2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Edacım nasıl gidiyor hamilelik?Zor oluyormu ikinci bebişe hamileyken evde bir yaramazın peşinde koşmak anlatsana biraz??

Merhabalar Hanımlar,benim oğlum 25 aylık ve bizde henüz tuvaletle haşırneşir olmadık.Yazın başında denedim,çok ümitliydim oğlumdan ama ters tepti.Bizim hala lazımlığımız tuvalette durur,arasıra salona dahi geliyor.Gündüzleri hava alsın diye bezini çıkarıp çamaşır giydiriyorum.2-3 saat yapmıyor,s>onrasında lazımlığa veya tuvalete oturttuğumda hemen kalkmak istiyor,bitti diyor.Ne yapsam oyalayamıyorum.Acaba popişimi acıdı diyorum,doğrusu 1 dk bile oturmuyor.Hatta birkaç kez öğlen bezsiz uyudu ve kuru kalktı.Ama uyanır uyanmaz hemen altına yaptı.Benim evim kaloriferli olduğu için kışın yine deneme yapıcam.Bu arada geçtiğimiz hafta emziği bıraktık bu bizim için büyük bir gelişme pek bir tutkunduk.

Canım ben de alıştırma döneminde lazımlığı salona odaya taşıyordum.Ama şimdi direkt klozete oturuyor.Zamanla alışıyor yani.Lazımlığı başta düşünmüyordum ama bizim ki lazımlıkta kendini daha güvende hissetti galiba.Gerçek olan bişey var ki devamlılık sonuç getiriyor.

amanın uyarıyı görünce birden yazmaya korktumaklinialirimsmile
bu arada dün ne güzel burası kalabalıktı benim de gevezeliğim tutmuştu,int.bi sorun oldu bir süre
siteyi açamadım neyse bari...
Yeni gelenler hoş gelmişler..Edaya hayırlı olsun valla ben 2.den çok korkuyorum ruhen ve bedenen hazır değilim henüz.Ama olacaksa illa 2.yide kız isiyorum kız olacağını bilsem hemen yaparım.boshayallersmile

Kızlar dün Ayça'nın odasını parke yaptırdık yarın da eşyalarımız gelecek.Resmini çekip size yollarım.
Ben hep oturma odasında oturdum,şimdi salonu kullanmaya başladık oturma odası iptal oldu.Bakalım nasıl olacak,ben biliyorum bir odası oldu diye Ayça orda oynamayacak gene oyuncaklar salonun ortasına yığılacak ama işte küçük bir oturma odasında bebek büytmek aslında daha kolay oldu.Salonum çiçek gibi kaldı en azından.

Ben biberonu bıraktırmayı düşünmüyorum elinde biboyla gezmesi hoşuma gidiyor
hem de zaten pek de bağımlı değil,tutturmaz yani süt ver bibo ver diye
en azında böyle süt içiyor o da olmasahepten aç gezecek
Çok iştahsız yaa sizinkiler de öyle mi?

Edacım nasıl gidiyor hamilelik?Zor oluyormu ikinci bebişe hamileyken evde bir yaramazın peşinde koşmak anlatsana biraz??

Edacım hayırlı olsun hamileliğinİnş 3. aydansonra rahatlasın bulantılardan kurtulursun.

Kızlar cici bebe veriyormusunuz?CADIARZUAyçanın en sevdiği şey cici bebeli ballı süt
zaten kendisi başka pek bişey yemiyor,cici bebe diyeti yapıyoruz da..

:)) Evt Boraya kardeş geliyor,daha önce yazdım diye hatırlıyorum..Çok gelgit yaşadım ama şimdi daha iyiyimm..
ikisi birarada çıkacak diye kendimi teselliediyorum bakalım artık..Allah yardım eder inşallah..
Duygu canım şimdilik idare ediyoruz bulantılarım çok
Borada da çok çekmiştim,karnım çıkınca napıcağız bakalım...
Her işimiz bitti isim düşünüyoruzbilmiyorumkismile

Gül bizde cici bebeye devam ediyoruz Bora kahvaltı yapmazsa karışım hazırlıyorum ..

Edacım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağsalim inşallah bir bıcırık daha geliyor hadi bakalım..Eminim zevkli olucak senin için bizim gibi 30 yaşına varmadan 2.yi yap sen en akıllıcası bu bencede:)

Duygu yaaa 30lar deme yaaaklinialirimsmile
ben hala 29um kızııımmm,daha bi kaç sene de bu yaşta takılacam
lmaz:

Saol canım bu gibi tesellilerle moral buluyorum yoksa doğum,gaz sancıları,ağlama sesleri ve boklu bezler sürekli aklımda:)

Edacım bize geçen hafta kalmaya bi arkadaşım geldi.Büyük oğlu Alya'dan 1 ay küçük şimdi bir de 2 aylık oğlu var.Büyük oğlu o kadar gazlı ve ağlayan bir bebekti ki maşalla bu kuzu gibi.Ve arkadaş o kadar memnundi ki halinden ikisi beraber büyüyecek birbirine arkadaş olacaklar diye düşünp mutlu oluyordu.İnş senin için de öyle olur.Ayrıca insan gerçekten bebek özlüyor

İnşallah canım,saol iyi dileklerin için.Bende öyle ümit ediyorum.Boranın her şeyi zor geçti tabi Allah beterinden saklasın ama dediğin gibi kuzu gibi bir bebek olursa iyi olur..

Bu arada ne güzel sizin çocuklar süt içiyormuş ben bir türlü alıştıramadım ya nefret ediyor..Sadece bir kase yoğurt yiyor günde oda yetermi ki(

edacım hayırlı olsun canım 2. bebiş geliyor. ben de istiyorum ama kısmet. benim de bir arkadaşım var ve ilk oğlu inanılmaz yaramaz bir çocuk olmasına rağmen 2. yi yaptı ve her zaman iki bebek büyütmek bir tane büyütmekten kolay derdi. şimdi 3. ye hamile ve ilk bebeği daha 4,5 yaşında.

canım yaaa utku da bora gibi sütten nefret ediyor. ama ben sütü cici bebeyle veriyorum ve hala sütle muhallebi yapıyorum akşam uyumadan yiyor yoksa süt içmiyor.

of yaaa artık sadece geceleri nete girebilir oldum. utku bilgisayarı açık görünce kepçe aç diye tutturuyo bıraksan akşama kadar kepçelere bakar herhalde. kepçe operatörü mü olacak ne akannehir

benimkide öyle iştahsız yani. hala çok zor yiyo. ne zaman iştahı açılacak merak ediyorum.bir yere bıraksam o gün hiçbir şey yemeden akşamı ediyormuş. annem ve kayınvalidem halime acırlar biz hiç yediremiyoruz sen iyi yediriyorsun diye. mafoldumben

Son düzenleme:
Duygu yaaa 30lar deme yaaaklinialirimsmile
ben hala 29um kızııımmm,daha bi kaç sene de bu yaşta takılacam
lmaz:

Sen kaçlıydın bacım ya:)Ben 80 liyim tamı tamına 30 um valla..Aman öyle bir takıntım yok benim hatta 31 olmuşum gün almışım falan diyorumkaydirigubbakcemile3Boşverrr kadın her yaşında ayrı bir güzellik yaşıyor

Saol canım bu gibi tesellilerle moral buluyorum yoksa doğum,gaz sancıları,ağlama sesleri ve boklu bezler sürekli aklımda:)

aaaa yok öyle birşey Edacım hatırlama onları eminim hiç pişman olmucaksın arkadaşlarında dediği gibi 2.çocuk çok uslu oluyormuş umarım seninkide öyle olur canımopuyorumnanaktan
of yaaa artık sadece geceleri nete girebilir oldum. utku bilgisayarı açık görünce kepçe aç diye tutturuyo bıraksan akşama kadar kepçelere bakar herhalde. kepçe operatörü mü olacak ne akannehir

Ayyy Sehercim sabah sabah ne güldürdün beni ya demek kepçe operatörü olacakmış hey Allahım yaaakaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun arkadaşım ama böyle yemeyen cocuklar ilerde çok güzel yiyorlar öyle teselli edin kendiniziyerimseniben

Eda demek hamılesın cok sevındım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
Ben cok tedırgıınım ya o konuda yanı cok kararsızım yas farkı az olsamı ıyı olmasa mı ıyı dıye..
Yanı cocuk acısından zıyade kendı acımdan dusunuyorum bırazda :) Allah hayırlısını versın hepımız ıcın, yenı bır bebiş gelıyor he bora abi olucak..

Son düzenleme:
Yas farkının az olması güzel ... Tavuk sersemken vurulur dediydi Kadir bey... Çok da doğru 15 ay var 2 kızımın arasında vede kıskançlık yok... Okulada gidiyor serracim kısmen rahatım
Hayırlı olsun Edacim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…