2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayten ve umut çok geçmiş olsun,bir an önce gitsin sıkıntılarınızz
umut,oğlun tam karizma maşallahhh

canım güle güle giysin Ege Paşam. aynı Utkuya alır gibi aldım canım. sen de güle güle kullan iyi günlerde inşallaha.s.

kızlar bir kaç kişi anneye alamayacağını yazdığı için annelere alınmayacağı konusunda bir kaç kez mesaj yazmıştım...
ama alıyosunuz sanırım... almak isteyipte benim mesajımdan sonra vazgeçen arkadaşlar var aklıma gelen selma var şimdilik...
onlardan çok özür diliyorum..ama bu benim kararım değildi. haksızslık olmaması için öyle demiştik...
bundan sonra göndermeyenler annelere de göndermek istiyorlarsa göndersin karar bozuldu nasılsa...
gerçekten çok özür dilerim kızlar ben böyle olacağını düşünmemiştim...

maşallah Ceylin hanıma siyahlar da pek yakışmış. bu kız tam bi abla edasıyla duruyo yaaa.

slm kızlar bende eylül ayında anne olanlardanım .benide aranıza kabul ederseniz sevinirim a.s.
hoş geldinvereliniortakbuyrunnnnnnnnn
yok kızz
ben komşumun kızından bahsedıyorum,önceki mesajlarımda yazmıştımdelikafadulden

anladım canım sağır duymaz uydurur ya bende geçmişi okumaz uydurur lardanımakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben ceyline çorba vereyim bari burasıda ısssızlaşmış hah gördüm umutu canımcım öptm senii ben kaçtım valla bugün pek keyfimde yok gibi süpürgeyi açacaktım makine bana bakıyor ben makineye inşallah açarım bi araa =)

tünaydınlardan bir buket:)
canan öncelikle fotolar harika olmuş..ismet iyileşsin bende istiyorum aynından:)..ama hediyende çok güzel gerçekten..iyi günlerde giysin keloğlanbaloğlan...

sehercim ellerin dert görmesin canımbenim...
ayten güle güle kullan cicilerini..hadi yine iyisin:)
hicrancım ceylin amma geç yatıyo yaa..ismetde saat deiştirdi..2 gibi öglen uykusuna yatıp 4 gibi kalkıyo dolayısıyla bızımde uyumamız gece 12 yı buluyo ama bu iyi bişi deil..engeç 10 gibi uykuda olmalatrı lazımmış..neyapsakki bunlara bilemıyorum...birde drumuz zyrtec e devam dedı..ben şurubunu verıyorum..unutuyorum coguzaman ama vermek lazımmış..bağışıklıı güçlendıren ve koruyan bişiymiş zyrtec..o multı vıtamınlerede pek gerek yok ara ara ferrum ve balıkyağı devam dedi...
ütü yaptım..ama bi evin yaşama kalıtesını yukselten şeyde ütü yani..iki günde bi nerdeyse tüm gıysılerı ismetın kırlensede yınede ütülü giysiyi giydirmek gibisi yok..ama anam ağladı henuz yemek yapamadım:)kaynanam barbunlu karalahana yapar..yapım dedım barbunları geceden koymadım suya az haşladım ama neneme döndü pörsüdüler..of anacım ya bu evkadınlığı her kadının harcı deil enazından benim sanırım:)

sağlık olsun.

sorma umutcum ya bu kızın uyku düzeni baya bozuldu bu ara hemen hemen 10-15 gündür böyleyiz biz nerdeyse ve düzeltemiyorumzorla yatırmaya çalışıyorum yanınad yatıyorum ııı ıhhh olmuyor olmuyor kalkıp gidesi geliyor hanfendünün bende fazla ısrar edemiyorum maleseff çokta içliyiz ufak bi azarda hemen boncuk boncuk yaşlar süzülüyor minik yanaklardan ve hıçkırarak ağlıyo.lahana meselesini bende pek anlamam aslında ama eşim yaprak bizim oranın olaydı 10 nomeroydu dedi demekki güzel yapmışım ama tadına bile bakmadım sevmem kara lahanayı ben hiiiiçççkaydirigubbakcemile3.
ütüden ben de nefret ederimmm kafamçokkarıştı

omuzlarım fen kulunç olmuş krem süreyimde accık masaj aletini çalıştırayım rahatsız ediyor baya benii .kimselerde yok bugün neiş bi giriyom sadece patik şimdide fatihderya sıraylanmı geliyonuz leynnn =) bu arada nasılsın kızzz

öpüyorum hepinizi hicoşcum seni de çıkıyom şimdigörüşürüz...bu arada gülsümcüm sen dert etme hediye alan arkadaşların içinden annelere de almak gelmiştir o yüzden almıştır...ben de sadece bebeğe alınacak diye biliyorum...güsel şeyler bunlarr öptüm tekrar:)

bizi sorma gitsin Umut teyzesi öğlen 1,30 da kalkıyoruz gece 11 de zor yatıyoruz. nolcek böyle bilmiyorum.

kız iki ütü de Utkunun çamaşırlara sürüver be bacım :hulya: yemekleri ben yapayım ütüyü de sen olma mı. misal akşama çorba pişirdim etlicene nohut yanına da pilav bi de salata dünden de sakızlı muhallebim vardı tatlı niyetine. hadi gelin gari cokacimcoook

ben de çok iyi yemek yaparmışım gibi cakas atıyom demi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım umarım çabuk geçer

yok canım ben sadece almayın dediklerime mahçup oldum...
yoksa alanlara lafım yok o da benim hatam...
herkese tek tek mesaj atsaydım böyle olmazdı...
neyse bakalım kimse bana kırılmasın yeter....

slm kızlar ben geldım...
yemek yaptım evı sıldım süpürdum. yanı iş yaptuım bu gun baya...
ütü ve çamasırlar kaldı bır odamda aksam onlarıda halledıcem inş....
bu gun canım sıkıldı braz tlf faturam sabıttı 3 katı gelmış yanı 15 gundurde burdayım kullamıyorum bide....
neyse netten online işlem yapım derken hata yaptım o sinirle şimdi tlf arama yapmıyo....
yurtdışından da müşteri hizmetlerı sadece türk hattıyla oluyo hat çalışmıyo şimdi arayamadım düzeltemedım onada sinir oldum şimdi akşam eşimın türk hattından arıycam 2 saat dert anlat falan derken onun faturayıd kabartırım yurt dışı olduğu için eşimlede bu gun papaz oluruz anlayacagınız....
boşuna okadar para verıcem şimdi....

kıyamam ben zeytingözlerden akan yaşa...vay ceylin hanım vay..aynen yaa(ismetde çok içli(gönül koyması var..dudak bükmeler..az mamasıınnı geciktirim öldüm allah içmiyı misal..iç yarası resmen ne üzücü şey bebek olmak yahuu:)
amanın sehercim..daha ne iyi yemek yapıcan:))sakızlı muhallebisinden salatasına..ellerine sağlık..benim karalahan oldu beyazlahana haladaha pişmedi pişemedi:)ikincidir düdüklüüye koydum guya vıtamını ölemsin dıye düdüklüde pişirdik ama pişmiyoki meret:)ütü mütü zor iş..benım varislerimde var valla..ama lazım naparsın..neden evkadınlarına özel devlet sigortası yok acaba varda benım haberımmı yok acaba..olsa ne oy kaldırır bencee:)
olur böyle vakalar mevlüdecim sağlık olsun..bizim biara net kesikti..700küsür fatura ödedik eh ben rahat durmadım baglandım cunkı telden nete:)sağlık olsun ..halledilmicek bişi deil..tarifenide deiştir gitsin bu durumda..
demın içerde bı baktım küçük odam var dolap ve ıvırzıv ırı koydugum ışıkları yanıp sönüyo.hayırdır dedim iyi saatte olsunlaramı uğradık malum kafa 46 47 arası hatlar arada arızaya bağlarsa bu bile olabilir:))anaa bizim ismet efendi süpürgenin üstüne çık ordanda sandalyeye ordan ışık açıp kapıyo:))allahın bıdığıı:))ay drumuz cok şeker..enson dün dedim bişi yemıyo çok zayıf felan-yav ne kurcalıyosun pire gibi bi herif bu deyiverdi:))çok hoşuma gitti..bide içli içli şapur şupu öpüşü var..sevıyom drumuzu:)ama antıbıyotık vermedı bakalım işşlh atlatırız antbyotıksız..atlatamassak sevmicem çünki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…