bende hediyemi yarın kargoya vericem bakalım geç kaldık ama inşallah beğenirler. =)
ee kimseler resim koymamış hediye kısmına hala koyunda şenlensin accık
inşallah koyucam fotoları
bizim bilgisayarda bir problem varda
bendeniz hala ayaktaeşim rahatsız..ter atmaya çallşıyo..salonda yatak yaptık herzamankii gibi ..3 senedir evli olup benden az kocasıyla yatan yoktur heralde..
ipekböceğine tabak çanak ve konuşan bebek almış aytenteyzesi...güle güle kullansın..bide sarıldı öylemi..bu hediye işleri pek şeker oldu..
ya kızlar..ben depremden korkuyorum..17agustos sonrası bende bitakım delilikler vuku buldu..sanki anlatılmamış ruyalar ınadına cıkar ya..onun gibi bu korkumu paylaşmassam olucak dıye daha fazla korkuyorum...zaten marmarada yok gaz çıkışşı felan bişiler bulunmuş..artık milleti geçim derdini unutsun dıye oyalıylolar bilmem ama ben çok tırsıyom..bir salonda şuesanda eşimin yattıgı kanepenın altı sağlam demir ona güveniyorum hayat üçgeni oluşturmak için..deprem oldugunda hemen yavrumu alıp salonda kanpenın dibine çökücem...deprem deil bina öldürüyo sonuçta ve bizim mütahitlerde laz gerçi kendılerıde burda oturuyo ama yınede guvenemıyorum.o çaresziliği dolaylı olarak yaşadım..ulaşamadım..allahım yaşatmasın
bendeniz hala ayaktaeşim rahatsız..ter atmaya çallşıyo..salonda yatak yaptık herzamankii gibi ..3 senedir evli olup benden az kocasıyla yatan yoktur heralde..
ipekböceğine tabak çanak ve konuşan bebek almış aytenteyzesi...güle güle kullansın..bide sarıldı öylemi..bu hediye işleri pek şeker oldu..
ya kızlar..ben depremden korkuyorum..17agustos sonrası bende bitakım delilikler vuku buldu..sanki anlatılmamış ruyalar ınadına cıkar ya..onun gibi bu korkumu paylaşmassam olucak dıye daha fazla korkuyorum...zaten marmarada yok gaz çıkışşı felan bişiler bulunmuş..artık milleti geçim derdini unutsun dıye oyalıylolar bilmem ama ben çok tırsıyom..bir salonda şuesanda eşimin yattıgı kanepenın altı sağlam demir ona güveniyorum hayat üçgeni oluşturmak için..deprem oldugunda hemen yavrumu alıp salonda kanpenın dibine çökücem...deprem deil bina öldürüyo sonuçta ve bizim mütahitlerde laz gerçi kendılerıde burda oturuyo ama yınede guvenemıyorum.o çaresziliği dolaylı olarak yaşadım..ulaşamadım..allahım yaşatmasın
oy kuzum uyuyuşunu seviyim senin uyurken bi başka oluyolar o yaramazlıklar bitiyor masumiyet abidesi oluveriyolar. böyle emzikli uyuyan bebeleri de bi ayrı severim nedense sanırım içimde ukde
Seherciiim Utkuya da maşallah...Ya bu oğlan tam bebek gibi
Alya'yı da gördüm ona da kocaman maşallah Alya da sanki bana bizimkilerden daha büyük abla gibi göründü,her bebeğin ifadesi ne kadar farklı oluyor demek...
Kızlar bugün ne oldu apt nımda bi komşum var kızı 17 aylık önceleri çok gidip geliyordum Ayçayla çok güzel oynuyolardı,hem ben de laflıyordum kaynanandan kaçıyordum işte arada,:smiley-cool:son zamanlarda kızı hırçınlaşmaya başladı her gidişimde Ayçanın ya saçına yapışıyor zor kurtarıyoruz çocuğumun saçları elinde kalıyor o derece veya yüzünü cırmalıyordu ama her görüşmemizde yani.O da kızıyor falan kendi kızına ben diyordum arkadaşım kızma boşuna o da anlamaz çocuk falan diye ama canım da sıkılıyordu Ayçanın yüzü hep yara bere içinde ,tırnaklayınca kanıyor sonuçta,:çok üzgünüm:Ayça da artık korku oluştu oraya gidince dizimin dizbinden ayrılmıyor veya bana kalk deyip kapıya gidiyor,memnun olmuyor yani çocuk oraya gitmekten ben de 2-3 gün gitmedim hiç,kapısını da çalmadım hani Ayça istemiyor diye yasakkelime
Bugün onlar geldi bize kızı oyuncak çekişirken gene Ayçaya bi cırmık attı bişey oldumu falan diye baktım ben de sonra "aaa bak Beyza akşam babamız bize kızıyor sonra" dedim,neden kızıyor dedi dövdürmüşün kızımı diyor yani üzülüyor yüzünü böyle görünce dedim.
Amanın o oldu kadın hadi kızım dedi,pılısını pırtısını topladığı gibi hadi bay bay dedi çıktı gitti,otursaydın falan dedim ama yok uykusu geldi görüşürüz felan dedi kaçtı...
:sm_confused:
Ben şimdi ne yapim haksız mıyım ama tamam o da çocuk da benimki de çocuk o bu dönemi atlatana kadar benim çocuğum bunalıma girecek ama komşumla küsmek de istemiyorum zaten bozulacağını düşünerek değil de hani gıcık olduğumu hissettirmek için topu babaya atarak ifade etmek istedim.
Ayy böyle şeyleri hiç sevmem aslında ama insanın başına geliyor işte hiç yoktan,kabahat bende mi?Bunda bozulacak bişey var mı siz deyin??:uhm:
Umutcumm İsmet paşamıza tekrar çok çok geçmiş olsun inşlah tez zamanda iyileşir kuzumuz. Eşinede acil şifalar dilerim canım. Eşle birlikte yatma konusuna gelince bende sendenim hayatım.Deprem konusunda da hayatım Allah'ım dedigin gibi yaşatmasın Allah'ım hepimizi korusun. İsmetim ne güzel çıkmış maşallah resimde kocaman adam olmuş resmen.
Gül canım benim bencede arkadaşlar çok haklı komşun biraz hassas davranmış senin söylediklerinde hiç birşey yok bence. hiç kendini sıkıntıya sokma dedigin gibi bir gün yaparsın pastanı kekini oturmaya çagırırsın konuşursun o zaman.
Hicrancımm annem burda birde kuzenimde geldi o yüzden pek pc başına oturmak istemedim. facemede kardeşim bakıyor sagolsun. bilgisayarın başına arada sırada oturabilirsem ne ala ozan benim oturdugumu gördügü anda kucak istiyor ve dogru pcye saldırıyor ve kapatıyor. pcde bozuldu bozulacak resmen. çok istiyorum sohbetlerinize katılayım ama olmuyor şekercim.
Edacımm burdasınn gördüm seni sanırım geçmişi okuyorsun inşlah iyisinizdir kuzunla.
Herkese Allah rahatlık versin iyi geceler. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?