opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAy bu Ceylin tam maskot annesi.Çok şeker.Maşallah...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan boncuk gözlerimiz daha ortaya çıkıyor lacilerde o nedenle aldıkkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanoyyy ceylinede bakın yaa maşşallaahh tulumunuda bittim ayrıca bizimki kerm siyahh süpermiş.
bakayım bende bari şu alete sağol cacım opuyorumnanaktangülcüm hani hakketen gülücek halim yokttu:))bebeğin seksisii:))...içindeki güzel ruh yavrusuna suret etmiş adı güzel kendi güzel insan...haklısın..kıyaslamamam,kendı yuvama tutunmam gerek..bencede normalı benım yaşadıgım..ve ben gerçekten daha küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenebilmeyi,büyük bir meziyet ve ulaşmam gereken bir erdem gibi gördüm..hep sanki bir sınavda oldugumu,kendimi hergün keşfedebilmem gerektiğine inandım....
ateş yükselmedikçe kalbini sıkma..bi şekilde biçok insan geçiriyo..zaten ufak bi nezle için bile bu virüsün etkin oldugu bi durum olarak bakıyo insanlar..ve malesef okullar hastaneler tüm kalabalık merkezler mıkrop yuvası..bundan kaçışta yok..ismetde ilk dozu oldu..ıkıncı bugundu yapmadılar önce bi iyileşsin dediler...doktorumuz yeterli bi doz idare eder onu demesıne ragmen eşim kuralcı bi insan..bu ıkı doz denmişse ıkı doz yapılacak..yada neblim şurda sıgara yasağı var,ben bi lavaboda içim dıyorum,hayır efendım yasakksa uyulacak..gıcık bi insan..hayatımda bi kırmızı ışık ihlali yapmamaya çalışmak haricinde pek bi yasağı takmayan biri olarakta anlayamadığım bi model:)neyse..ben kural bilmez o kuralcı bi orta bulunur belki....
kalbini ferah tut gülcüm.ateşli dönemi atlatmışsınız..tamiflu felan bu saatten sonra etkın olurmu bılemem ama allahın izniyle domuz momuz bile olsakda evelallah bişekilde atlatıyoruz..alaha emanet olun.haberini beklıyoruz kuzunla senin iyi olun bi hele...
sehercim hicrancım çok teşekkür ederim..hicran bu aleti incele bunun uzun hortumu var..bi ucundada burnuna girebilcek aparat var..acıtan bişi deil..ama oifrazatı harıka temızlıyo..hele öksürüyo bazen ceylın dıyosun bu ifrazatlarda bronşları tıkıyuomuş öksürtüyomuş...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan aynen öle dermişiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3buarada ceylin hanımı feyşın tivi yemi hazırlıyosun bacım:))maşallah benım tonton kızıma.
[/IMG][/URL]g.imageshack.us/img24/461/41764221.th.jpg[/IMG][/URL] BUNLAR DA STÜDYO RESıMLERıMıZ..TARAYICIDAN DÜZGÜN TARANMAMIŞ.ASLINDA DAHA CANLI VE GÜZEL.ELıMıZDE HATIRA KALSIN ıSTEDıK.HEP DıJıTAL KALICI OLMUYOR.
http://img22..imageshack.us/img22/4218/84599605.th.jpg[/IMG
Canım bence 3.kez sağmana gerek kalmaz hadi hayırlısıyla atlattınız sizde:)Lolipop,çikolata bende hep verdim bu kriz döneminde ara sıra yine veriyorum ama o dönemde senin gibi unutsun diye baya verdim sağlık olsun o kadardan bir şey olmazopuyorumnanaktanduygucum canım arkadaşım saol..
benım içinde burdaı paylaşımlar önemlı bazen insan hiç bilmediği şeyleri öğrenıyor burda...
duygucum bendde dun az bişey sağmıştım bugunde doldu göğsum şimdi sagıcam bende bakalım belkı birdaha gerek kalmaz...
alp iyidi şu ana kadar bugun biraz mızıktı onuda bi lolipop verdım unuttu tabi bu arada şekere alışacak az vermeye çalışıyorum ama eşim gelırken getiriyor her akşam.....
Çok berbat birşey ilk kez bende kuzenimin oğlunda görmüştüm daha o zaman Ege yoktu ve ben delircek gibi oluyordum bana zararı olmadığı halde..Mesela bir keresinde meyve suyu içiyordu koşa koşa anneside oğlum otur öyle iç dökcen dedi ve bardağı inadına ters çevirdi halıya döktü ben bile delirdim annesi gayet sakin gitti halıyı sildi o zaman anlatmıştı doktor böyle böyle dedi diye bunalımdaymışkafamçokkarıştıArtık büyük konuşmuyorum çünkü zaman ne göstercek biz neler yaşıcaz hiç bilmiyoruz inşallah bizimkiler kolay atlatır bu dönemi..kızlar bu arada ben bugun bişey daha öğrendim arkadaşım fas da benım kızı 2 yaş sendromu geçiriyomuş..
ilk defa duydum nasıl bişey dedım. herşeyı ben bılırım ben yaparım. ben yerım süreklı böleymiş dr götürmüşler 2 yaş sendromu demiş ilginç geldi bana alpberk de 1 yaş sendromu geçiriyo ozaman dedım kendı kendıme :)
Deryacım maşallah kuzuya gülüşünü yerim ben onu çokta şık bu aradaopuyorumnanaktangünaydınn...tunahanın artık resmini çekmek çok zor oluyor bi tane koyuyorum buraya:)
Banada at canım..arkadaşlar msn adresım değişti isteyen arkadaşlarım olursa özelden yazabilirim...
Benim oğlum ezelden beri uyumayı sevmediği için bir kere uyur 3 saat kadar üstüne en az 6 saat oturup gece uykusuna geçer öğlen 2 gibi yatıyor 5 e kadar sonra bir daha gece 11 de:)merhaba arkadaşlar. sizlere birsey sormak ıstıyorum, bebişleriniz gunde kac kere uyuyor ve gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz. benımkı ıkı kere uyuyor bır sabah ogunu bırde ıkındıden sonra uyuyor. ama bu defada akasam gec yatıyor. acaba bır kere yatırıp aksam uykusuna erken yatırmak daha mı ıyı olur.
bugün dişçiye gittim gene 2 dişim yanyana yoktu 4 diş takılacak, şimdi geçici diş taktıı ne uyuz bişey yaa sanki sakız yapıltırılmış gibi, bir kanal tedavisi birde dolgu var , oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Umut çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz bu arada resimlerde pek güzel maşallah astronotuda pek yakışmış Allah nazardan saklasın.
Ceylininde pek güzelmiş tulumu şapkasıda lila çok yakışmış prensese maşallah bütün bebeklerimize
maşallah çok şekerlerama resimlerde öle görünüyorlardır bence aynı sayılırlar he çocuk aynı gelişme göstermiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?