2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bendeniz hala ayaktaeşim rahatsız..ter atmaya çallşıyo..salonda yatak yaptık herzamankii gibi ..3 senedir evli olup benden az kocasıyla yatan yoktur heralde..

ipekböceğine tabak çanak ve konuşan bebek almış aytenteyzesi...güle güle kullansın..bide sarıldı öylemi..bu hediye işleri pek şeker oldu..

ya kızlar..ben depremden korkuyorum..17agustos sonrası bende bitakım delilikler vuku buldu..sanki anlatılmamış ruyalar ınadına cıkar ya..onun gibi bu korkumu paylaşmassam olucak dıye daha fazla korkuyorum...zaten marmarada yok gaz çıkışşı felan bişiler bulunmuş..artık milleti geçim derdini unutsun dıye oyalıylolar bilmem ama ben çok tırsıyom..bir salonda şuesanda eşimin yattıgı kanepenın altı sağlam demir ona güveniyorum hayat üçgeni oluşturmak için..deprem oldugunda hemen yavrumu alıp salonda kanpenın dibine çökücem...deprem deil bina öldürüyo sonuçta ve bizim mütahitlerde laz gerçi kendılerıde burda oturuyo ama yınede guvenemıyorum.o çaresziliği dolaylı olarak yaşadım..ulaşamadım..allahım yaşatmasın

Umutcumm İsmet paşamıza tekrar çok çok geçmiş olsun inşlah tez zamanda iyileşir kuzumuz. Eşinede acil şifalar dilerim canım. Eşle birlikte yatma konusuna gelince bende sendenim hayatım. Deprem konusunda da hayatım Allah'ım dedigin gibi yaşatmasın Allah'ım hepimizi korusun. İsmetim ne güzel çıkmış maşallah resimde kocaman adam olmuş resmen.
Gül canım benim bencede arkadaşlar çok haklı komşun biraz hassas davranmış senin söylediklerinde hiç birşey yok bence. hiç kendini sıkıntıya sokma dedigin gibi bir gün yaparsın pastanı kekini oturmaya çagırırsın konuşursun o zaman.
Hicrancımm annem burda birde kuzenimde geldi o yüzden pek pc başına oturmak istemedim. facemede kardeşim bakıyor sagolsun. bilgisayarın başına arada sırada oturabilirsem ne ala ozan benim oturdugumu gördügü anda kucak istiyor ve dogru pcye saldırıyor ve kapatıyor. pcde bozuldu bozulacak resmen. çok istiyorum sohbetlerinize katılayım ama olmuyor şekercim.
Edacımm burdasınn gördüm seni sanırım geçmişi okuyorsun inşlah iyisinizdir kuzunla.
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler. opuyorumnanaktan

Günaydın Hepinizea.s.
Bi değişiklik yapayım dedimyerimseniben
Kızım ne zaman sabahları normal uyuduğundan biraz daha fazla uyusa beni uyku tutmuyor.Oysa erken kalktığında biraz daha uyusa da ben de uyusam diye bakıyorum.Hazır uyuyoken sen de yat di mi!
Umutcum insan korkularından ancak çok fazla düşünmemeye çalışarak kurtulabilir galiba.Ben de mesela hırsız olayına çok takığım.Gece bazen kalkıp en ufak sesten ürküp bi anda eşimi kaldırıyorum.Çoğu zamanda bize bişey yapmasınlar da ne alırlarsa alsınlar diyorum.Eşim de önce kendi kafanda bişey tasarlıyosun sonra ona dair planlar bile yapıyosun diye kızar bana.
Ama hakikaten çok düşündüğünde bu sefer kafanda bişeyler kurmaya başlıyorsun galiba en doğrusu fazla düşünmeden Allah'a dua etmek.Sonuçta olacağa çare yok ee yapabileceğimiz tek şey de sağlam bi ev seçmek sonrası artık Alah'ın takdiri.

Son düzenleme:
günaydınn hayırlı cumalar diliyorum. güzel bir gün geçirin güzel hanımlar. a.s.

günaydın hanımlar
hayırlı cumalar dün yoktum coşmuşsunuz resimler konulmuş ben kaçırdım bu gün yine kimsecikler yok

canım ya ben de çok korkuyorum depremden bazı geceler aklıma geliyo şu an olsa naparımki diyorum başlıyorum kurup çelmeye eskiden olsa yaradana verecek bi canım var o da sahibine gidecek diyordum ama şimdi ya Utkuma bişey olursa diye içim sızlıyo Allahım korusun

canım niye haksız olasın ki sen çocuğunu korumaya çalışmışsın komşun fazla alınganlık etmiş anladığım kadarıyla

SELAM MİLLET nabersiniz.benim tenis şampiyonum nasıl bakın bakalım kuşumakaydirigubbakcemile3

kimolumuza da dikkat ediyoruz eee malum sporcuyuzzz

sus sus allah korusun o kötü günleri göstermesin rabbim yeniden:Saruboceq:

ağzında emziği saçında tokası elinde kendi kadar raketi çok şeker olmuş bi de poz veriyo usta şampiyon.

bu arada betüş nerelerde yawww....gene yok ortalarda...gözde de yok ama gözdeyi ara sıra görüyorum yazmıyo sadece...

allah kolaylık versin canım e tabi hem çalışmak hem ev hanımlığı hem çocuk insanın hayatını tamamen doldurur anlıyorum seni .neyse arada da olsa selam çak bari özletme kendiniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…