2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımm annem gitti malesef :gitme: ama dedigin gibi yaptık anne,anneanne torun birlikte yattık yerimseniben Umutcum zyrtecin şurubunu mu veriyorsun yoksa damlasını mı damlası bende var olmadı ondan kullanayım.

ayten canım bende de aynı sorun var ne yapacagım bilmiyorum bugün sabah zorla dedigim gibi peşinde dolana dolana tv reklamları aça aça yedirdim, öglen uykudan kalkınca tavuk suyu çorbası ile kıymalı makarna yaptım yok yemedi ki makarnayı çok sever. 2 tane kayısılı danino yedi normalde ben danino vermiyorum teyzesi alıp gelmiş ne yapalım yedirdim artık tek yesinde dedim. sen bilirmisin bilmiyorum bizim orda üzüm suyundan pestil yaparlar ve biz buna köfte deriz annem ondan alıp gelmiş eline veriyorum onu kemiriyor birde.

aytencim ben yazarken sende yazmışsın görmedim canım evt yemeyen bebeklerin sayısı baya fazla. bugün eşime supravit alıp gel dedim iştah açıyormuş bakalım deneyeyim ne olacak.
deryacım geçmiş olsun canım ben kaçırdım sanırım sizde kaza atlatmışsınız Allah korumuş.

ahh aslıcım ah o işthsızlık olayı bidede aynen devam gerçi vitagil ve balık yağından sonra az farktti gibi yeni başladık ilaca ama belki dahada farkeder ama yemek yedirmekte zorlanıyorum daha çok yani bizim normal yediklerimizde sebze vs syemeklerini doyumluk değil tadımlık ancak yedirebiliyorum çoğu zaman onuda yediremiyorum yediği yoğurt çorba kahvaltı ve meyve muhallebiyi zorlamadan yiyo genelde nadiren istemiyor ama yedirirken illaki reklam eşliğine yediriyorum yoksa yemek saati diye bişiimiz olmayacak

aaaaaaaaaaaaaa derya kazamı atlatmışş haberim yok benimde geçmişi okuyamadımki gene bu ara atladım hep çok geçmiş olsun deryacım a.s.a.s.Şeniz

Canım sağol iyiyiz Allaha şükür geçti sayılır kabuk tuttu bugün yarın tamamen geçer inşallah.
Problemsiz olmasına çok sevindim Mevlüdecim Allahın izniyle sizde atlatmışınız artık:)
Görceksin herşeyleri değişiyor memeden kesince 1 ay kadar sonra ancak ama gecede uyuyor hem inşallah Ege gibi olur Alpte uyumayada başlar sende rahatt rahat uyursun canım..
Valla 14 ayın yorgunluğu çıkıyor nasıl uyuyorum bütün gün yatasım var uykusuz gecelerin acısını çıkarmaya çalışıyorum yüzüme bile renk geldi ya:))
selam millet ben geldim.
biz ailecek nerdeyse nezleyizsenağlama tuba ceylin ve ben hapşırıklar havada uçuşuyorr senağlama
Geçmiş olsun canım tam grip havası dikkat edin kendinizezemuszemus
Valla tam anlamıyla öyle oluyor Umut ben küçükken heryemekte olay çıkardı kanepelerin altına saklardım köfteleri dayak yemiyim diye ev kokardı:))Ya da kedilere atardım rahmetli annem her ne kadar seninde iştahsız çocuğun olsunda gör dediysede bana acıyıp içten söylememiş besbelli ama sonraa bir açılıyorki bizim gibilerin iştahı sorma gitsin:)))Hiç üzülme nasıl değişcekler bak görceksinopuyorumnanaktan
Gülüm valla doğru diyon ayran içtik ayrı düştük sende aramıyon arkadaşım:)
Kız 1 hafta nasıl göndercen çıldır turizm olmayasın sonra 2 gün sonra uçakla koşarsın peşinden sonrakaydirigubbakcemile3

Güle güle kullanın iyi günlerde olsun inşallah..

Bende okurken hep atlıyorum farkında olmadan Ege kucağıma geliyor ona basıyor buna basıyor nasıl beceriyorsa sayfaları ters çeviriyor o arada kaçıyor birşeyler kusura bakmayın arkadaşlar bazı şeyleri atlıyorsam eğer...

Sağol hicoşum tahmin ediyorum atlanabiliyor bilerek değil sonuçta o yüzden bişi olmas:)Tunahan işte bazanın başlığından atladı bazada pencerenin dibinde yani önünde de kalorifer peteği var llahtan takıldı takılmasa ağız burun dağılacaktı bende kalpten giderdim artık Allahım sen koruuu....

hicrancımm geçmiş olsun canım benim acil şifalar. bende duygu yazınca gördüm tunahan ufak bir kaza atlatmış sanırım.

sağol bacım çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ay ayçanın kürkünü yerim ben tam pamuk prenses 41 kere maşallah
ayy bak yazacaktım unuttum gerçekten ayça kızımızın kürkünü yerim bende maşallah ne güzel olmuş.
evt arada kaçırabiliyorum bende eger gözümden kaçan olmuşsa kızlar kusuruma bakmayın. bide yazacagım diye tutuyorum aklımdan uçup gidiyor unutkanlıkta aldı başını gidiyor.

deryacım gerçekten Allah korumuşş.çok çok geçmiş olsun.

işallah duygucum iişallahh...ne tatlı yaramaz bi kuzuydun sende kimbilir baksana köfteler kedilere ooh negüzzel:)

gülcüm sana teessüf edıyorummm..o kürk benim kürküm bikerem...yaaaaa(((kıss kaçırırlar yavruyu heryere boyle gitme giydirip..maşallahsuphanallah..gözümüz ballı totosunaa:)..çok güzel olmuş gülegüle giyinsin biricik ayçan...ama duyguya katılıyorum 1 hafta nasıl dayanıcan sen bencede 2ncı güne aynen adananın yollarındasın:)..buarada haklısın ismetin kulakmemesi kıvamındaki sümüklerine kafayı taktım..geçemedi bi...küçükbehlülüme hiç yakışmadı bu sümük işleri...neyse bunada şükür geçer elbet işallah..

akannehirakannehirakannehir canım çook geçmiş olsun allah korumuş valla zıpır bunlar artık pire den beterler ceylinde aynen kaç defa düştü bizim yatağa çıpı atlamaya çalışıyo bazen yere sanki 1 c yükseklik varmış gibi geliyor sanırımkaydirigubbakcemile3
bizde kaç kez düştük öle kafamız alnımız mor mor dolanıyoruz mor renklerimiz hiiç bizi bırakmıyor

Kızlar bugün Egeye sütlü pırasa çorbası yaptım bebek yemekleri kitabından çok değişik bir tat oldu bakalım sevcekmi:)Ben nefret ederim pırasadan daha önce yine sebze çorbasında yedirdim aç olmasam yemem modunda yedi bakalım bu sefer ne yapcak...

Güll canım bencede nasıl dayanacaksın Ayçasız bir hafta. benimde annem söyledi nasılsa 15 tatilde geleceksin ben götürüp gideyim diye amann dedim yok olmaz ben okuldan nasıl geldigimi bilmiyorum koşa koşa özlüyorum ogluşumu 3 hafta hiç dayanamam.dedigim gibi ben geceleri onsuz kokusunu duymadan uyuyamam. yerimseniben

Bende Egenin pazar sonrası sebzelerimi harap ederken fotoğrafını koyayım bari :bbo:

Son düzenleme:

bende dün kızkardeşimin evindeyken pırasa yemeğini çatalla ezip vermeye çalıştım normalde bende sevmem ama çok güzel omuştu ben bile yedim 2-3 kaşık kadar ama ceylin hanım öğürdü habire ama pilava hayır demiyor yiyor özelliklede pirinç pilavına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…