merhabalarrrr herkese.
uykum var uyumak istiyom ceylin yeni yattı bende bi bakem kk ya dedim.
umut kız ben seni face eklemiştim neden göremiyom arkideşlerde sildinmi beni yada face ini anlamadım.
yok yafu hicoşum ben hesabımı deiştirdim ama sanada göndermemişmiyim yeni teklif bi bakarım..ulen sen silinebilir kadınmısın aşkolsunkaydirigubbakcemile3
alya hanım nekadar latif ne güzel bi yavruymuş böyleeh biz artık bol bol resim görmezk isteriz..nostaljik resim gibi yüzü var alyanın suretinden güzel olsun bahtı işallah..
utku totoşunun bere takımına bayıldım ayrıca:hulya:kucağında tutan senmısın sehercim kafam karıştı..
alpi göremedim ben:sm_confused:
yok yafu hicoşum ben hesabımı deiştirdim ama sanada göndermemişmiyim yeni teklif bi bakarım..ulen sen silinebilir kadınmısın aşkolsunkaydirigubbakcemile3
alya hanım nekadar latif ne güzel bi yavruymuş böyleeh biz artık bol bol resim görmezk isteriz..nostaljik resim gibi yüzü var alyanın suretinden güzel olsun bahtı işallah..
utku totoşunun bere takımına bayıldım ayrıca:hulya:kucağında tutan senmısın sehercim kafam karıştı..
alpi göremedim ben:sm_confused:
Umutcum güçlü bir kalemin var iltifatın için çok sağol.Bi site var aklımızda eşimle şuan yapım aşamasında orda yazılarını görmek isteriz bazenvereliniortak
+------*
Hİcrancım o 2 sini bende tanımıyorum alpin resmını yukluyorum onlar çıkıyo sitede hata
oluştu herALDE
mafoldumbenkızlar ben bu gün kafayı yemek üzereyım kafamçokkarıştıalp ne yemek yıyo ne uyuyo nede oynuyogamyoncuiremsu sureklı mızmız ağlıyo anlamadım kı ne istediğinıde evıde çarsamba pazarına çevırdıkmafoldumbenakannehir bırakmıyoda ben toplayayım ne yapsam sasırdım kaldım...kafamçokkarıştı
Seherciiim Utkuya da maşallah...Ya bu oğlan tam bebek gibi
Alya'yı da gördüm ona da kocaman maşallah Alya da sanki bana bizimkilerden daha büyük abla gibi göründü,her bebeğin ifadesi ne kadar farklı oluyor demek...
Kızlar bugün ne oldu apt nımda bi komşum var kızı 17 aylık önceleri çok gidip geliyordum Ayçayla çok güzel oynuyolardı,hem ben de laflıyordum kaynanandan kaçıyordum işte arada,:smiley-cool:son zamanlarda kızı hırçınlaşmaya başladı her gidişimde Ayçanın ya saçına yapışıyor zor kurtarıyoruz çocuğumun saçları elinde kalıyor o derece veya yüzünü cırmalıyordu ama her görüşmemizde yani.O da kızıyor falan kendi kızına ben diyordum arkadaşım kızma boşuna o da anlamaz çocuk falan diye ama canım da sıkılıyordu Ayçanın yüzü hep yara bere içinde ,tırnaklayınca kanıyor sonuçta,:çok üzgünüm:Ayça da artık korku oluştu oraya gidince dizimin dizbinden ayrılmıyor veya bana kalk deyip kapıya gidiyor,memnun olmuyor yani çocuk oraya gitmekten ben de 2-3 gün gitmedim hiç,kapısını da çalmadım hani Ayça istemiyor diye yasakkelime
Bugün onlar geldi bize kızı oyuncak çekişirken gene Ayçaya bi cırmık attı bişey oldumu falan diye baktım ben de sonra "aaa bak Beyza akşam babamız bize kızıyor sonra" dedim,neden kızıyor dedi dövdürmüşün kızımı diyor yani üzülüyor yüzünü böyle görünce dedim.
Amanın o oldu kadın hadi kızım dedi,pılısını pırtısını topladığı gibi hadi bay bay dedi çıktı gitti,otursaydın falan dedim ama yok uykusu geldi görüşürüz felan dedi kaçtı...
:sm_confused:
Ben şimdi ne yapim haksız mıyım ama tamam o da çocuk da benimki de çocuk o bu dönemi atlatana kadar benim çocuğum bunalıma girecek ama komşumla küsmek de istemiyorum zaten bozulacağını düşünerek değil de hani gıcık olduğumu hissettirmek için topu babaya atarak ifade etmek istedim.
Ayy böyle şeyleri hiç sevmem aslında ama insanın başına geliyor işte hiç yoktan,kabahat bende mi?Bunda bozulacak bişey var mı siz deyin??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?