Selamlar,
Hersey yolundadır umarım.... Burası yıne terkedılmıs e benzıyor bu ara sankı..bir gözatayım dedım..
Duygulandırdın kız akşam akşam :gitme: gözümün önünde canlandırdım ogünlerini off o kadar çabuk büyümesinler yaa ben şimdiden ilk doğduğu günleri özlüyorum bile ne çabuk geçiyo zaman, Allah acılarını göstermesin iyi günlerini göstersin inşallah:Saruboceq:
selam kızlarr
hicroşcum bizde lazımlığı daha denemedik
daha erken gibi geliyor bana
emzik biz uyurken kullanıyoruz. gün içinde aramıyor.
inşallah bir kaç aya onuda bırakırız
bizim evde herkez uyuduu
eşim kanepede uyuyakaldı yine,kalk demekten yoruldum bıraktım yatsın napıyımm..
başım ağrıyo,yatıcam artık bende
mert bu aralar gece kalkmalarına başladı,sersem gibi oluyorum valla
11 saat kesintisiz uyurdu ne oluyosa..
ellerim sık yıkanmaktan kıpkırmızı oldu yazarken dikkatimi çekti bayaa kötü olmuş
bu arada romatizma iğnem fayda etti galiba aylar sonra çömelebildim 5 saniyede olsa ve kendimi çok daha gevşek hissediyorum.. 2 hafta snra kontrolüm var doktora %60 daha iyi olduğumu söyliycem
bugün hava güzeldi gezdik komşumla..
yarında çıkıcaz hava 16 derece olacakmış,bunaldım zaten evde..
ChoqSeqeR+, gnydn64+, PAPATYAM+, sema_alya İYİGECELERRRRRR
Valla Hicran biz bu taşınma işini iyice abarttık eveleneli 5 sene olmadı Türkiye de 3 ev değiştirdik arada 1,5 sene yurtdışı var orda da bi kaç ev değiştirdik şimdi 4. evimize taşınacaz artık inş sabit kalırız biraz.Bi de bizim ev kitap yığını onları kolileyip dizmek beni öldürdü.
Emel canım daha iyi hissetmene sevindim.
11 saat kesintisiz uyuyo muydu dedin:1shok:Vallahi maşallah suphanallah kimseye deme.Ben kızım doğduğundan beri gece 2 kereden az kalktığımı bilmem.
Bizim ki de emzik almadı sadece iik doğduğunda 20 gün sonra istemedi.Ama biberonu çok sever.Allah'tan gün içide aramıyor sedece uyurken istiyor.
Oo sen iyiymişsin benim de annem sağolsun.İnş bu biraz kalıcı olur artık hakikaten yoruldum ben de bi de eşyalar da çok yığranıyor.Hayırlısı artık.sen amma gezmişin valla zor tşınmak bende 5 yıllık evliyim ama bu 2.evim ve taşındığım yerde aynı bina 9. kattan 13.kat :roflol::roflol::roflol: bayaa zor olduuuu:roflol: nakliye firması geldi kardeşlerim annem vss topladılar benim fıtık ameliyatına denk gelmişti ameliyat ertelenemeyince taşınma gerçekleşmişti hiiiç bi iş yapmamıştımmkaydirigubbakcemile3 ama eşya dizmek toplamak zor bi iş inşallah sık taşınmazsın bundan böyle
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin,
ahh ahhhmaşlah valla ceylin hanımda biberonu sevse iyi olurdu ama uykuda bile can çekiştiriyor bana resmen iteliyor ağlıyıp uyanıyor cadı yaa bundan sonrada alışmaz artık zaten 7-8 .aylardan beri biberonda gündüz sudan başka bişii veremiyom sabah yada öğlen süt veya ayran içiremiyorum
Oo sen iyiymişsin benim de annem sağolsun.İnş bu biraz kalıcı olur artık hakikaten yoruldum ben de bi de eşyalar da çok yığranıyor.Hayırlısı artık.
ahh ahhhmaşlah valla ceylin hanımda biberonu sevse iyi olurdu ama uykuda bile can çekiştiriyor bana resmen iteliyor ağlıyıp uyanıyor cadı yaa bundan sonrada alışmaz artık zaten 7-8 .aylardan beri biberonda gündüz sudan başka bişii veremiyom sabah yada öğlen süt veya ayran içiremiyorum
Allah kolaylık versin canım taşınmak zor iş hele çocukla, bu arada yeni evinizde hayırlı olsun sağlıkla oturun inşallah..
slm kızlar herkes hayırlı sabahlaropuyorumnanaktan
canım iyi olduğuna sevindim allah şifanı verir inşallah ilaçlarını düzenli kullan kendine dikkat et geçer inşallah ahh bide benim bu sırt bıyun ağrılarım geçse bi görünüp bi hafifliyor ama hiiç kesilmiyor bakalım bende bidaha gidicem dr fırsat olursa tabii
ohh gez anam gezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?