Kızlar dün pirinçli ıspanak yapmıştım Egeye kaldı bugünde vereyimmi sizce?
iyi öğlenler kızlar
biz doktora gittik geldik
ipek gece 5 gibi kalktı bi kaka yaptı ki offff paçalarından aktı resmen heryer battı
10 gündür filan ishaldi
ishali biraz geçer gibiydi tekrarlayınca sabah doktora götürdük
bi tanede kakalı bezini götürdüm
kilosuna filan baktı
kilo kaybetmemiş bünyesi kuvvetli dedi
halsizliği ateşi filanda yoktu
bezede baktı. korkulacak bişey yok dedi. rahatlatacak 2 tane ilaç verdi.
evimize geldik. ilaçları içireyim derken bi kustu ne var ne yok çıkardı.
işte böyle bu günlerde habire alttan ve üstten çıkarmakla meşgulüz
neyse bunada şükür
haftayada su çiçeği aşısını yaptırıcaz
Ege bugün yemekte mayonez şişesine bayılıyor onu istedi oynamak için eline verdim hep oynuyor zaten ne varsa onda,neyse kapağı açıp nasıl olduysa gözüne götür kapat etini sıkıştırmış şaka gibi ya bir bağırdı ödüm koptu ne oluyor diyorum plastik şişe en fazla üstüne sıkar soyarız gözünün altı çimdik atılmış gibi kıpkırmızı oldu küçücük ama kan topladı ya nasıl üzüldüm Allahım kırk yıl düşünsem aklıma böyle birşey gelmez
Neyse allah beterinden saklasın ilk kazamızdı bizim son olur inşallah.Rabbim hepsini korusun...
cok geçmiş olsun serapcım..rota geçiriyo olabılırsınız..refloru mamaya karıştırıp vermeyi denesen ..ama o hemen kesıyo ishalii..birde serapcım muzu ez ustune kola dök az..yedir kuzuya..hemen geçsin işallah...
edacım cok geçmiş olsun.
bizde ıghe testı olduk.21 çıktı.60 üstü oldumu sebebi henuz bellı olamicak bi alerji oldugu muhakkak gözuyle bakılıyo..immuzıncı ben domuzgrıbı korkusundan kendı kafama göre almıştım..ama içinde ekınezya denen bı madde astımlı kişilerde nöbet yapabılıymuş..yanı kullanmadım korktum..bız başından beri zyrtec kullanıyoruz.oda koruyucu ve bağışıklığı güçlendırıcı etkıye sahıpmiş..şuesnada eşimin astımı azdı(ve ıkıgundur güçlükle soluk alıyo neredeyse..bir tane dahi sigara içemedi..ismetinde 10gün olucak nerdeyse,devam eden yoğun kıvamlı burun akıntısı var..belkı kanımız dogrulamadı ama ben yınede korkuyorum ve zyrtece devam edıyorumki bence ısmetın bu akıntısıda alerjik..ateşimiz hiç çıkmadı..öksuruk yok..bişiler oluyo ama anlayamıyorum..drumuzda antıbıyotık vermedı..öksürük başlarsa hemen ara dedi sadece...ben bıraz baktım sizin ilaca aynı işlevde zyrtecle..bence bıranönce başla edacım..çünki bu aerjıler ilerde astıma dönüşüyo..şuesnada eşimin soguğa karşı ürettiği astımı belkı bebeklıkte tükettiği herhangibir gıdadan olabiliyo...ben boranın ilk olayını cevizle hatırlıyorum....iştahsız bebek konusundada dediğin gibi ..napalım bunada şükretmekten başka şuesanda yapabiliceğimiz bişi yok...aynen ..yemeyen bebeğe bulunan son çaredir tv..yoksa kım isterki koşullanarak yemek yenılen ortamı..bu sabah kelli felli bi sofra hazırladım..yerlere çarşafları attım..koydum mama sandalyesıyle masanın dibine eline ne alırsa karışmadım..ağzına arada koymaya çalıştıklarımın hepsini tükürdü..kurabıyeleri ağzında paralayıp yerlere tükürdü..ev battı ama ıkı lokma yediremedim..babası bile artık halime acıyo ve susuyo....yani allah sağlık versin..azdaha büyüsünler biçok huyları deişicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?