Merhabalar Hanımlar,benim oğlum 25 aylık ve bizde henüz tuvaletle haşırneşir olmadık.Yazın başında denedim,çok ümitliydim oğlumdan ama ters tepti.Bizim hala lazımlığımız tuvalette durur,arasıra salona dahi geliyor.Gündüzleri hava alsın diye bezini çıkarıp çamaşır giydiriyorum.2-3 saat yapmıyor,s>onrasında lazımlığa veya tuvalete oturttuğumda hemen kalkmak istiyor,bitti diyor.Ne yapsam oyalayamıyorum.Acaba popişimi acıdı diyorum,doğrusu 1 dk bile oturmuyor.Hatta birkaç kez öğlen bezsiz uyudu ve kuru kalktı.Ama uyanır uyanmaz hemen altına yaptı.Benim evim kaloriferli olduğu için kışın yine deneme yapıcam.Bu arada geçtiğimiz hafta emziği bıraktık bu bizim için büyük bir gelişme pek bir tutkunduk.
canım hemen belli olmuyor
anca gitmesinden 2 3 gün önce belli oluyor.
yani bizimki öyle oldu.
üzülme canım hayırlısıyla yapar gelir inşallah
fatmada iyi ne yapsın
annemle birlikte kalıyorlar annemde
annemdede internet yok o yüzden giremiyor.
bayramdan sonra bana gelecekler inşallah
canım sen hamilemisinn
aaa çok sevindim tebrik ederim edacım.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
canım hemen belli olmuyor
anca gitmesinden 2 3 gün önce belli oluyor.
yani bizimki öyle oldu.
üzülme canım hayırlısıyla yapar gelir inşallah
fatmada iyi ne yapsın
annemle birlikte kalıyorlar annemde
annemdede internet yok o yüzden giremiyor.
bayramdan sonra bana gelecekler inşallah
canım sen hamilemisinn
aaa çok sevindim tebrik ederim edacım.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Edacım nasıl gidiyor hamilelik?Zor oluyormu ikinci bebişe hamileyken evde bir yaramazın peşinde koşmak anlatsana biraz??
Gülsüm,Duygu,Serap
çikacağı ayı ben size sölerim alır bakarsınız canlar.
Ayçayı da çağırdılar biz de gidemedik bir de dediğim gibi ben biraz kararsız kaldım zaten kreşti,okuldu,ev işiydi derken fazlasıyla yoğunuz...
Canım Adanaya gidince ben de aynen tatil moduna giriyorum ayça bana hiç düşmüyor çocuğumu özlüyorum vallakaydirigubbakcemile3
Sen biberondan neden kestin ki?Bizimki hala sabah ve yatmadan önce bibo içiyor,süt içmesi azalmadı mı?Gecekaydirigubbakcemile3 bibolarını mı kestin?
Eda sen hamile misin canım?ohaoldumsmile
Bu arada çiş,kaka,pırt gibi olaylar gerçekten zormuş benim için yazın halletmek kolay oldu anamların sayesinde yoksa ben de hala sürünecktim.Benim alt komşumun kızı temmuz doğumlu o da hala bırakmamış biz lazımlığımızı ona verdik,direk tuvalete yapıyoruz artık.Duygu bu arada ayçanında şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kıyafeti oldu ergün üst baş batırıyoruz zaten okula da yedek gönderiyorum hergün üstü değişmiş ve elinde bir torba kirli çamaşırla geliyor.
Bol bol eşofman,alt grup almak zorunda kaldık.Ben de kendime kızıyordum ne gerek var da alıyorum diye,yoksa hergün çam.mak çalıştırıyorum bir de kurutmaya çalış ütüle off offf
zaten dar vakit,akşamları hobim oldu artık ütü yapmadan uykum gelmiyor bünyem alıştısempatiksalakcinni
Edacım hayırlı olsun hamileliğinİnş 3. aydansonra rahatlasın bulantılardan kurtulursun.
Kızlar cici bebe veriyormusunuz?CADIARZUAyçanın en sevdiği şey cici bebeli ballı süt
zaten kendisi başka pek bişey yemiyor,cici bebe diyeti yapıyoruz da..
Edacım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin sağsalim inşallah bir bıcırık daha geliyor hadi bakalım..Eminim zevkli olucak senin için bizim gibi 30 yaşına varmadan 2.yi yap sen en akıllıcası bu bencede:)
Edacım bize geçen hafta kalmaya bi arkadaşım geldi.Büyük oğlu Alya'dan 1 ay küçük şimdi bir de 2 aylık oğlu var.Büyük oğlu o kadar gazlı ve ağlayan bir bebekti ki maşalla bu kuzu gibi.Ve arkadaş o kadar memnundi ki halinden ikisi beraber büyüyecek birbirine arkadaş olacaklar diye düşünp mutlu oluyordu.İnş senin için de öyle olur.Ayrıca insan gerçekten bebek özlüyor
İnşallah canım,saol iyi dileklerin için.Bende öyle ümit ediyorum.Boranın her şeyi zor geçti tabi Allah beterinden saklasın ama dediğin gibi kuzu gibi bir bebek olursa iyi olur..
Bu arada ne güzel sizin çocuklar süt içiyormuş ben bir türlü alıştıramadım ya nefret ediyor..Sadece bir kase yoğurt yiyor günde oda yetermi ki(
Ben biberonu bıraktırmayı düşünmüyorum elinde biboyla gezmesi hoşuma gidiyor
hem de zaten pek de bağımlı değil,tutturmaz yani süt ver bibo ver diye
en azında böyle süt içiyor o da olmasahepten aç gezecek
Çok iştahsız yaa sizinkiler de öyle mi?
Duygu yaaa 30lar deme yaaaklinialirimsmile
ben hala 29um kızııımmm,daha bi kaç sene de bu yaşta takılacamlmaz:
Saol canım bu gibi tesellilerle moral buluyorum yoksa doğum,gaz sancıları,ağlama sesleri ve boklu bezler sürekli aklımda:)
of yaaa artık sadece geceleri nete girebilir oldum. utku bilgisayarı açık görünce kepçe aç diye tutturuyo bıraksan akşama kadar kepçelere bakar herhalde. kepçe operatörü mü olacak ne akannehir
Allah yardımcın olsun arkadaşım ama böyle yemeyen cocuklar ilerde çok güzel yiyorlar öyle teselli edin kendiniziyerimsenibenbenimkide öyle iştahsız yani. hala çok zor yiyo. ne zaman iştahı açılacak merak ediyorum.bir yere bıraksam o gün hiçbir şey yemeden akşamı ediyormuş. annem ve kayınvalidem halime acırlar biz hiç yediremiyoruz sen iyi yediriyorsun diye. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?