2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar,
Hersey yolundadır umarım.... Burası yıne terkedılmıs e benzıyor bu ara sankı.. bir gözatayım dedım..

oooooo dönürüm gelmiş hoş gelmiş safalar getirmiş efendimm msn den selamlaştık ama burdanda bi selam çakayım didim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
yahu sen okadar taşındın ettinki şuan nerdesin hatırlamıyom istanbuldasın değilmi sen

değli ama aklına geliyor insanın bide benim 2 çocuk ya büyük kızım var boyumca ondan belkide bukadar gelecek düşünmeye başladım bilemiyorum inşallah geçirdiğimiz zamanlarımız hep en iyi zamanlar olur hergün bi öncekinden güzel olur inşallah

bizim evde herkez uyuduu
eşim kanepede uyuyakaldı yine,kalk demekten yoruldum bıraktım yatsın napıyımm..
başım ağrıyo,yatıcam artık bende
mert bu aralar gece kalkmalarına başladı,sersem gibi oluyorum valla
11 saat kesintisiz uyurdu ne oluyosa..
ellerim sık yıkanmaktan kıpkırmızı oldu yazarken dikkatimi çekti bayaa kötü olmuş
bu arada romatizma iğnem fayda etti galiba aylar sonra çömelebildim 5 saniyede olsa ve kendimi çok daha gevşek hissediyorum.. 2 hafta snra kontrolüm var doktora %60 daha iyi olduğumu söyliycem
bugün hava güzeldi gezdik komşumla..
yarında çıkıcaz hava 16 derece olacakmış,bunaldım zaten evde..

ChoqSeqeR+, gnydn64+, PAPATYAM+, sema_alya ıYıGECELERRRRRR

Valla Hicran biz bu taşınma işini iyice abarttık eveleneli 5 sene olmadı Türkiye de 3 ev değiştirdik arada 1,5 sene yurtdışı var orda da bi kaç ev değiştirdik şimdi 4. evimize taşınacaz artık inş sabit kalırız biraz.Bi de bizim ev kitap yığını onları kolileyip dizmek beni öldürdü.

selam kızlarr
hicroşcum bizde lazımlığı daha denemedik
daha erken gibi geliyor bana
emzik biz uyurken kullanıyoruz. gün içinde aramıyor.
inşallah bir kaç aya onuda bırakırız

ne güzel gün içinde kullanmaması daha iyi bizde kullanmıyorduk ama 1 aydır nerdeyse dikkatimi çekti her an istiyor saklıyorum ama istemeye başladı anne memeee diye emziğe meme diyor yemeğede mama ordan yaniikaydirigubbakcemile3

lazımlık olayı belki erken olabilir aslında araştırma yapmadım açıkçası ceylin ahnım ee eee diye sölemeye başlayınca lazımlık alayım dedim annem erken davranmış almış ama büyük kızım 19 aylıktı öğrenmişti lazımlık olayını 2 ay yazın denk gelmişti öğrendi bide köye gitmiştik o dönem ohh püfür püfür bahçedeydik hep alrtını pislete pislete öğrendi 2 ayda ve sonrasında gece bağlamıştım altını 2,5 yaşına kadar sonra gerek kalmamıştı

canım iyi olduğuna sevindim allah şifanı verir inşallah ilaçlarını düzenli kullan kendine dikkat et geçer inşallah ahh bide benim bu sırt bıyun ağrılarım geçse bi görünüp bi hafifliyor ama hiiç kesilmiyor bakalım bende bidaha gidicem dr fırsat olursa tabii

ohh gez anam gezz

Emel canım daha iyi hissetmene sevindim.
11 saat kesintisiz uyuyo muydu dedin:1shok:Vallahi maşallah suphanallah kimseye deme.Ben kızım doğduğundan beri gece 2 kereden az kalktığımı bilmem.
Bizim ki de emzik almadı sadece iik doğduğunda 20 gün sonra istemedi.Ama biberonu çok sever.Allah'tan gün içide aramıyor sedece uyurken istiyor.

sen amma gezmişin valla zor tşınmak bende 5 yıllık evliyim ama bu 2.evim ve taşındığım yerde aynı bina 9. kattan 13.kat :roflol::roflol::roflol: bayaa zor olduuuu:roflol: nakliye firması geldi kardeşlerim annem vss topladılar benim fıtık ameliyatına denk gelmişti ameliyat ertelenemeyince taşınma gerçekleşmişti hiiiç bi iş yapmamıştımmkaydirigubbakcemile3 ama eşya dizmek toplamak zor bi iş inşallah sık taşınmazsın bundan böyle

ahh ahhh maşlah valla ceylin hanımda biberonu sevse iyi olurdu ama uykuda bile can çekiştiriyor bana resmen iteliyor ağlıyıp uyanıyor cadı yaa bundan sonrada alışmaz artık zaten 7-8 .aylardan beri biberonda gündüz sudan başka bişii veremiyom sabah yada öğlen süt veya ayran içiremiyorum

Oo sen iyiymişsin benim de annem sağolsun.İnş bu biraz kalıcı olur artık hakikaten yoruldum ben de bi de eşyalar da çok yığranıyor.Hayırlısı artık.

Senin kızla benim oğlan ikizmi acaba huyları aynı valla 7. aydan beri biboran yok bizde anca su içmek isterse onada zorla alıştı zaten süt vs. içmek yok bizde kaşıkla yiyoruz hep...

Oo sen iyiymişsin benim de annem sağolsun.İnş bu biraz kalıcı olur artık hakikaten yoruldum ben de bi de eşyalar da çok yığranıyor.Hayırlısı artık.

Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş hele çocukla, bu arada yeni evinizde hayırlı olsun sağlıkla oturun inşallah..

Galiba benim en büyük şansım bu oldu.Biberonla içine ne koysam maşallah lakır lakır içiyor onun için ben daha bıraktırmayı düşünmüyorum 2 yaşına kadar böyle gider inş.Gün içinde de bağımlı değil uyurken dolduruyorum içiyor çok şükür.
Ama bazı çocukta kabul etmiyor benim yeğenim de biberonla sudan başka hiçbişey içmezdi annesi neler denemedi almayınca almıyorlar.

slm kızlar herkes hayırlı sabahlaropuyorumnanaktan

sanada hayırlı sabahar canım...
dün sabah kahvaltıya misafirimiz vardı sonrada eşler biraz dışarı çıktı tabı biz bayanlar rahat durmadıkkaydirigubbakcemile3 çocuklarda ağlayınca eşlerımızle dıları bizde çıktık havada okadar sıcaktıkı yazdan kalmaydı tam gezdık alışveriş yaptık eve geldık allah ne yerdıyse deyp yemek yaptık sonra arkadaşlar gitti..güzzel bir gündü yani...
buun de sabahtan yağmur yağdı eşim işte bense pc başındayım öle..
yarın aşure gunu burda tatıl normalde 3 gun tatıl olccaktı ama eşimın şirket bugun çalışıyo bizde yerın gezmeyı planlıyoruz....
hicran maşallah ceylıne ya tam ısırmalık bu...
biraz geçmişe baktım ama cvp yazana kadar unuttum..kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
biraz alp ile takılayım görüşürüz....

yaa sorma,hava kötü
bide 16 derece dediler
sırt ağrısı bendede aynen bazen hafifliyo bazen kötü oluyo,bu aralarda başım ağrıyo,önceden baş ağrısı bilmezdim şimdi alın kısmım ağrıyo,çok şiddetli değil ama bütün gün sürüyo,doktora gittim ağrı kesici verip gnderdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…