2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yanlış olmasın yawww benim kızdanmı bahsediyon yoğsammmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gülcüm serra problem çıkarmıyor ama daha sonra okulu reddetme dönemine girer cocuklar demişti doktor. Normalmiş yani alışma süreci... Serrayi iki gün babası götürdü ben ayseyle evde kaldım bugün okuldan geldi diyoki Ayşe'de gelsin benle okula .... Olur bı müddet sıkıntı ama gecer... Benim kız şimdilik mutlu zaten haftada 3 kere gidiyor

yanlış olmasın yawww benim kızdanmı bahsediyon yoğsammmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Seninki de mi inatlaşıyor???
çok zor valla,felaket bişeydi

anladım canım
sen cevap verene kadar ayça okula alıştı zatenolumunekankayizsmile
nazar deymesin maşallah bu aralar el sallayıp giriyor kreşe

Seninki de mi inatlaşıyor???
çok zor valla,felaket bişeydi

anladım canım
sen cevap verene kadar ayça okula alıştı zatenolumunekankayizsmile
nazar deymesin maşallah bu aralar el sallayıp giriyor kreşe

Ay maşallah Ege de öyle hatta dün bize kızdı Berba diye ağlamaya başladı(öğretmenimiz berna da)
Aşkım diyormuş öğretmenine evde soruyorum senin aşkın kim diyorum Berba diyor kuzum yaa
Seviniyorum onu sevmesini... bu ona iyi baktığını ve sevgiyle yaklaştığı anlamına geliyor
Allah nazardan saklasın

merhaba arkadaşlar
uykum kaçtı da bi bakıyım dedim. bu aralar çok yoğunum. annemler Allah izin verirse hacca gidiyolar onun koşturmacası içindeyim.

utkunun krizleri de aynen devam ediyor. geçen gün ayakkabı almak için mağazaya girdik parlak sarı bir krampon gördü istedi biz de giydirdik sonra da ayağına başka ayakkabı giymedi neyse biz de kendi beğendiğimiz ayakkabıyı aldık mağazadan çıkarken de ayağındakileri çıkardık ve utku çıldırdı gelene geçene bağırıyo kendine dokunana vuruyo valla avm den bile çıkmak zorunda kaldık yoksa güvenlik cıkaracaktı mazallah. :bbo: bizde durumlar böle.

Günaydın iyi hafta sonları kızlar..
Sehercim bizimde şuan en büüyük sorunumuz kıyafet dün akşam dışarı çıkıyorduk üstünde eşofman var onun üstüne beyaz gömlek giyecekmişlmaz:tabi izin vermedik resmen çıldırdı..Ben giysin dedim eşim ısrarla hayır onun dediğimi olcak giymicek diyor biri ağlıyor eşim çocuk gibi inat ediyor ben sinir hastası oluyorum arada..
Bütün yol boyunca diydirrrr diydirrrr diye ağladı

selam kızlar..

valla bu tuvalet olayından ben korktum serabı okuyunca..
sımdı bunun kacarı yok dımı bol bol çiş temizlicez o kesin mi.. :2:
ben hıc yeltenmedım bezını cıkarmaya kendı halıne bıraktım.. gecelerı hala sut ıcıyor cunku ama cok cok nadıren ıcmedıgı olursa bezı kuru oluyor sabah belkıde bı kere ısemıstır..
ama sutu bıraktırmadan ben bezı nasıl bıraktırıcam ya.. acaba mudahale etsemmı kendı halıne mı bıraksam.. mirmirmirmir
ya şimdi her yere işer ben hepten delırırım ya zaten en huylandıgım sey sidik napcaz ya...
koltuga ısese ne kadar cıkıcak sılınce halı desen oyle öf..

betüş canım
gece uykudamı içiyor sütü
bende yatmadan önce içiriyorum.
tuvalet olayına başlayınca yatmadan 1 saat önce filan veririm diye düşündüm.

bu arada ben daha başlayamadım tuvalet eğitimine haftasonu başlıyım diyorum
gezme market falan filan derken başlayamıyorum.
bende sıkıntı yaptım bu olayı ya
hayırlısıyla bi başlayıp öğretsem büyük bir yük kalkacak üstümden

Günaydın...
Bugün İzmirde inanılmaz yağmur var dün geceden beri durmadan devam ediyor..Sel bascak diye korkuyoruzAllah sokaktaki insanların yardımcısı olsun..
Serapcım kışta geldi ben başlamamış olsaydım Nisana bırakırdım bu tuvalet eğitimini..Çünkü gece ıslanıyor gündüz ıslanıyor sürekli yıkıyorsun..Keşke yazın başında olsaydı o zaman bende çok rahat ederdim ama artık benim için geri dönüş yok 1 ayı geçti çünkü...Hala kaçırıyor arada pazar günü büyük temizlik yaptık halılarımın hepsini serdim artık şimdiden sonra işerse o zaman çok ama çok zor olucak

Ben pişmanım yani anlıyacağınız bezden kestiğime çünkü erkek çocukların kas gelişimi daha geç oluyormuş kız çocuklar gibi değilmiş..Pedegog ve çocuk doktoruna sorduğumda keşke 2.5 yaşını bekleseydiniz erken olmuş dediler...Neyse olan oldu artık...

O zaman ben oldugu gıbı devam edeyım çocugu kendı halıne bırakayım acelemız yok zaten 3 yas a bıle daha cok var.. bakalım...

Bencede başlama Betül nisan gibi yaza çıkarken kaldırırsın bütün halılarını başlarsın..Biz alıştık şimdi bezden tamamen kurtulduk ama inan tam eziyet oldu bana..Gereksiz yanii..

O zaman ben oldugu gıbı devam edeyım çocugu kendı halıne bırakayım acelemız yok zaten 3 yas a bıle daha cok var.. bakalım...

Bencede başlama Betül nisan gibi yaza çıkarken kaldırırsın bütün halılarını başlarsın..Biz alıştık şimdi bezden tamamen kurtulduk ama inan tam eziyet oldu bana..Gereksiz yanii..

Canım erkek çocuğu nasıl olsa deyip geçmeyin bak Seherin Utku en önce öğrenenlerden yaz başı halletti o..Eğer minikler kaka yapoom çiş yapoom diye söylüyorsa bence olaya başlayın artık.Çocuk hem söyleyip hem bez doldurmasın yani.
Ayça'da yatmadan önce süt içiyor,ama biraz oyalanıp çişini de yaptırıyorum ben.Sabaha kadar bir sorun olmuyor bir iki kez yatak batırdık tabiki ama olacak o kadar.
Şimdi gece bile beni kaldırıyor çişim geldi diyor gece uyuklayarak yapıyoruz.Kreşte çişin var mı diye soruyolarmış benim akıllı da oyuna dalıp yok diyormuş kaç kere kreşte yapmış altına ama onların hatası ben siz oyuna dalınca hiç sormayın hadi çiş yapalım deyip götürün diyorum yoksa o yok dedikten sonra hayatta gitmez tuvalete bi daha...lmaz:kızımın da prensipleri var yaniibayanssulusmile

Bu arada önümüzdeki pazartesi bana mother and baby dergisinden çekim ve röpörtaja geleceklermiş.Biz Ayça'nın resimlerini bir ajansın sitesine eklemiştik sonra esas çekimler için randevuya çağırdılar ama gitmedik,ben biraz kararsız kaldım bu konuda.şimdi de dergiden aradılar evinizde çekim yapalım mı diye,kabul ettik.Mother and baby de eltimin bir arkadaşı çalışıyor editörü,evi,Ayçanın odasını falan çekeceklermiş.Bu arada ayçanın bir odası yok cuma günü gelecek mobilyalarımız inşallah.
Biizim sayımızı alında dergi bizim çıktığımız ay tavan yapsın hep bizi çeksinler sonra hihoyyyt

Gulsum nerelerdesın gulum ya hıc goremıyorum senı ?

ben buralardayım canım.... zayıflamaya çalışıyorum hala..
sen nerelerdesin...

ayy inşallah bişey olmamıştır... durdu mu yağmur...

bence de geçti artık kışın zor olur... bi yere işese zor kurur... ama sen her tuvalete gittiğinde ben çişimi yapmaya gidiyorum de onun oraya yapılacağını anlasın önce... ben öyle yapıyodum... bi de tuvaletin önüne lazımlık komuştum ben her girdiğimde o da lazımlığa otururdu beziyle... sonra kendisi bezi çıkarttırdı lazımlığa yapmaya başladı... ma akakasını yapacağı zaman koşup telaşla bezini getirir bezine yapardı lazımlığa yapmazdı... sonra sonra çişini ve kakasını balkonda bez attığım yere yapmaya başladı... en sonunda tamamen alıştı... 18 aylıktı işte ozaman... ben hiç zorlamadım kendi öğrendi... şimdi bizim ev sobalı olunca lazımlığa yapıyo sadece odaya koyuyorum çişi gelince pantolonunu indirip kendi yapıyo... bana haber veriyo... ama her seferinde çamaşır suyuyla iyice yıkıyorum...

anamm ayça ünlümü oluyooo... maşallah kızımıza...
çıkacağı zaman haber ver ben alırım kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…