2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu utkuyu da alpberki de yirim...çikolatalı ağız utku nereye girmiş öylee:):)çok komik bunlar ya...mevlüdecim ne kadar byümüş alpberk görmeyeli saçları da çok uzamış ben gördüğüm de iki tüylük saçı vardı tunahan gibi:):)maşallah...

ya deryacım doğsunlar yeterki zaman nasılgeçiyo anlamıyor insan geçen sen bu zamanlar derdimiz ek gıdalardı herkes bir yandan bişler arştırıyodu şimdi ise daha farklı konularımız ve paylaşımlarımız var canım..

Deryacım çok sağol.Evet saçları uzadıkça iyice dönüyor.
Bu Utku da çok şeker maşallah o çukolata bulanmış haline bittim.

teşekkür ederiz teyzeleri.

sorma Deryacım girmediği yer yok bilgisayar masasının dolabına girmiş hali

merhabalarrrr herkese.
uykum var uyumak istiyom ceylin yeni yattı bende bi bakem kk ya dedim.

umut kız ben seni face eklemiştim neden göremiyom arkideşlerde sildinmi beni yada face ini anlamadım.

benim kızım yaparrr bnde boş durmam kilo alıcam işteeeeeekaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım. hafıf kızarmış kurabiyeyide çok severim canım çekti şimdiikaydirigubbakcemile3
cokacimcoook gel sanada ikram edeyim hala bitmediler 1 tepsi yawwwkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

ohh gez anasını satiim bu dünya ya neye geldik gez ye iç yatkaydirigubbakcemile3 kart atma ordan hediye getir cimriiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

o iştah olayı arada bizde düzeliyor 2-3 gün çok rahat ediyom ama celin hanım hemen bozuluyor aman iştah yerinde olursa kilo alır boyu uzar sağlıklı olur ya korkuyo zilli:ecrin_bebek::ecrin_bebek:sositososito

hoşgeldiniz hanfendi görüşemedik gene .sanada güzel bir gün diliyoruzzopuyorumnanaktan

kızlar aşure gunu burda pazarmış yanı cuma cumartesı hafta sonu bide pazar tatıl miş ne guzel
eşimde araba kıralamış 3 gun gezıcez inş bı aksılık olmazsa :)

ulen bi geliyom tüm mesajlar benim napıyonuz şşşşşşşşşşşşşşttttttttt uyanın silkeleninde yazın 3-5 mesaj bende kaçayım ceylin ağlıyorrrrrrrrr

oyy bunlar çok bal yaaa

mevlüde senin oğlan çok yakışıklı olmuş maşşallah kuzumaa

seher bu keltoş erkeğe benzemeye başlamış çikolata yı nasıl yiyolar dimi bişey yemezler ama çikolata olunca ellerinde eze eze yerlerr yaramaz bunlarrr yaa :))

semacım one saç öyle maşallahhh kuzumaaaa....

hepsini ısrırırım ben bunlarınn...

gül çok geçmiş olsun canım ayça yemiş en azından 2 tabak üzülme biz her gün 3 tabak zorla yiyoruzzz, inşallah tez zamanda iyileşir kuuzu...

+------*
onun gözlüklerini yerim ben havalı benjamin senii ısırık aldım bi tane yanaktannopuyorumnanaktan bu arada resimlerde bi karışıklık olmuş sanırım mevlüdecim:uhm:

Hİcrancım o 2 sini bende tanımıyorum alpin resmını yukluyorum onlar çıkıyo sitede hata
oluştu herALDE

öyle Aytencim yemek yiyecenni oğlum derim sağa sola sallar başını bi de ııı der. mina mina (aburcubur) yiyecenni derim çekiştire çekiştire dolaba götürür ordan bişeyler yiyecek.:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…