kızlar bu arada ben bugun bişey daha öğrendim arkadaşım fas da benım kızı 2 yaş sendromu geçiriyomuş..
ilk defa duydum nasıl bişey dedım. herşeyı ben bılırım ben yaparım. ben yerım süreklı böleymiş dr götürmüşler 2 yaş sendromu demiş ilginç geldi bana alpberk de 1 yaş sendromu geçiriyo ozaman dedım kendı kendıme :)
Evet canım o 2 yaş sendromundan çok bahsediyor doktorlar hatta 'terriblr two'diye geçiyomuş.Dehşetli 2 yaş.Çocukların en inatçı oldukları,oyuncaklarını kimseyle paylaşmadıkları,anne babaya kafa tutmaya başladıkları dönem.Ama her çocukta olmuyoru-muş.ınş bizimkiler yaşamaz abimin kızında bariz yaşıyorlar bu durumu.
Canım bana sorarsan mümkün ise kızını bu çocuklarla biraraya bulundurma.Kadın gliyoruz dese sen çok rahatlıkla musait değilim desen çokmiyi olurEvet gerçekten de küçücük çocuğun senle inatlaşması insanın sinirleri hoplatan bişey.Aman Allah'ım büyük konuşmak istemiyorum hiç.Gerçekten zor oluyorlar.Bi de bu zamanın çocukları gerçekten çok saldırganlar,birbirlerine çok zarar veriyorlar.
Benim üst komşumun oğlu bariz örneği çocuk 2 yaşında ve facia.Kızımın psikolojisini bozdu çocuk.Potansiyel dayak atma eğiliminde.Çocuk eli yumruk halinde ve dişlerini sıkarak dolanıyor.Nasıl bir hırssa bize geldiğinde kızımın oyuncaklarını etrafına topluyor ve Alya'ya bunlar benim arada tekme atma çalışmaları ben tepelerinde tabi.Çünkü çocuğun sağı solu belli olmuyor bi anda şap diye patlatıyor.Ve onun bu saldırgan tutumundan kızım acayip korkak oldu son 2-3 gündür.Dün arkadaşımın kızımdan 1 ay küçük oğlu geldi üst komşumun çocuğuna da çok benziyor çocuk.Kızım ondan nasıl kaçıyor çocuk ona yaklaşınca o bana koşuyor(ki normalde çocuklara deli olur,evimize gelen yabancılardan kaçan bi çocukta değildir).Kendi oyuncaklarını onun yanından hızlıca alıp benim ya da babasının yanına koşuyor.Onun yanından alıyor ya bana vurur korkusu yaşıyor çocuk.Valla kafama çok taktım.Bi de sonuçta komşu çocuğu bir arada oluyosun.Hani kadına gelme de diyemezsin ki.
Neyse iyi ki taşınma durumumuz var.
ah canım sorma benim komşumun kızıda o kadar olmasada merti tutup yere deviriyor yada elindekileri alıyor.mertte sinirinden nası çığlık atıyor,sinirini atamassa ağlıyor yavrum..mert mert diye ağlıyo kız çok sevıyo merti ama bazende deliliği tutuyo işte.Evet gerçekten de küçücük çocuğun senle inatlaşması insanın sinirleri hoplatan bişey.Aman Allah'ım büyük konuşmak istemiyorum hiç.Gerçekten zor oluyorlar.Bi de bu zamanın çocukları gerçekten çok saldırganlar,birbirlerine çok zarar veriyorlar.
Benim üst komşumun oğlu bariz örneği çocuk 2 yaşında ve facia.Kızımın psikolojisini bozdu çocuk.Potansiyel dayak atma eğiliminde.Çocuk eli yumruk halinde ve dişlerini sıkarak dolanıyor.Nasıl bir hırssa bize geldiğinde kızımın oyuncaklarını etrafına topluyor ve Alya'ya bunlar benim arada tekme atma çalışmaları ben tepelerinde tabi.Çünkü çocuğun sağı solu belli olmuyor bi anda şap diye patlatıyor.Ve onun bu saldırgan tutumundan kızım acayip korkak oldu son 2-3 gündür.Dün arkadaşımın kızımdan 1 ay küçük oğlu geldi üst komşumun çocuğuna da çok benziyor çocuk.Kızım ondan nasıl kaçıyor çocuk ona yaklaşınca o bana koşuyor(ki normalde çocuklara deli olur,evimize gelen yabancılardan kaçan bi çocukta değildir).Kendi oyuncaklarını onun yanından hızlıca alıp benim ya da babasının yanına koşuyor.Onun yanından alıyor ya bana vurur korkusu yaşıyor çocuk.Valla kafama çok taktım.Bi de sonuçta komşu çocuğu bir arada oluyosun.Hani kadına gelme de diyemezsin ki.
Neyse iyi ki taşınma durumumuz var.
Bizimkilerin küçük olmakla işleri zor anlaşılan.ah canım sorma benim komşumun kızıda o kadar olmasada merti tutup yere deviriyor yada elindekileri alıyor.mertte sinirinden nası çığlık atıyor,sinirini atamassa ağlıyor yavrum..mert mert diye ağlıyo kız çok sevıyo merti ama bazende deliliği tutuyo işte.
aralarında sadece 50 gün var ama kız mertin iki katı..Bizimkilerin küçük olmakla işleri zor anlaşılan.
Ya tabi hani çocuklar arada oynarken birbirlerini incitebilirler o kadar pimpirikli çocuğu peşinde dolanan bi tip değilim normalde.Ama etrafında çocuğuna patlatmak için fırsat kollayan bi çocuk olunca ister istemez tedirgin oluyor insan.
günaydınn...tunahanın artık resmini çekmek çok zor oluyor bi tane koyuyorum buraya:)
günaydınn...tunahanın artık resmini çekmek çok zor oluyor bi tane koyuyorum buraya:)
2 yas icin Kadir bey korkunc iki der dört yasina kdr surermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?