Kızlar geçmişi okuyamadım
Acil size bir sorum olacak su çiçeği aşısı sizde ateş yapmışmıydı?
Dün su çiçeği + pnomokok aşısı yapıldı ateşimiz devam ediyor 38lerde 4-5 saatte bir şurup veriyorum..siz ateş düşürücüyü dönüşümlü olarak iki şurupmu veriyorsunuz?
Ayrıca yavrum benim hatam yüzümden dün fazladan aşı oldu 5.doz pnomokok yapıldı..
Allahtan bir şey olmaz dedi dr. dün çok üzüldümm nasıl kendimi suçladım anlatamm...
kıyamam ben zeytingözlerden akan yaşa...vay ceylin hanım vay..aynen yaa(ismetde çok içli (gönül koyması var..dudak bükmeler..az mamasıınnı geciktirim öldüm allah içmiyı misal..iç yarası resmen ne üzücü şey bebek olmak yahuu:)
amanın sehercim..daha ne iyi yemek yapıcan:))sakızlı muhallebisinden salatasına..ellerine sağlık..benim karalahan oldu beyazlahana haladaha pişmedi pişemedi:)ikincidir düdüklüüye koydum guya vıtamını ölemsin dıye düdüklüde pişirdik ama pişmiyoki meret:)ütü mütü zor iş..benım varislerimde var valla..ama lazım naparsın..neden evkadınlarına özel devlet sigortası yok acaba varda benım haberımmı yok acaba..olsa ne oy kaldırır bencee:)
olur böyle vakalar mevlüdecim sağlık olsun..bizim biara net kesikti..700küsür fatura ödedik eh ben rahat durmadım baglandım cunkı telden nete:)sağlık olsun ..halledilmicek bişi deil..tarifenide deiştir gitsin bu durumda..
demın içerde bı baktım küçük odam var dolap ve ıvırzıv ırı koydugum ışıkları yanıp sönüyo.hayırdır dedim iyi saatte olsunlaramı uğradık malum kafa 46 47 arası hatlar arada arızaya bağlarsa bu bile olabilir:))anaa bizim ismet efendi süpürgenin üstüne çık ordanda sandalyeye ordan ışık açıp kapıyo:))allahın bıdığıı:))ay drumuz cok şeker..enson dün dedim bişi yemıyo çok zayıf felan-yav ne kurcalıyosun pire gibi bi herif bu deyiverdi:))çok hoşuma gitti..bide içli içli şapur şupu öpüşü var..sevıyom drumuzu:)ama antıbıyotık vermedı bakalım işşlh atlatırız antbyotıksız..atlatamassak sevmicem çünki:)
Kızlar geçmişi okuyamadım
Acil size bir sorum olacak su çiçeği aşısı sizde ateş yapmışmıydı?
Dün su çiçeği + pnomokok aşısı yapıldı ateşimiz devam ediyor 38lerde 4-5 saatte bir şurup veriyorum..siz ateş düşürücüyü dönüşümlü olarak iki şurupmu veriyorsunuz?
Ayrıca yavrum benim hatam yüzümden dün fazladan aşı oldu 5.doz pnomokok yapıldı..
Allahtan bir şey olmaz dedi dr. dün çok üzüldümm nasıl kendimi suçladım anlatamm...
kıyamam ben zeytingözlerden akan yaşa...vay ceylin hanım vay..aynen yaa(ismetde çok içli (gönül koyması var..dudak bükmeler..az mamasıınnı geciktirim öldüm allah içmiyı misal..iç yarası resmen ne üzücü şey bebek olmak yahuu:)
amanın sehercim..daha ne iyi yemek yapıcan:))sakızlı muhallebisinden salatasına..ellerine sağlık..benim karalahan oldu beyazlahana haladaha pişmedi pişemedi:)ikincidir düdüklüüye koydum guya vıtamını ölemsin dıye düdüklüde pişirdik ama pişmiyoki meret:)ütü mütü zor iş..benım varislerimde var valla..ama lazım naparsın..neden evkadınlarına özel devlet sigortası yok acaba varda benım haberımmı yok acaba..olsa ne oy kaldırır bencee:)
olur böyle vakalar mevlüdecim sağlık olsun..bizim biara net kesikti..700küsür fatura ödedik eh ben rahat durmadım baglandım cunkı telden nete:)sağlık olsun ..halledilmicek bişi deil..tarifenide deiştir gitsin bu durumda..
demın içerde bı baktım küçük odam var dolap ve ıvırzıv ırı koydugum ışıkları yanıp sönüyo.hayırdır dedim iyi saatte olsunlaramı uğradık malum kafa 46 47 arası hatlar arada arızaya bağlarsa bu bile olabilir:))anaa bizim ismet efendi süpürgenin üstüne çık ordanda sandalyeye ordan ışık açıp kapıyo:))allahın bıdığıı:))ay drumuz cok şeker..enson dün dedim bişi yemıyo çok zayıf felan-yav ne kurcalıyosun pire gibi bi herif bu deyiverdi:))çok hoşuma gitti..bide içli içli şapur şupu öpüşü var..sevıyom drumuzu:)ama antıbıyotık vermedı bakalım işşlh atlatırız antbyotıksız..atlatamassak sevmicem çünki:)
günaydınn...semacım hediyem geldi çok çok teşekkür ederim...ikisine de bayıldım:):)ay hediye almak ne güsel bir duygu yaa....alyanın notu içinde teşekkürler...
tam olacağına eminim semacım...olsun ben bunları da çok beğendimm...
kaydirigubbakcemile3heriflerin gönlünden ne koparsa lafına bittim sehercim:)))ay benımkı pek gönülsüz nediyim valla oyle eve para bırakmak gbi kötü huyları yok anacım ben üste para verıyorum anliicaan..hamam parası mahıyetıne tövbe estağfurullahmafoldumbenUmutcum mesleklerin en zorlusunun ev kadınlığı olduğunu herkes söylüyo da hakkaten sigorta yapılmıyo valla Allah'a emanetiz. bizim de başımıza türlü ev kazaları geliyo yoruluyoruz ama heriflerin gönlünden ne koparsa ona razı oluyoruz
bak sen şu İsmetin yaptığına hele. muzur taa ışık düğmesine kadar ulaşmış demek. doktorun haklı söylemiş pire gibi herif demekle baksana nerelere ulaşmış.
inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz ben de hiç sevmiyorum antibiyotiği ama iki sefer kullanmak zorunda kaldık.
edacım geçmiş olsun..sağlık ocağında aşıları yaptırdıgım için pek karışıklık olmadı..yoksa okadar doktor deiştirdik özelde..illa bi karışma olurdu..canımbenim üzme kendini dr bişi olmaz dediğine göre bişicik olmaz allahın izniyle..yapabilir edacım tabiki iki aşı birarada..benım kolum hala agrıyo domuzaşısından sonra bu el kadar yavrulara nasıl ağır gelıyo bu işler kimbilir..38 i geçmediği sürece dr lar ateşten bile saymıyo..ağrıkesici içerikli bi ateş düşürücü verirsen belki dahada rahatlar kuzun...geçmiş olsun..
ay ben needeyim...annesine yardım edermiş akıllı tonton kızım benim..maşşallah suphanaalah...hicrancım yaa..allahım güldürecek işallah yavrularımızdan hemde doya doya işallah..
evet canım valla bende gözlerime inanamadım ilk ev işi yardımımı aldım kızımdan bunada şükürzemuszemus daha güzel günlerimizde olacak inşallah ee bu işler sırayla önce ben onlara sonra onlar bana bakacak değilmikaydirigubbakcemile3 hemde nasıl yardım ediyordu bi görseniz gözlerime inanamadım ben tabakları alıp oynıcak diye beklerken maşallah kuşum tek tek alıp annesine veriyordu bide çabuk çabuk hareket ediyordu ben acele ediyordum o diğer tabağı alıp kırmadan yerine koyayım diye oda bana uyuyorduALLAH BAHTLARINI GÜZEL ETSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?