2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tunahan da birkaç gündür doğru dürüst birşey yemiyor...ama kusması hiç olmadı şimdiye kadar çok şükür yavrum ayçam bence de üşüttü herhalde...

Günaydın Arkadaşlar..
Gül ve Serap çok geçmiş olsun.
Alya'da da olmuştu kusma aşırı derecede en son serum yemişti viral enfeksiyonmuş komşunun çocuğundan bulaşmıştı.Geçti çok şükür.
Siz de umarım en yakın zamanda atlatırsınız.

Deryacım bizim makinayı Alya bozdu onun için son çektiğim resimler makinada kaldı hep.Ama en yakın zamanda eşim yeni bi makina alacak o zaman koyarım inş.Ama bi iki ay öncesininkileri koymaya çalışırım bilgisayarda olanları.

Çok seyrek resim koyduğum için her seferinde hangi sıradakini kopyalayacağımı unutuyorum bakayım bu muydu?

Son düzenleme:

Gül canım geçmiş olsun Ayçaya.

hadi bakalım sana da kolay gelsin arkadaşım

İpoşa da geçmiş olsun ishal çok zordur çok iyi bilirim.inşallah çabucak atlatır prenses

oyyy maşallah bu kızın saçları kıvır kıvır ne güselmiş yaaa....bi de böle bi genç kıs edası var bu alya da maşallah:):)

DERYACIM sana katılıyorum canım bunlar bizden

silindi

Son düzenleme:
Deryacım çok sağol.Evet saçları uzadıkça iyice dönüyor.
Bu Utku da çok şeker maşallah o çukolata bulanmış haline bittim.

gunaydın kızlar...
geçmişe bakıyodum alpberk pc yı kapattı...
kaldığım yerden de devam edemedım geldı basımda kendını öptüruyo ne iş anlamadım şimdi atlet kılot gezınıyo evde..
maşallah bu aylaya saçları çok guzel....
bende utkunun o çikolatalı halını çok beğendım aynı alp berk.....
ikisiede maşallah bu aylul bebeklerının hepsı bırbırınden güzel canım...

günaydınn güzel anneler ve minik kuzular.
Güll canım Ayça kızımıza geçmiş olsun acil şifalar inşlah daha iyi kuzumuz.
Serapcım ıpek kızımızada geçmiş olsun kuzularımız hasta olmuşlar aman havalardan belli olmuyorki gerçi biz evden çıkmıyoruz yinede hasta oluyor ama bu sıralar çok şükür iyiyiz. Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun.
Umut canım sanırım sizde hastaydınız küçük paşamıza geçmiş olsun inşlah daha iyisinizdir.
Semacım Alya kızımız çok şeker maşallah. Sehercim Utkumuzda gel beni ısır diyorr maşallah.
Geçmişi okuyamadım pek aklımda kaldıgı kadarıyla Aytenimizde Egemizin hediyesini almışlar güle güle giysin,Kıvançımızda güle güle giysin hediye alan teyzelerimizede çok tşk ederiz.
Herkese güzel bir gün diliyorum.

bunu yenı çektım...türkıyede unutmusum foto makınamı oyuzden tlf dan çok güzel çıkmamış...
bizimkı poz verıyo artık hoşuna gitmeye başladı....
silindi...[/B]

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler...
Allah hepimizin evladına önce sağlık,huzur versin inş.
Biz kızımla markete gidiyoruz görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…