2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün geceden yağmur yağmış bıraz serın türkıyeden sonra burda ilkbahar gibi gelıyo bana guneslı öğlen daha çok sıcak oluyo..
buranın kışı sadece yağmur öl çok soguk olmuyo canım...

merhabalarrrr herkese.
uykum var uyumak istiyom ceylin yeni yattı bende bi bakem kk ya dedim.

umut kız ben seni face eklemiştim neden göremiyom arkideşlerde sildinmi beni yada face ini anlamadım.

yok yafu hicoşum ben hesabımı deiştirdim ama sanada göndermemişmiyim yeni teklif bi bakarım..ulen sen silinebilir kadınmısın aşkolsunkaydirigubbakcemile3

alya hanım nekadar latif ne güzel bi yavruymuş böyleeh biz artık bol bol resim görmezk isteriz..nostaljik resim gibi yüzü var alyanın suretinden güzel olsun bahtı işallah..

utku totoşunun bere takımına bayıldım ayrıca:hulya:kucağında tutan senmısın sehercim kafam karıştı..
alpi göremedim ben:sm_confused:

mafoldumbenkızlar ben bu gün kafayı yemek üzereyım kafamçokkarıştıalp ne yemek yıyo ne uyuyo nede oynuyogamyoncuiremsu sureklı mızmız ağlıyo anlamadım kı ne istediğinıde evıde çarsamba pazarına çevırdıkmafoldumbenakannehir bırakmıyoda ben toplayayım ne yapsam sasırdım kaldım...kafamçokkarıştı

benimkide yani oğluş çok zırıltı bu aralar dişide bizle dalgamı geçiyo ne bi görünüyo bi kayboluyo ama çok şeker istediği kadar nazlanabilir

o benim canım Utku bana benzemiyo demi

Umutcum güçlü bir kalemin var iltifatın için çok sağol.Bi site var aklımızda eşimle şuan yapım aşamasında orda yazılarını görmek isteriz bazenvereliniortak

Seherciiim Utkuya da maşallah...Ya bu oğlan tam bebek gibi
Alya'yı da gördüm ona da kocaman maşallah Alya da sanki bana bizimkilerden daha büyük abla gibi göründü,her bebeğin ifadesi ne kadar farklı oluyor demek...

Kızlar bugün ne oldu apt nımda bi komşum var kızı 17 aylık önceleri çok gidip geliyordum Ayçayla çok güzel oynuyolardı,hem ben de laflıyordum kaynanandan kaçıyordum işte arada,:smiley-cool:son zamanlarda kızı hırçınlaşmaya başladı her gidişimde Ayçanın ya saçına yapışıyor zor kurtarıyoruz çocuğumun saçları elinde kalıyor o derece veya yüzünü cırmalıyordu ama her görüşmemizde yani.O da kızıyor falan kendi kızına ben diyordum arkadaşım kızma boşuna o da anlamaz çocuk falan diye ama canım da sıkılıyordu Ayçanın yüzü hep yara bere içinde ,tırnaklayınca kanıyor sonuçta,:çok üzgünüm:Ayça da artık korku oluştu oraya gidince dizimin dizbinden ayrılmıyor veya bana kalk deyip kapıya gidiyor,memnun olmuyor yani çocuk oraya gitmekten ben de 2-3 gün gitmedim hiç,kapısını da çalmadım hani Ayça istemiyor diye yasakkelime
Bugün onlar geldi bize kızı oyuncak çekişirken gene Ayçaya bi cırmık attı bişey oldumu falan diye baktım ben de sonra "aaa bak Beyza akşam babamız bize kızıyor sonra" dedim,neden kızıyor dedi dövdürmüşün kızımı diyor yani üzülüyor yüzünü böyle görünce dedim.
Amanın o oldu kadın hadi kızım dedi,pılısını pırtısını topladığı gibi hadi bay bay dedi çıktı gitti,otursaydın falan dedim ama yok uykusu geldi görüşürüz felan dedi kaçtı...
:sm_confused:
Ben şimdi ne yapim haksız mıyım ama tamam o da çocuk da benimki de çocuk o bu dönemi atlatana kadar benim çocuğum bunalıma girecek ama komşumla küsmek de istemiyorum zaten bozulacağını düşünerek değil de hani gıcık olduğumu hissettirmek için topu babaya atarak ifade etmek istedim.

Ayy böyle şeyleri hiç sevmem aslında ama insanın başına geliyor işte hiç yoktan,kabahat bende mi?Bunda bozulacak bişey var mı siz deyin??:uhm:

Umutcum güçlü bir kalemin var iltifatın için çok sağol.Bi site var aklımızda eşimle şuan yapım aşamasında orda yazılarını görmek isteriz bazenvereliniortak

aha Umut sana iş teklifi var
Bi dakka ben menejeriyim Umut hanım paragraf başına 3000TL gibi çok cüzzi bir rakama çalışıyor,lütfen pazarlık etmeye kalkışmayın en sinir olduğu şeydir kalemi kuvvetlidir evet ama pazarlık söz konusu olunca o kalemin mürekkebi bitiveriyor...

Bu kişilere söyleyin kabul ediyorlarsa benle irtibata geçsinler lütfenvereliniortak

Umut hanım sizinle sonra anlaşırız,OK?Anladınızyerimseniben

Gülcüm Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu.
Bu komşu çocuğu olayının aynısı bizde var bizim kide 26 aylık bi çocuk.Kızıma bi tokat atıyo ki sorma.Ya da elini yumruk yapıp kafasına indiriyo.Ama nasıl rahatsız oluyorum biraraya gelmek beni artık geriyor.Çünkü kızım son zamanlarda kendisine tokat atmaya başladı.Tabiacayip moralim bozuluyo.Biraz ondan uzak kalırsa unutur diye düşünüyorum.Bi de hergün kapı çalıyo bakıyorum o gelmiş annesi yukardan oğlum Alya'yla oynamak istiyo diyor.
Gerçekten zor bir durum bi de komşu olunca daha zor oluyo.Ama sizin komŞu pek alınganmış GüL.Benim eşim babsına bazen diyor ki öyle böyle değil osmanlı tokatı patlatıyor ama onlar gayet rahatlar.
Ben de çok pimpirikli değilim ama insan da göz göre göre sürekli çocuğunun zarar görmesine de tahammül edemiyor. Bence komşun fazla hassasmış.

yahu gül yaa..adın gül deil güldürengül olaymış:))canımbenim..biblon nasıl oldu buarada..ama sende bi kabaht göremedim arkadaşım..topu babaya atmak iyi fikir..sen katlanmışsın okadar ama komşun nekadar fevri ve anlayışsızmış malesef...bunlar can sıkıcı şeyler kimse istemez yaşamayı ama en hayırlısı olmuş bibakıma baksana psikolojisi bozulmuş yavrukuşun..biz yavrularımızı gözümüzden sakınıyoruz..heleki korku hiç bilmesinler istiyoruz kendilerine zarar getirecek durumlar haricinde..açıkçası benımde ust komşumun 3yaş sendromlu bi oğlu var ki bence sendrom deil o düpedüz şımarık,ismeti enson çuval gibi sallarken elinden aldım(vallahii allahım aklımı korudu patlatıverseydim mahvolurdum utancımdan..bence boşver arkadaşım bu noktada senin kafana takılması gerekn bir durum yok..allahın selameti üzerlerine olsun..

sema asıl ben teşekkür ederim..nedemek çok mutlu olurum..nezaman arzu edersen semacım...

seher evet şeker maalesef utku sana benzemiyo:)sen benim gibi kurukafalardansın:)yani uzunca yüzlüsün..ama maşallah paşam ayparçası etbebek gibi bişiy:)sende güzel kadınsın ama yalnış anlama arkadaşım..sana tek benzetebildiğim yanı gülünce ikinizinde gözlerinin içi gülüyo:)rabbim herdaim güldürsün...

gül öncelıklı olarak ayça hastaymış geçmiş olsun...
çocugun yuzu gözu yara bere içinde tabihoş bir durum bak sen nasıl sınır oluyosun değilmi emınım aynısını komsunun çocuguna yapılsa oda sınır olur ama o bunun farkında değil demekki...
bunda alınacak bişey yok gayet normal bişey demişsin senın komsu alınmış o ayrı yada acaba ses tonun mu bıraz kızgındı farklıydı oda olabilir canım neyse olmuş artık yapcak bişey yok bence bu durumda..
bende olsam çocuğumun bi başkası tarafından dövülmesıne sinirlenirim...
herzaman çocuğunla biyere gitmıyceksın yada gidiyosan sahip çıkacaksın dimi ama...
annemın bu altın gunlerınden berı bu tur seylere sınırım resmen fobi oldu bende gelirler çocuklarıyla kadınlar çen çen çen çocuklar naparsa yapsın olmaz yaaa aaaa

benim evde cuma pazarı sankimkaydirigubbakcemile3 ama gelen müşteri yokkkkaydirigubbakcemile3 valla evi toplmaktan bıktım usandım alcam bohçamı gitçem anamın evine kızları bırakıcam eşime heee zaten bugün beni ifrit etti kızgınım ona valla akşama kapıyı açmasam şaşırmayın onaaa. bu illerden sıkıldım yoruldum bunaldım yawww offfffffffffffffff imdaaaaaaaaaaatttttttttt ceylinde başımın etini yyor ağzı hiç susmuyor şuanda bileeeeeeee:hulya::hulya:

azönce çektim..hala burnumuz akıyo..perişan bir uyku halimiiz..yeleği çıkaramamış bi üstünden anası..ama bacak havada uyuyoruz..

çocuk bunlar canım olur böle şeyler olabilir insanlık hali alınmış demekki komşun ama yakınsanız boşver üstünde durma bence çocuklar yapar birbirine böle şeyler senin dediğindede bişii yok ama alınmış işte onuda suçlamamak lazım bence sen çaya kahveye davet et gene oralı olma sen üstünde durmazsan oda durmaz sanırım takma bacım takmazemuszemus

azönce çektim..hala burnumuz akıyo..perişan bir uyku halimiiz..yeleği çıkaramamış bi üstünden anası..ama bacak havada uyuyoruz..

canım yaa accık süzülmüşmü ne zaten pek kilolu değildi ama sağlık olsun uyumasına kurban ya bizim çocuklarmı çok tatlı yoksa biz hamişlikten buyana beraberiz diyemi bana öle geliyorr allah nazarlardan korusun tüm bebişleri:Saruboceq:

bizimkide almış teniz raketini dolanıyor evde resim çekeyim dedim ama makinanın pili bitti iyimi şarj olsun kotyarım sonra

mevlüdecim çen çen çen demek:)))anladım sen hakikaten sinir oluyosun bu durumlara:)valla bızde haftada bır bulusuyoruz ama ne çen yapabılıyorum ne çan çun:))üç tane bebeği idare etmekten başka ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi..kafam benımde hiç kaldırmıyo kalabalığı aslında..bide saolsun komşularım rahat,bebelerın peşinden ben koşuyorum..eh iki komşum elti zaten birbirlerinin cocuklarına alışkınlar..zor yani artık misafirlık bile bebekle..azönce kızkardeşim aramış şişlideymiş bir alışveriş merkezınden bahsedıyo..bılmıyorum tabiki..istanbulda yaşamıyorum sanki aartık..kasımpaşa merkezi birçok semte yakın..ama hamılelıkle beraber ben 2,5senedir kasımpaşa meydanından başka bebğimle tek başıma bıryere gıdemedım eh buda benım becerıksızlıgım sanırım..

yok hicrancım şükür aslında pek süzülmedik..ama gözlerimiz mahmur,yüzümüz solgun..valla hicran değil mi yaa enteresan sanki bir akrabamın yavrusunu görür gibi oluyorum bende..içim kıpırdanıyo hepimizin yavrularına bakınca..bide insan anne olunca bir başka bakıyo artık yavrulara..çok garip bi his..içim akıyoo..sen biraz zor yakalarsın ceylin hanımı:))

oy ismetime bakk masum masum nasıl da uyuyor annesi öp benim için...gülcüm kafana takma bence sen kötü birşey sölememişsin bence de komşun fazla rahatmış...bende arkadaşlarıma gidiyorum üç bebek oluyor mesela ama hepsi ilgileniyor çocuğuyla birbirlerine vurmalarına müsade etmiyoruz güsellikle tabii cici cici diyerek...yoksa bıraksak onlar da yer birbirini çocuk bunlar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…