patlatacak:))
Fotolarını çektim koyacağım birazdan...

Kızlar yaramazlar,çekyatlara rahat inip çıkabiliyorlar mı? erken mi yoksa?

canım Utku çekyatlardan kolayca iniyo hatta boyundan büyük yelerden bile iniyo mesela mama sandalyesi en yüksek konumda kafa hizasında oluyo ondan iniyo ama daha çıkamıyo biraz daha uzasa onu da yapacak altına kırlentleri falan koyuyo ama daha boyu yetmiyo.

Halimecim demekki şu dönemde hepimizin çocuklarında var normal o zaman.
Bizim ki sakız çiğnemeye bayılıyor,eline geçti mi hop ağzına,vermek istemiyorum yutar,boğazına kaçar ama çok ta güzel çiğniyor sıpasositososito
ooo maşallah ogluşumuzaa büyümüşte sakız çignemeye başlamış.
Canancımm ne bileyim alışık olmadıgım için dün gece şaştım kaldım niye böyle oldu çocuk diye kafama takıldı açıkçası. ama kızlar sanırım annem geldigi için benim yanında yatmama alışık oldugundan dolayı annemi istemedi galiba. çünkü bugün şöyle bir düşündügümde ben yataktan kalkmaya yeltendigimde hemen uyandı hep sarıldı kuzum.bugünde gündüz dedigim gibi rahat bırakmıştım 3.30da uyudu ve her zamanki gibi 2-3 saat uyudu geç yattıgı içinde gece yatışıda geç oldu yarın sabah her zamanki saatinde kalkar ama gündüz uyku saatlerini degiştirmeyeyim düzeni bozulmasın ogluşumla birlikte uyumaya devam edecegim.
Resimleri atamadım( neyse sonra denerimm..Karnım acıktııı...

Resimleri bekliyoruz Edacımm. sorma benimde karnım bir tuhaf canım birşeyler yemek istiyor ama ne olduguna karar veremedim bir türlü.ama kaç gündür anlam veremedigim bir tatlı yeme istegim var anlamadım gitti.şöyle az şerbetli bir bülbül yuvası olacaktıki.:icecream:

Ya sorma benim de akşamları canım bir şeyler çekiyo sürekli ama ne olduğunu bilmiyorum tatlı değil tuzlu da değil bilmiyorumm,hamileyken bile böyle bir şeyler yaşamadım......Pİzza söyledik şimdi inşallah keser
Resimleri atamadım bilg.lara eski resimlerden koyarım..

Sehercim Maşallah bizimkisi daha akıl edemiyo altına bir şeyler koymayı,zeki olacak utku bey...

oyy yerim seni küçük adamm bak sen şuna yaa saçlarımızda ciks olmuş hani maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.

ohh afiyet olsun edacımm ben ne yesem karar veremedim bir türlü.

Saol canım tatlı bişeyleri bulmakta yapmak da zor anca çikolata vs.. geçireceksin
yada evde muz varsa dilimle üstüne hafif bal dök birde ceviz parçala..
Canım tatlı istediğinde bunu yapıyorum hiç değilse yararlı da oluyorr:)

Aslıcımm eski fotolaardan yükledimm senin için:))

oyy yerim seni küçük adamm bak sen şuna yaa saçlarımızda ciks olmuş hani maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.

Saol canım,seninkinin resmini görmedik uzun süredir yada ben göremedim:)
İlk resimde duştan yeni çıkmıştı bende hemen diktim saçlarını...

tşkler edacım bakalım birazdan birşeyler yerim. uzun zamandır resim eklemedim canım foto mak. evde degildi yeni geldi yenilerini çekip eklerim canımcım.

bende yatıyorum canım iyi gecelerr. afiyet olsun canım sanada. Herkese Allah rahatlık versin.

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir çok çok öptümm siziii
hayırsızlarrr ne arıyonuz nede soruyonuzzzzzzzzzzz

Günaydın iyi pazarlar..Herkes iyidir inşallah..
Kahvaltı yapmaya gidiyorum sonra gelip geçmişe bakıcam:)
Görüşürüz..

:
Günaydın iyi pazarlar..Herkes iyidir inşallah..
Kahvaltı yapmaya gidiyorum sonra gelip geçmişe bakıcam:)
Görüşürüz..

günaydın duygucum afiyet olsun...
bu geceyide rahat atlattık sabah alpberk biraz emıp keyif yapmak istedı ama ben onu salona getirdım zaten saat 9:30 olmuştu gece de uyandı süt verdim salıncaga koydum uyudu...
duygucum eki sen sütünu kaç gun sağdın ben ilk gun sağmadım hiç dun dolmuştu gögsum bayaaz bişey boşalta bildim bugunde dolmuş birz hassas acıyo dokununca birazdan eczaneye gidip pompa alıcam tamamıyle boşaltırım yanı 2 gunde 2 defa olmuş olcak bugun 3. günumuz oluyo artık...
duygu bu arada kusura bakma arkadaşım süreklı sana soruyorum inan derlerya terzı kendi söküğünüdikemez miş benımkıde o hesap işte 4 sene zeynep kamilde stejerlık yaptım üstüne orda çalıştım ama genede kendı bebeişimde panıklıyorum bazende teorikle pratik uymuyo malesef tecrube daha etkili oluyo....

merhaba aslıcımm
canım çocukların böyle dönemleri oluyor,mertte diş çıkardığı zaman çok uyanırdı,geri hemen uyusada 4-5 kez kalkardı.gündüz uykusuna gelince bence kesinlikle çok uyumuyor canım.mert hem öğlen hem ikindide uyuyor ve toplam 4 saati buluyor..akşamda 10.30 da gece uykusuna geçiyor,sabah 9 a kadar uyuyor canım..

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir çok çok öptümm siziii
hayırsızlarrr ne arıyonuz nede soruyonuzzzzzzzzzzz
sen ara güzelim,ben aradım seni hatırlıyosan..bizde öptük seni

herkese günaydın iyi pazarlar
günaydın
fatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…