2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn hayırlı cumalar diliyorum. güzel bir gün geçirin güzel hanımlar. a.s.

günaydınlar...hayırlı cumalar....

günaydın hanımlar
hayırlı cumalar dün yoktum coşmuşsunuz resimler konulmuş ben kaçırdım bu gün yine kimsecikler yok

günaydın arkadaşlar

HERKEE HAYIRLI CUMALAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

ağzında emziği saçında tokası elinde kendi kadar raketi çok şeker olmuş bi de poz veriyo usta şampiyon.
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evet dünya şampiyonu kızım benim
bu ceylini ısırıcam sırf onu ısırmaya gelicem hicoş dikkat et kızınaa:):)
gel anam gel birlikte ısırırızzopuyorumnanaktanvereliniortak
bu arada betüş nerelerde yawww....gene yok ortalarda...gözde de yok ama gözdeyi ara sıra görüyorum yazmıyo sadece...

evet yaa BETÜL fırsat bulamıyor demekki girmeye inşallah herşey yolundadır:Saruboceq:

ya kızlar ceylin emziğe fena yapıştı bu ara sizinkiler nasıl .3 aylıkken ancak verebildik zilliye emziği rahat ettik ama şimdide ağzından düşürmüyor sadece uyurken bide ağladığında isterdi şimdi saklıyoruz görmesin diye ama istiyorr annee memeee diye =(

bu arada ananesi lazımlık almıştı 1 ay oluyor önce verdim oyuncak gibi oynasın alışsın diye 1 hafta geçti bu defa koydum wc ye arada altını değişirken oturtmaya çalışıyorum hani bazen eee eee diye sölüyor altını pisletince alıştırıyım dedim ama ağlıyor çıplak oturmak istemiyor korkuyor sizde ne durumda bu işler lazımlığaalıştırmaya çalışan varmı aranızda

benim büyük kız tuba da geldi okuldan yemeğini yedi yattı grip oluyor galiba burnu akıyor bide kırgınlık var anne dedi ağrı kesici ve vitamin verdim zencefil ıhlamur kaynattım içti yatıyor inşallah fenalaşmaz eğer bi düzelme olmazsa yarın dr götürücem onu zaten yemez içmez vitaminsiz kalıyor bünye zayıf allah korusun yaa

canım benim güle güle kullansın köftem, mutfak eşyalarını emaye tencere seti vardı onu alacaktım adam bunu almayın diyince vazgeçtim aslında onları daha çok severdi eminim çünkü ege gün boyu tencere versem önüne kapaklarını kapatıp açıp içine bişeyler doldurup duruyor. hem minik minik kırmızı falan pek güzeldi neyse başka çekilişşte inşallahhh canım beyenmene çok sevindim öpüyorum bende sizi çokkkk...Şeniz

herkesler nerde gene boş kalmış buralar ayten hanım var görümüyor ama galiba geçmişi okuyor neyse görüşürüz

deryacım biz de hediyemizi aldık çok teşekkürler canım yeniyıl dileğin için de çok sağol beni düşündüğün için de çok naziksin canım hepsi için de opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kapı çaldı sucu geldi zilli kiooooo diye kapıya koştu allahım sizi geçtim benim nazarım değecek şuncağıza yaaaa

maşallah ceyline
gerçekten şimdikiler çok akıllıa.s
mert iyice taklite başladı,ne yapsak dikkatlice izleyip aynısını yapmaya çalışıyor,dikkat etmemiz gerekecek her hareketimizeCADIARZU
bugün kaşlarımı alırken(daha doğrusun almaya çalışırken:bbo:)izledi beni,sonra büyük aynaya gittim bakmaya,odaya geldim amanınn bizim oğlan bi eline aynayı almış bi eline cımbızı,bi yandan aynaya bakıyo bi yandanda cımbızı kaşına değdirip değdirip çekiyo:roflol::roflol:

kız Mert yohsam metroseksüel mi olmuşşş :1shok:

şaka bi yana hakikaten de öyle tek örnekleri biziz çok dikkatli olmalıyız onlar kayıt cihazları ne de olsa

evet öyle valla bunlar çok fena çoookkk.ama meet bey ceylini geçmiş desene demek kaş alıyordu heee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah hepsine

kız Mert yohsam metroseksüel mi olmuşşş :1shok:

şaka bi yana hakikaten de öyle tek örnekleri biziz çok dikkatli olmalıyız onlar kayıt cihazları ne de olsa

metroseksüel olmuşşkaydirigubbakcemile3 daha bu yaştaopuyorumnanaktan
gerçekten hareketlerimize dikkat etmeliyiz bunlar bişii diilde ben bazen kendime hakim olamıyorum tuba kızdırıyor beni bağırıyom ona kızıyom gelip bana eller iki yanda mır mır konuşuyo bide gözlerini devirerek ama bunu ablasından öğrendi

gene kimseler yazmamış bişii hşşşttt kalkın tv karşısından bakem dermişimmmm herkese iyi eğlenceler diyeyim bari ooo duygu hn burdaymış yada okuyor yada pc açık =)

ıyi akşamlar..
Ay okuyayım dedim Hicran sıkıldım valla bugünlerde canım hiç istemiyor pc ye bakmak..Herkes iyidir inşallah..

ıyi Akşamlar...
Biz eşimle beraber program vardı oraya gittik.Kızım eşimin arkadaşlarının kucağında ondan ona gidip cilveler yapıyo.Bi de kadınlardan çok erkeklere pas veriyo:)
Tabiki her zaman olduğu gibi biz erken çıktık uykusu geldi Alya'nın şimdi ayaklarımda bi yandan sallıyorum bi yandan yazıyorum.
Aynen bizimki de çok taklitçi eşim de ben de konuşurken ellerimizi çok kullanırız o da bize bişey anlatırken ellerini bi kullanışı var ki bayılıyoruz:)
Galiba en sevimli dönemlerini yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…