Biz azılarımızı çıkarttık şimdide köpek dişlerimiz çıkıyor ama en kötüsü bu dişler zannedersem..Diş altında kçük bezeler vardı uzun zamandır...
Hicran,Umut bebişlerinize singulair diye bir ilaç kullanıyormusunuz? Dr.umuz verdi koruyu niteliğinde ben kararsız kaldım...
eylül köftemiz hastamı olmuşş oyy kuzuma geçmiş olsun inşallah hemen atlatır öp annesi benim için totosundan.
ege paşamıza çok geçmiş olsun allah korumuşş vallaa, kaza nerden geliyorum demiyor yaa gözümüzün önünde bile düşüyor bişey yapamıyoruz böyle böyle büyüyyecekler allaah korusun bütün kuzları..
iyi geceler
Pek vakit bulamıyorum bu sıralar..
Boranın alerji testi yüksek çıktı..İki gündür de öksürüyor,ventolin veriyorum sizler ne veriyorsunuz öksürük için?
İpek'e çook geçmiş olsun,keşke dr.unuz kaka tahlili vs.. bir şey yapsaydı,ona göre ant. kullanırdınız..Refloru bizde kullandık,vucuttaki şeker tuz elektrolit kaybını önlüyor..
Serap canım birde bol bol yoğurt ayran içirmeye çalış, dr.umuz demişti ishali için
Ben kaçıyorum, Allah rahatlık versin bebişlerimizee....
Günaydın...
ıyi pazarlar hepinize...
Bizim ki de dün hem çok uykusu var hem uyumamakta direndi durdu.11'i geçiyodu hala uyumamıştı.En son bıraktım onu yatağına ben uyumuşum kalktığımda o da uyumuş.
Ben çocukların geç yatmasına pek tahammül edemeyenlerdenim.Zaten tüm gün yoğun geçiyor bi de gün içinde çok uzun süre uyumuyor.
Akşam babası işten gelince 1,2 saat oynuyorlar sonra uyumaya gerçi itiraz etmez hatta genelde gider yastığı getirir eee der gönüllüdür yani uyumaya.O uyuyunca biz de eşimle iki çift laf edebiliyoruz,kitap bilgisayar,tv de cabası...
Ama Ceylin geç yatıp geç kalkıyor aynı zamanda di mi?En azından sabahları uyuyabiliyosundur Hicran.
Serap canım çok geçmiş olsun güzelimm acil şifalar ipoşumuz tez zamanda saglıgına kavuşur inşlah.çok canım tahlil yapmadı
kakalı bezini götürmüştüm baktı.
yeşilimsi veya kanlı olursa kötü dedi.
sehercim bizimkide susuz kalıyor.
gece 5 6 kere su içmeye uyanıyor gün içindede çok içiyor bu buu diyip duruyor
inşallah bukadarla atlatırız
senin kuzunun ateşi kusmasıda varmıydı canım
birde bize reflor diye bi ilaç verdi sizde kullandınızmı canım
tadı çok kötü içiyim derken kustu çocuk
Duygu canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım bende yazın görünmez bir kaza yaşamıştım Allah'ım korudu göz kapagında doku zedelenmesi yaşamıştık göz çevresinde kan görmüşte aklım çıkmıştı Allah'ım çok zor inşlah bir daha hiçbirimiz yaşamayız çok dikkat etmemiz gerekiyor kazanın nereden gelecegi belli olmuyor.Ege bugün yemekte mayonez şişesine bayılıyor onu istedi oynamak için eline verdim hep oynuyor zaten ne varsa onda,neyse kapağı açıp nasıl olduysa gözüne götür kapat etini sıkıştırmış şaka gibi ya bir bağırdı ödüm koptu ne oluyor diyorum plastik şişe en fazla üstüne sıkar soyarız gözünün altı çimdik atılmış gibi kıpkırmızı oldu küçücük ama kan topladı ya nasıl üzüldüm Allahım kırk yıl düşünsem aklıma böyle birşey gelmez
Neyse allah beterinden saklasın ilk kazamızdı bizim son olur inşallah.Rabbim hepsini korusun...
canım sizede geçmiş olsun alerjisinin yüksek oldugunu nasıl bir test yaptırarak ögrenebildiniz canım. birde singulair dedigin gibi koruyucu nitelikte bir ilaç kardeşim yegenimde kullandı halende kullanıyorlar yegenim 6 yaşında şimdi. birde umutcugumun söyledigi immuzinki eczaneme sordum kullanın dedi kardeşimde kullanmış drlar pek önermiyor bizimkisi vermedi hayır dedi ama faydası oluyormuş.Biz azılarımızı çıkarttık şimdide köpek dişlerimiz çıkıyor ama en kötüsü bu dişler zannedersem..Diş altında kçük bezeler vardı uzun zamandır...
Hicran,Umut bebişlerinize singulair diye bir ilaç kullanıyormusunuz? Dr.umuz verdi koruyu niteliğinde ben kararsız kaldım...
Günaydın...
İyi pazarlar hepinize...
Bizim ki de dün hem çok uykusu var hem uyumamakta direndi durdu.11'i geçiyodu hala uyumamıştı.En son bıraktım onu yatağına ben uyumuşum kalktığımda o da uyumuş.
Ben çocukların geç yatmasına pek tahammül edemeyenlerdenim.Zaten tüm gün yoğun geçiyor bi de gün içinde çok uzun süre uyumuyor.
Akşam babası işten gelince 1,2 saat oynuyorlar sonra uyumaya gerçi itiraz etmez hatta genelde gider yastığı getirir eee der gönüllüdür yani uyumaya.O uyuyunca biz de eşimle iki çift laf edebiliyoruz,kitap bilgisayar,tv de cabası...
Ama Ceylin geç yatıp geç kalkıyor aynı zamanda di mi?En azından sabahları uyuyabiliyosundur Hicran.
Semacım Egede geç yatıyor hergün 11 de.. ama ben erken kalkmak istemediğim için bu şekilde olmasından memnunum şuan bir düzen oluşturduk 41 kere maşallah saat gibi yatıyoruz kalkıyoruz Allah nazardan saklasın uykusuzluktan çok çektim bilen bilir çünkü şuan dünya varmış diyorum..Ama bana faydası çocuğumu yatağına alıştırdım bunu başardım 1 sene uğraştım ama değdi şimdi rahatt rahat uyuyoruz hepimizkaydirigubbakcemile3
duygu canım ne güzel alıştırabilmişsiniz Egemiz artık düzenli uyuyor yiyor ve emmeyi bıraktı canım azminden dolayı tebrik ederim. sen gerçekten çok çekmiştin ama ne güzel rahata kavuştun canım. ben ne yapacagım bilmiyorum ben hep Ozan Egeyle uyuyorum yani şöyle ilk önce uyudugunda yatagında yatıyor gece bir kere kalkıyor o kalkmasında yanıma alıyorum emzirirken uyuyup kalıyoruz sabaha kadar birlikteyiz gündüzleride yanıma yatırıp uyutuyorum normalde de ben her zaman OZanın odasında uyuyorum ayırmak istesem ben nasıl ayrılırım ben ayrılsam ozan ege bensiz uyuyabilirmi bilmiyorum artık canım. bizde bugünler çok iştahsızız ön köpek dişlerimizde uçlarından çıktı en arkadaki dişleri ne zaman çıkarıyorlarki bizim artık 4 dişimiz kaldı çıkmayan onlarda en arka dişler.
semacım söyledigin gibi o gerginligi şuan ben yaşıyorum beyfendimiz sagolsun sabah 6da kalktı bir yarım saat oyalandı geri uyudu keşke uyutmasaydım 9da kalktı 11-12gibi en geç uyuması gerekiyordu halen uyumamak için direniyor bir uyusaydı.geceleride bazen oluyor böyle hemencik uykuları gelince uyuyuverseler keşke.yerimsenibenDuygucum en önemlisi kurduğun düzenden çocuğunun ve sizin memnun olmanız.Ne güzel oturtmuşsun ve çok şükür de diyosun Allah daim etsin inş.
Ben de alıştım ya erken yatmasına gözlerinden uyku akıp,bi taraftan kafasını yastığa koyup bi taraftan da uyumamak için direndiğinde geriliyorum.Tabi daha küçükler ara ara düzensizlik olucak.Ama o uyuduğunda ve bişeyler yapacak ve paylaşacak zamanım kaldığında garip bi özgürlük duygusu yaşıyorum:)
Canım dediğin gibi alıştırmakla alakalı.Ozan tabi annesinin sıcacaık koynuna ve kokusuna alışmış.Bence Ozan kadar senin de ondan ayrılmaya pek gönlün yok gibi
duygu canım ne güzel alıştırabilmişsiniz Egemiz artık düzenli uyuyor yiyor ve emmeyi bıraktı canım azminden dolayı tebrik ederim. sen gerçekten çok çekmiştin ama ne güzel rahata kavuştun canım. ben ne yapacagım bilmiyorum ben hep Ozan Egeyle uyuyorum yani şöyle ilk önce uyudugunda yatagında yatıyor gece bir kere kalkıyor o kalkmasında yanıma alıyorum emzirirken uyuyup kalıyoruz sabaha kadar birlikteyiz gündüzleride yanıma yatırıp uyutuyorum normalde de ben her zaman OZanın odasında uyuyorum ayırmak istesem ben nasıl ayrılırım ben ayrılsam ozan ege bensiz uyuyabilirmi bilmiyorum artık canım. bizde bugünler çok iştahsızız ön köpek dişlerimizde uçlarından çıktı en arkadaki dişleri ne zaman çıkarıyorlarki bizim artık 4 dişimiz kaldı çıkmayan onlarda en arka dişler.
Duygucum en önemlisi kurduğun düzenden çocuğunun ve sizin memnun olmanız.Ne güzel oturtmuşsun ve çok şükür de diyosun Allah daim etsin inş.
Ben de alıştım ya erken yatmasına gözlerinden uyku akıp,bi taraftan kafasını yastığa koyup bi taraftan da uyumamak için direndiğinde geriliyorum.Tabi daha küçükler ara ara düzensizlik olucak.Ama o uyuduğunda ve bişeyler yapacak ve paylaşacak zamanım kaldığında garip bi özgürlük duygusu yaşıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?