2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık olsun cnm yaa
ben çoğu bebek kalmıyo diye biliyordum,biz 8 aylıktn beri gece kalkmasını bitirdik..emziğide kayınvalidem hastanede odaya çıkar çıkmz verdi,ağzına göğsümden önce emziği aldı ama kanserojen diyorlar(((

iyi öğlenler kızlar
biz doktora gittik geldik
ipek gece 5 gibi kalktı bi kaka yaptı ki offff paçalarından aktı resmen heryer battı
10 gündür filan ishaldi
ishali biraz geçer gibiydi tekrarlayınca sabah doktora götürdük
bi tanede kakalı bezini götürdüm
kilosuna filan baktı
kilo kaybetmemiş bünyesi kuvvetli dedi
halsizliği ateşi filanda yoktu
bezede baktı. korkulacak bişey yok dedi. rahatlatacak 2 tane ilaç verdi.
evimize geldik. ilaçları içireyim derken bi kustu ne var ne yok çıkardı.
işte böyle bu günlerde habire alttan ve üstten çıkarmakla meşgulüz
neyse bunada şükür
haftayada su çiçeği aşısını yaptırıcaz

kıyamam ipoşuma ben çok geçmiş olsun

geçmiş olsun İpoşa. maşallah bünye kuvvetli olunca fazla etkilenmiyo demekki. tahlil falan yapıldı mı canım Utku ishal olduğunda tam 20 gün sürmüştü ilk hafta çok etkilenmemişti kilo da kaybetmemişti ama sonra daha kötüleşti ve susuz kalmaya başladı gözlerinden ve cildinden belli olluyordu pul pul olmuştu. sonraki günleri hatırlamak bile içimi acıtıyor 3 gün hastanede kalmıştık her yerini delik deşik etmişlerdi onlar kuzumun damarlarını patlatırken ben tutmak zorunda kalmıştım. offf ya ne günlerdi Allah daha beterinden korusun

İpoşum sen de hemencecik iyileş inşallah ilaçların şifa olur a.s.

çok canım tahlil yapmadı
kakalı bezini götürmüştüm baktı.
yeşilimsi veya kanlı olursa kötü dedi.
sehercim bizimkide susuz kalıyor.
gece 5 6 kere su içmeye uyanıyor gün içindede çok içiyor bu buu diyip duruyor
inşallah bukadarla atlatırız
senin kuzunun ateşi kusmasıda varmıydı canım
birde bize reflor diye bi ilaç verdi sizde kullandınızmı canım
tadı çok kötü içiyim derken kustu çocuk

serap tekrar geçmiş olsun kuzum benım biran önce iyleşir insallah
canım reflor mideve antidiaretık dıye bılıyourm yanı isalı önleyıcı durdurucu amaçlı vermiş dr unuz sanırım..ben bukadarını bılıyorum....

Selam kızlar iyi hafta sonları..
Serap geçmiş olsun ya ıpoşa kıyamam neden olduki acaba?Bazı bebeklerde azı dişinde oluyormuş diye duydum olabilirmiki?En kısa zamanda geçer inşallah..

Ege bugün yemekte mayonez şişesine bayılıyor onu istedi oynamak için eline verdim hep oynuyor zaten ne varsa onda,neyse kapağı açıp nasıl olduysa gözüne götür kapat etini sıkıştırmış şaka gibi ya bir bağırdı ödüm koptu ne oluyor diyorum plastik şişe en fazla üstüne sıkar soyarız gözünün altı çimdik atılmış gibi kıpkırmızı oldu küçücük ama kan topladı ya nasıl üzüldüm Allahım kırk yıl düşünsem aklıma böyle birşey gelmez
Neyse allah beterinden saklasın ilk kazamızdı bizim son olur inşallah.Rabbim hepsini korusun...

saol canım benimm
ilacın tadı kötü kokusuda ipek içmek istemiyor
portakal suyuna filan kattım ama olmadı

Selam kızlar iyi hafta sonları..
Serap geçmiş olsun ya İpoşa kıyamam neden olduki acaba?Bazı bebeklerde azı dişinde oluyormuş diye duydum olabilirmiki?En kısa zamanda geçer inşallah..

saol canım benim
duygucum bizim daha 6 dişimiz var
altta 2 tane çıktı onun yanındakiler çıkmadı
azı dişi hemen çıkarmıki acep

oyyy yavrumm
görünmez keza işte nerden aklına gelecek

oyy kıyamam geçmiş olsun görünmez kaza işte, bizimkide buzdolabını açınca hemen mayonez şişesini alıp kaçıyo insanın aklına gelmez böyle bişey olacağı

Serapçım çok geçmiş olsun.15-20 gün önce Alya'da benzeri şeyler yaşadı.Onda daha çok kusma oldu sonra isal.Doktor bize de reflor verdi.Çok iyi geldi ama ishaline.Zaten bana doktor bağırsaklarını düzene sokmak için reflor veriyorum dedi.O zaten bildiğimiz kuru maya.Ben içine şeker katıp verdim sen de öyle bi dene istersen canım

Duygucum size de geçmiş olsun.Hakikaten insanın hiç aklına gelmedik şeyleri beceriyo bu afacanlar.Daha beterlerinden korusun Allah inş hepsini.

saol canım
birde öyle deneyeyim bakalım

çok geçmiş olsun .allah şifa versin

sizede geçmiş olsun.allah beterinden saklasın

eylül köftemiz hastamı olmuşş oyy kuzuma geçmiş olsun inşallah hemen atlatır öp annesi benim için totosundan.

ege paşamıza çok geçmiş olsun allah korumuşş vallaa, kaza nerden geliyorum demiyor yaa gözümüzün önünde bile düşüyor bişey yapamıyoruz böyle böyle büyüyyecekler allaah korusun bütün kuzları..

oyy kıyamam geçmiş olsun görünmez kaza işte, bizimkide buzdolabını açınca hemen mayonez şişesini alıp kaçıyo insanın aklına gelmez böyle bişey olacağı

Duygucum size de geçmiş olsun.Hakikaten insanın hiç aklına gelmedik şeyleri beceriyo bu afacanlar.Daha beterlerinden korusun Allah inş hepsini.

sizede geçmiş olsun.allah beterinden saklasın

Teşekkür ederiz arkadaşlar Rabbim bütün meleklerimizi korusun inşallah..
Serapcım bizim 4 tane azı dişimiz var şuan çıkabilir sizinde canım..13.aydan itibaren çıkıyorlarmış canım tabloya bakmıştım geçenlerde..

iyi geceler
Pek vakit bulamıyorum bu sıralar..
Boranın alerji testi yüksek çıktı..İki gündür de öksürüyor,ventolin veriyorum sizler ne veriyorsunuz öksürük için?
İpek'e çook geçmiş olsun,keşke dr.unuz kaka tahlili vs.. bir şey yapsaydı,ona göre ant. kullanırdınız..Refloru bizde kullandık,vucuttaki şeker tuz elektrolit kaybını önlüyor..
Serap canım birde bol bol yoğurt ayran içirmeye çalış, dr.umuz demişti ishali için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…