ya kızlar ceylin emziğe fena yapıştı bu ara sizinkiler nasıl .3 aylıkken ancak verebildik zilliye emziği rahat ettik ama şimdide ağzından düşürmüyor sadece uyurken bide ağladığında isterdi şimdi saklıyoruz görmesin diye ama istiyorr annee memeee diye =(
bu arada ananesi lazımlık almıştı 1 ay oluyor önce verdim oyuncak gibi oynasın alışsın diye 1 hafta geçti bu defa koydum wc ye arada altını değişirken oturtmaya çalışıyorum hani bazen eee eee diye sölüyor altını pisletince alıştırıyım dedim ama ağlıyor çıplak oturmak istemiyor korkuyor sizde ne durumda bu işler lazımlığaalıştırmaya çalışan varmı aranızda
olur öle bazen banada oluyor pc ye vakitte kalmıyor :hulya:İyi akşamlar..
Ay okuyayım dedim Hicran sıkıldım valla bugünlerde canım hiç istemiyor pc ye bakmak..Herkes iyidir inşallah..
İyi Akşamlar...
Biz eşimle beraber program vardı oraya gittik.Kızım eşimin arkadaşlarının kucağında ondan ona gidip cilveler yapıyo.Bi de kadınlardan çok erkeklere pas veriyo:)
Tabiki her zaman olduğu gibi biz erken çıktık uykusu geldi Alya'nın şimdi ayaklarımda bi yandan sallıyorum bi yandan yazıyorum.
Aynen bizimki de çok taklitçi eşim de ben de konuşurken ellerimizi çok kullanırız o da bize bişey anlatırken ellerini bi kullanışı var ki bayılıyoruz:)
Galiba en sevimli dönemlerini yaşıyoruz.
O emzikli şampiyonu yerim çok şeker Maaşallah, şöyle mini mini tenis eteği alsana kız annesi şampiyona...:dance:
bizimkide deliriyo kuduruyo yoruluyo emziği alıyo ağzına ellerde hemen saçına gidiyo dinleniyo kuzum sonra tekrar dellenmeye devam insan bir dk oturmazmı yaa, eşimde emzik şarj aleti diyo takıyo şarj ediyo kendini yaramazlığa devam yani,:sm_cool:
şu lazımlık olayıda aynen annanesi almış biriki kere denedik oturmuyo ağlıyo sevmedi üstelemiyoz bizde duruyo bir köşede şimdilik
ay kızlar hamileliğin başından beri burdayız çok şükür çoğumuz kopmadık birbirimizden düşünüyorumda yıllar geçmiş biz hala burdayız görüşüyoruz burdan herşeyi paylaşıyoruz çocular ile ilgili bi bakmışsın birimiz diyor üniversite sınavımız başarılı geçti bi bakmışız biri hukuk biri çğretmenlik biri doktor mühendislik kazanmış ayhhhh ne uçtum ama değilmiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq: inşallah herşeyin hayırlısı güzeli doğrusu çocuklarımıza nasip olsun hep iyi yerlerde olsunlar rabbimde onları büyütecek bize bağlı olmayacakları yaşa kadar ömür nasip eder inşallah sağlıklısından :Saruboceq::Saruboceq: onların hep yanında oluruz ayhhh bu akşam ben çok içlendim sanırım gelecek kaygısımı sardı ne tubayı büyütürken zaman nasıl geçti anlamadım valla bi bakmışsın kız lise 2 de işte bu minik kuşlarda çabucak büyüyecek okuyacak meslek edinecekler evlenecekler çoluk çocuğa karışacaklar düşünüyorum işte arada nasıl olur diyee amaaan neyse biz bugüne dönelim değilmi benim çenem düştü gene yawwwkaydirigubbakcemile3
olabilir kimbilir o küçük akıllarından neler geçiyor değilmi.ceylinde eline tesbihi alıp babası namaz kılarken tam önüne oturup amiiinn diye yüzünü kapatıyor ama nerdeyse burnunu kıracak okadar bastırıyor cadı kaydirigubbakcemile3Hicrancım benim kızım annesinden dolayı çok alışık başörtüyeama evde açık olduğum için hep namaz kılarken çekiyor başörtüyü ama kendine alıp amiii(n) diyor.
Ceylin de zamanla alışır.Bizim ki de çok ilginçtir ki bi tek uzun saçlı erkeklere gitmiyor.Onlardan korkuyor.Galiba kavram kargaşası yaşıyor onları görünce:)ki ben babasının saç uzatmasını çok isterdim:)
Teniste oynar kemanda çalar inşallah annesi, bende çok istiyordum keman çalmayı ama kısmet olmadı oğlum ister inşallah, bir spor dalıyla uğraşsın isterim kısmet bakalım zaman ne gösterecek...
emzik bende 2 yaşına kadar bıraktırmak istiyorum ama bir çabada sarfetmiyorum şimdilik emzikle kolay uyuyo çünkü kolayımıza geliyo off yaa...
canım benim güle güle kullansın köftem, mutfak eşyalarını emaye tencere seti vardı onu alacaktım adam bunu almayın diyince vazgeçtim aslında onları daha çok severdi eminim çünkü ege gün boyu tencere versem önüne kapaklarını kapatıp açıp içine bişeyler doldurup duruyor. hem minik minik kırmızı falan pek güzeldi neyse başka çekilişşte inşallahhh canım beyenmene çok sevindim öpüyorum bende sizi çokkkk...Şeniz
Emzik biz hiç kullanmadık önceleri üzülüyordum ama şimdide seviniyorum hem meme hem emzik bıraktırmak zor olurdu diye düşünüyorum..
ben deniyom ama istemiyo ara verip tekrar denerim belki bakalımBizde denedik Hicran lazımlık ama korktu kesinlikle oturmak istemedi bende bir daha denemedim..Ama 1.5 yaşına gelsin denemeleri hızlandırcam..Biraz daha geçsin..
Ay Hicrancım ne güzel temennilerde bulunmuşsun insan düşününce bile heycanlanıyor.
Lazımlığa gelince ben de bi kaç kere denedim Alya'nın çok ilgisini çekti.Şimdi lazımlığı banyoya koydum her banyoyu açışımda lazımlığa oturuyor ve çişş diyor.Ben alıştırmayı düşünüyodum ama bizim 1 hafta sonra taşınma işimiz var ve okuduğum bi çok yerde taşınma sürecindeyseniz tuvalet eğitimine başlammayın diyor.Yer değişikliği etkilermiş vs vs. ama yeni evde düzen oturttuktan sonra başlıycam inş tabi zorlamadan sıkmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?