2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım zorlu bir süreç kendine çok sıkıntı yapmayacaksan başla
bak bugün bizim 4. günümüz
ama düzene girdi nispeten
biraz rahatladım.
koltukları yatak koruyucular oluyor ya onlardan serdim üstünede polar örtü
halıyada işe yaramaz bi battaniye
işeyince hemen atıveriyorum makineye
birde hasta bezi aldım yatağa serilen yatağa filan seriyorum.

ay inan çok mutlu oldum
inşallah dahada düzelecek kuzucuk
annemle fatmalar bizdeydi 2 hafta filan oluyor döndüler uşağa canım
iyiler çok şükür gün sayıyor onun sıkıntısı var işte
annemde kaldığı zamanlar giremiyor nette

Canım hem kolay hem zor geçiyor daha karar veremedim:)) Kendime dikkat edemiyorum maalesef ilk hamilelik gibi olmuyor..Ama deneyim açısındanda daha rahat oluyor insan..Bakalım sonumuz güzel olur inşallah..

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm.
cinsiyeti bellimi ?

canım çok sağol bizde sizi öpüyoruz.hilal içinde çok sevindim canım

Bu arada yazmayı unutmuşum Ege Beye ve İpek hanıma maşallah..

Edacım sağol idare ediyoruz bir şekilde işte..Her anne çocuğu için en doğrusunu bilir bence...
İçgüdüsel bir şey bu kitabı yok...
Senin nasıl geçiyor hamileliğin eskiden saatlerce yazışırdık msnden:)))
Şimdi karşılaşamıyoruz bile..
Allah kolaylık versin arkadaşım sanada..
Bende çok kötü grip oldum yatak döşek yatıyorum eşim hastaydı o kalktı bana geçti inşallah Ege ye bulaşmadan atlatırım...

inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm.
cinsiyeti bellimi ?

Serapcığım erkek buda:) ikinci Boramız gelecek inşallah sağlıcakla...

Duygucum yaa evet ne güzel konuşuyorduk hem sen çalımaya başladın hem ben eskisi gibi rahat değilim..
Güya hayalimde benim sıpa büyüdükçe rahat edecektim ama tam tersi hiç fırsat vermiyorlar istekleri nasıl bitmiyor anlamıyorum yaa mıy mıyyy..

Sanada çok geçmiş olsun..İnşallah geçmez Egeye
Onlar hastalanmasın da ben iki katı hasta olmaya razıyım...

Birde sana şey soracaktımm,Ege kreşte çok hastalanmaya başladı mı? en çok kafama bu takılıyor..Birbirlerinie bulaştırma vs.. oluyormu sık sık?

Naber kızlar...
ben bu tatil İstanbuldayım kuzenim geldi onu gezdiriyoruz..
ayy şu Defneye çok üzüldüm yaa günlerdir yastayım sanki ne kadar acı,pisi pisine gitti
hem üzülüp hem de çok kzıyoum salak kadına..off neyse..
Gülsüm bizim dergi artık çıkmıyormuş biz aralık sayısına çıktık sana fotoğrafları yollayim ama zaten face te var,buraya da koyayım..

ayyy canım benim nasıl da masum çıkmış... hele son fotoya bayıldım yaa...
sen de çok tatlısın canım... maşallah ikinize de...
öp annesi benim yerime bu kızı... çok tatlııı yaaa...
benim face olmayınca görmemiştim ben çok sağol canım...

Slmmm,kimseler yok..
yazayımda sayfa ilerlemiş olsun benim ki uyuyo kalkınca ne yedirsem acaba gerçi ne olursa olsun yüzüne bile bakmaz da
Pratik yemek olarak neler yapıyorsunuz ? makarna,patates haricinde:26:

slm kızlar...
canım ben eğer akşamdan yemek yoksa hemen bi tarhana çorbası yapıyorum tavada 2 bardak suyla onu yediriyorum... yada patetsi küp küp doğrayıp omlet yapıyorum... ama mustafa en çok mercimek köfte sevdiği için genelde evde mercimek köfte oluyo onu yiyo... nerdeyse haftanın 5 günü onu yiyo..

Ya keşke benimkide o tarz şeyler yese çok huylu bir çocuk ne omlet yer ne mercimek köftesi ..
İnşallah kardeşi olunca ona bakarak yerde kurtulurum..

Slmmm,kimseler yok..
yazayımda sayfa ilerlemiş olsun benim ki uyuyo kalkınca ne yedirsem acaba gerçi ne olursa olsun yüzüne bile bakmaz da
Pratik yemek olarak neler yapıyorsunuz ? makarna,patates haricinde:26:

belki yapıyorsundur canım yinede yazıyım bir iki

köfte yapıp derin dondurucuya atıp kullanabilirsin canım

pratik yaptığım mercimek çorbası var
8 su bardağına 1 su bardağı mercimek 2 soğan, az salça
havuç, bazen evde kalan sebzeleride ekliyorum(kabak, kırmızı biber)
yağ, tuz, nane ekleyip düdüklüde 20 dk. pişir blendırdan geçir
hiç doğramana filan gerek yok ikiye böl at
çok pratik

hemen pişirme torbasına
tavuk parçalarını yağ limon tuz ile ovup atabilirsin
hatta içine irili ufaklı patetes soğan biber sarımsak filanda ekleyebilirsin

tavuğu haşlayıp suyuna şehriye çorbası
içine tavukta kat
limonlu filan güzel olur

gülsümünde dediği gibi tarhana çorbası
içine kıymada katabilirsin

ekşili köftede güzel besleyici oluyor
ama çok olmasada biraz zahmetli
sen biliyorsundur yapılışını

Saol canım,fırında tavuk çok lezzetli oluyo canım çekti şimdi:))
Yarın yapayım bari ,çok güzel tarifler
saolun kızlar...

ayy bunlar benim için zahmetli yemekler... ben anca akşam yemeğine yapıyorum bunları... hiç mustafa için yapmak aklıma gelmedi sağol canım...

selam hanımlar
artık kimseler uğramaz olmuş buraya bizim kız bu aralar çok huysuz ama diş çıkartıyor huysuzluğu ondan son 1 tane kaldı oda çıkınca rahatlar diye umuyorum sizin bıdıkları dişleri tamamlandımı.

canım utkunun da iki dişi kaldı.

arkadaşlar sanırım biz keçi gribi olduk. tam iki haftadır griple boğuşuyoruz önce utku sonra eşim sonra ben. daha yeni düzelmeye başladık ama hala tam olarak iyileşemedik

Seher geçmiş olsun ben de atlattım grip daha yeni yeni koku almaya başladım 2 hafta bırakmıyor nasıl bi çeşit mikropsa,adını iyi koymuşlar keçi gibi

Valla Serap bu saydıkların pratik ama benim için de zahmetli hep son dk da yemek yetiştirmek zorunda kalıyorum bazen planlı olursam ancak o zaman çorbasıyla falan yemek çıkıyor evde
bir de benim kocam öyle çorba+börek öğün diye geçiştirmez baya bildiğiniz menü çıkacak beyefendiye tatlısıyla salatasıyla falan,saatlerim mutfakta geçiyor öyle olunca...

ben bazen hazır çorba da yapıyorum ama varsa tavuk veya et suyuyla yoksa tereyağlı falan besleyici değeri artsın diye,knorr,terbiyeli buğday veya ezogelin güzel oluyor.zararlı diyorlar ama hani zehir de değil arada kurtarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…