aralarında sadece 50 gün var ama kız mertin iki katı..
gülanın fotoğraflarını görmüşmüydünüz
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - gulan06 isimli kullanıcının Albümleri: ben ve sevdiklerim canım oğullarım
günaydınn...tunahanın artık resmini çekmek çok zor oluyor bi tane koyuyorum buraya:)
Selamlar herkese..
Oy ben o ıkı kuzuyu yerıımmm, o sarı yumos sacınıda yerım abuşun :))
Bu arada 2 yaş sendromu var arkadaslar, gercekten cok zorlu bir dönem.. Okuldan hatırlıyorum..
Bir birey olduklarını hıssetmeye basladıkları ıcın herseyı ben yaparım edasında oluyor kucuk sıpalar o yuzden ınatcılıkda bas gosterıyor yogun sekılde, hayır deme ıtıraz etme modunda oluyorlar sureklı yanı bır sey soyledıgımız de kendılerı de ıstese dahi hayır derler sırf ıtıraz etmek ıcın.. çoğu cocukda kendını yere atma, vurma, tukurme, çekme hep bu donemde ortaya cıkmaya baslıyor( anlayacagınız bol sabıra ıhtıyacımız olan doneme dogru gıdıyoruz :) kı bızımkı daha 15 aylıkken itiraz etme modunda sureklı yandık anasını satım :)
BEN GEÇMİŞE BAKEM DEMİŞTİM AMA BAKAMADIM FIRSAT OLMADI =)
2 yaş sendromu mu varmış ya bi yaşıma dha girdimm =(
Aaa ben yeni duymadım bunu,troubleTwo diye bişey var gerçekten2 yas icin Kadir bey korkunc iki der dört yasina kdr surermis
Canım benim kızım da günde 2 kere uyuyor mesela ben eve 1 de geliyorum o 1,30 gibi uyanıyor sonra saat 4,30 gibi tekrar uyuyor gece de 10,30-11 gibi yatıyoruz beraber mecburen aslında ben evde olsam bu saatleri daha erkene çekebilirm ama babannesi ancak bu kadar düzen kurabilmiş.merhaba arkadaşlar. sizlere birsey sormak ıstıyorum, bebişleriniz gunde kac kere uyuyor ve gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz. benımkı ıkı kere uyuyor bır sabah ogunu bırde ıkındıden sonra uyuyor. ama bu defada akasam gec yatıyor. acaba bır kere yatırıp aksam uykusuna erken yatırmak daha mı ıyı olur.
saol derya teyzesi..kalp kalbe karşı..hem soğuk hemde ev ortamı olucak..anca rahat ederiz..bide kalabalık olmalı yaa..şöyle 7 8 yavru beraber olmalı:)süper olur işte ozaman...işallah bakalım...biz burdan irtibatımızı kesmessek elbet birgün buluşuruz:)
SEVGıLı EYLÜL ANNELERı THUDGUARD KORUYUCU BEBEK KASKI'nı tekrar Türkiye'ye getirmek konusundaki çalışmalarımız nihayet meyvesini verdi. Detaylı bilgi için lütfen linke tıklayın. Sevgiyle kalın.....
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...suyor-thudguard-sadece-kk-uyelerine-ozel.html
Hicran ya maşallah sana.
Tam evinin hanımı biri gibi duruyosun burdan.Evinde her gün en az iki çeşit yemeğini hazır eden.Her daim derli,toplu,tertipli.İyi bir anne,iyi bir eş.
Ben bazen o kadar bunalıyorum ki bu rutinlikten her sabah akşama kadar aynı şeyler.Her gün bi öncekinin aynısı sanki.Bazen hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.Elime kitap alıyorum kızım elimdeki kitabı alana kadar etrafımda pervane,çeviri yapmak için masaya oturuyorum o krizlerde...Çok mu depresif durdum ne
Yok Allah'a şükür kızım, eşim,ailem hepsinin sağlığı yerinde ama bu ev hayatı da bazen çok sıkıcı olabiliyor.
merhaba arkadaşlar. sizlere birsey sormak ıstıyorum, bebişleriniz gunde kac kere uyuyor ve gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz. benımkı ıkı kere uyuyor bır sabah ogunu bırde ıkındıden sonra uyuyor. ama bu defada akasam gec yatıyor. acaba bır kere yatırıp aksam uykusuna erken yatırmak daha mı ıyı olur.
selamlar..
biz üst solunum yolları iltihabı olmuşuz..ama sebebini biliyorum..babaane hiç yakmmıyo dogalgazı saolsun..bikaçkez rica ettim,iki odasını açmış ancak..ev buzhane..eh bızımkıler alışkın deilki soğuk evlere..devamlı gece gündüz yanar benim..nekadar gıydırsemde yok balık pişirdi hayda tüüm evin camını açar yok şunu pişirdi balkonlar mutfaklar açılır..eşime kazkez dedim bişi olmaz dedi geçti...al sana işte olmaz..oyle bi burun akıntımız varki üçgecedir uyku nedir bılmıyoruz..dogal olarak iştahımızda azaldı sanki çoktuda...yani allah başka dert vermesin ama depresyon sınırlarında gezıyorum bikaçgündür...artık ananeyede hastalık falan olmadıkça gıtmeme kkararı aldım,psıkolojım bozuluyo..uyum sağlıyamıyorum buraya döndüüğümde..eşimi ve şuesandaki hayatımı küçümsemeye kendimi suçlamaya başlıyorum...eh çokda iyi muamele gördüğümde söylenemez..tüm bunlar içimi ufak ufak yara yapmış artık kanıyo tahammulum yok..eşim zengin bi adam deil ama bu onu saygı duyulmaz biri yapmazki..adam adam olsun..bu hayat bu ev benım..ılla hep bi iyisi var..sonu yok..kendı ımkanlarımı bılmeli kendi hayatıma adapte olmalıyım..kızkardeşim gibi devamlı alışveriş yapıp kuaföre gidip gezebilcek durumum yok yani...olmasınıda istemıyorum cok yaptık o işleri zamanında sıfıra sıfır elde var sıfır..kendı evimin bile tadını çıkaramamış ve benimseyememişim yeni anladım...yani 2010 benım için uyanış demek olucak:)
onurun cicileri pek yaraşmış küçükbeyime..üstünde paralansın...sağlıkla giysin...
bende nicedir foto koymadım bi deniyeyim bakayım...
bugun bende domuzgrbı aşısı oldum valla canım acıdı baya:)tırstımda ayrıyetten...neyse yok şükür henuz bişi..ismeti bu akşam kendı doktorumuza götürücez bakalım neler olucak...
kısaca yorgunum...
birde aklınızda bulunsun bu burunları cok aktıgında ifrazatı henuz sümküeremedıkleri için ciğerlerine bronşlarına dolarmış ve buda bronşite kadar gidebilirmiş..sıradan burun aspiratörleri yeteri kadar temızleyemıyo..OTRİBEBE diye bişi var..nazal aspiratör diye geçiyo...bi netten bakın ihtıyacınız oldugunda...heryerde bulunan bişi deil ama evde bulunması iyi olucak bi aparat..
semacım teşekkür ederim..öyle tabii streste insanı yiyo..tuzlusu okyanus fısfısı hepsini sıkıyoruz..iltihaplı bi akış var burunda..allah beterınden korusun napalım..ama 2010 u dört gözle beklıyorum...nedense..
maaşallah kızına allah bagışlasın çok şekera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?