2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok güselmiş bu yazı mevlüdecim bayıldımm:):)hicoş senin o ceylinini bi zahmet birgün ısırıvericem inşallah...sen anlatıyosun ben gözümde canlandırıyorum komik bunlar yaa:):)maşallahhh artistimee

nasıl sabah oluyor nasıl gece oluyo inan bilmiyorum cnm :) birde yardımcılarım var güya..yoksa heralde cıldırırdım..aynı anda ağlayıp aynı anda ciş yapıolar fena yanii ikizlerim var sanki :) ama şükrediyorum her gün allah isteyen herkese versin peşpeşe

canımbenım ya çok şekersınız...
tahmın edebiliyorum az çok gözümde canlanıyo...

selam kızlar bugün e boş buralar .ben bugün ceylinden fırsat bulduğum kadar evi süpürebildim ancak gerisi rutin yemek ve ceylin işleri başka bi halt yok sizler ne alemdesiniz acep.şimdi kendime bi çay koyucam yemekler pişene kadar bi çay içeyim canım çoook istedi

aminnn canım benım ben bu ceylıne kıyamam kuzu annesıne yardımda edermişş...
evet aynen le maşallah anasına kıyamazzz

şu diş macun olayını bende başlıyacam ama uygun fırça bulamadım henüz

ben senin yerine ısırıyom zatennnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3 ama öle güzel ufffffff diyokiiikaydirigubbakcemile3

allah kolaylık versin .yardımcıların olmasa napardın şükret valla imkanın varda yardımcı tutabilmişsin ne güzel .ama nolursa olsun anneye bağımlılar tabi hala o nedenle yardımcı da bi yere kadar a.s.

evet aynen le maşallah anasına kıyamazzz

şu diş macun olayını bende başlıyacam ama uygun fırça bulamadım henüz

ben diş fırçası alalı 2 ay oluyo canım gerçekten çok dıkkatlı olmak gerekıyomuş alp ilk başta hoşuna gitti sonra o fırça kısmı dudagına değince huylandı daha hiç almadı elıne aradan bir ay geçti eşim şarjlı diş fırçasını gösterdı ondanda korktu eysekı dun oynaya oynaya aldıelıne fırçayı...
ben oral -b almıştım çokda sevimli 1 yaş için benım aldığım..

Ben de 2-3 ay oluyo diş fırçası alalı.Alya'nın ki oyun gibi ağzına koyuyo 30-40 saniye sonra benim ağzıma koymaya çalışıyo ya da babasının ondaki eğlence yani.Ama öyle öyle alışır inş.
Maşallah Hicran Ceyline ne güzel annesine yardım ediyor.Biz de de bulaşık makinasının açılmasını dört gözle bekleyen iki küçük göz mevcut.Ben hemen kaşık çatal sepetini ona veriyorum fırsattan istifade ben diğerlerini topluyorum.

bakıyom bende de göremedim henüz.alıcam inşallah bulunca.cylin bizim diş fırçalarına pek bi meraklı almak istiyor bizi seyrediyor alışsın diye yanıma alıyorum her fırçalamada bakıyor tuhaf tuhafkaydirigubbakcemile3 bakalım kendi fırçasıyla napacakzemuszemus

kaşık çatal sepetini boş veriyorsundur inşallah elineakannehirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benimkide açmaya çalışıyor bazen kapağı tam kapatmayı unutuyom hemen açıveriyor zor yetişiyorum cadıya ama ilk bulaşık işini yaptı gerisi gelir bundn sonra kaydirigubbakcemile3

herkesler kaybolmuş bizde yemek yedikk şimdi çayımda vardı kurabiye yapmıştım dün un kurabiyesi ama fazla kaldı fırında unutmuşum accık çok pişti yani beyaz değil krem rengi oldular ama lezzet olarak fena değiller bu defa böle oldu çayın yanında yerik şimcikkk =)

Valla çatal ve bıçakları alıyorum kaşıklar ona kalıyoryerimseniben
Ama Ceylin'in maşallahı var annesi annesine yardıma daha şimdiden başlamış.
Bu arada afiyet olsun yine boş durmamışsınyerimseniben

afiyet olsun canım. hafıf kızarmış kurabiyeyide çok severim canım çekti şimdiikaydirigubbakcemile3

Ceylin ve Kıvançın resimlerini gördüm ikisine de kocamannnn

Ayça bugün öksürmeye devam bütün gün sadece 1 kase yayla çorbası 1 kase muhallebi yedi o kadar iştahı sıfır yani.Öğleden sonra kayınvalidem ayağında sallıyordu uyuduysa alim yatirim şuraya dedim koltuğun üstüne koymamla uyuyan çocuk bir kustuuu,midesinde hiçbişey kalmayana kadar,yastık,yorgan battaniye herşey battı,hadi geçtim zaten herşeydn çok üzldüm uyurken bile nasıl midesi bulanıyor anlamadım ki...Yemek görünce midesi bulanıyor kusuyor,zayıfladı 1 haftadır ,...

Bense off off bir dertlere attım kendimi.Öğretmen arkdişler bilirler ABye proje hazırlıyoruz 2 öğrt. arkadaşla beraber onun çalışmaları,yazışmaları çok yoğunum,günler nasıl geçiyor anlamıyorum,bi bakmışın pazartesi hoooop hayırlı cumalar bölümü...
Ama projemiz kabul olursa valla haziranda ben Avrupa turuna çıkar ordan size kart atarım:icecream:
Valla Umutcum yazmışsın ya yeni yıl kararlarım,kendim için sınav falan diye benim için de bu proje öyle bişey oldu harbi hırs yaptım yani,kariyerimi etkileyecek bişey değil ama kişisel gelişimim için çok önemli gibi görüyorum...

Aileminim arkadaşım sen de hoş geldin,nerelerdeydin neden bu kadar geciktin????:1hug:

Selam kızlar herkese;

Yeni sayfamız hayırlı olsun. Bayağıdan beri giremiyordum bende. İşte de olmuyor.
Herkes iyidir umarım. Bebişler...
bizimkide çok ziilli oldu. Yer silerken oda benimle silmeye çalışıyor, babaannesinde yerleri gırgırlıyor... allaha şükür sağlığımız yerinde şu an.
Hasta bebişlerimiz varsa geçmiş olsun.

gülcüm canım geçmiş olsun
bizim ipoşda 1 haftadır filan ishaldi günde 5 6 kere yapıyordu
iştahıda azalmıştı. doktora götürmedim bekledim
neyse en son dün gece bi kustu senin dediğin gibi ne var ne yok
kahvaltıda yediklerine kadar çıkardı.
ertesi gün düzeldi.
ishali geçti iştahı yerine geldi.
ayçada iyileşir çabucak inşallah

canım kuzum benim yaaa(...gülcüm çok üzüldüm canımbenim bibloma ne olmuş rabbim korusun..öksürük artı kusma..bu domuz gribi deil bence ya bu baya üşütmüş sanırım..neblim gülcüm ismet zaten normaldede o dedıgın kadar yıyoartık bişi yapmıyorum bende sağlık olsun akışına bıraktım..yaşıyoruz işte yok hastalar yok iştahsızlar yok kudurdular derken geçiyo zaman rabbim keder vermesin..kişisel gelişimini daha nekadar geliştiriceksin acaba:))aklın ve gelişimin fazlası insanı yorar bee:))şaka biyana hayırlı olsun arkadaşım sen üstesinden gelirsin evelaallah..valla şimdiden gözümde canlandı..eyfelin altında bi gül:)) pizzakulesini eğerkene:))parisin en süper restoranında tabiki adana mutfağı yerken:))))şimdiden aklında olsun bacım valla oralarda aç kalıyo insan ama iyiki her köşede bi türkyeri var şükür..hakkında hayırlısı neyse o olsun canımbenim.

Günaydın herkese..
Gülüm Ayçama çok geçmiş olsun kıyamam ya hemencecik iyileşssin inşallah..Demek Avrupalara gidiyorsun sen kafana koyarsan yaparsın Allah herkesin gönlüne göre veriyor inşallah olucaktır canım..
Bizim hiçbir zaman iştah sorunumuz olmadı ama başkası oldu işte uyumuyordu,kusuyordu falan filan..Her çocuğun farklı bir sorunu oluyor Allah hepsine sağlık versinde gerisi önemli değil..
Geçmişede fazla bakamadım hasta bebilerimize geçmişler olsun Allah şifa versin inşallah..

günaydınlar...ayçoşuma çok geçmiş olsun tekrardan biran önce de iyileşsin inşallah....ben de hediyemi bugün gönderdim sonunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…