2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ooo gülcüm ne güzel merakla bekliyorum
kasım sayısınımı alıcazz

Son düzenleme:
ooo gülcüm ne güzel merakla bekliyorum
kasım sayısınımı alıcazz

serap sana bişey soracağım... benim eşim aralıkta askere gidecek...:çok üzgünüm:
nereye ne zaman gideceği ne zaman belli oluyo...
seninki de gitmişti sanırım ya ondan soruyorum...
bir de fatmalar napıyo... hiç görüşemiyorum artık onunla da...

Gülcüm erkek çocuklarının tuvalet eğitimine hazır olması 2.5 3 yaşını bulabiliyormuş..Utkumuz öğrendi ama işte istisnalar kaideyi bozmuyor geri kalanlar çoğunluk hala altı bağlanıyor..Ben bununla ilgili bir kaç pedegogla görüştüm hepside aynı şeyi söyledi..Siz istediğiniz için ya da zamanı geldiğini düşündüğünüz için değil çocuk idrak ettiği zaman yapmanız daha doğru dedi..Keşke biraz daha bekleseydiniz dedi..Ayça hazır olmuş bitirmişsiniz ne güzel ama hazır değilse bence hata olur..
Mesela Ege hiç kaldırmıyor gece illaki biz kaldırcaz yoksa dolduruyor altına..Buda beni inanılmaz zorluyor açıkcası ben pişmanım bezden kestiğime alıştık baya ama çok zor oldu benim açımdan..Bir kere hergece ütü yapıp çamaşır yıkıyorum bu fix.Çamaşır yetiştiremediğim için çocuğa tam 15 tane atlet külot takımı 12 eşofman altı ve bir o kadar üst ve çorap aldım yinede zor yetişiyor..Her seferinde ıslanıp banyoya girmeside cabası.

Yağmur durdu ama bu gece tekrar şiddetli bir şekilde bekleniyormuş.Umarım birşey olmaz..

Gül haber ver bende alırım çıktığınız sayıyı:)
Egeyide Neşe Erberkten kataloga koymak için İstanbula çağırdılar ama biz gidemedik malesef..Zaten İzmirde oturmamız antikap bizim çok zor..
2008 eylül bebeğimiz meşhur oluyor hadi bakalım,imzalı fotoğrafını isteriz artık:)

Merhabalar arkadaşlar ben de 2008 eylül doğumlu yakışıklı bir erkeğin annesi olarak buradayım.sohbetlerinize ve etkinliklerinize katılmaya çalışıcam bakalım.Görüşürüz...

İyi geceler arkadaşlar...
Hepiniz iyisinizdir inş?
10 günlük yatılı misafirimin arıdndan ancak fırsat bulabildim.Misafirler gitti ben de Kdz.Ereğliye annemlere geldim.Annem babam sağolsun Alya'yla o kadar güzel ilgileniyorlar ki ben de tatil yapıyorum.

Gülsümcüm o kitabı ben çok önceden kaç para verip almıştım.Bizimm ki çok seviyor.Kitabı kapatınca kızıyordu ama o sayede renkleri öğrendi.Çenesi bolca açıldı.Biberonu kestik gece alt ıslatmalarından kurtulduk derken tırnak yeme çıktı başımıza şimdi.1 aydan fazla oldu bırakalı ama şimdi versem lokur lokur içecekkk resmen biberon krizi tutuncA bambaşka bi çocuk olluyor.Pişman ooldum kestiğime ama şimdidenn sonra da yeniden vermek istemiyorum.

Evet bencede cocugun kendıyle alakalı bırsey kız erkek dıye ayırarak dusunmedım ben zaten.. yanı ılle ogretecez dıye acele etmenın bır manası yok oldukı cocuk kendılıgınden çişini soyluyor bezını cıkarmak ıstıyorsa elbette zamanı gelmıstır dersın ama tepkısı olmayanlarıda bıraz rahat bırakmalı bence.. tuvalet eğitimi için doğru yaş cocugun hazır oldugu zamandır denıyor..

Gulsum senınkı masallah baya erken baslamıs cok ıyı olmus.. aslında Aslan da kaka yaparken soyluyor ama sadece kakayla bıtmezkı çişini çok yapıyor bol bol sut ıctıgı ıcın özellıkle gece..
hıc olmazsa sutunu bıraz azaltmalıkı bıraktırmaya musaıt olsun.. zaten bır kac aya kendılıgınden belkı beklemez bezı cıkarır..
tuvalete benımle geldıgı oluyor dedıgın gıbı ama lazımlık fılan hıc koymadım ben hıc yeltenmedım...
bakalım ya acelesı yok zamanla kendı soyler zaten bırakacagını mustafa gıbı..

Son düzenleme:
Slmlar mide bulantılarım çok fazla olduğu için giremedim zaten oğlumda bana fırsat vermiyor.sürekli bilg. başında, kendisi açıp masa üstünden de oyun seçip oynuyor sıpa..
zararlı ama söz dinlemiyor hiç ..fişi çekiyorum bozuldu diyorum inanmıyor artık..

Tuvalet olayından bahsetmişsiniz ben başlamadm daha,kararsız kaldım.
Şimdi başlarsam kardeşini görünce tekrar altına yaparmı diye endişe ettim birde havalar soğuk,bakalım artık...

Gülsüm,Duygu,Serap
çikacağı ayı ben size sölerim alır bakarsınız canlar.
Ayçayı da çağırdılar biz de gidemedik bir de dediğim gibi ben biraz kararsız kaldım zaten kreşti,okuldu,ev işiydi derken fazlasıyla yoğunuz...

Canım Adanaya gidince ben de aynen tatil moduna giriyorum ayça bana hiç düşmüyor çocuğumu özlüyorum vallakaydirigubbakcemile3
Sen biberondan neden kestin ki?Bizimki hala sabah ve yatmadan önce bibo içiyor,süt içmesi azalmadı mı?Gecekaydirigubbakcemile3 bibolarını mı kestin?

Şimdi başlarsam kardeşini görünce tekrar altına yaparmı diye endişe ettim birde havalar soğuk,bakalım artık...

Eda sen hamile misin canım?ohaoldumsmile
Bu arada çiş,kaka,pırt gibi olaylar gerçekten zormuş benim için yazın halletmek kolay oldu anamların sayesinde yoksa ben de hala sürünecktim.Benim alt komşumun kızı temmuz doğumlu o da hala bırakmamış biz lazımlığımızı ona verdik,direk tuvalete yapıyoruz artık.Duygu bu arada ayçanında şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kıyafeti oldu ergün üst baş batırıyoruz zaten okula da yedek gönderiyorum hergün üstü değişmiş ve elinde bir torba kirli çamaşırla geliyor.
Bol bol eşofman,alt grup almak zorunda kaldık.Ben de kendime kızıyordum ne gerek var da alıyorum diye,yoksa hergün çam.mak çalıştırıyorum bir de kurutmaya çalış ütüle off offf
zaten dar vakit,akşamları hobim oldu artık ütü yapmadan uykum gelmiyor bünyem alıştısempatiksalakcinni

Edacım hayırlı olsun hamileliğinİnş 3. aydansonra rahatlasın bulantılardan kurtulursun.

Kızlar cici bebe veriyormusunuz?CADIARZUAyçanın en sevdiği şey cici bebeli ballı süt
zaten kendisi başka pek bişey yemiyor,cici bebe diyeti yapıyoruz da..

Gül canım aynen öyle keyfime bakıyorum burda.Bol bol nete giriyorum,kitap okuyorum hakikaten tam tatil modundayım.Geç oldu ama güzel oldu şükür.
Yaa 2 yaşına giriyor ayrıca geceleri en az 5 kere kalkıyor diye kestim.Ama gerçekten çok pişman oldum.Çünkü benim ki çok düşkündü bi anda jilet gibi kestim ve kızımın huyu değişti resmen biberon krizi geldiğinde çocuk hırçınlaşıyor babam bile diyor kızım Alya çok sakindi niye böyle oldu.Kızıyor biberondan kestiğim için.
Bu arada hakikaten bu tuvalet olayı zorlu olabiliyor bazen.Ama çok şükür kurtulduk biz geceleri o da kalkıyor söylüyor çişini.Ama her çocuğun hazır olduğu bi dönem var galiba tabi annelere de çoook iş düşüyor.Sadece onun hazır olması yetmiyor.
Bu arada Gül dergi çıkacağı zaman benim de haberim olsun bak bu benim arkadaşımın kızı diye gösteririm millete.Şaka bi yana merak ediyorum sizi

canım hemen belli olmuyor
anca gitmesinden 2 3 gün önce belli oluyor.
yani bizimki öyle oldu.
üzülme canım hayırlısıyla yapar gelir inşallah
fatmada iyi ne yapsın
annemle birlikte kalıyorlar annemde
annemdede internet yok o yüzden giremiyor.
bayramdan sonra bana gelecekler inşallah

canım sen hamilemisinn
aaa çok sevindim tebrik ederim edacım.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

yani bizimki öyle oldu.
fatmada iyi ne yapsın

canım sen hamilemisinn

yani bizimki öyle oldu.
fatmada iyi ne yapsın

canım sen hamilemisinn

Gül aynen bizde 1 torbayla geliyorduk bir kaç gündür sadece pijaması geliyor öğlen uykusunda kaçırıyormuş..Buna da şükür dedim..
Düzelcek inşallah zamanla..
Ege cici bebe yemiyor yani aramıyor biberon varken süte karıştırıyordum da biz 3 ay falan oldu biberonu keseli ondan beri sadece 1 2 tane yiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…