ooo gülcüm ne güzel merakla bekliyorum
kasım sayısınımı alıcazz
Canım erkek çocuğu nasıl olsa deyip geçmeyin bak Seherin Utku en önce öğrenenlerden yaz başı halletti o..Eğer minikler kaka yapoom çiş yapoom diye söylüyorsa bence olaya başlayın artık.Çocuk hem söyleyip hem bez doldurmasın yani.
Ayça'da yatmadan önce süt içiyor,ama biraz oyalanıp çişini de yaptırıyorum ben.Sabaha kadar bir sorun olmuyor bir iki kez yatak batırdık tabiki ama olacak o kadar.
Şimdi gece bile beni kaldırıyorçişim geldi diyor gece uyuklayarak yapıyoruz.Kreşte çişin var mı diye soruyolarmış benim akıllı da oyuna dalıp yok diyormuş kaç kere kreşte yapmış altına ama onların hatası ben siz oyuna dalınca hiç sormayın hadi çiş yapalım deyip götürün diyorum yoksa o yok dedikten sonra hayatta gitmez tuvalete bi daha... lmaz:kızımın da prensipleri var yaniibayanssulusmile
Bu arada önümüzdeki pazartesi bana mother and baby dergisinden çekim ve röpörtaja geleceklermiş.Biz Ayça'nın resimlerini bir ajansın sitesine eklemiştik sonra esas çekimler için randevuya çağırdılar ama gitmedik,ben biraz kararsız kaldım bu konuda.şimdi de dergiden aradılar evinizde çekim yapalım mı diye,kabul ettik.Mother and baby de eltimin bir arkadaşı çalışıyor editörü,evi,Ayçanın odasını falan çekeceklermiş.Bu arada ayçanın bir odası yok cuma günü gelecek mobilyalarımız inşallah.
Biizim sayımızı alında dergi bizim çıktığımız ay tavan yapsın hep bizi çeksinler sonra hihoyyyt
ben buralardayım canım.... zayıflamaya çalışıyorum hala..
sen nerelerdesin...
ayy inşallah bişey olmamıştır... durdu mu yağmur...
bence de geçti artık kışın zor olur... bi yere işese zor kurur... ama sen her tuvalete gittiğinde ben çişimi yapmaya gidiyorum de onun oraya yapılacağını anlasın önce... ben öyle yapıyodum... bi de tuvaletin önüne lazımlık komuştum ben her girdiğimde o da lazımlığa otururdu beziyle... sonra kendisi bezi çıkarttırdı lazımlığa yapmaya başladı... ma akakasını yapacağı zaman koşup telaşla bezini getirir bezine yapardı lazımlığa yapmazdı... sonra sonra çişini ve kakasını balkonda bez attığım yere yapmaya başladı... en sonunda tamamen alıştı... 18 aylıktı işte ozaman... ben hiç zorlamadım kendi öğrendi... şimdi bizim ev sobalı olunca lazımlığa yapıyo sadece odaya koyuyorum çişi gelince pantolonunu indirip kendi yapıyo... bana haber veriyo... ama her seferinde çamaşır suyuyla iyice yıkıyorum...
Gülsüm,Duygu,SerapGül haber ver bende alırım çıktığınız sayıyı:)
Egeyide Neşe Erberkten kataloga koymak için İstanbula çağırdılar ama biz gidemedik malesef..Zaten İzmirde oturmamız antikap bizim çok zor..
2008 eylül bebeğimiz meşhur oluyor hadi bakalım,imzalı fotoğrafını isteriz artık:)
Canım Adanaya gidince ben de aynen tatil moduna giriyorum ayça bana hiç düşmüyor çocuğumu özlüyorum vallakaydirigubbakcemile3İyi geceler arkadaşlar...
Hepiniz iyisinizdir inş?
10 günlük yatılı misafirimin arıdndan ancak fırsat bulabildim.Misafirler gitti ben de Kdz.Ereğliye annemlere geldim.Annem babam sağolsun Alya'yla o kadar güzel ilgileniyorlar ki ben de tatil yapıyorum.
Gülsümcüm o kitabı ben çok önceden kaç para verip almıştım.Bizimm ki çok seviyor.Kitabı kapatınca kızıyordu ama o sayede renkleri öğrendi.Çenesi bolca açıldı.Biberonu kestik gece alt ıslatmalarından kurtulduk derken tırnak yeme çıktı başımıza şimdi.1 aydan fazla oldu bırakalı ama şimdi versem lokur lokur içecekkk resmen biberon krizi tutuncA bambaşka bi çocuk olluyor.Pişman ooldum kestiğime ama şimdidenn sonra da yeniden vermek istemiyorum.
Slmlar mide bulantılarım çok fazla olduğu için giremedim zaten oğlumda bana fırsat vermiyor.sürekli bilg. başında, kendisi açıp masa üstünden de oyun seçip oynuyor sıpa..
zararlı ama söz dinlemiyor hiç ..fişi çekiyorum bozuldu diyorum inanmıyor artık..
Tuvalet olayından bahsetmişsiniz ben başlamadm daha,kararsız kaldım.
Şimdi başlarsam kardeşini görünce tekrar altına yaparmı diye endişe ettim birde havalar soğuk,bakalım artık...
Slmlar mide bulantılarım çok fazla olduğu için giremedim zaten oğlumda bana fırsat vermiyor.sürekli bilg. başında, kendisi açıp masa üstünden de oyun seçip oynuyor sıpa..
zararlı ama söz dinlemiyor hiç ..fişi çekiyorum bozuldu diyorum inanmıyor artık..
Kızlar cici bebe veriyormusunuz?CADIARZUAyçanın en sevdiği şey cici bebeli ballı süt
zaten kendisi başka pek bişey yemiyor,cici bebe diyeti yapıyoruz da..
serap sana bişey soracağım... benim eşim aralıkta askere gidecek...:çok üzgünüm:
nereye ne zaman gideceği ne zaman belli oluyo...
seninki de gitmişti sanırım ya ondan soruyorum...
bir de fatmalar napıyo... hiç görüşemiyorum artık onunla da...
Şimdi başlarsam kardeşini görünce tekrar altına yaparmı diye endişe ettim birde havalar soğuk,bakalım artık...
Kızlar cici bebe veriyormusunuz?CADIARZUAyçanın en sevdiği şey cici bebeli ballı süt
zaten kendisi başka pek bişey yemiyor,cici bebe diyeti yapıyoruz da..
serap sana bişey soracağım... benim eşim aralıkta askere gidecek...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?