2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Umutcum allah sana ne deyim ben gene takmışın sümüğe boka kafayı kuzumkaydirigubbakcemile3
Demek koyu kıvamlı sizin sümükler nasıl oluyor o,kulak memesi kıvamında mı olacak??:roflol:

Şaka şaka geçmiş olsun valla alerji testi falan ne bileyim kurcaladıkça bişeyler çıkar mutlaka,allaha şükür bizim bi şikayetimiz yok ondan ben hiç düşünmedim yaptırmayı.İştahsızlığı saymazsak tabiki....

Duygucum ayran içtik ayrı mı düştük arkadaşııım beni niye aramıyon senlmaz:
Ben hala Ayçaya memeyi bıraktıramadım valla,yapamıyorum böyle beraberken de olmayacak salça,kıl,viks metodlarını denemedim denemek de istemiyorum.:umursamaz:
Yılbaşından sonra annem gelecek Ayçayı annemle Adanaya göndericem ben de 1 hafta kafamı dinlicem,semester tatilinde de ben de gidecem yanına.O arada unutur zaten memeyi artık gene de unutmazsa zaten söz verdim ona 13 yaşına kadar emzirecem.-tatlicadiarzu-

Mevlüde bu resmi kız böyle anlamadım ben
ne sopası onlar öyle ben de Alpin resmi sandımdı...lülülülülülü

O gün Ayça bu sofradakileri değil dayak yedi
Ne yerse diye ayrı ayrı koydum bir de adam muamelesi yapıp eline çatal verdim
ama yarısını halıya yarısını pazardan 15 TL verip aldığım ve o gün ilk defa giydiğim
eşofmanıma döktü....

Diğeri de yeni kürkümüz çok kokoş ama dimiii:lepi:

Eklentiler

• $IMG_0001.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_0074.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 78

:roflol::roflol::roflol: ceylinide gönderemmi baccumm:roflol:

kürkünü yesinler çok yakışmış valla çok beğendima.s.opuyorumnanaktan

yolla bacım yolla onu da emzirim benim memeler zaten foldurfoş olmuşkafamçokkarıştı

merci mon cherihihoyyyt

göndereyim hemen bacım.
ya bu arada bende soracaktım unuttum kız nasıl gönderecen çocuğu özlemiyecekmisin nasıl dayancan seni geçtim ayçoş nasıl durucakkii:uhm: inşallah huysuzluk etmez benimk 1-2 saat bile mecbur kalınca babasına bile kan kusturuyor bazen ananede bırakmıştım bir seferinde hastaneye gitmiştim anamı ağlattı dedi annemmkaydirigubbakcemile3 anneee babbaaa diye ağlamış kap aç diyekaydirigubbakcemile3

bu arad bende bugün nihayet hediye gönrimimi yaptım biraz geç kaldım ama ancak fırsat buldum hem tam yılbaşı gününe denk gelse iyi olur dedim ama 1 gün önce elinde olacak sanırım =)
inşallah kullanacak minnoş bebek beğenir hediyesini

gülcum ben kesdım memeden çok şükür korktugum kadar zor değilmiş canım bende evde tekım süreklı dıpdibeyız bugun 12 gun oldu çok ukur bı sıkıntımız yok:)
hem nasıl dayancan 1 hafta kıss ..
ay bu ayçaya bak pamuk piresnses olmuş beyaz beyaz kürkunu yesınler senın bıcırık kız...opuyorumnanaktan
gül teşekkürler hayatım ölemi bizi çakmıyo mu sanıyon fransızcadan...lülülülülülükaydirigubbakcemile3

gül geçen dedınya kayın valıdem begenmemiş oraları diye bende eşime anlatıyorum aksam işte gül ün kayınvalıdesi cezaire gelmiş beğenmemiş buraları falan filan anlattım eşimde bı guzel dınledı neden gelmişfalan dıye sordu sonra demesınmı
hayatım gül kim hangi arkadaşın ben hatırlayamadım,kafamçokkarıştı bendekı samımıyete bak kaydirigubbakcemile3sonra anlattım kkdan gül diye...
okadar çok kk de zaman geçiriyorum kı hepinızle içli dışlı olduk güzel paylaşımlarımız oldu bebişlerımızı beraber buyuttuk hicran gibi bende düşünmedım değil biz bu beişlerın sınavlarını okul heyecan larını aşklarını da paylasırız inşallah....
:Saruboceq:a.s.

aynen patikcim benimkide öylee günde 3 öğün zar zor tv izlerken falan yediriyodum, 2 gündür onuda yapmıo hattaa dün ilk kaşığı vermele öğürüp kusması bir oldu, bugünde dedim kendi kendimee istemezse yedirmiycem diye, öğlen 3 te anca 3 kaşık makarnayı eliyle kendi oyun oynaya oynaya makarnaları vıcık vıcık yapa yapa yedi, az öncede kıymalı patatesli havuçlu yemek yaptım bir çorba kasesi ancak yedi ne etcem bilmiorum

:roflol::roflol: delüüüü

aslıcım demek ozan ege de yemek yemiyıorrr iştahsız bebek baya var

serkan bora, ceylin, ayça, benim ege, ege ozan başka utku var bide.

Selamlar...
Hasta kuzular ve anneler var sanırım.. Gecmıs olsun herkese..
Hersey yolundadır umarım..

Selamlar...
Hasta kuzular ve anneler var sanırım.. Gecmıs olsun herkese..
Hersey yolundadır umarım..

hoş geldin bacım naber nasılsın .geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.valla nezle nezle dolaşıyoruz anne ve civcivleri olaraktankaydirigubbakcemile3

kızlar benim hediyemde geldiiii .tesadüfe bak valla ben gönderdim bugün banada geldi bugünkaydirigubbakcemile3

fatma ya çıkmışım ben fatma ve onurcuğumuza çoookk teşekkürleropuyorumnanaktan hediyelerimizi çok beğendik sağolsun benide düşünmüş tubayıda tekrar çok teşekkürler .

giydirip foto koyarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…