yazın buralar boşaldığı zaman, kışın yeniden buluşuruz demişlerdi,çocukların tam ayaklandığı zaman olacak,eskisi kadar giremeyecekler demiştim..öylede oldu:jeyyar:
günaydın canım nasılsın?
inan bi çogumuz girmıyo eskısı gibi bebekler buyudu burası boşaldı malesef...
Ayy canım rica ederim tabiki sorcaksın burda yardımlaşmak için birbirimize fikir vermek için yazıyoruz..:
günaydın duygucum afiyet olsun...
bu geceyide rahat atlattık sabah alpberk biraz emıp keyif yapmak istedı ama ben onu salona getirdım zaten saat 9:30 olmuştu gece de uyandı süt verdim salıncaga koydum uyudu...
duygucum eki sen sütünu kaç gun sağdın ben ilk gun sağmadım hiç dun dolmuştu gögsum bayaaz bişey boşalta bildim bugunde dolmuş birz hassas acıyo dokununca birazdan eczaneye gidip pompa alıcam tamamıyle boşaltırım yanı 2 gunde 2 defa olmuş olcak bugun 3. günumuz oluyo artık...
duygu bu arada kusura bakma arkadaşım süreklı sana soruyorum inan derlerya terzı kendi söküğünüdikemez miş benımkıde o hesap işte 4 sene zeynep kamilde stejerlık yaptım üstüne orda çalıştım ama genede kendı bebeişimde panıklıyorum bazende teorikle pratik uymuyo malesef tecrube daha etkili oluyo....
[B]Sema kesinlikle haklısın canım sabah bir çıkardık akşam sokaktan zor alırlardı bizi..Şimdi Egede her gidene atlıyor yeterki dışarı çıksın kim olduğu önemli değil:bbo:[/Bİyi akşamlar arkadaşlar...
Fatma canım maşallah Onur'a abi olmuş o artıkGüle oynaya eskitsin kıyafetini inş...
Biz de bugün dışarı gezmesi yaptık.Etrafı izlemeye bayılıyor Alya.Mümkün olsa da hep dışarıda olsa.
Üzülüyorum ben bu apartman çocuklarına biz müstakil bahçeli bir evde sabah dışarı çıkardık akşama kadar oyunla geçerdi zamanımız(yemek yemeye eve girerdik bi)Kızımsa kapıdan çıkan herkesin peşine en az 10 dakika ağlıyor.Dikkatini dağıtmak için kaç takla atıyorum.
Allah sağlık versin tabi önce.
2 yas icin Kadir bey korkunc iki der dört yasina kdr surermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?