2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

O emzikli şampiyonu yerim çok şeker Maaşallah, şöyle mini mini tenis eteği alsana kız annesi şampiyona...:dance:
bizimkide deliriyo kuduruyo yoruluyo emziği alıyo ağzına ellerde hemen saçına gidiyo dinleniyo kuzum sonra tekrar dellenmeye devam insan bir dk oturmazmı yaa, eşimde emzik şarj aleti diyo takıyo şarj ediyo kendini yaramazlığa devam yani,:sm_cool:
şu lazımlık olayıda aynen annanesi almış biriki kere denedik oturmuyo ağlıyo sevmedi üstelemiyoz bizde duruyo bir köşede şimdilik

İyi akşamlar..
Ay okuyayım dedim Hicran sıkıldım valla bugünlerde canım hiç istemiyor pc ye bakmak..Herkes iyidir inşallah..
olur öle bazen banada oluyor pc ye vakitte kalmıyor :hulya:

ohh sefanız olsun negüzel vakit geçirmişsiniz valla.ee kızlar erkeklere daha bi düşkün oluyor delikafadulden bizim kızda öle herkese gitmez ama erkeklerde pek seçmiyor iki gülüşten sonra hooop kucaklara atlıyor genelde ama kanı ısınmadımıda asla bakmıyor:1closedeyes::dilcikar: bide bi huyu var onu kramadım baş örtüklü nbayanlara hiiç gitmiyor ağlıyor kaçıyor sanki öcü görmüş gibi annem ve yengem doğru dürüst sevmiyor zilliyi annem hadi bir saat vakit geçtikten sonra gidiyor kucağına ama yengeme pek sıcak bakmıyor cadı bana bile bazen evde dua okurken vss başımı bağlayınca istemiyo gelmiyo yada geliyorda tuhaf bi bakışla seyredip süzüyor beni sonrada el atıyor başıma örtüyü çekiyor:uhm::sm_confused:kaydirigubbakcemile3

bende tam şimcik lazımlık olayına kimse girmemiş diye laf atacaktım kız allah iyiliğini versin emii kalp kalbe karşıyımış derleryaakaydirigubbakcemile3 bizimkide şimdilik oturmuyor zorlamıyom ama hergün oturtmaya çalışayım alışsın diyom bi yandanda düşünüyom bakalım beklesin şimdilik bizimkide
teniz eteği alcam kızıma tenis tişörtüde alcam bide spor ayakkabı 5.yaşında da kulübe yazdırıcam öğrensin bide keman çook istiyorum öğrensin diye ama nasip bakalım isterse tuba hanım burun büktü hiç sevmedi kemanı veremedim kursa gitar meraklısı çıktı o 2 ay kursa gitti gitar aldık ama oda kırıldı malesef pek eşyalara değer vermiyor hanfendi bakalım ceylin nasıl olcek nelerden hoşlancak neyse o günlerde gelir inşallah görürüz hep beraber
emzik konusunda aslında dişler de çıktı ya bıraktırmaya çalışayı diyom dişleri bozar yamultur vss korkuyorum benim ortanca kardeş 4 yaşına kadar tıpa gibi ağzından düşürmedi nettiysek bıraktıramadık şimdi ön dişleri yamuk accık diş teli takması gerekiyordu onuda taktırmadı çok kötü değil ama olabilir yani ne bileyim bıraksa ne hoş olur ama nasıl bakalım onuda deneyecem

ay kızlar hamileliğin başından beri burdayız çok şükür çoğumuz kopmadık birbirimizden düşünüyorumda yıllar geçmiş biz hala burdayız görüşüyoruz burdan herşeyi paylaşıyoruz çocular ile ilgili bi bakmışsın birimiz diyor üniversite sınavımız başarılı geçti bi bakmışız biri hukuk biri çğretmenlik biri doktor mühendislik kazanmış ayhhhh ne uçtum ama değilmiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq: inşallah herşeyin hayırlısı güzeli doğrusu çocuklarımıza nasip olsun hep iyi yerlerde olsunlar rabbimde onları büyütecek bize bağlı olmayacakları yaşa kadar ömür nasip eder inşallah sağlıklısından :Saruboceq::Saruboceq: onların hep yanında oluruz ayhhh bu akşam ben çok içlendim sanırım gelecek kaygısımı sardı ne tubayı büyütürken zaman nasıl geçti anlamadım valla bi bakmışsın kız lise 2 de işte bu minik kuşlarda çabucak büyüyecek okuyacak meslek edinecekler evlenecekler çoluk çocuğa karışacaklar düşünüyorum işte arada nasıl olur diyee amaaan neyse biz bugüne dönelim değilmi benim çenem düştü gene yawwwkaydirigubbakcemile3

benim cadı hala ayakta bi yatırmaya çalışayım bidaha belki bu defa uyur netsem kaçıyor ağlıyor ille dolanacak ortalarda

Hicrancım benim kızım annesinden dolayı çok alışık başörtüye ama evde açık olduğum için hep namaz kılarken çekiyor başörtüyü ama kendine alıp amiii(n) diyor.
Ceylin de zamanla alışır.Bizim ki de çok ilginçtir ki bi tek uzun saçlı erkeklere gitmiyor.Onlardan korkuyor.Galiba kavram kargaşası yaşıyor onları görünce:)ki ben babasının saç uzatmasını çok isterdim:)

Teniste oynar kemanda çalar inşallah annesi, bende çok istiyordum keman çalmayı ama kısmet olmadı oğlum ister inşallah, bir spor dalıyla uğraşsın isterim kısmet bakalım zaman ne gösterecek...
emzik bende 2 yaşına kadar bıraktırmak istiyorum ama bir çabada sarfetmiyorum şimdilik emzikle kolay uyuyo çünkü kolayımıza geliyo off yaa...

Emzik biz hiç kullanmadık önceleri üzülüyordum ama şimdide seviniyorum hem meme hem emzik bıraktırmak zor olurdu diye düşünüyorum..

Bizde denedik Hicran lazımlık ama korktu kesinlikle oturmak istemedi bende bir daha denemedim..Ama 1.5 yaşına gelsin denemeleri hızlandırcam..Biraz daha geçsin..

Ay Hicrancım ne güzel temennilerde bulunmuşsun insan düşününce bile heycanlanıyor.
Lazımlığa gelince ben de bi kaç kere denedim Alya'nın çok ilgisini çekti.Şimdi lazımlığı banyoya koydum her banyoyu açışımda lazımlığa oturuyor ve çişş diyor.Ben alıştırmayı düşünüyodum ama bizim 1 hafta sonra taşınma işimiz var ve okuduğum bi çok yerde taşınma sürecindeyseniz tuvalet eğitimine başlammayın diyor.Yer değişikliği etkilermiş vs vs. ama yeni evde düzen oturttuktan sonra başlıycam inş tabi zorlamadan sıkmadan.

Selamlar,
Hersey yolundadır umarım.... Burası yıne terkedılmıs e benzıyor bu ara sankı.. bir gözatayım dedım..

Duygulandırdın kız akşam akşam :gitme: gözümün önünde canlandırdım ogünlerini off o kadar çabuk büyümesinler yaa ben şimdiden ilk doğduğu günleri özlüyorum bile ne çabuk geçiyo zaman, Allah acılarını göstermesin iyi günlerini göstersin inşallah:Saruboceq:

Betülcüm maşallah Allah'ın izniyle çok az kalmış.Hayırlısıyla kavuşup düzeninize kaldığınız yerden devam edersiniz inş.

ceylin hanımda uyudu çok şükür ben uyutayım diye gittim ama ablası ayağında sallamış oda uymuş ablasına nazı geçemiyooo hııı yapınca ablası hemen kafayı indiriyor =) ama bizi görnce hemen başlıyor ağlamaya.bende yatağına yatırdım su verdim uykusunda içti inşallah sabaha akdar uyanmaz da bizde rahat ederiz ama benim uyku düzenide bozuldu budefa ben uyuyamıyom bi türlü netçez bimiyom negüzel düzene girmişti bir ara inşallah yeniden düzelir yemek yemesi bu vitagil ve balık yağından sonra düzeldi biraz aman allahım tam bunu derke bugün balık yağını verecektim haftada 2 gün veriyordum salı cuma ve bugün atladık iyimi neyse yarın veririz artık unutkanlık başa belaaaa

selam kızlarr
hicroşcum bizde lazımlığı daha denemedik
daha erken gibi geliyor bana
emzik biz uyurken kullanıyoruz. gün içinde aramıyor.
inşallah bir kaç aya onuda bırakırız

olabilir kimbilir o küçük akıllarından neler geçiyor değilmi.ceylinde eline tesbihi alıp babası namaz kılarken tam önüne oturup amiiinn diye yüzünü kapatıyor ama nerdeyse burnunu kıracak okadar bastırıyor cadı kaydirigubbakcemile3

nasip bakalım nelerden hoşlanıp nerelere yönelecekler.hayırlısı olsun görcez allah nasip ederse.
emzik işi evet kolaya geliyor ama dişleri içinde önemli neticede hem hijyen olarakta bıraktırmak lazım yani şimdi durmuyorlar bi yere bizimki emzik zincirinide istemiyor takamıyoruz hiç nadiren dalıp unutuyor zinciri ve hep emzik yerde allahtan yedek varda hemen onu alıyom ama çoğu kez düşer düşmez alıp hoop ağzına koyuyor yerler nekadar süpürülüp silinsede temiz olmaz tabii bıraktırabilsek süpper olcek ama şimdi tam sırası bence bakalım nasıl yapcam ben

ayten neyler neylerse güzel eylerrrŞenizŞeniz

Emzik biz hiç kullanmadık önceleri üzülüyordum ama şimdide seviniyorum hem meme hem emzik bıraktırmak zor olurdu diye düşünüyorum..

negüzel kullanmana gerek kalmamış ama ben alıştırana adar 3 ay geçmişti 3 aydan sonra aldı rahat ettik neme lazım ağzına alınca hemen uyuyordu ama şimdide bıraktırmaya uğraşıcaz bakalım henüz yıkama akıllarına gelmediğinden tuz salça falan süreyim diyorum bakalım netçek

Bizde denedik Hicran lazımlık ama korktu kesinlikle oturmak istemedi bende bir daha denemedim..Ama 1.5 yaşına gelsin denemeleri hızlandırcam..Biraz daha geçsin..
ben deniyom ama istemiyo ara verip tekrar denerim belki bakalım

canım zaten yer deiştirecek çocuk bencede doğru düşünmüşsün öle yap sende
ayrıca amma taşınan oldu burda yahuu ayağınızımı süttünüz nedir kimdi ilk taşınan yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…