2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:ecrin_bebek:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt aynen öle yakalayana aşkolsunkaydirigubbakcemile3

azönce çektim..hala burnumuz akıyo..perişan bir uyku halimiiz..yeleği çıkaramamış bi üstünden anası..ama bacak havada uyuyoruz..[/QUOTE]

ay kıyamam ben yavrum nasıl da güzel uyuyo... melekler gibi çok güzel ve masum...
umutcum gözlerim ıslandı birazdan akar yaşlar nie böle olduki şimdi bana senağlamasenağlama
çocuklar kadar masum kalabilsek ne güzel olurdu....

umutcum evet ya sinir oluyorum sırf bu yuzden kimseyle oturmalı güne girmıyorum..
millet birbirinı görüyo bide elıne dantel vay gelen evsahibin basına..
kırılan dökülen hiç önemli değil maddiyat olarak ama bazen çok degerli seyleri bozuyolar okuldayken benım tezıme biri boya dokmuştu düşünsene okadar uğraş çabala el yazısıyla yaz sonra bi gel sın içineee.....

Umut,ne serseri oğlun var ayol,tam zibididelikafaduldenuyurken bi masum ol be bebeksin sen şu hale bakşakkıdı
Mevlüde kız senin dediğin gibi de değil yani komşum allah var sahip olmaya çalışıyordu çocuğuna ama kaşla göz arasında çocuk cırmalayıveriyor benim safı,yaa ne bilim bi süre görüşmem sonra bir ara çağırırım gene,çocuk bunlar ne de olsa küslük olmaz ama işte Ayça iyice etkileniyordu başka çocuklara da yaklaşamıyor,korkuyor zarar verecekler diye,benim kızımı Canan falan gördü çok dışa dönük,hiç yabancılık çekmezdi şimdi kimseye yaklaşmıyor o derece yani

hicran bu ceylın senı daha çok yaracak anlasılan baksane pek bıcırık bişey bu...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicran bu ceylın senı daha çok yaracak anlasılan baksane pek bıcırık bişey bu...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah kızıma valla az önce makinayı boşaltırken gene geldi anniiiie diyo gülerekkk bende gel hadi ver tabağı dedim aldı makinede tabağı tabakkk diyo

ama aradan çekti çay tabağını kaçtı yaramaz velettt =)

hımm
gülcum ozaman bı ara sen kek mek yapda çağır kadını şimdi hakkını yemeyelım..
benıde çağır cokacimcoook
kız çocuk gayet masum uyuyyo daha masumu nasıl olcek opuyorumnanaktan

Mevlüde canısı buyur gelll aaaa lafı mı olur istediğin kek olsun kek değil
düğün pastası yapim sana istersen

Ayyyy,kayınvalidem geçen bayram cezayire gitti oğluşunun yanına da çooook fenaymış sizin oralar canım,hiç beğenmemiş,bi oturacak kafeyi geçtim çay bahçesi büfe bile yok diyor
aç kalmış resmen ama hala kollar ve göbek bıngılları yerinde

Hicran kız bana niye hiç laf atmıyon sen
Oya gözlü kızın çıldırmış gene lülülülülülü
kız çok akıllı da yoksam nazar deymesin diye mi öyle anlatıyon bize

mevlüde sen neettin kardeş...ayy benide ağlattın..yahu sorma iç yarası bunlar mevlüde..meleği gökte ne ararsın...aşkı kulda ne ararsın...ben ilk gözlerini gördüğümde ismetin aşk nedir bildim..aşık umudiyem daahada ne diyemm:))
ay 46ya bağladım yine...

safmı ayçoş:))kız allahın işine bak..ismetde hıyarın tekii:)herbişiyi babasından almış ama bi hıyarlık var yavrumda onu nerden almış anlamadım:))

yaa tabi canım hicranın huyu öylee:)nazar olmasın diye demıyoo..zaten maşallah ceylın 11kılo falandı aglıyodu bişi yemıyo diye:))şaka kızçem şaka...ama ceylinde fırlangoç olucak ona ne şüphee
:)

Hicran kız bana niye hiç laf atmıyon sen
Oya gözlü kızın çıldırmış gene lülülülülülü
kız çok akıllı da yoksam nazar deymesin diye mi öyle anlatıyon bize

sen lafmı istiyon heee nasıl atmadım kızz aaa sen laf atılmayacak hatunmusun dünya güzeliiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayrıca bacım mesajlarımı okumadınmı komşunla ilgili yazdım ya az önce =)
ayrıca maşallah kızımın aklı pek fenaa ama yaramazlığı öndee =)

Son düzenleme:
akannehirakannehir:1shok::1shok: ceylin yanımda bacağıma yaslandı ne diyor biliyormusunuz BABA GEEE BABA GEEE GEL BUYAYA

kapı çaldı sucu geldi zilli kiooooo diye kapıya koştu allahım sizi geçtim benim nazarım değecek şuncağıza yaaaa

gül evet canım huralar ççok kötü kayın valıden hangı bölgeye geldı acaba..
bizbaşkentteyız merkezde burda cafelere restoranlara gıdılmez çok pisler doğrudur aç kalmıştır kadın haklı ama guzel temız yerlerde var fransız restoronları turk restoronlarıda var....

bende bazen zor dayanıyorum bırazı aşktan ama dah açok oğlumun geleceği için napalım 3 -5sene idare etcez artık...

selam şekerlerim
bizde yıl başı hediyemizi aldık
canım arkadaşım aytenimden
aytencim çok güzel bir bebek almış
ipek çok sevdi hatta bayıldı sarılıp durdu
bebek dede mama filan diyor yatırınca ağlıyor sonra gözlerini kapayıp
uyuyor emzik filan emiyor.
ipek bi ara bebeğin emziğinede göz dikti bir kaç kez emdi :)))
aytenim birde bardak almış
birde plastik mutfak eşyaları
zaten bizimki çatala tabağa bardağa vs çok meraklıydı
aytencim gönlü bol arkadaşım
çok teşekkür ederim canım hediyeler için çok mutlu oldum gerçekten
özenerek aldığın çok belli öpüyorum güzel yanaklarından

Umutcum yakışıklı büyümüşte ayağını da dayamış ama yüzlerindeki ifadeye bayılıyorum ne kadar masum oluyorlar
Hicran derler ya en çok annenin nazarı değermiş diye sen maşallah de bol bol.Allah koruyor ama onları.Ama belli ki Ceylin erken konuşacak maşallah.

allah nazarlardan korusun hepsini.
valla ben uğraşsam hemen konuşur benim kuşum ama fazla vakit harcayamıyom ona ev işi toplama derken özellikle konuşturmaya çaba pek harcamıyom günde enfazla 10-15 dk sadece konuşma ile uğraşıyom geri kalan zamanlar fırsat oldukça bazı kelimeler üzerinde duruyom ki öğrensin bide eşyaların isimlerini hergün 1 eşyayı sık sık dile getiriyomki öğrensin ama maşallah git yatak odasına bezini değiştircem diyom hemen koşuyor gidip orda beni bekliyor yatağın kenarında

bende hediyemi yarın kargoya vericem bakalım geç kaldık ama inşallah beğenirler. =)

ee kimseler resim koymamış hediye kısmına hala koyunda şenlensin accık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…