ya deryacım doğsunlar yeterki zaman nasılgeçiyo anlamıyor insan geçen sen bu zamanlar derdimiz ek gıdalardı herkes bir yandan bişler arştırıyodu şimdi ise daha farklı konularımız ve paylaşımlarımız var canım..ben bu utkuyu da alpberki de yirim...çikolatalı ağız utku nereye girmiş öylee:):)çok komik bunlar ya...mevlüdecim ne kadar byümüş alpberk görmeyeli saçları da çok uzamış ben gördüğüm de iki tüylük saçı vardı tunahan gibi:):)maşallah...
gunaydın kızlar...
geçmişe bakıyodum alpberk pc yı kapattı...
kaldığım yerden de devam edemedım geldı basımda kendını öptüruyo ne iş anlamadım şimdi atlet kılot gezınıyo evde..
maşallah bu aylaya saçları çok guzel....
bende utkunun o çikolatalı halını çok beğendım aynı alp berk.....
ikisiede maşallah bu aylul bebeklerının hepsı bırbırınden güzel canım...
günaydınn güzel anneler ve minik kuzular.
Güll canım Ayça kızımıza geçmiş olsun acil şifalar inşlah daha iyi kuzumuz.
Serapcım İpek kızımızada geçmiş olsun kuzularımız hasta olmuşlar aman havalardan belli olmuyorki gerçi biz evden çıkmıyoruz yinede hasta oluyor ama bu sıralar çok şükür iyiyiz. Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun.
Umut canım sanırım sizde hastaydınız küçük paşamıza geçmiş olsun inşlah daha iyisinizdir.
Semacım Alya kızımız çok şeker maşallah. Sehercim Utkumuzda gel beni ısır diyorr maşallah.
Geçmişi okuyamadım pek aklımda kaldıgı kadarıyla Aytenimizde Egemizin hediyesini almışlar güle güle giysin,Kıvançımızda güle güle giysin hediye alan teyzelerimizede çok tşk ederiz.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Deryacım çok sağol.Evet saçları uzadıkça iyice dönüyor.
Bu Utku da çok şeker maşallah o çukolata bulanmış haline bittim.
ben bu utkuyu da alpberki de yirim...çikolatalı ağız utku nereye girmiş öylee:):)çok komik bunlar ya...mevlüdecim ne kadar byümüş alpberk görmeyeli saçları da çok uzamış ben gördüğüm de iki tüylük saçı vardı tunahan gibi:):)maşallah...
Valla çatal ve bıçakları alıyorum kaşıklar ona kalıyoryerimseniben
Ama Ceylin'in maşallahı var annesi annesine yardıma daha şimdiden başlamış.
Bu arada afiyet olsun yine boş durmamışsınyerimseniben
cokacimcoook gel sanada ikram edeyim hala bitmediler 1 tepsi yawwwkaydirigubbakcemile3afiyet olsun canım. hafıf kızarmış kurabiyeyide çok severim canım çekti şimdiikaydirigubbakcemile3
Ceylin ve Kıvançın resimlerini gördüm ikisine de kocamannnn
Ayça bugün öksürmeye devam bütün gün sadece 1 kase yayla çorbası 1 kase muhallebi yedi o kadar iştahı sıfır yani.Öğleden sonra kayınvalidem ayağında sallıyordu uyuduysa alim yatirim şuraya dedim koltuğun üstüne koymamla uyuyan çocuk bir kustuuu,midesinde hiçbişey kalmayana kadar,yastık,yorgan battaniye herşey battı,hadi geçtim zaten herşeydn çok üzldüm uyurken bile nasıl midesi bulanıyor anlamadım ki...Yemek görünce midesi bulanıyor kusuyor,zayıfladı 1 haftadır ,...
Bense off off bir dertlere attım kendimi.Öğretmen arkdişler bilirler ABye proje hazırlıyoruz 2 öğrt. arkadaşla beraber onun çalışmaları,yazışmaları çok yoğunum,günler nasıl geçiyor anlamıyorum,bi bakmışın pazartesi hoooop hayırlı cumalar bölümü...
Ama projemiz kabul olursa valla haziranda ben Avrupa turuna çıkar ordan size kart atarım:icecream:
Valla Umutcum yazmışsın ya yeni yıl kararlarım,kendim için sınav falan diye benim için de bu proje öyle bişey oldu harbi hırs yaptım yani,kariyerimi etkileyecek bişey değil ama kişisel gelişimim için çok önemli gibi görüyorum...
Aileminim arkadaşım sen de hoş geldin,nerelerdeydin neden bu kadar geciktin????:1hug:
Selam kızlar herkese;
Yeni sayfamız hayırlı olsun. Bayağıdan beri giremiyordum bende. İşte de olmuyor.
Herkes iyidir umarım. Bebişler...
bizimkide çok ziilli oldu. Yer silerken oda benimle silmeye çalışıyor, babaannesinde yerleri gırgırlıyor... allaha şükür sağlığımız yerinde şu an.
Hasta bebişlerimiz varsa geçmiş olsun.
Günaydın herkese..
Gülüm Ayçama çok geçmiş olsun kıyamam ya hemencecik iyileşssin inşallah..Demek Avrupalara gidiyorsun sen kafana koyarsan yaparsın Allah herkesin gönlüne göre veriyor inşallah olucaktır canım..
Bizim hiçbir zaman iştah sorunumuz olmadı ama başkası oldu işte uyumuyordu,kusuyordu falan filan..Her çocuğun farklı bir sorunu oluyor Allah hepsine sağlık versinde gerisi önemli değil..
Geçmişede fazla bakamadım hasta bebilerimize geçmişler olsun Allah şifa versin inşallah..
ay semacım niye si,ldin hemen göremedik kiiii
maşallah Alya hanfendiye kıvır kıvır saçlar çok tatlı opuyorumnanaktan
günaydınn güzel anneler ve minik kuzular.
Güll canım Ayça kızımıza geçmiş olsun acil şifalar inşlah daha iyi kuzumuz.
Serapcım İpek kızımızada geçmiş olsun kuzularımız hasta olmuşlar aman havalardan belli olmuyorki gerçi biz evden çıkmıyoruz yinede hasta oluyor ama bu sıralar çok şükür iyiyiz. Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun.
Umut canım sanırım sizde hastaydınız küçük paşamıza geçmiş olsun inşlah daha iyisinizdir.
Semacım Alya kızımız çok şeker maşallah. Sehercim Utkumuzda gel beni ısır diyorr maşallah.
Geçmişi okuyamadım pek aklımda kaldıgı kadarıyla Aytenimizde Egemizin hediyesini almışlar güle güle giysin,Kıvançımızda güle güle giysin hediye alan teyzelerimizede çok tşk ederiz.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
onun gözlüklerini yerim ben havalı benjamin senii ısırık aldım bi tane yanaktannopuyorumnanaktan bu arada resimlerde bi karışıklık olmuş sanırım mevlüdecim:uhm:
uutku efendi ve anneside çok aşağı kalmıyor efemmmopuyorumnanaktan
kızlar aşure gunu burda pazarmış yanı cuma cumartesı hafta sonu bide pazar tatıl miş ne guzel
eşimde araba kıralamış 3 gun gezıcez inş bı aksılık olmazsa :)
oyy bunlar çok bal yaaa
mevlüde senin oğlan çok yakışıklı olmuş maşşallah kuzumaa
seher bu keltoş erkeğe benzemeye başlamış çikolata yı nasıl yiyolar dimi bişey yemezler ama çikolata olunca ellerinde eze eze yerlerr yaramaz bunlarrr yaa :))
semacım one saç öyle maşallahhh kuzumaaaa....
hepsini ısrırırım ben bunlarınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?