Müjde canım senin hayatın nasıl geçiyor iki tane güzellikle?
Alışabildin mi?Serra nasıl kardeşiyle?Aslında bi yandan küçük olması iyi olmuş bence en azından kıskançlık duygusunun çok farkında değildir.
İlerisi için müthiş bişey ama hem kardeş,hem dost olacaklar inş.
nasıl sabah oluyor nasıl gece oluyo inan bilmiyorum cnm :) birde yardımcılarım var güya..yoksa heralde cıldırırdım..aynı anda ağlayıp aynı anda ciş yapıolar fena yanii ikizlerim var sanki :) ama şükrediyorum her gün allah isteyen herkese versin peşpeşe
evet aynen le maşallah anasına kıyamazzzaminnn canım benım ben bu ceylıne kıyamam kuzu annesıne yardımda edermişş...
alpberk de aksam kudurdu babasıyla top oynuyolar bi oturtmadı babasını yazık oda işte yorulmuş garıbim bırakmıyo kı alpberk otursun 2 dk..
bugun sabahda beraber oynadık kuzumla şimdi ayrı takılıyoruz....
kızlar alp diş fırçasının tüylerınden huylanmıştı hiç sürmüyodu ağzına dün babasıyla diş fırçalıyo baktım ki bu gün ona diş macunu alıcam inşallah bir daha huylanmaz kuzum...
not:6. gunumuz ve iyi gidiyoruz bu gece sadece 1 kez uyandı sütünu içti yattı kuzum...
ben senin yerine ısırıyom zatennnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 ama öle güzel ufffffff diyokiiikaydirigubbakcemile3çok güselmiş bu yazı mevlüdecim bayıldımm:):)hicoş senin o ceylinini bi zahmet birgün ısırıvericem inşallah...sen anlatıyosun ben gözümde canlandırıyorum komik bunlar yaa:):)maşallahhh artistimee
nasıl sabah oluyor nasıl gece oluyo inan bilmiyorum cnm :) birde yardımcılarım var güya..yoksa heralde cıldırırdım..aynı anda ağlayıp aynı anda ciş yapıolar fena yanii ikizlerim var sanki :) ama şükrediyorum her gün allah isteyen herkese versin peşpeşe
evet aynen le maşallah anasına kıyamazzz
şu diş macun olayını bende başlıyacam ama uygun fırça bulamadım henüz
ben diş fırçası alalı 2 ay oluyo canım gerçekten çok dıkkatlı olmak gerekıyomuş alp ilk başta hoşuna gitti sonra o fırça kısmı dudagına değince huylandı daha hiç almadı elıne aradan bir ay geçti eşim şarjlı diş fırçasını gösterdı ondanda korktu eysekı dun oynaya oynaya aldıelıne fırçayı...
ben oral -b almıştım çokda sevimli 1 yaş için benım aldığım..[/B]
Ben de 2-3 ay oluyo diş fırçası alalı.Alya'nın ki oyun gibi ağzına koyuyo 30-40 saniye sonra benim ağzıma koymaya çalışıyo ya da babasının ondaki eğlence yani.Ama öyle öyle alışır inş.
Maşallah Hicran Ceyline ne güzel annesine yardım ediyor.Biz de de bulaşık makinasının açılmasını dört gözle bekleyen iki küçük göz mevcut.Ben hemen kaşık çatal sepetini ona veriyorum fırsattan istifade ben diğerlerini topluyorum.
kaşık çatal sepetini boş veriyorsundur inşallah elineakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide açmaya çalışıyor bazen kapağı tam kapatmayı unutuyom hemen açıveriyor zor yetişiyorum cadıya ama ilk bulaşık işini yaptı gerisi gelir bundn sonra kaydirigubbakcemile3
herkesler kaybolmuş bizde yemek yedikk şimdi çayımda vardı kurabiye yapmıştım dün un kurabiyesi ama fazla kaldı fırında unutmuşum accık çok pişti yani beyaz değil krem rengi oldular ama lezzet olarak fena değiller bu defa böle oldu çayın yanında yerik şimcikkk =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?