2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

betülcüm canım hogeldın nasılsın...
aldınmı aslan emreye mont istediğinı buldunmu....
canım bu arada çok az kalmış hadi gözun aydın allahım tez zamanda sağsalım sizi kavuştursun...

sağolun teyzeleri hepinizi öpüyoruzz:)sehercim bizim hediyemiz henüz gelmedi yani bu üzerindekiler hediye değil:):)bende hediyemi bugün alıcam inşallah göndericem bakalım....

:kedi: yanlışlık oldu. olsun o üstündekileri güle güle iyi günlerde giysin paşam.

ben de gönderdim hedayemi tez zamanda ulaşır inşallah :lepi:

betülcüm canım hogeldın nasılsın...
aldınmı aslan emreye mont istediğinı buldunmu....
canım bu arada çok az kalmış hadi gözun aydın allahım tez zamanda sağsalım sizi kavuştursun...

Canım benım, hosbuldum.. ıyıyım cok sukur sen nasılsın..
Aldım canım sonunda buldum montu.. :)
evet cok sukur bıtıyor canım yaa gerı sayım artıkk amıın butun ayrı kalanları hayırlısıyla kavustursun ınsallaah.... :1hug:

günaydın kızlar...müjdecim saol ..hediyemi aldım sayılır.eşimin iş yerine gelmiş hediye de ben daha görmedim..akşama getirecek..çokk teşekkür ederiz müjde teyzesi...akşam resmini koyarım..

ay kızlar a işler hiç bitmıyor değilmi?
alp yenı uyudu bende kalkıyorum pc başından biraz iş yapayım sonrada burda bir türk hanımla tanıştım bugun tlf konuştuk evlerimız yakınmış dışarı çıkıcaz beraber hem tanışcaz hemde etrafı gezicez....

canımm bazen yeteeer bağırasım geliyor..bu işlerden bıktım...keşke sihirli değnekle yemek yapsak evi toplayıp temizlesek ne güzel olurdu...zemuszemus

canımm bazen yeteeer bağırasım geliyor..bu işlerden bıktım...keşke sihirli değnekle yemek yapsak evi toplayıp temizlesek ne güzel olurdu...zemuszemus

aynen canım banada gelıyo bazen neysekı eşim bi yardımcı bulmuş bana...
baktıkı ben işin içinden çıkamıyorum ne yapsın...
benımkıde taktırmaz onu ya ama güzel bişeymiş hem alp artık düşmuyo öle pek yurumeyıde ıyıce geliştirdi....

Selam millet nabersiniz bakalım ben mutfağımla uğraşıyordum temizledim şimdi yemek yapıcam akşama bakim size dedim ama kimseler yok

Selam millet nabersiniz bakalım ben mutfağımla uğraşıyordum temizledim şimdi yemek yapıcam akşama bakim size dedim ama kimseler yok

Hicran ya maşallah sana.
Tam evinin hanımı biri gibi duruyosun burdan.Evinde her gün en az iki çeşit yemeğini hazır eden.Her daim derli,toplu,tertipli.İyi bir anne,iyi bir eş.
Ben bazen o kadar bunalıyorum ki bu rutinlikten her sabah akşama kadar aynı şeyler.Her gün bi öncekinin aynısı sanki.Bazen hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.Elime kitap alıyorum kızım elimdeki kitabı alana kadar etrafımda pervane,çeviri yapmak için masaya oturuyorum o krizlerde...Çok mu depresif durdum ne
Yok Allah'a şükür kızım, eşim,ailem hepsinin sağlığı yerinde ama bu ev hayatı da bazen çok sıkıcı olabiliyor.

merhaba arkadaşlar. sizlere birsey sormak ıstıyorum, bebişleriniz gunde kac kere uyuyor ve gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz. benımkı ıkı kere uyuyor bır sabah ogunu bırde ıkındıden sonra uyuyor. ama bu defada akasam gec yatıyor. acaba bır kere yatırıp aksam uykusuna erken yatırmak daha mı ıyı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…