2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Egeye,Allah beterinden korusun..
Kazanın nerden geleceği belli olmuyor dediğin gibi..
Sizin ilkmiş, biz çok yaşadık,hiç ihtimal vermeyeceğimiz şeylerin Bora için ne kadar tehlike yarattığını...

Biz azılarımızı çıkarttık şimdide köpek dişlerimiz çıkıyor ama en kötüsü bu dişler zannedersem..Diş altında kçük bezeler vardı uzun zamandır...

Hicran,Umut bebişlerinize singulair diye bir ilaç kullanıyormusunuz? Dr.umuz verdi koruyu niteliğinde ben kararsız kaldım...

selamlar kızlar ben kızkardeşimdeyim .
edacım ben bu ilacı biliyorum ama hiç kullanmadım fikrim yok canım

kızlar kardeşimin pc yavaş çalışıyor biliyonuz geçmişe bakamıyom duydu minnoş hasta sanırım alıntılardan anladığım kadarı ile.geçmiş olsun çook çok

Gezinti seni:)) tam çıkıyordum belki cvp yazılmıştır diye baktımm...
Ceylinin alerjisi yomuydu öyle hatırlıyorum?

saol canım benimm

saol canımmm

saol edacım yoğurt elma pirinç çorbası patates filan yedirmeye gayret ediyoruz
bezini götürmüştüm belki tahlil yapar diye
ama bezede baktı. tahlil filan demedi. bende bişey demedim
haftaya kontrole gidicez geçmezse daha önce gider yaptırırız artık
ama ateşi filan yok allaha şükür

herkese günaydın kızlarr ceyline süt vermeye kalkmıştım bakim dedim zilli süt içmedi gece bari sabah vereyim accık dedim ama 60 cc ancak içti neyse kahvaltısınada süt koyarım artık =)

kardeşimdeyiz hala gecede geç yattık ceylinde tabii

Son düzenleme:
Günaydın...
ıyi pazarlar hepinize...
Bizim ki de dün hem çok uykusu var hem uyumamakta direndi durdu.11'i geçiyodu hala uyumamıştı.En son bıraktım onu yatağına ben uyumuşum kalktığımda o da uyumuş.
Ben çocukların geç yatmasına pek tahammül edemeyenlerdenim.Zaten tüm gün yoğun geçiyor bi de gün içinde çok uzun süre uyumuyor.
Akşam babası işten gelince 1,2 saat oynuyorlar sonra uyumaya gerçi itiraz etmez hatta genelde gider yastığı getirir eee der gönüllüdür yani uyumaya.O uyuyunca biz de eşimle iki çift laf edebiliyoruz,kitap bilgisayar,tv de cabası...
Ama Ceylin geç yatıp geç kalkıyor aynı zamanda di mi?En azından sabahları uyuyabiliyosundur Hicran.

Günaydın iyi pazarlar herkese..
Eda sizede geçmiş olsun evet kazanın nerden gelceği gerçekten belli olmuyor bir kere rahat bırakayım çocuğu dedim ondada yaptı yapacağını..Allah beterinden korusun..

Semacım Egede geç yatıyor hergün 11 de.. ama ben erken kalkmak istemediğim için bu şekilde olmasından memnunum şuan bir düzen oluşturduk 41 kere maşallah saat gibi yatıyoruz kalkıyoruz Allah nazardan saklasın uykusuzluktan çok çektim bilen bilir çünkü şuan dünya varmış diyorum..Ama bana faydası çocuğumu yatağına alıştırdım bunu başardım 1 sene uğraştım ama değdi şimdi rahatt rahat uyuyoruz hepimizkaydirigubbakcemile3

Serap canım çok geçmiş olsun güzelimm acil şifalar ipoşumuz tez zamanda saglıgına kavuşur inşlah.
Duygu canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım bende yazın görünmez bir kaza yaşamıştım Allah'ım korudu göz kapagında doku zedelenmesi yaşamıştık göz çevresinde kan görmüşte aklım çıkmıştı Allah'ım çok zor inşlah bir daha hiçbirimiz yaşamayız çok dikkat etmemiz gerekiyor kazanın nereden gelecegi belli olmuyor.
canım sizede geçmiş olsun alerjisinin yüksek oldugunu nasıl bir test yaptırarak ögrenebildiniz canım. birde singulair dedigin gibi koruyucu nitelikte bir ilaç kardeşim yegenimde kullandı halende kullanıyorlar yegenim 6 yaşında şimdi. birde umutcugumun söyledigi immuzinki eczaneme sordum kullanın dedi kardeşimde kullanmış drlar pek önermiyor bizimkisi vermedi hayır dedi ama faydası oluyormuş.

Ohh ne güzel canım uyuyunca eşinle ne güzel vakit geçiriyorsunuz bebişimiz erken uyusun annesi ile babası güzel vakit geçirsin inşlah canım.
GÜNAYDIN herkesee güzel pazarlarr dilerimm.

duygu canım ne güzel alıştırabilmişsiniz Egemiz artık düzenli uyuyor yiyor ve emmeyi bıraktı canım azminden dolayı tebrik ederim. sen gerçekten çok çekmiştin ama ne güzel rahata kavuştun canım. ben ne yapacagım bilmiyorum ben hep Ozan Egeyle uyuyorum yani şöyle ilk önce uyudugunda yatagında yatıyor gece bir kere kalkıyor o kalkmasında yanıma alıyorum emzirirken uyuyup kalıyoruz sabaha kadar birlikteyiz gündüzleride yanıma yatırıp uyutuyorum normalde de ben her zaman OZanın odasında uyuyorum ayırmak istesem ben nasıl ayrılırım ben ayrılsam ozan ege bensiz uyuyabilirmi bilmiyorum artık canım. bizde bugünler çok iştahsızız ön köpek dişlerimizde uçlarından çıktı en arkadaki dişleri ne zaman çıkarıyorlarki bizim artık 4 dişimiz kaldı çıkmayan onlarda en arka dişler.

Duygucum en önemlisi kurduğun düzenden çocuğunun ve sizin memnun olmanız.Ne güzel oturtmuşsun ve çok şükür de diyosun Allah daim etsin inş.
Ben de alıştım ya erken yatmasına gözlerinden uyku akıp,bi taraftan kafasını yastığa koyup bi taraftan da uyumamak için direndiğinde geriliyorum.Tabi daha küçükler ara ara düzensizlik olucak.Ama o uyuduğunda ve bişeyler yapacak ve paylaşacak zamanım kaldığında garip bi özgürlük duygusu yaşıyorum:)

Canım dediğin gibi alıştırmakla alakalı.Ozan tabi annesinin sıcacaık koynuna ve kokusuna alışmış.Bence Ozan kadar senin de ondan ayrılmaya pek gönlün yok gibi

semacım söyledigin gibi o gerginligi şuan ben yaşıyorum beyfendimiz sagolsun sabah 6da kalktı bir yarım saat oyalandı geri uyudu keşke uyutmasaydım 9da kalktı 11-12gibi en geç uyuması gerekiyordu halen uyumamak için direniyor bir uyusaydı.geceleride bazen oluyor böyle hemencik uykuları gelince uyuyuverseler keşke.yerimseniben
Canım dediğin gibi alıştırmakla alakalı.Ozan tabi annesinin sıcacaık koynuna ve kokusuna alışmış.Bence Ozan kadar senin de ondan ayrılmaya pek gönlün yok gibi

çok dogru bir tespit :1hug:

Sağol Aslıcım dediğin gibi baya uğraştım ama deydi o kadar kendimi hırpaladım iyimi yaptım kendimemi yaptım artık bilmiyorum hiç emzik vermicem hiç ayağımda sallamıcam diye diye koskoca bir yıl zombi gibi gezdim..Ama şimdi yatağına koymam yetiyor kendi kendine uyuyor hem öğlen hem akşam
Canım senin Egeden önce gönlün yok zaten ayrılmaya:)Sen memnunsan hayatından boşver tatlım zamanı gelince herşey olur nasılsa öp tontişimi benim içinopuyorumnanaktan

Semacım dediğin gibi alışkanlık uykusu gelince fena oluyorlar:)Bizde eşimle Ege 11 de yatıyor bazen 1 bazen 2 ye kadar oturuyoruz valla insan başbaşa konuşmak istiyor,bir film izliyoruz mesela 11 den sonra saat zaten oluyor 2 sonrada yatıyoruzkaydirigubbakcemile3

Kızlar dün pirinçli ıspanak yapmıştım Egeye kaldı bugünde vereyimmi sizce?

Semacım dediğin gibi alışkanlık uykusu gelince fena oluyorlar:)Bizde eşimle Ege 11 de yatıyor bazen 1 bazen 2 ye kadar oturuyoruz valla insan başbaşa konuşmak istiyor,bir film izliyoruz mesela 11 den sonra saat zaten oluyor 2 sonrada yatıyoruzkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Duygucum tam da istediğim şey bu oluyor işteyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…