2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bu Ceylin tam maskot annesi.Çok şeker.Maşallah...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyy ceylinede bakın yaa maşşallaahh tulumunuda bittim ayrıca bizimki kerm siyahh süpermiş.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan boncuk gözlerimiz daha ortaya çıkıyor lacilerde o nedenle aldıkkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
bakayım bende bari şu alete sağol cacım opuyorumnanaktan
buarada ceylin hanımı feyşın tivi yemi hazırlıyosun bacım:))maşallah benım tonton kızıma.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan aynen öle dermişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

çok güzelsiniz evet ya resimler dijitalleşti baskılar azaldı anki herşey bilgisayarda ben ceylinin taş çatlasın 15-20 resmini çıkarmışımdır cd yaptım seçtim ama daha bastırmadım yapıcam bende en kısa zamanda sütüdyo işini saçlarımız uzasın diye bekliyom accık daha =)

Son düzenleme:
mısır patlattık ceylin aldı eline minik elleri ile babası kovalıyor evde curcuna varrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yavruşum bana koştu anne mamaaa diye kurtarıcam babasından sandı ama aldım elinden öle bi bakışı varkiii =( bende bölüp bölüp veriyom bi yandan da yazıyom:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar herkese bugün bol bol kaynatmışınız maşallah..Bu akşam hava aniden inanılmaz soğudu İzmirde artık evlere tıkılma vakti geldi herhalde
Canım bence 3.kez sağmana gerek kalmaz hadi hayırlısıyla atlattınız sizde:)Lolipop,çikolata bende hep verdim bu kriz döneminde ara sıra yine veriyorum ama o dönemde senin gibi unutsun diye baya verdim sağlık olsun o kadardan bir şey olmazopuyorumnanaktan Çok berbat birşey ilk kez bende kuzenimin oğlunda görmüştüm daha o zaman Ege yoktu ve ben delircek gibi oluyordum bana zararı olmadığı halde..Mesela bir keresinde meyve suyu içiyordu koşa koşa anneside oğlum otur öyle iç dökcen dedi ve bardağı inadına ters çevirdi halıya döktü ben bile delirdim annesi gayet sakin gitti halıyı sildi o zaman anlatmıştı doktor böyle böyle dedi diye bunalımdaymışkafamçokkarıştıArtık büyük konuşmuyorum çünkü zaman ne göstercek biz neler yaşıcaz hiç bilmiyoruz inşallah bizimkiler kolay atlatır bu dönemi..
günaydınn...tunahanın artık resmini çekmek çok zor oluyor bi tane koyuyorum buraya:)
Deryacım maşallah kuzuya gülüşünü yerim ben onu çokta şık bu aradaopuyorumnanaktan
arkadaşlar msn adresım değişti isteyen arkadaşlarım olursa özelden yazabilirim...
Banada at canım..
Benim oğlum ezelden beri uyumayı sevmediği için bir kere uyur 3 saat kadar üstüne en az 6 saat oturup gece uykusuna geçer öğlen 2 gibi yatıyor 5 e kadar sonra bir daha gece 11 de:)

Umut çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz bu arada resimlerde pek güzel maşallah astronotuda pek yakışmış Allah nazardan saklasın.
Ceylininde pek güzelmiş tulumu şapkasıda lila çok yakışmış prensese maşallah bütün bebeklerimize

bugün dişçiye gittim gene 2 dişim yanyana yoktu 4 diş takılacak, şimdi geçici diş taktıı ne uyuz bişey yaa sanki sakız yapıltırılmış gibi, bir kanal tedavisi birde dolgu var , oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
canancım resimleriniz süper bende düşünüyorum böyle bişey inşallah kısmet olurda çektiririz.. maşşalllahhhh sizeeeeeeeee

allah kolaylık versin cnım benime diş işleri başladı yavaştan yavaştan yaptırıyom bende kaplamalar vss dişler çok kötü oluyor yaa allahtan şimdilik çekilecek dişim yok zaten önler dışında hepsinde ya dolgu var ya kaplaa alttan 2 arka diş eksik üsttende 2 geriye nekal dı kiikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5zemuszemusvereliniortakopuyorumnanaktan

günaydınnn....ayçoşuma ve gülüme çok geçmiş olsun....bu ceylin artist kıvançta paşa olmuş yaaww:)stüdyo resimleriniz harika aslında biz de böle çekilsek ne iyi olur...maşallah ikisini de:):)

sehercim hediyemizi aldım bayıldım çok zevklisinn, süperler ayrıca notun içinde çok çok teşekür ederim canım. ne zevkliymişsin benim oğlanı baştan aşağı kıyafetini düzmüşsün, el örgüsü patik ve lif içinde teşekür ederim... birde kilotlara bayıldım :))) deştikçe hediye çıktı hee benide unutmamışsın ayrıca onun içinde teşekkür ederimmm canım benim

günaydın kızlar...
canan resımlerınız çok hoş...
ayten ve umut sizlerede geçmiş olsun...
biz bu gün ilk kez 11 de kalktık ama sabah uyandık bır saaat 7 de uyudu şimdi gezinıyo öle bende b ir bakayım dedım...
duygucum gerçekten sankı sağmama gerek kalmadı gibi,dun aksam dolmuştu göğsum dedım sabah boşaltırım şimdide o sertlık gitmiş gerek yok gibi bakıcam birazdan acımıyoda artık bizde atlattık sayılır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…