günaydınn hayırlı cumalar diliyorum. güzel bir gün geçirin güzel hanımlar. a.s.
günaydınlar...hayırlı cumalar....
günaydın hanımlar
hayırlı cumalar dün yoktum coşmuşsunuz resimler konulmuş ben kaçırdım bu gün yine kimsecikler yok
günaydın arkadaşlar
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evet dünya şampiyonu kızım benimağzında emziği saçında tokası elinde kendi kadar raketi çok şeker olmuş bi de poz veriyo usta şampiyon.
gel anam gel birlikte ısırırızzopuyorumnanaktanvereliniortakbu ceylini ısırıcam sırf onu ısırmaya gelicem hicoş dikkat et kızınaa:):)
bu arada betüş nerelerde yawww....gene yok ortalarda...gözde de yok ama gözdeyi ara sıra görüyorum yazmıyo sadece...
selam şekerlerim
bizde yıl başı hediyemizi aldık
canım arkadaşım aytenimden
aytencim çok güzel bir bebek almış
ipek çok sevdi hatta bayıldı sarılıp durdu
bebek dede mama filan diyor yatırınca ağlıyor sonra gözlerini kapayıp
uyuyor emzik filan emiyor.
ipek bi ara bebeğin emziğinede göz dikti bir kaç kez emdi :)))
aytenim birde bardak almış
birde plastik mutfak eşyaları
zaten bizimki çatala tabağa bardağa vs çok meraklıydı
aytencim gönlü bol arkadaşım
çok teşekkür ederim canım hediyeler için çok mutlu oldum gerçekten
özenerek aldığın çok belli öpüyorum güzel yanaklarından
kimse yookk kimseeee
kapı çaldı sucu geldi zilli kiooooo diye kapıya koştu allahım sizi geçtim benim nazarım değecek şuncağıza yaaaa
maşallah ceyline
gerçekten şimdikiler çok akıllıa.s
mert iyice taklite başladı,ne yapsak dikkatlice izleyip aynısını yapmaya çalışıyor,dikkat etmemiz gerekecek her hareketimizeCADIARZU
bugün kaşlarımı alırken(daha doğrusun almaya çalışırken:bbo:)izledi beni,sonra büyük aynaya gittim bakmaya,odaya geldim amanınn bizim oğlan bi eline aynayı almış bi eline cımbızı,bi yandan aynaya bakıyo bi yandanda cımbızı kaşına değdirip değdirip çekiyo:roflol::roflol:
kız Mert yohsam metroseksüel mi olmuşşş :1shok:
şaka bi yana hakikaten de öyle tek örnekleri biziz çok dikkatli olmalıyız onlar kayıt cihazları ne de olsa
hicran beni arasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?