2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım nasılsın?
inan bi çogumuz girmıyo eskısı gibi bebekler buyudu burası boşaldı malesef...
yazın buralar boşaldığı zaman, kışın yeniden buluşuruz demişlerdi,çocukların tam ayaklandığı zaman olacak,eskisi kadar giremeyecekler demiştim..öylede oldu:jeyyar:

Son düzenleme:
fatmacım iyi günlerde giysin onur paşa çok yakışmış..
sanada ne kadar benziyo ya 41 kere maşallah..

merhabalar herkese

FATMA Onur çoook süpeer olmuş yakışıklı çocuk .güle güle giysin cicilerini

çoks teşekkrler kızlar valla bana benzetilince seviniyorum çünkü sarşın olduğu için hep babasına benzetiyorlar

İyi akşamlar arkadaşlar...
Fatma canım maşallah Onur'a abi olmuş o artıkGüle oynaya eskitsin kıyafetini inş...
Biz de bugün dışarı gezmesi yaptık.Etrafı izlemeye bayılıyor Alya.Mümkün olsa da hep dışarıda olsa.
Üzülüyorum ben bu apartman çocuklarına biz müstakil bahçeli bir evde sabah dışarı çıkardık akşama kadar oyunla geçerdi zamanımız(yemek yemeye eve girerdik bi)Kızımsa kapıdan çıkan herkesin peşine en az 10 dakika ağlıyor.Dikkatini dağıtmak için kaç takla atıyorum.
Allah sağlık versin tabi önce.

fatmacım onur tostosu güle güle kullansın.bir de ben kopişasını çok beğenmiştim.kafasına takıp ta resmini çeksene ..merak ediyorum...öptüm ..

tamam fatmacım gördüm zaten koymuşsun çeşit çeşit hallerde.o sayfada gördüm..çook tatlı olmuş maşşlh ya..ee adam yakışıklı olunca ne giyerse yakışır zatii..))

Son düzenleme:
bencede adam yakışıklı oluncaaa çuval giyse yakışırr, canancım senin hediyen kendin gibi çok güzelll...

ayy ben ne alacağıma bir türlü karar vermedim oyuncakmı kıyafetmi arada kaldımmmm hala araştırıyorummm netteennn ama benimkide en geç salı çarşambaa elinde olur güzel arkadaşımınn

kızlar hediyelerini alanlar kimler şimdi yazalım da kim aldı kim gönderdi resimleri koyalım ok mi..o çekiliş sayfasına ekleyelim olur mu?acaba kim çıktı..heyacanla bekliyorum:..

selam kızlar ben geldimm

bugün tubanın toplantısı vardı okulda 12 de gittim 4 te eve geldim yemek faslı vss derken bu saat oldu gene bide migren tuttu sabah kahvaltıyı edemedim fazla iki lokma yiyip çıktım tabii oda da toplantı uzadı öğretmenler girdi çıktı arada beklemeler oldu 15-20 dk öle olunca aç kaldım tabii dışarıda çıkamadım migren tuttu işte gene ama çok şükür iyiyim şimdi ee sizler naptınız bakim bi geçmişe

Selam kızlar ay sabah gelcem dedim ancak gelebildim bugün pis boğazlığım üstümde girdim mutfağa kek ,kurabiye Allah ne verdiyse yaptım sonra akşam yemeği ortalığı topla derken vakit geçti bir gün daha bitti..Bütün gün evde günlerde kısa fenalık geliyor içime eşimde çok geç geliyor yıl sonu işler yoğun yarın atıcam kendimi dışarı oğluşumla gezelim tozalım birazzzsositososito
Ayy canım rica ederim tabiki sorcaksın burda yardımlaşmak için birbirimize fikir vermek için yazıyoruz..
Terzi kendi söküğünü dikemez değilde insan kendi çocuğu olunca herşey daha farklı oluyor bütün tecrübeler unutuluyor sanki demi yoksa sen bildiklerinde bize çok şey katıyorsun senin fikirlerin ve tecrübelerin her zaman değerli canım benim için..
Canım ben ilk gün sağmadım 2.günü bekledim dediğin gibi öyle çok fazla çıkmadı 100 cc 120 cc civarındaydı sonra 3 gün sonra sağdım 60 cc ye düştü sonra 1 kez daha sağdım son olarak bir daha gerek kalmadı canım..
[B]Sema kesinlikle haklısın canım sabah bir çıkardık akşam sokaktan zor alırlardı bizi..Şimdi Egede her gidene atlıyor yeterki dışarı çıksın kim olduğu önemli değil:bbo:[/B

Fatmacım Onur güle güle giysin kıyafetlerini çok yakışmış paşama Allah nazardan saklasın..

duygucum canım arkadaşım saol..
benım içinde burdaı paylaşımlar önemlı bazen insan hiç bilmediği şeyleri öğrenıyor burda...
duygucum bendde dun az bişey sağmıştım bugunde doldu göğsum şimdi sagıcam bende bakalım belkı birdaha gerek kalmaz...
alp iyidi şu ana kadar bugun biraz mızıktı onuda bi lolipop verdım unuttu tabi bu arada şekere alışacak az vermeye çalışıyorum ama eşim gelırken getiriyor her akşam.....

kızlar bu arada ben bugun bişey daha öğrendim arkadaşım fas da benım kızı 2 yaş sendromu geçiriyomuş..
ilk defa duydum nasıl bişey dedım. herşeyı ben bılırım ben yaparım. ben yerım süreklı böleymiş dr götürmüşler 2 yaş sendromu demiş ilginç geldi bana alpberk de 1 yaş sendromu geçiriyo ozaman dedım kendı kendıme :)

mevlüdecim ben onu duymuştum iki yaş bebekler çok asabi olurlar ve inatçı olurlar hep kendi dediği olsun isterler

BEN GEÇMıŞE BAKEM DEMıŞTıM AMA BAKAMADIM FIRSAT OLMADI =)

2 yaş sendromu mu varmış ya bi yaşıma dha girdimm =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…