2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok dogru bir tespit :1hug:[/QUOTE]

Galiba artık tecrübe kazanıyoruz ve benzeri şeyleri yaşıyoruz yerimseniben

Dün yapmıştım ama ıspanak kendini zehirler 2 3 gün içinde tüketin diye duyardım hep bende bugün 2.gün diye biz yeriz dedim ona enfes bir makarna yaptım havuçlu kabaklı makarna:))))
Çin makarnası gibi oldu ama Ege çok severek yedi yanındada 1 kase yoğurtla..Hem besleyici hemde lezzetli oldu tavsiye ederimyerimseniben

yaa ne güzel sizin çocuklar severek yiyor benimki illa tv izlerken oyun oynarken yiyor ne yapsam ben yaaaaaaa

Afiyet olsun Ege'ye...
ıyi bir fikir sebzeli makarna.
Aytencim eğer tv başında yemek yemeğe başlarsan o öyle alışır.Ben mümkün olduğunca tv açmayaya çalıştım en fazla oyuncaklarıyla ilgisini çekiyorum.Çok şükür de yiyor.

ıyi akşamlar..
Aslıcım Ige testin adı kandan bakılıyor..sınır 60,Boranın 87 çıktı..Sabahları öksürüğü oluyordu buna bağlıymış ama şimdiki öksürüğü boğaz enfeksiyonundan galiba..Benden bulaştı...3-4 hafta önce de geçirdik ailecek ama tekrar hasta oldum...

Hicrannnn siz Ige testimi yaptırmıştınız?

Birde daha önce sormuştum gözden kaçtı sanırım,öksürük için ne kullanıyorsunuz? öksürük şurubu filan mı?
Ventolin bize iyi geliyordu şimdi etki etmiyor gibi sanki..

Semacım bizimkide reklamsız yemiyor, ama bu alıştırmakla alakalı değil..
Çocuğun iştahsızlığıyla alakalı,daldığı anı bulmak diyelim..
Öyle oyuncaklarla,şarkı,davul çalmalarla olmuyor maalesef..
Ayrıca bizimki sadece reklamlara bakıyor,çizgi film,kral dizi açık olsada dönüp bakmıyor.
Keşke Bora'm iki katı daha yaramaz olsaydı da iştahlı bir bebek olsaydı...

Afiyet olsun Ege'ye iyi yapmışsın vermemekle..Ben yeşilsiz çorbaları,bazı yemekleri veriyorum ikinci gün..
Ama ıspanak başta olmak üzere diğer yeşil sebze bulunan yemekleri vermiyorum...

edacım cok geçmiş olsun.
bizde ıghe testı olduk.21 çıktı.60 üstü oldumu sebebi henuz bellı olamicak bi alerji oldugu muhakkak gözuyle bakılıyo..immuzıncı ben domuzgrıbı korkusundan kendı kafama göre almıştım..ama içinde ekınezya denen bı madde astımlı kişilerde nöbet yapabılıymuş..yanı kullanmadım korktum..bız başından beri zyrtec kullanıyoruz.oda koruyucu ve bağışıklığı güçlendırıcı etkıye sahıpmiş..şuesnada eşimin astımı azdı(ve ıkıgundur güçlükle soluk alıyo neredeyse..bir tane dahi sigara içemedi..ismetinde 10gün olucak nerdeyse,devam eden yoğun kıvamlı burun akıntısı var..belkı kanımız dogrulamadı ama ben yınede korkuyorum ve zyrtece devam edıyorumki bence ısmetın bu akıntısıda alerjik..ateşimiz hiç çıkmadı..öksuruk yok..bişiler oluyo ama anlayamıyorum..drumuzda antıbıyotık vermedı..öksürük başlarsa hemen ara dedi sadece...ben bıraz baktım sizin ilaca aynı işlevde zyrtecle..bence bıranönce başla edacım..çünki bu aerjıler ilerde astıma dönüşüyo..şuesnada eşimin soguğa karşı ürettiği astımı belkı bebeklıkte tükettiği herhangibir gıdadan olabiliyo...ben boranın ilk olayını cevizle hatırlıyorum....iştahsız bebek konusundada dediğin gibi ..napalım bunada şükretmekten başka şuesanda yapabiliceğimiz bişi yok...aynen ..yemeyen bebeğe bulunan son çaredir tv..yoksa kım isterki koşullanarak yemek yenılen ortamı..bu sabah kelli felli bi sofra hazırladım..yerlere çarşafları attım..koydum mama sandalyesıyle masanın dibine eline ne alırsa karışmadım..ağzına arada koymaya çalıştıklarımın hepsini tükürdü..kurabıyeleri ağzında paralayıp yerlere tükürdü..ev battı ama ıkı lokma yediremedim..babası bile artık halime acıyo ve susuyo....yani allah sağlık versin..azdaha büyüsünler biçok huyları deişicek..

Son düzenleme:

cok geçmiş olsun serapcım..rota geçiriyo olabılırsınız..refloru mamaya karıştırıp vermeyi denesen ..ama o hemen kesıyo ishalii..birde serapcım muzu ez ustune kola dök az..yedir kuzuya..hemen geçsin işallah...

hakıkaten duygu adamın aklının köşesinden geçmicek bi olay:1shok:allahım korusun dünyalargüzeli paşamı..allahallah ..yaa mınnacık bi düğme makası gibi bişiyi vardı eşimin..dolabında duran..ismet sen tırman cekmeceyı cekıp basamak gibi kullanmış,bi baktım oturmuş dolabın ust iç kısmında kafayı yicektim bu oraya nerden geldii diyee..bi baktım makas hemen dibinde..yani....allahım koruyo korusunda hep....aklın sınırlarını zorluyolar tehlıkelerı bulmak çekmek konusunda..

saol canım benim
refloru içirdik sonunda :))

selam millet ben geldim evimdeyim yeni geldik ceylini şimdi yatırdım inşallah dünk gibi olmaz ya dün gr uyumadım resmen ve oda pek uyumadı yarım saat 1 saat ara ile uyandı ağladı yarım saat kadar oyalandık öle sabahı ettik sabahtan beride zorla bişiiler yedirdim gece geç yatar sabah allahtan 9-10 gibi uyanıyor ama bu da bişiye yaramıyor gece uykusu bu aralar 7-8 saat kadar e gündüzde toplasan 1 saat ya uyur ya uyumaz netçez bilemiyom inşallah düzelir yaa

geçmişe bakamıcam kızlar çok uykum var hazır ceylin uyurken bende şu tubanın okul formalarını ütüleyip yatayım ölüyorum görüşürüz ok byy

iyi şükür serapcım..hadi iyi haberlerini bekliyoruz..
gül ve ayça nasıl oldular acaba..buraya yazana kadar arayıp bı sorsana be kadın ama vallahi ben büyüdükçe bunlar kendıme daha fazla vakıt ayırırım derken gerçekten hergecengun daha cok işim cıkıyo sanki ben anlamadım bu nereye kadar boyle gıtcek..bide eskıye nazaran geç yatmaya başladı ismet..oda benı daha fazla yoruyo evın işi geç saate kalınca yatmamda geç oluyo..eh eşim koltukla özdeşmiş bi insan..gerçi hasta şusıra ama bi koca paket çekirdeği tv karşısında yedi hala daha çöpleriyle uzanıyo milim oynamıyo yerinden..o çıtlayan adam ben çatlayan kadın bu durumda:)hay allahım yaaa...yorgunumm uleeyyn:))

hay allah yardımcın olsun hicrancım cok ıyı anlıyorum senı sen vınnla canımbenım kolay gelsin iyi geceler..valla bende yorgunluk atmak ıcın bakınıyorum burda..nasılsa eşim tvyi ve koltugu rehin aldıgından ve tvde en olmadıkyok mühendislik yok futbol gibi benım beyinmıncıklanması geçridiğim şeyleri seyrettıgınden eh banada kafayı dağıtmak baabında ya duvara vurmak yada boylee gezinmek kalıyoo..

Canım yeğenimde de maalesef bu alerji durumu var..Burun akıntısı çok oluyor gözler kızarıyor sanki ağır grip gibi,bizim şansımız erken farkedilmiş olması...
Umut çok doğru diyorsun bir gıdaya bağlı demişsin yaa,ben de iki aydır keçi peyniri veriyordumm ondan şüpheleniyorumm..Hatta dr.da olabilir dedi..
Dediğin gibi ilaca başlayalım,iyi bir ilaçmış,bende baktım az önce ...
Sizin ıge 21 çıkmış,bu alerji varmı demek oluyor ? normal sınır 60 diye biliyordum...

Ev üst baş,koltuklar her yer leke bi lokma alıyor hemen kaçıyor ağzındaki lekeler nereye gelirse artık...

Rahata kavuşma ümitlerimize gelince valla benimde ümidim kalmadı artık, en az 4 sene daha var galiba..

Birde bizimki su haricinde hiç bir sıvıyı içmiyordu,az önce pipetle denedimm yarım bardak bortakal suyunu içti nasıl mutlu oldum,dene istersen...

günaydın ipoşuma çok geçmiş olsun...inşallah iyileşir bir an önce...egepaşama da geçmiş olsun Allah korumuş işte...Tunahan da dün akşam kaşla göz arasında bazının başlığının ordan atladı bazanın arkasından kalorifer peteği var bitişik yani tam yere düşmedi Allhtan takıldı atlayınca ya üdşseydi ağzı burnu kesin dağılacaktı tabi ben onun atladğını görünce kalp krizi geçiriyodum nerdeyse kalbim hızlı hızlı nasıl çarptı Allahım melekler korusun yavrularımızı...

edacım gözde bana aktivan diye bir şurup var onu tavsiye etmişti şak diye kesti demişti.

günaydın arkadaşlar
dun geçmişe baktım aksam yazmaya fırsatım kalmadan alp geldi başıma sağolsun...
ipoş duzelmedımı daha serapcım geçmiş olsun...
duygucum ege yede geçmiş olsun kaşla göz arası işte oluyo ble kazalar insanın aklına gelmiycek seyler oluyo ilkmiş son olur inş...
eda nasılsın ne yaptın gitmıycekmisin eşineın yanına....
umutcum testten bahsetmişsin ama ben anlamadım ne testı önemli mi her bebege yapılmasımı gerekıyo yoksa alerjı falan mı?
cumartesı gunu alp in biberonu kırıldı. eşime gelırken al demiştim oda geç kalınca eczane kapanmış bende çıkamadım o geceyı uykusuz geçirdık resmen evdekı diğer biberonu emmedı paşam.. dun kahvaltıdan sonra attık kendımızı dışarı alpe 2 tane biberon aldık gezdırdık hava da güzeldi eve geç geldık....
şimdide yenı kalktık alp keyıf yapıyo bende bir bakayım dedım.
kahvaltı ve ortalıgı topladıktan sonra görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…