canımm annem gitti malesef :gitme: ama dedigin gibi yaptık anne,anneanne torun birlikte yattık yerimseniben Umutcum zyrtecin şurubunu mu veriyorsun yoksa damlasını mı damlası bende var olmadı ondan kullanayım.aslıcım canımbenım gözünaydın anacıgın gelmiş..bol bol sevişin ozanında alıp aranıza cok tatlı oluyo:)..
amin aslıcım...
edacım bi virüs geziniyo resmen..özellikle boğaz bölgesi enteresan ben bogazlarımın agrıdıgını bılmedım bu yaşıma kadar..ama bi ifrazat ve acıma var benımde..domuzgrıbı aısı oldum ama 4haftaya anca koruyacak..ısmetıde yaptırdım ama ıkı doz gerekıyo bebeklere,ıkıncısını bu burun akıntısından ötürü yapmadılar,drumuzda tek doz yeter ona dedi..yani bişekilde bence çogumuz domuzgrıbı geçirdik veya geçiriyoruz..yavrunun gidişatını en iyi sen anlarsın bu öküsürüğü üşütmeylede alakalı olabılır..bi burun 10 gundur koyu kıvamlı akarmııı...ve hiç ateşimiz çıkmadı....babamızda üşüttü..ve akabınde astımı azdı cunkı adamın soguga alerjısı var...zincirleme gidiyoruz..ismetin öküsürüğü olur olmaz benı ara dedi drumuz..antıbıyotıkde vermedı..korkuyorum..beklıyorum geçsin dıye..
aynen patikcim benimkide öylee günde 3 öğün zar zor tv izlerken falan yediriyodum, 2 gündür onuda yapmıo hattaa dün ilk kaşığı vermele öğürüp kusması bir oldu, bugünde dedim kendi kendimee istemezse yedirmiycem diye, öğlen 3 te anca 3 kaşık makarnayı eliyle kendi oyun oynaya oynaya makarnaları vıcık vıcık yapa yapa yedi, az öncede kıymalı patatesli havuçlu yemek yaptım bir çorba kasesi ancak yedi ne etcem bilmiorum
canımm annem gitti malesef :gitme: ama dedigin gibi yaptık anne,anneanne torun birlikte yattık yerimseniben Umutcum zyrtecin şurubunu mu veriyorsun yoksa damlasını mı damlası bende var olmadı ondan kullanayım.
ayten canım bende de aynı sorun var ne yapacagım bilmiyorum bugün sabah zorla dedigim gibi peşinde dolana dolana tv reklamları aça aça yedirdim, öglen uykudan kalkınca tavuk suyu çorbası ile kıymalı makarna yaptım yok yemedi ki makarnayı çok sever. 2 tane kayısılı danino yedi normalde ben danino vermiyorum teyzesi alıp gelmiş ne yapalım yedirdim artık tek yesinde dedim. sen bilirmisin bilmiyorum bizim orda üzüm suyundan pestil yaparlar ve biz buna köfte deriz annem ondan alıp gelmiş eline veriyorum onu kemiriyor birde.
aytencim ben yazarken sende yazmışsın görmedim canım evt yemeyen bebeklerin sayısı baya fazla. bugün eşime supravit alıp gel dedim iştah açıyormuş bakalım deneyeyim ne olacak.
deryacım geçmiş olsun canım ben kaçırdım sanırım sizde kaza atlatmışsınız Allah korumuş.
duygucum nasılsın canım nasıl geçtimi egenın gözunun altı..
duygucum aslında benım korktugum kadar zor olmadı canım ya bak bu gun 12 gun falan oldu iyi çok şükür huysuzluğu oldu ama öle gece ağlamaları olmadı neyseki senındediğin gibi 3. kez sağmadım göğsumu gerek duymadım ama süt gelıyor hala az da olsa..
kaç gundur iyiyiz bu sabah alp yakama yapıştı bırakmadı eşimde tam işe gidiyodu salona getirdım elıne bişeyler verdım unuttu sonrada uyudu..
dediğim gibi bizi çok yormadı korktugum gibide olmadı bu defa başarılı olduk.. yemesıde düzeldi sankı,biberonlada süt içmiyo öle çok eskıden her uyumada içerdı gunduzde şimdi onuda kestı inşallah gece uykularımızda düzene girer yavaş yavaş...
Geçmiş olsun canım tam grip havası dikkat edin kendinizezemuszemusselam millet ben geldim.
biz ailecek nerdeyse nezleyizsenağlama tuba ceylin ve ben hapşırıklar havada uçuşuyorr senağlama
öylemi bu zyrtec ıstahsızlıkmı yapıyomuş..drumuz yanetkı konusunda bişi demedi..bağışıklığı güçlendirici ve bebeği koruyucu etkısı var dedi..ismetde aferin den sonra kustu bin pişman oldum verdiğime..ismetide soya soymaz başlıyo kaşınmaya ense göğünkafesi kızarıyo hemen..ben zyrtecin şurubunu sulandırıp bıberonla verıyorum..içtiği kadar içiyo..yoksa cok acı tadı var..damlası ondan beter..ama ben yınede ıkıgünde bi vermeye devam ederım yiyecek cocuk yer gbıme gelıyo..cunkı astımdan cok korkuyorum..ama ben rabbıme dermansız dert verme cok dedım bunada şükür ama pek bı dermanda bulamadım bu derde..yınede allah aratmasın nediyim..
azönce 6 7 kaşık dunden kalma mercımek corbasını zarzor yedi..onamı kızayım kendımemi bilemıyorum bazen..zayıf oldugnu görmek moralımı bozuyo..sonra eşimin bebelık fotosunu gözüme getırıyorum bundan beter dıyıp avutuyorum kendımı.bide benımkını göruyorum ayıpalağı gibi bi bebek:)işte bu yahu..allah biilir bu büyüyünce felan çok yermiş şişko olurmuş:)ozamanda ben ona yedirmicem görsün bakalım:))
Umutcum allah sana ne deyim ben gene takmışın sümüğe boka kafayı kuzumkaydirigubbakcemile3
Demek koyu kıvamlı sizin sümükler nasıl oluyor o,kulak memesi kıvamında mı olacak??:roflol:
Şaka şaka geçmiş olsun valla alerji testi falan ne bileyim kurcaladıkça bişeyler çıkar mutlaka,allaha şükür bizim bi şikayetimiz yok ondan ben hiç düşünmedim yaptırmayı.İştahsızlığı saymazsak tabiki....
Duygucum ayran içtik ayrı mı düştük arkadaşııım beni niye aramıyon senlmaz:
Ben hala Ayçaya memeyi bıraktıramadım valla,yapamıyorum böyle beraberken de olmayacak salça,kıl,viks metodlarını denemedim denemek de istemiyorum.:umursamaz:
Yılbaşından sonra annem gelecek Ayçayı annemle Adanaya göndericem ben de 1 hafta kafamı dinlicem,semester tatilinde de ben de gidecem yanına.O arada unutur zaten memeyi artık gene de unutmazsa zaten söz verdim ona 13 yaşına kadar emzirecem.-tatlicadiarzu-
kızlar benim hediyemde geldiiii .tesadüfe bak valla ben gönderdim bugün banada geldi bugünkaydirigubbakcemile3
fatma ya çıkmışım ben fatma ve onurcuğumuza çoookk teşekkürleropuyorumnanaktan hediyelerimizi çok beğendik sağolsun benide düşünmüş tubayıda tekrar çok teşekkürler .
giydirip foto koyarım sonra
Canım sağol iyiyiz Allaha şükür geçti sayılır kabuk tuttu bugün yarın tamamen geçer inşallah.
Problemsiz olmasına çok sevindim Mevlüdecim Allahın izniyle sizde atlatmışınız artık:)
Görceksin herşeyleri değişiyor memeden kesince 1 ay kadar sonra ancak ama gecede uyuyor hem inşallah Ege gibi olur Alpte uyumayada başlar sende rahatt rahat uyursun canım..
Valla 14 ayın yorgunluğu çıkıyor nasıl uyuyorum bütün gün yatasım var uykusuz gecelerin acısını çıkarmaya çalışıyorum yüzüme bile renk geldi ya:))
Geçmiş olsun canım tam grip havası dikkat edin kendinizezemuszemus
Valla tam anlamıyla öyle oluyor Umut ben küçükken heryemekte olay çıkardı kanepelerin altına saklardım köfteleri dayak yemiyim diye ev kokardı:))Ya da kedilere atardım rahmetli annem her ne kadar seninde iştahsız çocuğun olsunda gör dediysede bana acıyıp içten söylememiş besbelli ama sonraa bir açılıyorki bizim gibilerin iştahı sorma gitsin:)))Hiç üzülme nasıl değişcekler bak görceksinopuyorumnanaktan
Gülüm valla doğru diyon ayran içtik ayrı düştük sende aramıyon arkadaşım:)
Kız 1 hafta nasıl göndercen çıldır turizm olmayasın sonra 2 gün sonra uçakla koşarsın peşinden sonrakaydirigubbakcemile3
Güle güle kullanın iyi günlerde olsun inşallah..
ayy bak yazacaktım unuttum gerçekten ayça kızımızın kürkünü yerim bende maşallah ne güzel olmuş.ay ayçanın kürkünü yerim ben tam pamuk prenses 41 kere maşallah
evt arada kaçırabiliyorum bende eger gözümden kaçan olmuşsa kızlar kusuruma bakmayın. bide yazacagım diye tutuyorum aklımdan uçup gidiyor unutkanlıkta aldı başını gidiyor.Bende okurken hep atlıyorum farkında olmadan Ege kucağıma geliyor ona basıyor buna basıyor nasıl beceriyorsa sayfaları ters çeviriyor o arada kaçıyor birşeyler kusura bakmayın arkadaşlar bazı şeyleri atlıyorsam eğer...
Sağol hicoşum tahmin ediyorum atlanabiliyor bilerek değil sonuçta o yüzden bişi olmas:)Tunahan işte bazanın başlığından atladı bazada pencerenin dibinde yani önünde de kalorifer peteği var llahtan takıldı takılmasa ağız burun dağılacaktı bende kalpten giderdim artık Allahım sen koruuu....
Sağol hicoşum tahmin ediyorum atlanabiliyor bilerek değil sonuçta o yüzden bişi olmas:)Tunahan işte bazanın başlığından atladı bazada pencerenin dibinde yani önünde de kalorifer peteği var llahtan takıldı takılmasa ağız burun dağılacaktı bende kalpten giderdim artık Allahım sen koruuu....
hicrancımm geçmiş olsun canım benim acil şifalar. bende duygu yazınca gördüm tunahan ufak bir kaza atlatmış sanırım.
işallah duygucum iişallahh...ne tatlı yaramaz bi kuzuydun sende kimbilir baksana köfteler kedilere ooh negüzzel:)
gülcüm sana teessüf edıyorummm..o kürk benim kürküm bikerem...yaaaaa(((kıss kaçırırlar yavruyu heryere boyle gitme giydirip..maşallahsuphanallah..gözümüz ballı totosunaa:)..çok güzel olmuş gülegüle giyinsin biricik ayçan...ama duyguya katılıyorum 1 hafta nasıl dayanıcan sen bencede 2ncı güne aynen adananın yollarındasın:)..buarada haklısın ismetin kulakmemesi kıvamındaki sümüklerine kafayı taktım..geçemedi bi...küçükbehlülüme hiç yakışmadı bu sümük işleri...neyse bunada şükür geçer elbet işallah..
Kızlar bugün Egeye sütlü pırasa çorbası yaptım bebek yemekleri kitabından çok değişik bir tat oldu bakalım sevcekmi:)Ben nefret ederim pırasadan daha önce yine sebze çorbasında yedirdim aç olmasam yemem modunda yedi bakalım bu sefer ne yapcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?