2008 modeller neden böyle 9 da yatan çocuklara ne oldu??
Ege de gece bahçesini hergece düzenli izliyor..25 dakika izledikten sonra hepsi uyuyor bizimki aynen oturmaya devam..11 den önce yatmıyor bugün mesela sabah 7.45 te kalktı hergün onun benden önce kalkıyor olması acayip sinir bozucu..Birde kalkmamak imkansız sabah soyunuyor pijamalarını çıkarıyor öyle geliyor yanıma atletle ben kalktım giyincem diyor nasıl yataktan fırladığımı bilemiyorum..
Ya da klasik çişim geldi diyor hemen kalkmazsan salıveriyor bu sefer yataktan kalkıp sidik temizliyorsun..
Canan bencede yazı bekle kışın işediği zaman buz gibi oluyorlar...
:90:Demek atletlegeliyor ha,allah o egenin atleti kaybolsun emi,çok komik bi oğlun var duygu yaa,nasıl soyunuyor sıpa
Çiş konusu bizimki de gece çişe kalkmadığı için sabah çok sıkışmış kalkıyor,aynen kalkmazsan salabilir ortalığa bizimki gece de süt içmiyor o yüzden acıkmış da oluyor zaten kalkıp onun üstüne bi yelek giydirip,çiş ettirip,süt ısıtıp biboyu eline veriyorum sonra geri yatağa dönüyorum ama uyumak ne mümkün bu defa yataktaktaki bebek ilgi istiyor
Bu arada bu gece bahçesi hep aynı saatte mi başlıyor?trt çocuk da saat kaçta?Ayça ne caillou biliyor ne de gece bahçesini,hiç TV seyretmez seyretse de Disney playhouse var orda bir kaç çizgi filmi sadece
duygu maşallah egeye. valla utku daha ne soyunabiliyor ne de giyinebiliyor sadece çoraplarını çıkarabiliyor.
selam kızlar bugün ceyline yeni bi lazımlık aldım eskisini taşınırken kaybettik sanırım neyse aldım ama ceylin hanım siftahı yapmadı hala bakalım nasıl olcek yaza kadar en azından deneyeyim bi daha dedim :bu arada bugün temizlik yaptım ıslak zeminleri yer deterjanı ile ve az da konsantre çamaşırsuyu ile karıştırdığım suyu koridora koydum bi yandan yerleri siliyorum koridorun bir ucundayım ceyline babası bakıyo güyaaa bi baktım ceylin çamaşır odasından bisikletini çıkarmaya çalışıyor geri geri sen gel düş poposu kovanın içine girdi güleyimmi ağlayayımmı koptum yaniii koştum hemen çıkardım ama çoook korktu zilli aldım direkt banyıya yıka yıka suyla yarımsaat duşun altında durduk nerdeyse yaww çamaşır suyu bide diğeri de hafif bişii değil neticede ama Allah korudu kafa üstü girseydi kovaya napardık bilemiyorum sıpayı yaww
bu arada bu akşam yemekte karnıbahar domates çorbası börek ve salata var haydin buyrun sofraayaa
kızlarrrrr
ben ne yapıcma yaaa bu çocuklarrr alıştı bizeee yanımdna nasıl ayırcam bunalrıı
yeni eve geçmeden ayırmka istiyorumki odalarnda rahatça alışsınlar diye
şimdi benimkiler pek huysuzdu bende aman azcık uyuyum die die yanıma alıştılar rşimdi bir benle biri baba ile yatıyor yatak açıyorum hergünnn
neler yapmam laızm yarıdm edermisinizz ltf bana((
Bizimki hep kendi yatağında yattı,hoş bir ara her gece bizimle yatıyordu,ben iinatla kendi yatağına postalıyordum,sabaha karşı yine geliyordu:)Ama artık hep kendi yatağında bazek ben onun yanına yatıyorum ama uyuduğund kalkıp yatağıma gidiyorum.Ayakucuna bşr bardak suda koydum kendisi uyanıp içiyor.Kendi yatağına alıştırma olayı bence akıldan çok sabır ve kararlılık işi,eviniz sıcaksa yani ısınma problemi yoksa bence yanınızda yatmasın bırakın özgür olsunlar...
merhabaaa gnyd
benid eikizlerimm 2 yaş 4 aylıklar ama bende çok sıkıntı yapıyorum wc egitiminii yaa:26::26::26::26::26:
Masum ikizler birbiriyle oynuyorlar mı? birde kıskançlık olayı varmı..Senin için zor ama onlar çok şanslı sürekli yaşıtıyla birlikte:))
Birde yardım eden birileri varmı tekmisin sürekli?
merhabaaa gnyd
benid eikizlerimm 2 yaş 4 aylıklar ama bende çok sıkıntı yapıyorum wc egitiminii yaa:26::26::26::26::26:
Serap canım başlamışsan bırakma bence.Ben havaların ısınmasını bekliyorum..Birde kardeş geleceği için erteledim.kıskançlık olayı olur diye..
Saçları içinde ç.doktoru bir şey demiyor mu? kalbini ferah tut muhakkak çıkar o zamanda acısını çıkartır uzatırsın bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?