Emelcim iyiyim canım. ogluşumda çok şükür iyi geçen hafta ateşlendik hasta olduk ama çok şükür daha iyiyiz. umarım sizde iyisinizdir.
Aslıcık hoş gelmişsin hoş gitmişsin
sen kaç sene İstanbuldayken görüşemedik ama gönlüm hep senle
sen gel allahtan bir mani çıkmazsa koşa koşa gelirim görüşmeye canımcım..
Sema sen nerde oturuyordun canım?
Bir de bu Umut cadısı niye buralara artık takılmıyor bilen,duyan,gören var mı acaba?
Canım erkek çocuğu nasıl olsa deyip geçmeyin bak Seherin Utku en önce öğrenenlerden yaz başı halletti o..Eğer minikler kaka yapoom çiş yapoom diye söylüyorsa bence olaya başlayın artık.Çocuk hem söyleyip hem bez doldurmasın yani.
Ayça'da yatmadan önce süt içiyor,ama biraz oyalanıp çişini de yaptırıyorum ben.Sabaha kadar bir sorun olmuyor bir iki kez yatak batırdık tabiki ama olacak o kadar.
Şimdi gece bile beni kaldırıyorçişim geldi diyor gece uyuklayarak yapıyoruz.Kreşte çişin var mı diye soruyolarmış benim akıllı da oyuna dalıp yok diyormuş kaç kere kreşte yapmış altına ama onların hatası ben siz oyuna dalınca hiç sormayın hadi çiş yapalım deyip götürün diyorum yoksa o yok dedikten sonra hayatta gitmez tuvalete bi daha... lmaz:kızımın da prensipleri var yaniibayanssulusmile
Bu arada önümüzdeki pazartesi bana mother and baby dergisinden çekim ve röpörtaja geleceklermiş.Biz Ayça'nın resimlerini bir ajansın sitesine eklemiştik sonra esas çekimler için randevuya çağırdılar ama gitmedik,ben biraz kararsız kaldım bu konuda.şimdi de dergiden aradılar evinizde çekim yapalım mı diye,kabul ettik.Mother and baby de eltimin bir arkadaşı çalışıyor editörü,evi,Ayçanın odasını falan çekeceklermiş.Bu arada ayçanın bir odası yok cuma günü gelecek mobilyalarımız inşallah.
Biizim sayımızı alında dergi bizim çıktığımız ay tavan yapsın hep bizi çeksinler sonra hihoyyyt
slmlar mide bulantılarım çok fazla olduğu için giremedim zaten oğlumda bana fırsat vermiyor.sürekli bilg. Başında, kendisi açıp masa üstünden de oyun seçip oynuyor sıpa..
Zararlı ama söz dinlemiyor hiç ..fişi çekiyorum bozuldu diyorum inanmıyor artık..
amanın uyarıyı görünce birden yazmaya korktumaklinialirimsmile
bu arada dün ne güzel burası kalabalıktı benim de gevezeliğim tutmuştu,int.bi sorun oldu bir süre
siteyi açamadım neyse bari...
Yeni gelenler hoş gelmişler..Edaya hayırlı olsun valla ben 2.den çok korkuyorum ruhen ve bedenen hazır değilim henüz.Ama olacaksa illa 2.yide kız isiyorum kız olacağını bilsem hemen yaparım.boshayallersmile
Kızlar dün Ayça'nın odasını parke yaptırdık yarın da eşyalarımız gelecek.Resmini çekip size yollarım.
Ben hep oturma odasında oturdum,şimdi salonu kullanmaya başladık oturma odası iptal oldu.Bakalım nasıl olacak,ben biliyorum bir odası oldu diye Ayça orda oynamayacak gene oyuncaklar salonun ortasına yığılacak ama işte küçük bir oturma odasında bebek büytmek aslında daha kolay oldu.Salonum çiçek gibi kaldı en azından.
Saol canım bu gibi tesellilerle moral buluyorum yoksa doğum,gaz sancıları,ağlama sesleri ve boklu bezler sürekli aklımda:)
iyi dilekleriniz için teşekürü bir bir borç bilirim arkadaşlar..:)) evim yine büyükçekmecede.mimarobadan sinanobaya taşındım.evim deniz manzaralı sölemesi ayıppp..gelinde bizim veletler oynarken ( mesala kıvanç ayçayı sıkıştırıken bir köşede ) çaylarımızı hüpletüürkk.
.hem edacım sen bu taraflara geliyorsun kayınvalidene bir aloya bakar.hem -4-5 parça eşyaların kalmıştı.hala saklıyorum ..özledikçe kokluyorum onları..:)))))))
gülcüm senin kızı geçebilir mi bilmiyorum benim 2.si güzellikte.senin kızz çok fena maşşlh..güğzel mi güzel eli maşalı bıcır bıcır ..öpüver annesi eylül annlerinin bebe gülünü..)
Fasulye tam pişmemişti ama iteledim kocama valla
allahtan çok yemek ayıran bir erkek değil,yanmış,çiğ farketmez yer...zemuszemus
Bugün 2 kişi röp.geldiler
Çalışan anne olmanın zorlukları ve ayçayla igili bir kaç soru sordular hani böyle kız kıza oturunca zaten konuştuğumuz şeyler
ama işte kayıt cihazı açık ve adı röp.olunca ben çok saçmaladım,sorduğu şeylere direk cevaplar yerine ordan burdan anlattım durdum.Net cvp.vermedim yani,gerçi sonradan söyledim kıza çok saçmaladım sen biraz toparla dedim o da zaten sizin o dergilerde gaz. okuduklarınız her zaman toparlanmış halidir biz çarpıcı,dikkat çeken cümleleri yazıyoruz hepsini yazmak mümkün değil zaten dedi içim rahatladı yoksa rezil olurdum ...Babadan bahsederken eşimin işiyle ilgili konuşmak zorunda kaldım aslında çok genel şeyler söyledim ama eşim gene de subay olduğumu yazmasın askeri hiç bir ifade kullanmasın dedi o sebeple kızı tekrardan aradım,ona da tamam dedi.
Neyse benle röp.bittikten sonra foto çekelim dediler.Ayça'da öğle uykusuna yatalı 1 saat olmuştu ki uyandırıp giydirdim,ayyy bir şirret bir lanet kalktı o uykudan sormayın,bi tane gülen fotoğrafı yok,ben 32 dişim ortada sırıtmışım hepsinde bizimkinin gözler mahmur alt dudak düşmüş haliyel hep.Neyse en azından objektife baktı çok şarlamadı.Salonda,Ayçanın odasında falan bi kaç da resim çektiler o kadar işte toplam 1 saat falan sürdü işimiz sonra gittiler...
Mother&baby dergisi aralık sayısını alın günü gelince ben tekrardan hatırlatırım size../B]
İyi gecelerr sanırım bu saatte pek burda olan yoktur ama sizleri çok özledim güzel annelerim hayat koşturmacasından bir türlü gelemedim aranıza.
Canancım yeni eviniz hayırlı ugurlu olsun güle güle iyi günlerde oturun güzel arkadaşım.
Edacım canım çok sevindim Allah'ım sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.
ne hoş şeyler yazmışsınız öyle,gülümseyerek okudum :)
canan formundasın yine canım
telefonda söyledim ama burdanda yazmak isterim
canan,evin hayırlı olsun,sağlıklı sıhhatli,bol neşeli günler yaşayın evinizde
edacım,güzel annenin yakışıklı ve sağlıklı bir oğluşu daha olur inşallah
uzun zamandır yazmıyorum
bütünn yaz mevsimim sokaklarda geçti,tam gezmeci oldum.önceden haftada bir gün zorla adım atardım dışarı,ama mertten sonra evde istediğim şeyleri yapamadığım için bunalıyorum,çareyi dışarda buluyorum.komşum ve onun mertten 2 ay büyük kızıyla geçiyor ömrüm..mert yaramaz bir çocuk olmamasına rağmen normal olan yaramazlıklarına bile çok çok tahammülsüzüm,o yüzden 2.yi kesinlikle düşünmüyorum.kazayla hamile kalmamın dışında eşimle son kararımız.insan çok yıpranıyo çünkü helede benim gibi sabırsızsa..
önümüz kış eve kapanıcaz zor bi kış olacak ama yazı sabırsızlıkla bekliycem,bu yaz inşallah herşey daha kolay geçecek.laftan sözden anlayacaklar diye umuyorum..
mert iki kelimelik cümleler kuruyor üç kelimeye çıkamadı henüz sadece anne kayu aç diyor(en kolay cümle olsa gerek :))
sayıları karışık sayıyor 4-3-6-9-10-2 hehehe
çizgi filmlerin isimlerini biliyor
bide çok taklitçi
onun dışında renkeri bilme yap boz yapma gibi yetenekleri yok ama ben öğretmiyorum bunalıveriyorum ne olacak böyle bilmem aslında ne öğretsen kapıyorlar beyinleri tertemiz ama öğretecek adam yok bu kış gezemeyeceğime göre merte evde bişeyler öğretmenin zamanı geldi.ben bu tembellikle bezide zor bıraktırırım..işim gücüm bütün derdim evim temiz olsun..bi kurtulsam şu huyumdan başka şeylere daha çok zaman kalacak
şimdilik bu kadarrr
Emelcim iyiyim canım. ogluşumda çok şükür iyi geçen hafta ateşlendik hasta olduk ama çok şükür daha iyiyiz. umarım sizde iyisinizdir.
Ahh Gül'üm ben artıkım ben İstla geldigimde de bir buluşma isterim ona göre şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?