tuvalet eğitimi konu olmuş..serapcığım gibi ben de 15 tatilde alıştırayım dedim.buğün alıştırma kilotu giydirdim.kafasının etini yedim.oğlum çiş kaka gelince söyle oldumu diye..anne çiş dedi.ve anın da mııççtı kiloda.oğlum dur tuvalet gidelim dedim.hayır anlamında ıııgıh dedi.ooff üşengeçim.yaza mı beklesem diyorum..kış ayında üşür eder diye korkuyorum.hem belki 3 yaşına doğru inatlaşması da azalaır.daha önceleri da az da olsa denemelerim oldu.kak diyor yapıyor beze.tuvalete yapmak istemiyor.çişii yapıyor da kakayı yapmıyoır.allh kolaylık versin hepimize..kiminin yemesi zorun kimini uykusu kiminin yaramazlığı vs.vs..gerçi bu saydıklarımın bir çoğu kıvanç ta var..ama sağlıklı olsun yeter ki..bazen çok bunalıyorum..ama geçeçek bekliyorum..
serapcım çok tatlısınız canım...rabbim nazarlardan korusun.... fatma nerelerde hiç görünmüyo döndü mü uşağa.. merak etmeye başladım artık canım görüşürseniz slm söyle...
canım sen hep merak ediyodun ya hilali hilalin gözleri baya görmeye başladı canım... tam olarak net mi yoksa gölge mi gördüğünü bilemiyoruz ama artık nesnelere elini uzatıor ve takip etmeye başladı çok şükür...
.
Canım hem kolay hem zor geçiyor daha karar veremedim:)) Kendime dikkat edemiyorum maalesef ilk hamilelik gibi olmuyor..Ama deneyim açısındanda daha rahat oluyor insan..Bakalım sonumuz güzel olur inşallah..
serapcım çok tatlısınız canım...rabbim nazarlardan korusun.... fatma nerelerde hiç görünmüyo döndü mü uşağa.. merak etmeye başladım artık canım görüşürseniz slm söyle...
canım sen hep merak ediyodun ya hilali hilalin gözleri baya görmeye başladı canım... tam olarak net mi yoksa gölge mi gördüğünü bilemiyoruz ama artık nesnelere elini uzatıor ve takip etmeye başladı çok şükür...
hicrancım ceyline de kocaman maşallah canım... çok tatlı bi kız yaa zilli.... öpün bu iki prensesi benim yerime anneleri...
gül cüm canım ben sizin dergiyi aradım taradım bulamadım... acaba dedim ocak ayında mı çıkacak ocak sayısını da bulamadım konyada satılmıyo sanırım çok aradım çünkü... dergiden bi kaç resim çekip ekler misin çok merak ediyorum canım yaa...
Canım çok doğru bir çözüm bulmuşsun sonuçta ege görmüyorsa bir problem yok,ayrıca her konuda hep yada hiç kuralı geçmez:))
zilli seneyede giyebilirse ii olmuş...birisini bulduk,yarın gelecek saol canım yinede..
Canım hem kolay hem zor geçiyor daha karar veremedim:)) Kendime dikkat edemiyorum maalesef ilk hamilelik gibi olmuyor..Ama deneyim açısındanda daha rahat oluyor insan..Bakalım sonumuz güzel olur inşallah..
Bu arada yazmayı unutmuşum Ege Beye ve İpek hanıma maşallah..
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm.
cinsiyeti bellimi ?
Edacım sağol idare ediyoruz bir şekilde işte..Her anne çocuğu için en doğrusunu bilir bence...
İçgüdüsel bir şey bu kitabı yok...
Senin nasıl geçiyor hamileliğin eskiden saatlerce yazışırdık msnden:)))
Şimdi karşılaşamıyoruz bile..
Allah kolaylık versin arkadaşım sanada..
Bende çok kötü grip oldum yatak döşek yatıyorum eşim hastaydı o kalktı bana geçti inşallah Ege ye bulaşmadan atlatırım...
slm kızlar...
canım ben eğer akşamdan yemek yoksa hemen bi tarhana çorbası yapıyorum tavada 2 bardak suyla onu yediriyorum... yada patetsi küp küp doğrayıp omlet yapıyorum... ama mustafa en çok mercimek köfte sevdiği için genelde evde mercimek köfte oluyo onu yiyo... nerdeyse haftanın 5 günü onu yiyo..
Slmmm,kimseler yok..
yazayımda sayfa ilerlemiş olsun benim ki uyuyo kalkınca ne yedirsem acaba gerçi ne olursa olsun yüzüne bile bakmaz da
Pratik yemek olarak neler yapıyorsunuz ? makarna,patates haricinde:26:
belki yapıyorsundur canım yinede yazıyım bir iki
köfte yapıp derin dondurucuya atıp kullanabilirsin canım
pratik yaptığım mercimek çorbası var
8 su bardağına 1 su bardağı mercimek 2 soğan, az salça
havuç, bazen evde kalan sebzeleride ekliyorum(kabak, kırmızı biber)
yağ, tuz, nane ekleyip düdüklüde 20 dk. pişir blendırdan geçir
hiç doğramana filan gerek yok ikiye böl at
çok pratik
hemen pişirme torbasına
tavuk parçalarını yağ limon tuz ile ovup atabilirsin
hatta içine irili ufaklı patetes soğan biber sarımsak filanda ekleyebilirsin
tavuğu haşlayıp suyuna şehriye çorbası
içine tavukta kat
limonlu filan güzel olur
gülsümünde dediği gibi tarhana çorbası
içine kıymada katabilirsin
ekşili köftede güzel besleyici oluyor
ama çok olmasada biraz zahmetli
sen biliyorsundur yapılışını
belki yapıyorsundur canım yinede yazıyım bir iki
köfte yapıp derin dondurucuya atıp kullanabilirsin canım
pratik yaptığım mercimek çorbası var
8 su bardağına 1 su bardağı mercimek 2 soğan, az salça
havuç, bazen evde kalan sebzeleride ekliyorum(kabak, kırmızı biber)
yağ, tuz, nane ekleyip düdüklüde 20 dk. pişir blendırdan geçir
hiç doğramana filan gerek yok ikiye böl at
çok pratik
hemen pişirme torbasına
tavuk parçalarını yağ limon tuz ile ovup atabilirsin
hatta içine irili ufaklı patetes soğan biber sarımsak filanda ekleyebilirsin
tavuğu haşlayıp suyuna şehriye çorbası
içine tavukta kat
limonlu filan güzel olur
gülsümünde dediği gibi tarhana çorbası
içine kıymada katabilirsin
ekşili köftede güzel besleyici oluyor
ama çok olmasada biraz zahmetli
sen biliyorsundur yapılışını
selam hanımlar
artık kimseler uğramaz olmuş buraya bizim kız bu aralar çok huysuz ama diş çıkartıyor huysuzluğu ondan son 1 tane kaldı oda çıkınca rahatlar diye umuyorum sizin bıdıkları dişleri tamamlandımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?