Ozan Egeyede bu testten yaptırtsam iyi olacak sanırım drumuza bir dahaki gidişimizde söyleyeyim. Ben öksürük şurupu olarak hydrlin ve sekrol verdim balgamını iyice söktürüyor başlarda öksürügü artıyor ama 4-5 gün sonra balgamı attıgı için düzeliyor canım.İyi akşamlar..
Aslıcım Ige testin adı kandan bakılıyor..sınır 60,Boranın 87 çıktı..Sabahları öksürüğü oluyordu buna bağlıymış ama şimdiki öksürüğü boğaz enfeksiyonundan galiba..Benden bulaştı...3-4 hafta önce de geçirdik ailecek ama tekrar hasta oldum...
Hicrannnn siz Ige testimi yaptırmıştınız?
Birde daha önce sormuştum gözden kaçtı sanırım,öksürük için ne kullanıyorsunuz? öksürük şurubu filan mı?
Ventolin bize iyi geliyordu şimdi etki etmiyor gibi sanki..
Semacım bizimkide reklamsız yemiyor, ama bu alıştırmakla alakalı değil..
Çocuğun iştahsızlığıyla alakalı,daldığı anı bulmak diyelim..
Öyle oyuncaklarla,şarkı,davul çalmalarla olmuyor maalesef..
Ayrıca bizimki sadece reklamlara bakıyor,çizgi film,kral dizi açık olsada dönüp bakmıyor.
Keşke Bora'm iki katı daha yaramaz olsaydı da iştahlı bir bebek olsaydı...
ama deryanında dedigi gibi bende öksürük için bazen ilaç kullanmamak için bal limon ve zencefili karıştırıp veriyor.edacım öksürük için ben zencefil bal limon veriyorum çok iyi geliyor...
duygucum nasılsın canım nasıl geçtimi egenın gözunun altı..Günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese..
Hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için..
Mevlüdecim nasıl gidiyor bıraktımı alp tamamen memeyi atlattınızmı canım?
mevlüdecim allah iyiliğini versin emi:)fasın kaplumbaalarının footosu cıktı cıka cıka:))ben tazecık bı anniş ve yavrusuna şartlanmışken:)mevludecım ıge testı bebeklerın alerjı testı..bence alpede yaptırabılırsın rutın kansayımı yapılacak ya o esnada onuda yaptır..bildiğim kadarıyla sınırı 60 ..60 ın üstü olursa alerjı var demek oluyor sanıyorum..bızim 21 cıktı yanı görünen bişi yok ama 4 yaşa kadar kesınlık kazanan bı durumda yok ...
edacım canımbenım...serkan ardaya çok üzüldüm..bu işler genetik sanıyorum edacım ve bundan kaçış yok buyuzden...hele bide açık tenlilerde cilt vb hassasıyetler daha çok...bende pipet,küçük kupa hepsını denıyorum eksıkolma edacım..o mutlulugu bılmezmıyım vallahı tüm günümün modu onun yeme mıktarıyla alakalı..normal yemişsek bir tabağı keyfım yerınde..mısal bu sabah yıne hiiçbişi yemedık...ayrı verıyorum olmuyo karıştırıyorum olmuyo şuesanda masanın ustunde ıkı farklı karışım duruyo..bende bıraktım beklıyorum..uykusunun gelmesıne yakın hurma tereyağı bal kuruüzüm muz allah ne verdıyse blendrlayıp sütle içiriyorum..napiim...birde balıkyağını hergun verıyorum..balıkyağı alerjılerede iyi gelen bişiymiş..alerjık ciltleri ovarlarmış balıgın yağıyla falan...testten anladıgım kadarıyla 60 ın ustundeyse kandakı ıge alerjık durum var oluyo..bıızm 21 ..dr yok ama 3 yaşına kadar yınede tedbırlı olalım zyrtece devam dedi..drunuzu deiştirdiniz sanırım..işallah bu iyiye benzıyo edacım..dr okadar onemlıki..bebeklerimizin geleceği neredeyse iyi doktorların elınde..çunkı bılemıyoruz nereye kadar neyı bılıcez..ve dedıgın gibi keçi daha az alerjık dıye bişi yokmuş malesef..keçi peynırıde yapmış olabılır,sonra ev akarları denıyo bu tozdur parfumdur bunlara hassasıyeti olabilir yani şuan bizim tedbırden başka yapabılıcegımız bişi yok..
aşı oldunmu sen kızz iyi cesaret valla ben olmak istemedim =( ceylinede yaptırmaya korktum açıkçasıaslıcım canımbenım gözünaydın anacıgın gelmiş..bol bol sevişin ozanında alıp aranıza cok tatlı oluyo:)..
amin aslıcım...
edacım bi virüs geziniyo resmen..özellikle boğaz bölgesi enteresan ben bogazlarımın agrıdıgını bılmedım bu yaşıma kadar..ama bi ifrazat ve acıma var benımde..domuzgrıbı aısı oldum ama 4haftaya anca koruyacak..ısmetıde yaptırdım ama ıkı doz gerekıyo bebeklere,ıkıncısını bu burun akıntısından ötürü yapmadılar,drumuzda tek doz yeter ona dedi..yani bişekilde bence çogumuz domuzgrıbı geçirdik veya geçiriyoruz..yavrunun gidişatını en iyi sen anlarsın bu öküsürüğü üşütmeylede alakalı olabılır..bi burun 10 gundur koyu kıvamlı akarmııı...ve hiç ateşimiz çıkmadı....babamızda üşüttü..ve akabınde astımı azdı cunkı adamın soguga alerjısı var...zincirleme gidiyoruz..ismetin öküsürüğü olur olmaz benı ara dedi drumuz..antıbıyotıkde vermedı..korkuyorum..beklıyorum geçsin dıye..
yapılacak canım ama 1 yaşta yapılmıştı bizim gerçi normal çıkmıştı ama bakılacak yinegeçmiş olsun hicrancım..iyi yaparsın..kan sayımı falanda yaptır istersen hazır kan alınmışken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?