2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

duygu maşallah egeye. valla utku daha ne soyunabiliyor ne de giyinebiliyor sadece çoraplarını çıkarabiliyor.

Canım gece bahçesini ben netten indirdim bütün serisini tv ye bağlıyorum usb den hergün 22.00 te takıyoruz:)))))
25 dakika sürüyor bir bölümü mesela sonrada arkasını dönüyor yatıyor ama uyuması dalga geçe geçe 11 i buluyor yine

duygu maşallah egeye. valla utku daha ne soyunabiliyor ne de giyinebiliyor sadece çoraplarını çıkarabiliyor.

Sehercim okulda kalabalık olduğu için yemek yemeyi,giyinip soyunmayı öğretiyorlar mutlaka zamandan tasarruf ediyorlar böylece...
Ege herşeyin yerini biliyor altına kaçırsın mesela birgüzel soyunuyor önce kurusun diye çişlilerini kalorifere koyuyor sonra makineye atıyor sonra çekmecen don atlet bluz eşofman alıp hepsini giyiyor ..Bazen ben bile işeğini anlamıyorum kıyafeti değişmiş gelince çakıyorum yinemi işedin diyorum annesi kaçırdım diyor

Geçmiş olsun Hicran ay kıyamam Ceyline korkmuştur düşünce oda..
Bende yarın yapıcam ıspanaklı lorlu börek:)
Size afiyet olsun..

alıştırma külodu bende hiç kullanmadım bir tane almıştım ondada kaçırdığını görünce son oldu..Kaçırdıkça değişitiryorum hala bol atlet külot en azından pamuklu 10 atlet 10 külot almıştım yinede bazen yetmiyor

kızlarrrrr
ben ne yapıcma yaaa bu çocuklarrr alıştı bizeee yanımdna nasıl ayırcam bunalrıı
yeni eve geçmeden ayırmka istiyorumki odalarnda rahatça alışsınlar diye

şimdi benimkiler pek huysuzdu bende aman azcık uyuyum die die yanıma alıştılar rşimdi bir benle biri baba ile yatıyor yatak açıyorum hergünnn

neler yapmam laızm yarıdm edermisinizz ltf bana((

merhaba millet nabersiniz .bakiim size dedim bugün dışardaydık kızlarımla alışveriş yaptık ceylin alışveriş merkezini talan etti ve lcw yi de birbirine kattı desem yeridir bir çocuk elinde balonla yanımızdan geçti illa onu istiyor neyse görevlilerden biri elinde balonla çıkageldi bizde kıyaft denememize devam ettik az geçmedi 2 kardeş ellerinde emzik şekerleri ile burnumuzun dibinde bitti bizimki gene viyak viyak illa sekeeeelll sekellllll şekeri ya alıcaz yada alışverişi yarıda kesicez babasını aradım hemen ya gel yada ben alışverişi bırakıcam dedim pantolon ev ayakkabısı kazak bide kabanımız küçülmüştü yenisini alma vakti demiştik lcw de indirim vardı süperdi hemde o vesile ile alışveriş keyfi yapalım dedik ama burnumuzdan geldi orası başka mevzu iştee.neyse babamızda geldi ablamız şekeri buldu şekerciden hemen koştu imdada biz monttu kabandı deniyoruz bir yandan askılardan kazakları elbiseleri indirip çekiştirip duruyor zavallım görevli kızcağızda onun bağırmalarına marız kalıyor ben kızdıkça çığlıklar gırla o derece yaneee kazak elbise pantolon ev ayakkabısı birde kaban aldık ama ne zorla sormayın inat ettim resmen bidaha gelemem alışverişe bu cadıyla dedim ne lazımsa yaptım babası gelince onun elinden tutup başka şeyleride çekiştirdi ama neyseki 120 tl ile çıktık mağzadan :)) sonra yemeğe gittik yedik içtik oyun katına gittik atladı zıpladı eve geldik yatırdım ama nafileeeee az önce aklktı ve içerde oturuyo napçam ben bu kızı geç yatsa olmaz erken yatırsan kalkar bu saatte deliricem yawww

bu arada kabanımızla bir poz verelim size dedikkkk

Son düzenleme:
Yeni kabanınızı güle güle kullanın..2-3 ay için kaban almamışsınızdır umarım önümüzdeki senede giyer inş..
Bizde az önce alışveriş merkz. geldik.Borada aynısı her gördüğünü istiyor ve ben almak zorunda kalıyorum.Normalde almam ama babası gelip kurallarımı bozduğu için bende saldım ne görürse alıyorum içimden oh olsun diyorum.küçük büfeler varya sigara satanlar onları bile istiyor düşün artık..az öncede üç boyutlu araba aldık evde vallahi yer kalmadı..Evime gelen bu ne diyor..
Valla ilerde kreş açarsam oyuncak vs. almama gerek kalmayacak..

Hicrannnannn bu arada tanıdık temizlikçi yokmu yaaa ,yazdım görmedinmiii..................

Son düzenleme:

Bizimkisi de benle yatıyor...Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş..Gerçi benim eşim istiyor yanımızda yatmasını yazık diyo:)) bende kıyamıyorum..Ama artık yatağında yatması lazım...

Bizimki hep kendi yatağında yattı,hoş bir ara her gece bizimle yatıyordu,ben iinatla kendi yatağına postalıyordum,sabaha karşı yine geliyordu:)Ama artık hep kendi yatağında bazek ben onun yanına yatıyorum ama uyuduğund kalkıp yatağıma gidiyorum.Ayakucuna bşr bardak suda koydum kendisi uyanıp içiyor.Kendi yatağına alıştırma olayı bence akıldan çok sabır ve kararlılık işi,eviniz sıcaksa yani ısınma problemi yoksa bence yanınızda yatmasın bırakın özgür olsunlar...

benim bebeklerimmm ikiz ve hala adam akıllı uyumazlarrr geceleri 10 defa jkalktıklaırnı bilirimm
ve elim sürkeli pış pış yapr gözleirm uyurdu öle öle azcık olsa uyuyumm diye diye alıştılar benimle ve babayla yatmayaa

beşileri benim odamdaa başka odada yok oda yapayım yani var ama çok soguk oluyor o odaa
ve benim odama uzakk saloun içine çaılan bir oda sırf bu sebepten başka ev aryorum 3 oda olsun ve odlar birbirine ykaın olsun istiyoruöm.

ama benim amacım yeni eve geçmmedenn onları beşikleirnde uyutmaya alıştırmak ,alışsınlarki o oda yaptıgım zman tek başına yatsınlar diyeeee
mesela bend eyanlarına yatıyorum akşam uyutttum ya 9.30 saat 12 d ebelşikleirne alıyorum ama tık diye açılıyor gözleriiii
ne yapcamm ben yaaaaaaaaaaaaaa uffff ammaaaa çok yazdım ya başınızı agrıttımmm

merhaba herkese
mustafa kendi evimizdeyken iyiydi... uykusu gelince biberonunu verirdim eline kendi yatağına gider yatar uyurdu ama şimdi kayınvalidemlerde kalıyoruz ben de yanlız yatmak istemediğim için yanıma aldım... alıştı haliyle... bakalım babamız gelince nasıl olacak...inşallah yine eskisi gibi alışır...hilal de hayatta benimle yatmaz sığamaz yatağa zaten... yere bi yatak yaptık onada sabaha kadar geziyo koca yatakta döne döne... bi kaç kez yanına yattım hep abisiyle yatınca zoruma gittidışlıyomuşum gibi geldi... hiç rahat vermedi... dönemeyince basar çığlığı... ditttt ditttt diye
mustafa da kendisi çıkarır üzerini ama önü düğmesiz kazak vs gibi şeyleri henüz giyemiyor... yemeğini falan önüne koyuyorum kendisi yiyor.... ben yedirince fazla yemiyor ama kendi yiyince baya yiyor....

selam can kızlar
bugün tuvalet eğitimine başladık.
2 kere tutturduk tuvalete yaptık 3 kerede çamaşıra :))
ayy çok sıkıntı yaptım. çevremdekiler havalar biraz ısınsın öyle başla dediler ama
bende çok geç kalıyorum diye hazır yarı yıl tatilinde evdeyken başladım bakalım.
inşallah başarılı oluruz.

kızlar şimdi bana akıl verin
gece bağlamayacağım bezi. öğreten arkadaşlar siz bağlıyormusunuz?
kız anneleri dışarıda gezmede filan sorun oluyormu ne yapıyorsunuz?
lazımlığı temizlemek çok zor geliyor bana o yüzden klozete oturtuyorum.
lazımlıkla daha mı kolay öğrenir acaba?

birde ipekin saçlarını çok kafama takıyorum
seyrek ve cılız
bir kere 3 numaraya vurdurmuştum
pek değişiklik olmadı sanki
bi doktora filan götürsemmi acaba
çevremdekiler çıkar kafana takma diyor ama
içime sinmiyor benim ya

uzun zaman oldu bir ikide foto koyayım :))

merhabaaa gnyd

benid eikizlerimm 2 yaş 4 aylıklar ama bende çok sıkıntı yapıyorum wc egitiminii yaa:26::26::26::26::26:

Serap canım başlamışsan bırakma bence.Ben havaların ısınmasını bekliyorum..Birde kardeş geleceği için erteledim.kıskançlık olayı olur diye..
Saçları içinde ç.doktoru bir şey demiyor mu? kalbini ferah tut muhakkak çıkar o zamanda acısını çıkartır uzatırsın bol bol..

merhabaaa gnyd

benid eikizlerimm 2 yaş 4 aylıklar ama bende çok sıkıntı yapıyorum wc egitiminii yaa:26::26::26::26::26:

Masum ikizler birbiriyle oynuyorlar mı? birde kıskançlık olayı varmı..Senin için zor ama onlar çok şanslı sürekli yaşıtıyla birlikte:))
Birde yardım eden birileri varmı tekmisin sürekli?

Kızlar birde antibiyotik çocuklarınızda ishal yapıyormu? Bora iki gündür ishal acaba antibiyotikten mi?

Masum ikizler birbiriyle oynuyorlar mı? birde kıskançlık olayı varmı..Senin için zor ama onlar çok şanslı sürekli yaşıtıyla birlikte:))
Birde yardım eden birileri varmı tekmisin sürekli?

artıkkk daha çok oyun oynuyorlarrr cnm eskidne sürkeli kavga ediyorlardı amaa bir kaç aydırr daha iyiler ben yalnızım cnm 12 aylıktan beir tke bakıyorum ama ondna önce ilk 5 ay annemde kaldım sonra evime geldimm k.valdem geldi gitti kabus gibi günlerdii yaa ailelerle içli dışlıyız birini tutsak maddi açıdan sarstı zaten 2 çocukkk 12 ay olunc akimseyi istemedim tek baktım dahada ii oldu amaa benimkiler çok huysuzz yaaa bıktım artık daha dogru düzgün uyumuyorlar bileee

dedigin gibi şanslılarrrr ya bende bakıyorum bazendee çok güle oynuyorlar hiç kimsye ihtiyaçları olmuyor bana bile

merhabaaa gnyd

merhaba canımm
oo ikizler ha
işin zor canım senin ya allah kolaylık versin

başladık bakalım canım
en son yine pijamasına yaptı
halbuki daha 5 dk olmamıştı tuvaletten getireli :))
saçlarını doktoruna sormuştum daha önceden çıkar üzülme demişti
hamileliğin nasıl geçiyor iyi geçiyordur umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…