Umutcum allah sana ne deyim ben gene takmışın sümüğe boka kafayı kuzumkaydirigubbakcemile3
Demek koyu kıvamlı sizin sümükler nasıl oluyor o,kulak memesi kıvamında mı olacak??:roflol:
Şaka şaka geçmiş olsun valla alerji testi falan ne bileyim kurcaladıkça bişeyler çıkar mutlaka,allaha şükür bizim bi şikayetimiz yok ondan ben hiç düşünmedim yaptırmayı.İştahsızlığı saymazsak tabiki....
Duygucum ayran içtik ayrı mı düştük arkadaşııım beni niye aramıyon senlmaz:
Ben hala Ayçaya memeyi bıraktıramadım valla,yapamıyorum böyle beraberken de olmayacak salça,kıl,viks metodlarını denemedim denemek de istemiyorum.:umursamaz:
Yılbaşından sonra annem gelecek Ayçayı annemle Adanaya göndericem ben de 1 hafta kafamı dinlicem,semester tatilinde de ben de gidecem yanına.O arada unutur zaten memeyi artık gene de unutmazsa zaten söz verdim ona 13 yaşına kadar emzirecem.-tatlicadiarzu-
O gün Ayça bu sofradakileri değil dayak yedi
Ne yerse diye ayrı ayrı koydum bir de adam muamelesi yapıp eline çatal verdim
ama yarısını halıya yarısını pazardan 15 TL verip aldığım ve o gün ilk defa giydiğim
eşofmanıma döktü....
Diğeri de yeni kürkümüz çok kokoş ama dimiii:lepi:
yolla bacım yolla onu da emzirim benim memeler zaten foldurfoş olmuşkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol: ceylinide gönderemmi baccumm:roflol:
merci mon cherihihoyyytkürkünü yesinler çok yakışmış valla çok beğendim a.s.opuyorumnanaktan
yolla bacım yolla onu da emzirim benim memeler zaten foldurfoş olmuşkafamçokkarıştı
merci mon cherihihoyyyt
öylemi bu zyrtec ıstahsızlıkmı yapıyomuş..drumuz yanetkı konusunda bişi demedi..bağışıklığı güçlendirici ve bebeği koruyucu etkısı var dedi..ismetde aferin den sonra kustu bin pişman oldum verdiğime..ismetide soya soymaz başlıyo kaşınmaya ense göğünkafesi kızarıyo hemen..ben zyrtecin şurubunu sulandırıp bıberonla verıyorum..içtiği kadar içiyo..yoksa cok acı tadı var..damlası ondan beter..ama ben yınede ıkıgünde bi vermeye devam ederım yiyecek cocuk yer gbıme gelıyo..cunkı astımdan cok korkuyorum..ama ben rabbıme dermansız dert verme cok dedım bunada şükür ama pek bı dermanda bulamadım bu derde..yınede allah aratmasın nediyim..
azönce 6 7 kaşık dunden kalma mercımek corbasını zarzor yedi..onamı kızayım kendımemi bilemıyorum bazen..zayıf oldugnu görmek moralımı bozuyo..sonra eşimin bebelık fotosunu gözüme getırıyorum bundan beter dıyıp avutuyorum kendımı.bide benımkını göruyorum ayıpalağı gibi bi bebek:)işte bu yahu..allah biilir bu büyüyünce felan çok yermiş şişko olurmuş:)ozamanda ben ona yedirmicem görsün bakalım:))
Umutcum allah sana ne deyim ben gene takmışın sümüğe boka kafayı kuzumkaydirigubbakcemile3
Demek koyu kıvamlı sizin sümükler nasıl oluyor o,kulak memesi kıvamında mı olacak??:roflol:
Şaka şaka geçmiş olsun valla alerji testi falan ne bileyim kurcaladıkça bişeyler çıkar mutlaka,allaha şükür bizim bi şikayetimiz yok ondan ben hiç düşünmedim yaptırmayı.İştahsızlığı saymazsak tabiki....
Duygucum ayran içtik ayrı mı düştük arkadaşııım beni niye aramıyon senlmaz:
Ben hala Ayçaya memeyi bıraktıramadım valla,yapamıyorum böyle beraberken de olmayacak salça,kıl,viks metodlarını denemedim denemek de istemiyorum.:umursamaz:
Yılbaşından sonra annem gelecek Ayçayı annemle Adanaya göndericem ben de 1 hafta kafamı dinlicem,semester tatilinde de ben de gidecem yanına.O arada unutur zaten memeyi artık gene de unutmazsa zaten söz verdim ona 13 yaşına kadar emzirecem.-tatlicadiarzu-
aslıcım demek ozan ege de yemek yemiyıorrr iştahsız bebek baya var
serkan bora, ceylin, ayça, benim ege, ege ozan başka utku var bide.
Selamlar...
Hasta kuzular ve anneler var sanırım.. Gecmıs olsun herkese..
Hersey yolundadır umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?