tşk ederim duygu fikir içinnnn
kendime dolap yaptırıcam boydan boya 6 kapılı filan
kendi dolabımı onlara vereyim rengide deidigm gibi akça agaç ve fnfık kabugu karışık çocuk için agır olmaz dimii
hatta annem abarttı enejerleirni bile koyrsın baş uçlarına diyor
Hicran iştahsız diyosun ya Ceyline vitamin veya balık yağı kullanıyor musun?takviye olarak?
Ayça'da yemez,içmez ben vit.le takviye ediyorum mecbur tam büyüme,gelişme çağları...:94:
Masum ben Ayça'ya yeni oda yaptım resimlerini çekmiştim bulabilirsem koyayım buraya koymamıştım daha önce,bizimki iki kapılı dolap şimdilik yetiyor.Satarken adam 3 kapılı alın diye tavsiye etmişti ama ben oda mobilya dolu gibi olsun istemedim,ortalık açık ferah olsun dedim 2 kap.aldım..
Niye ki 2 yaştan sonra verilmezmiymiş?Ben dr sormadım ama kış ayları bağışıklığına destek olsun diye veriyorum vitamini,balık yağı da senin gibi aynı aklıma geldikçe veriyorum ne kadar doğru bilmem.vitamin vermiyoruz artık canım dr muz kesti 2 yaşından sonra verme dedi sadece 2 ay önce baya kötüleşmişti tamamen aç dolaşıyodu kanda mikrop çıkmıştı birde o dönem vermişti bitince almadık yenisini balık yağınıda veriyorum ama düzenli değil açıkçası unutuyorum arada bazen 2-3 gün vermiyom gene veriyom öle yanii biide zor içiriyorum balık yağını kustu birkaç kez içeceği şeyleri koklamaya başladı artık
Canım orası ayçanın kreşi,yerli malı haftasında çekilmiş bir poz.Ama okul dışında da bu arkadaşlarla sık sık görüşüyoruz çocuklar birbirlerini hergün hatta bazen yatana kadar görüyorlar.Kardeş gibi oldular artıkne güzel yaşıtları ile oynuyo ayça ohhh masada lezzetlerle dolu afiyet olsun :)) bizim pek yaşıtımız yok yaa 1-2 tane var onlarla görüşüyoruz ama sık değil parka çıkıyoruz oda soğuk olunca çıkamıyoruz malum arada alışveriş merkezinin parkına gidiyoruz luna park her şey var ama bizimki tedirgin oluyo 1-2 alet dışında pek sevmiyo
bacılarım çok zor bir dönem geçiriyoruz..allah yeter ki sağlık versin ama işte bazen çıldırma noktasına getiryorlar adamı..
kıvanç bu ara geç yatar erken kalkar oldu..sabah karanlıkta dikliyor ayağa ya..gündüz az uyur oldu.gece de 11 gibi yatıyor genelde..doğu düzgün yemek yediremiyorum.huysuz inatçı..çişine başlamayı düşünüyorum 15 tatilde ama inş. başarılı olurum..acaba beklsemmi yazı bilemiyorum..
kendime vakit ayırmak istiyorum.ama olmuyor.geç yatıyor.benim de uyku geliyor.sinirleniyorum bazen..kıvanç ın popoya patlak..sonra pişmanlık..kısır döngü..elimden geldiğince skin davranmaya inatlaşmamamaya çalışıyorum.ancak ve ancak bizimkiler kayuu gibi uysal çocukar değiller ki..keşke hepsi kayu gibi olsa..:))
bu dönemler de geçeçek diğer şikayet ettiğimiz dönemle gibi..sabır sabır sabır..alllh hepsine sağlık versin..en önemlisi o...hepinizi çok öpüyorum..
2008 modeller neden böyle 9 da yatan çocuklara ne oldu??
Ege de gece bahçesini hergece düzenli izliyor..25 dakika izledikten sonra hepsi uyuyor bizimki aynen oturmaya devam..11 den önce yatmıyor bugün mesela sabah 7.45 te kalktı hergün onun benden önce kalkıyor olması acayip sinir bozucu..Birde kalkmamak imkansız sabah soyunuyor pijamalarını çıkarıyor öyle geliyor yanıma atletle ben kalktım giyincem diyor nasıl yataktan fırladığımı bilemiyorum..
Ya da klasik çişim geldi diyor hemen kalkmazsan salıveriyor bu sefer yataktan kalkıp sidik temizliyorsun..
Canan bencede yazı bekle kışın işediği zaman buz gibi oluyorlar...
:90:Demek atletlegeliyor ha,allah o egenin atleti kaybolsun emi,çok komik bi oğlun var duygu yaa,nasıl soyunuyor sıpa
Çiş konusu bizimki de gece çişe kalkmadığı için sabah çok sıkışmış kalkıyor,aynen kalkmazsan salabilir ortalığa bizimki gece de süt içmiyor o yüzden acıkmış da oluyor zaten kalkıp onun üstüne bi yelek giydirip,çiş ettirip,süt ısıtıp biboyu eline veriyorum sonra geri yatağa dönüyorum ama uyumak ne mümkün bu defa yataktaktaki bebek ilgi istiyor
Bu arada bu gece bahçesi hep aynı saatte mi başlıyor?trt çocuk da saat kaçta?Ayça ne caillou biliyor ne de gece bahçesini,hiç TV seyretmez seyretse de Disney playhouse var orda bir kaç çizgi filmi sadece
canancım çiş konusunda ben yazı beklemeni tavsiye ederim ben yazın öğrettim suyla falan oynuyolar kolay oluyor bir de üstünü çıkarması yazın daha rahat oluyor. ayrıca ilk başta eve de yapıyolar umarım kıvanç öyle yapmaz ama her ihtimale karşı halıları da kaldırabilirsin yaza öğretirsen. tavsiye bizden takdir senden canım :13:
Ohhh afiyet olsun şekerim,bizde de dün akşam vardı karnıbahar,ben kızartmasını seviyorum sadece..selam kızlar bugün ceyline yeni bi lazımlık aldım eskisini taşınırken kaybettik sanırım neyse aldım ama ceylin hanım siftahı yapmadı hala bakalım nasıl olcek yaza kadar en azından deneyeyim bi daha dedim :bu arada bugün temizlik yaptım ıslak zeminleri yer deterjanı ile ve az da konsantre çamaşırsuyu ile karıştırdığım suyu koridora koydum bi yandan yerleri siliyorum koridorun bir ucundayım ceyline babası bakıyo güyaaa bi baktım ceylin çamaşır odasından bisikletini çıkarmaya çalışıyor geri geri sen gel düş poposu kovanın içine girdi güleyimmi ağlayayımmı koptum yaniii koştum hemen çıkardım ama çoook korktu zilli aldım direkt banyıya yıka yıka suyla yarımsaat duşun altında durduk nerdeyse yaww çamaşır suyu bide diğeri de hafif bişii değil neticede ama Allah korudu kafa üstü girseydi kovaya napardık bilemiyorum sıpayı yaww
bu arada bu akşam yemekte karnıbahar domates çorbası börek ve salata var haydin buyrun sofraayaa
ceylin önceki gün yaprı ama allahtan alıştırma külotu vardı ama genede poposu ıslandı ayaktayken yaptı allahtan da bi yer ıslanmadı off naparım o zaman bilemiyom valla 5 tane alıştırma külotumuz var işte arada giydiriyom üstü ıslanıyo ama genede ona anlam veremedim tabii sızdırıyor dış kısmı pamuklu ma naylon iç kısmı havlulu nasıl sızıyo çözemedim nerdeyse bezler kadar güvenli bişii diye almıştım oysaki ama sanırım bacak kısmından sızıyo bişekilde neyse benden bu kaaa hadin byyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?