2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH hepimize sabırlar versin valla zor dönemler asıl bundan sonra başlıyor gerçekten

BEN GEÇMİŞE BAKEM DEMİŞTİM AMA BAKAMADIM FIRSAT OLMADI =)

2 yaş sendromu mu varmış ya bi yaşıma dha girdimm =(

2 yas icin Kadir bey korkunc iki der dört yasina kdr surermis
Aaa ben yeni duymadım bunu,troubleTwo diye bişey var gerçekten
Biz okurken de öğrenmiştik her çocuk yaşıyor bunu.Dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar ve egosentrik yani tam anamıyla ben merkezci oluyorlar.Her dedikleri yapılacak,herkes onları farkedecek,herkes ve herşey onlar için varolacak gibi algılıyorlar.O yüzden bu bir sendrom gibi düşünülüyor.yerimseniben
Canım benim kızım da günde 2 kere uyuyor mesela ben eve 1 de geliyorum o 1,30 gibi uyanıyor sonra saat 4,30 gibi tekrar uyuyor gece de 10,30-11 gibi yatıyoruz beraber mecburen aslında ben evde olsam bu saatleri daha erkene çekebilirm ama babannesi ancak bu kadar düzen kurabilmiş.
Bebekler 2 yaşına kadar sabah uykusu uyuma ihtiyacı hissederlermiş
2 yaşından sonra günde 1 kere öğlen uykusu yetecekmiş.CADIARZU

Geçmiş olsun Umutcum,Ayça da ben de evde hastayız ben mecburen okula devam ediyorum ama mikrop saçıyorum etrafıma farkındayım.Sırayla 5 dakikada bir hapşuruyoruz Ayçayla.Geçen hafta ateşle başladı onun hastalığı,bu haftaysa burun akıntısı ve öksürükle devam ediyor.Bence domuz giribi geçiriyoruz.Geçen hafta dr götürdük boğazları şişmiş dedi antibiyotik verdi bu hafta sudafed ve antibiyotiğe devam ediyoruz.
Aman bununla geçirmiş oluruz oluruz inşallah şu illeti.Aşı da olmadık aklım çıkıyor valla bişey olacak diye.

Bu arada Yılmaz abinin asabi tavırlı 'ne çekiyon be' der gibi bakan o fotolarına bayıldımmmm...Bebeğin de seksisi böyle oluyormuş demekkaydirigubbakcemile3

Canım annenler ve kayınvalidenleri hiç bir yönden kıyaslamamanı tavsiye ediyorum,ben o hatayı çok yaptım baktım evliliim tehlikeye giriyor,bak şimdi kayınvalidemle yaşıyorum onu fazla kafaya takınca eşimden gıcık alma noktasına gidiyorum,anne bazı değerleri vermemiş ki,görgü öğretmemişki işte oğlu nasıl olacak ben de bula bula bunu bulmuşum diyorum.Yani annesinde gördüğüm ve uyuz olduğum hareketlerin bir kıdımını eşimde görsem günlerce kendi kendime adamdan gıcık alıyorum olan bana oluyor,sinirden kabarmış saçlar,çıkmış kaşlarla buluyorum kendimi.
Sen de ne maddi açıdan ne de düşünce görgü açısından kıyaslama hatta düşünme bile böyle şeyleri...Senin kardeşin gibi yaşıyanların oaranı bu ülkede belki de %5 falandır yani normal olan sen ve senin kurduğun aile canım benim.
Kaza bakıp da tavuk gibi kıcımızı mı yırtalım yani??Ki o kaz senin kardeşin,annen,baban ne güzel ne kadar şanslısın,maddi olarak azıcık faydaları senin yuvana dolu dolu mutluluk getirsin,haset,kibir,küçümseme değil...a.s.
Sen çok akıllı bi kadınsın bu durumdan kendine mutluluk ve fayda çıkar,huzurunu koru,ailene sarıl.Bencil olsaydım neden kayınvalidemle oturayım :1rolleyes bakarım dese de bakıcı bulurdum parasıyla değil mi?ama herşey Ayça için para pul,hepsi boş e olsa iyi olur da Allah bu kadar vermiş o da yeter.

kaydirigubbakcemile3 lazım bize valla böle bişii ama ceyline hayatta taamam bunu ben hemen çıkarır mama önlüğünü ben takarım oçıkarır dışarda atkıyı ben takarım o çıkarı şapka zorla takar bunu aslaaaaaaaaa takmazzz

bugün şapka takıp resmini çekeyim dedim bunu başardımmm:lepi:

Eklentiler

• $IMG_9365.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_9368.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

sen gel bide bana sor bacım nerdee derl toplu olmak valla zor yetişiyom hatta yetişemiyommm bazen işin ucunu bırakıvveriyom yani mutfağı yapsam salon duruyor salonu yapsam yatak odası duruyor yatak odasını yapsam çamaşır ütü duruyor ama napiim artık ne kadar olursa diyom bazne bırakıyom ben çalışırken daha derli topluydum ceylinde gelince tam pasaklı oldum yemek yaptığıma bakma gel şimdi bide mutfağımı gör gündüz bi temizledim yemeğe başlarken dağıttım feci hemde ama toplamaya halim kalmadı accık nefes alam toplıcam sofrayı kurcam daha akşam yemeği faslı hadeee bidaha bulaşık faslı topla makineye at kafayı yiyesim geiyor bazen valla dışardan iyi gibi duruyom ama demiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben kendimi kasmamayı öğrendim ceylinden sonra battı balık yan gider ne kadar olursa diyom ev danduniyken kalkıp bi börek yapıveriyom canımın sıkıntısı geçsin diyee olmadı hadi bi revani diyom da öle kendimi rehabilite ediyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çalışma hayaımı çoook özledim

bizim uyku düzeni falan kalmadı canım nezaman uyursa durumundaız şu aralar bazen akşama doğru 3-4 gibi yatıyor 1 saat kadar ve gec 12-1 buluyor ama sabah 9-10 da kalkıyor çoğunlukla tabii bende onunla beraber uyuyomkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun kararınada alkisalkisalkis bence de öle yap kendini kötü hissediyon madem bazı şeyler ağırına gidiyor malum alışman gerek yanii anlayacağın kendinle kalman gerek

BEN ŞU POMPALILARDAN KULLANIYOM MOTHERCARE DEN ALMIŞTIM SET HALİNDE Bİ ÇANTA ARADA KULLANIYORUM AMA HALA SERUM FİZYOLOJİK KULLANIYORUM TUZLU SUDA YAPIYOM ARADA BİTİNCE ÖLE İDARE EDİYORUZ İŞTE bu alet nasıl bişii anlayamadım resimden nete baktım ama öğrenmek lazım tabii ben pompa ile zorlanıyorum aslında ceylin onu görünce basıyor yaygarayı

2010 sana güzellikler getirsin arkadaşım hepimize tabiii:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada resimleriniz harikaaa

bunlarda 2 gün önceden resimler yakalabilene aşkolsun resimde çekemiyoruz artık

SıLıNMıŞTıR

Son düzenleme:
patikcim canım benim çok çok geçmiş olsun, zaten bu eşler kadın sözü dinlese herşey çok daha başka olacak ama maaleseff anneleri daha iyi biliyor. bunu böyle kabul edip yolumuza bakıcazz sanmaki başka kocalar farklı hepsi aynııı

oyyy ceylinede bakın yaa maşşallaahh tulumunuda bittim ayrıca bizimki kerm siyahh süpermiş.

bende hediyemi aldım sanırım yarın kargoya verirler en geç perşembe elinde olurr arkadaşımın, inşallah beyenir. ne zormuş hediye almak yav

gülcüm hani hakketen gülücek halim yokttu:))bebeğin seksisii:))...içindeki güzel ruh yavrusuna suret etmiş adı güzel kendi güzel insan...haklısın..kıyaslamamam,kendı yuvama tutunmam gerek..bencede normalı benım yaşadıgım..ve ben gerçekten daha küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmeyi,büyük bir meziyet ve ulaşmam gereken bir erdem gibi gördüm..hep sanki bir sınavda oldugumu,kendimi hergün keşfedebilmem gerektiğine inandım....
ateş yükselmedikçe kalbini sıkma..bi şekilde biçok insan geçiriyo..zaten ufak bi nezle için bile bu virüsün etkin oldugu bi durum olarak bakıyo insanlar..ve malesef okullar hastaneler tüm kalabalık merkezler mıkrop yuvası..bundan kaçışta yok..ismetde ilk dozu oldu..ıkıncı bugundu yapmadılar önce bi iyileşsin dediler...doktorumuz yeterli bi doz idare eder onu demesıne ragmen eşim kuralcı bi insan..bu ıkı doz denmişse ıkı doz yapılacak..yada neblim şurda sıgara yasağı var,ben bi lavaboda içim dıyorum,hayır efendım yasakksa uyulacak..gıcık bi insan..hayatımda bi kırmızı ışık ihlali yapmamaya çalışmak haricinde pek bi yasağı takmayan biri olarakta anlayamadığım bi model:)neyse..ben kural bilmez o kuralcı bi orta bulunur belki....
kalbini ferah tut gülcüm.ateşli dönemi atlatmışsınız..tamiflu felan bu saatten sonra etkın olurmu bılemem ama allahın izniyle domuz momuz bile olsakda evelallah bişekilde atlatıyoruz..alaha emanet olun.haberini beklıyoruz kuzunla senin iyi olun bi hele...

sehercim hicrancım çok teşekkür ederim..hicran bu aleti incele bunun uzun hortumu var..bi ucundada burnuna girebilcek aparat var..acıtan bişi deil..ama oifrazatı harıka temızlıyo..hele öksürüyo bazen ceylın dıyosun bu ifrazatlarda bronşları tıkıyuomuş öksürtüyomuş...

buarada ceylin hanımı feyşın tivi yemi hazırlıyosun bacım:))maşallah benım tonton kızıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…