slm kızlar.son bir aydır çok yoğundum.bu aralar biraz rahatladım gibi.ev almıştık.işte içini yenileme taşınma derken bir kaç gündür daha rahatım.yine de hala yapılacak işler var az da olsa..evim güzel oldu..hepiizi beklerim..
edacım hayırlı olsun.valla çok iyi olmuş bence.ikisi de yaşın fazla geçmeden aradan çıkmış olacak.ben çok kararsızım.ikinci olsun mı olmasın mı...2 seneye kadar olursa yaparım sonrası yaşım 35 oluyor benden geçiyor.
kıvançın iştahı çok kötüydü bu aralar seven seas denen balık yağından veriyurm maşşlh diyeyyim.tabaktaki yediği miktarda artış oldu.kilosu 13 civarında öle eskisi gibi tombili değil.ama yediği boya gidiyor galiba..96 cm çıktı dr. da.o da uzun olacak dedi.sağlıklı olsun da gerisi boş..
hepinizi çok öptüm..bir buluşma ayarlasak güzel olur.bizim veletler oynarlar biz de dedikodu yaparuuukkk..::))
Duygucum ben 81liyim canııım 29um valla
hala 20lerimde çıtırım duygu abla deyim ben sana sırnaşık şey
kendimi kandırmak baabında,kendimi iyi hissediyorum.
Şaka bi yana valla ben çok takıyorum bu yaş olalarını,hatta bazen bi daha görmiyeceğim kişilere
27-28 dediğim de oluyor.aklinialirimsmile
Duygucum ben 81liyim canııım 29um valla
hala 20lerimde çıtırım duygu abla deyim ben sana sırnaşık şey
kendimi kandırmak baabında,kendimi iyi hissediyorum.
Şaka bi yana valla ben çok takıyorum bu yaş olalarını,hatta bazen bi daha görmiyeceğim kişilere
27-28 dediğim de oluyor.aklinialirimsmile
bende 81 liyin ama kimlikte 82 yazıyor :)))
ben daha 28 im o zaman
ohhh çok sevindim. kaydirigubbakcemile3
bende 2. istiyorum ama 4 veya 5 sene sonra inşallah.
hatta 2.de kız olursa 2 kız kardeş çok güzel olur diyede özeniyorum
kısmet artık
Evet ya sayfaya hareket geldi bende çok sevindim:))
Uzun zamandır bu kadar yazılmamıştı buraya..
Edacım hakikaten tam zamanında yaptın valla inan bana bir kere yaşın çok genç daha ama benim içimde o enerji yok yalan yok..Yani artık gece Ege 1 kere bile kalkınca sinirlerim harab oluyor bırakki daha 1 sene önceye kadar oğlum sağolsun gece 5 kere kalkardı..Bilmiyorum kendi adıma yine olsa yine çekebilirmiyim uykusuzluğu ama Allah herşeyin sabrını veriyor..İkizi üçüzü olanlar ne yapsın demi ama?
Allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktana.s.
Serap bende erkek istiyorum Boraya daha iyi olur hemcinsi aynı dilden konuşurlar diye.ama bir yandanda herkes kızın olsun diyor.Sağlıklı doğsunlarda
evet canım sağlıkla doğsunda
biz 2 kız kardeşiz çok iyi anlaşırız
annemede düşkünlüğümüz başkadır.
kızım içinde öyle özeniyorum.
hayırlısı artık
kızlar hazır buradayken bana bi elektrik süpürgesi tavsiye edin.
roventanın sessiz çalıaşn bi makinası var
Rowento Sılence Force
kullananınız varmı yada başka tavsiye
Canım biz yakın tarihte süpürgemizi değiştirdik..Ben araştırmıştım..
Philips ve Dyson en iyisi..eşim dysonı aldı,çok memnunum bir az tuzlu..
Ablamlarda philips silent star aldılar onlarda çok memnun.Antibakteriyel dışarı toz vs. vermiyor..
Ama genel olarak şunu söyleyebilirim sulu asla alma birde şu torbasızlardan..filtreleri çabuk ölüyor..Benim aldığım filtreli gerçi ama değiştirme olayı yok 5 sene garantili.oda tek dysonda var..
Betül Ablam 13 sene sonra ara verip yaptı ikincisini..Ablamla konuşuyoruz ama asla önermiyor çok zor diyor.Keşke 3-4 sene ara olsaymış daha iyi olurmuş diyor..Gerçektende öyle tam rahatlamışken başa döndü..
Ama insanın başka hedefleri varsa o ayrı ama illa ikinciyi yaparım diyorsa arayı fazla açmamalı..Tabi her konuda da hazırsa..
evet canım dysonu çok duydum.
netten bir modelini beğendim 1500 tlymiş pahalı geldi bana
evet bende sulu almayacağım onun suyuyla uğraşamam her defasında
ama torbasız almayı düşünüyordum bi araştırayım o zaman
oylemı neden acaba..
ne gıbı kotu yonlerı varmıs bahsedıyormu aslında 13 yasında koca bır cocuk ergenlıge gırıyor aslında belkı yardımcı bıle olması gerek kardesı konusunda ama cocuktan cocuga da farkeder o da var..
yanı aslında ıkısını bır aradan cıkarmak denılen sey basta zorlayıcı olur orası kesın ama sonrası ıcın ıkısıde buyumus olacak rahatlayacaksın.. o acıdan sanslı olur ınsan..
en ıyısı benım ıcın aslan anaokuluna baslayınca heralde 5-6 gıbı...
o zamanda okula gıdıcek bana vakıt kalıcak derken ooy oy.. dusun dusun moktur ısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?