Ceylin ve Kıvançın resimlerini gördüm ikisine de kocamannnn
Ayça bugün öksürmeye devam bütün gün sadece 1 kase yayla çorbası 1 kase muhallebi yedi o kadar iştahı sıfır yani.Öğleden sonra kayınvalidem ayağında sallıyordu uyuduysa alim yatirim şuraya dedim koltuğun üstüne koymamla uyuyan çocuk bir kustuuu,midesinde hiçbişey kalmayana kadar,yastık,yorgan battaniye herşey battı,hadi geçtim zaten herşeydn çok üzldüm uyurken bile nasıl midesi bulanıyor anlamadım ki...Yemek görünce midesi bulanıyor kusuyor,zayıfladı 1 haftadır ,...
Bense off off bir dertlere attım kendimi.Öğretmen arkdişler bilirler ABye proje hazırlıyoruz 2 öğrt. arkadaşla beraber onun çalışmaları,yazışmaları çok yoğunum,günler nasıl geçiyor anlamıyorum,bi bakmışın pazartesi hoooop hayırlı cumalar bölümü...
Ama projemiz kabul olursa valla haziranda ben Avrupa turuna çıkar ordan size kart atarım:icecream:
Valla Umutcum yazmışsın ya yeni yıl kararlarım,kendim için sınav falan diye benim için de bu proje öyle bişey oldu harbi hırs yaptım yani,kariyerimi etkileyecek bişey değil ama kişisel gelişimim için çok önemli gibi görüyorum...
Aileminim arkadaşım sen de hoş geldin,nerelerdeydin neden bu kadar geciktin????:1hug:
gülcüm canım geçmiş olsun
bizim ipoşda 1 haftadır filan ishaldi günde 5 6 kere yapıyordu
iştahıda azalmıştı. doktora götürmedim bekledim
neyse en son dün gece bi kustu senin dediğin gibi ne var ne yok
kahvaltıda yediklerine kadar çıkardı.
ertesi gün düzeldi.
ishali geçti iştahı yerine geldi.
ayçada iyileşir çabucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?