sehercim hediyemizi aldım bayıldım çok zevklisinn, süperler ayrıca notun içinde çok çok teşekür ederim canım. ne zevkliymişsin benim oğlanı baştan aşağı kıyafetini düzmüşsün, el örgüsü patik ve lif içinde teşekür ederim... birde kilotlara bayıldım :))) deştikçe hediye çıktı hee benide unutmamışsın ayrıca onun içinde teşekkür ederimmm canım benim
hoş geldinvereliniortakbuyrunnnnnnnnnslm kızlar bende eylül ayında anne olanlardanım .benide aranıza kabul ederseniz sevinirim a.s.
yok kızz
ben komşumun kızından bahsedıyorum,önceki mesajlarımda yazmıştımdelikafadulden
tuhanan,kıvanç ve ceyline
maşallah Ceylin hanıma siyahlar da pek yakışmış. bu kız tam bi abla edasıyla duruyo yaaa.
kızlar bir kaç kişi anneye alamayacağını yazdığı için annelere alınmayacağı konusunda bir kaç kez mesaj yazmıştım...
ama alıyosunuz sanırım... almak isteyipte benim mesajımdan sonra vazgeçen arkadaşlar var aklıma gelen selma var şimdilik...
onlardan çok özür diliyorum..ama bu benim kararım değildi. haksızslık olmaması için öyle demiştik...
bundan sonra göndermeyenler annelere de göndermek istiyorlarsa göndersin karar bozuldu nasılsa...
gerçekten çok özür dilerim kızlar ben böyle olacağını düşünmemiştim...
tünaydınlardan bir buket:)
canan öncelikle fotolar harika olmuş..ismet iyileşsin bende istiyorum aynından:)..ama hediyende çok güzel gerçekten..iyi günlerde giysin keloğlanbaloğlan...
sehercim ellerin dert görmesin canımbenim...
ayten güle güle kullan cicilerini..hadi yine iyisin:)
hicrancım ceylin amma geç yatıyo yaa..ismetde saat deiştirdi..2 gibi öglen uykusuna yatıp 4 gibi kalkıyo dolayısıyla bızımde uyumamız gece 12 yı buluyo ama bu iyi bişi deil..engeç 10 gibi uykuda olmalatrı lazımmış..neyapsakki bunlara bilemıyorum...birde drumuz zyrtec e devam dedı..ben şurubunu verıyorum..unutuyorum coguzaman ama vermek lazımmış..bağışıklıı güçlendıren ve koruyan bişiymiş zyrtec..o multı vıtamınlerede pek gerek yok ara ara ferrum ve balıkyağı devam dedi...
ütü yaptım..ama bi evin yaşama kalıtesını yukselten şeyde ütü yani..iki günde bi nerdeyse tüm gıysılerı ismetın kırlensede yınede ütülü giysiyi giydirmek gibisi yok..ama anam ağladı henuz yemek yapamadım:)kaynanam barbunlu karalahana yapar..yapım dedım barbunları geceden koymadım suya az haşladım ama neneme döndü pörsüdüler..of anacım ya bu evkadınlığı her kadının harcı deil enazından benim sanırım:)
tünaydınlardan bir buket:)
canan öncelikle fotolar harika olmuş..ismet iyileşsin bende istiyorum aynından:)..ama hediyende çok güzel gerçekten..iyi günlerde giysin keloğlanbaloğlan...
sehercim ellerin dert görmesin canımbenim...
ayten güle güle kullan cicilerini..hadi yine iyisin:)
hicrancım ceylin amma geç yatıyo yaa..ismetde saat deiştirdi..2 gibi öglen uykusuna yatıp 4 gibi kalkıyo dolayısıyla bızımde uyumamız gece 12 yı buluyo ama bu iyi bişi deil..engeç 10 gibi uykuda olmalatrı lazımmış..neyapsakki bunlara bilemıyorum...birde drumuz zyrtec e devam dedı..ben şurubunu verıyorum..unutuyorum coguzaman ama vermek lazımmış..bağışıklıı güçlendıren ve koruyan bişiymiş zyrtec..o multı vıtamınlerede pek gerek yok ara ara ferrum ve balıkyağı devam dedi...
ütü yaptım..ama bi evin yaşama kalıtesını yukselten şeyde ütü yani..iki günde bi nerdeyse tüm gıysılerı ismetın kırlensede yınede ütülü giysiyi giydirmek gibisi yok..ama anam ağladı henuz yemek yapamadım:)kaynanam barbunlu karalahana yapar..yapım dedım barbunları geceden koymadım suya az haşladım ama neneme döndü pörsüdüler..of anacım ya bu evkadınlığı her kadının harcı deil enazından benim sanırım:)
omuzlarım fen kulunç olmuş krem süreyimde accık masaj aletini çalıştırayım rahatsız ediyor baya benii .kimselerde yok bugün neiş bi giriyom sadece patik şimdide fatihderya sıraylanmı geliyonuz leynnn =) bu arada nasılsın kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?