merhaba arkadaşlar. sizlere birsey sormak ıstıyorum, bebişleriniz gunde kac kere uyuyor ve gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz. benımkı ıkı kere uyuyor bır sabah ogunu bırde ıkındıden sonra uyuyor. ama bu defada akasam gec yatıyor. acaba bır kere yatırıp aksam uykusuna erken yatırmak daha mı ıyı olur.
Canım benim kızım 11-11:30 gibi sabahları 16:00 gibi de ikindi de uyuyor.İkindi vakti 4 ten geç yatırmamaya çalışıyorum akşam uykusu geç olmasın diye.Akşamları en geç 10 da yatıyor çok şükür.
günaydın kızlar...müjdecim saol ..hediyemi aldım sayılır.eşimin iş yerine gelmiş hediye de ben daha görmedim..akşama getirecek..çokk teşekkür ederiz müjde teyzesi...akşam resmini koyarım..
birde aklınızda bulunsun bu burunları cok aktıgında ifrazatı henuz sümküeremedıkleri için ciğerlerine bronşlarına dolarmış ve buda bronşite kadar gidebilirmiş..sıradan burun aspiratörleri yeteri kadar temızleyemıyo..OTRİBEBE diye bişi var..nazal aspiratör diye geçiyo...bi netten bakın ihtıyacınız oldugunda...heryerde bulunan bişi deil ama evde bulunması iyi olucak bi aparat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?