2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kızım 11-11:30 gibi sabahları 16:00 gibi de ikindi de uyuyor.İkindi vakti 4 ten geç yatırmamaya çalışıyorum akşam uykusu geç olmasın diye.Akşamları en geç 10 da yatıyor çok şükür.

Mevlüde ben de alabilirim mailini.
Bu arada Fas'ta kaldığınız dönemlerde Kasabilanka'ya gittiniz mi?Gittiyseniz nasıl buldun?
Eşimle evlenmeden önce hep evlenince senle Kasabilanka'ya gidecez muhabbeti yapıyorduk.O nedenle de nasıl bir yer olduğunu gören birinib ağzından duymak isterim tabi gittiysen eğer.

selamlar..
biz üst solunum yolları iltihabı olmuşuz..ama sebebini biliyorum..babaane hiç yakmmıyo dogalgazı saolsun..bikaçkez rica ettim,iki odasını açmış ancak..ev buzhane..eh bızımkıler alışkın deilki soğuk evlere..devamlı gece gündüz yanar benim..nekadar gıydırsemde yok balık pişirdi hayda tüüm evin camını açar yok şunu pişirdi balkonlar mutfaklar açılır..eşime kazkez dedim bişi olmaz dedi geçti...al sana işte olmaz..oyle bi burun akıntımız varki üçgecedir uyku nedir bılmıyoruz..dogal olarak iştahımızda azaldı sanki çoktuda...yani allah başka dert vermesin ama depresyon sınırlarında gezıyorum bikaçgündür...artık ananeyede hastalık falan olmadıkça gıtmeme kkararı aldım,psıkolojım bozuluyo..uyum sağlıyamıyorum buraya döndüüğümde..eşimi ve şuesandaki hayatımı küçümsemeye kendimi suçlamaya başlıyorum...eh çokda iyi muamele gördüğümde söylenemez..tüm bunlar içimi ufak ufak yara yapmış artık kanıyo tahammulum yok..eşim zengin bi adam deil ama bu onu saygı duyulmaz biri yapmazki..adam adam olsun..bu hayat bu ev benım..ılla hep bi iyisi var..sonu yok..kendı ımkanlarımı bılmeli kendi hayatıma adapte olmalıyım..kızkardeşim gibi devamlı alışveriş yapıp kuaföre gidip gezebilcek durumum yok yani...olmasınıda istemıyorum cok yaptık o işleri zamanında sıfıra sıfır elde var sıfır..kendı evimin bile tadını çıkaramamış ve benimseyememişim yeni anladım...yani 2010 benım için uyanış demek olucak:)

onurun cicileri pek yaraşmış küçükbeyime..üstünde paralansın...sağlıkla giysin...
bende nicedir foto koymadım bi deniyeyim bakayım...
bugun bende domuzgrbı aşısı oldum valla canım acıdı baya:)tırstımda ayrıyetten...neyse yok şükür henuz bişi..ismeti bu akşam kendı doktorumuza götürücez bakalım neler olucak...
kısaca yorgunum...

birde aklınızda bulunsun bu burunları cok aktıgında ifrazatı henuz sümküeremedıkleri için ciğerlerine bronşlarına dolarmış ve buda bronşite kadar gidebilirmiş..sıradan burun aspiratörleri yeteri kadar temızleyemıyo..OTRıBEBE diye bişi var..nazal aspiratör diye geçiyo...bi netten bakın ihtıyacınız oldugunda...heryerde bulunan bişi deil ama evde bulunması iyi olucak bi aparat..

çok çok geçmiş olsun isme paşamaa...onun boncuk gözlerini yirim bennn annesiii...üzme kendini iyleşir çabucak inşallah...tunahan ında sabah beri ateşi varmış biraz bende anlamadım niye oldu bakalım inşallah 2010 hepimiz için çok güsel bir yıl olur.sağlıklı,huzurlu,mutlu ve bol paralı inşallah....

umutçum böyle durumarda ben hep tuzlu su veriyorum şırıngayla burnuna bence de bu çok iyi geliyor...hem burnu temizleniyor bronşları dolmuyor hem de tuzlu su yani mikropları kırıyor...sende bi dene istersen...biçok dr.bunu tavsiye ediyor...

Benımde 2010 ıÇın ıyı umutlarım var yenı bır ev yenı bır hayat gıbı ınŞ. HerŞey gÖnlÜmÜzce olur dÜn gece benım kızda kustu azcık ateŞı var ama akŞam yatarken gayet ıyıydı hıÇbıŞeyı yoktu

günaydın kızlar...müjdecim saol ..hediyemi aldım sayılır.eşimin iş yerine gelmiş hediye de ben daha görmedim..akşama getirecek..çokk teşekkür ederiz müjde teyzesi...akşam resmini koyarım..

canancım hamileliğimin son gunlerine denk geldiği için cok bakamadım kusuruma bakma ama değiştirme kartı var içinde haberin olsun... baska biseyle deistirebilirsin cnm

Umut canım çopk geçmiş olsun.Her şey bi yana da insan çocuğu hastalanınca gerçekten çok stresli oluyor.
Bence de tıkanıklığa tuzlu su çok iyi geliyor.

semacım teşekkür ederim..öyle tabii streste insanı yiyo..tuzlusu okyanus fısfısı hepsini sıkıyoruz..iltihaplı bi akış var burunda..allah beterınden korusun napalım..ama 2010 u dört gözle beklıyorum...nedense..

o astronot montlu yakışıklıyı yeirim ben...kuzum benimmmm ösledim vallaa...öpüyorum umutçum en yakın zamanda görüşsek yaa...ama havala da çok soğuk işte insan cesaret edemiyoki...

saol derya teyzoş...hemen düştüyse ateş bişiciği yoktur evelallah...
selmacım sen şimdi gebeliğin hormon bombardımanında cok daha duyarlı ve duygusalsın..zaten ince biri oldugunu hissediyorum...işallah yeni sene hepimizin kalbinin muradını verir..sende sağlıkla yavruna kavuşucaksın allahın izniyle..kusma ve ateş..mikropmu aldı acaba..seyrine bakmalı ama eger bugune devam etmesse bişiciği yoktur..

Umut canım o ne yakışıklı bişey pek havalı olacak maşallah.
ınş en kısa zamanda atlatırsınız inş.

saol derya teyzesi..kalp kalbe karşı..hem soğuk hemde ev ortamı olucak..anca rahat ederiz..bide kalabalık olmalı yaa..şöyle 7 8 yavru beraber olmalı:)süper olur işte ozaman...işallah bakalım...biz burdan irtibatımızı kesmessek elbet birgün buluşuruz:)

Umutcum çok çok geçmiş olsun ısmetime. resimler de harika ayrıyeten. zaten o saçlar yakıyo beni. buncuk kuzum yerim ben onu

canım ben de Deryanın dediği gibi tuzlu su damlatıyorum burnuna her sabah burnu tıkalı olmasa da 3-4 damla damlatıyorum

merhaba kızlar bugün çok yruldum gene yaa eşim evdeydi bende fırsattan istifade accık iş yapayım dedim yemek yaptım vss kızımın arkadaşı geldi yatılı bide onlara ayrı sofra kur kaldır tiyatroları vardı bugün yorulmuşlar geç geldiler biz yedikten hemen sonra geldiler 2 defa sofra kurdum kaldırdım onlara mutfak temizliği yeniden gerekiyorrrr =) eşim laghana sarma istedi ona yaptım kızım biber dolma istedi onuda yaptım mercimek çorbası salata yter yaa başka bişii yapamıcam hiç halim kalmadıııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…