Maşallah bu değerlinde yalnız değilim ne çok hamile var yanımda :))
Senle dogum tarihlerimizde yakın sayılır sehercim... Alışveriş yaptinmi?? Ben iki set aldım o kadar. Motjercare Ocak in 2. Haftası indirime giriyor o zaman toptan alıp kapaticam bu meseleyi. Seninde aklında olsun canim
Sehercim benim ilk hamileliğimin son ayları çok rahat geçmişti ama bunda gerçekten çok zorlanıyorum.Tabi ilkinde rahattık ilgilenmemiz gereken bir çocuğumuz yoktu istediğimizde yatıyorduk.Hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın inş.
Semaaaa,Müjiiiii
sizi çok seviyoruuum bana da dua edin ben de hamiş kalmak istiyoruuum
ve topiği ayakta tutma çabanızı ayakta alkışlıyorum
selam kızlar...
müjdecim, semacım, sehercim rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Gülcüm rabbim de senin için hayırlısını versin canım...
sizin için nasıl hayırlıysa o kapıları açsın...
ben ikinciyi de büyüttüm sayılır yuvarlana yuvarlana gidiyoruz...
2,5 yaşında şimdi zeynep hilal... hala yürüyemedik malesef...
bazen çok zoruma gidiyor... hele insanlardan gelen tuhaf sorular çıldırtıyor artık beni...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ama çok zormuş çokkk...
selam kızlar...
müjdecim, semacım, sehercim rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Gülcüm rabbim de senin için hayırlısını versin canım...
sizin için nasıl hayırlıysa o kapıları açsın...
ben ikinciyi de büyüttüm sayılır yuvarlana yuvarlana gidiyoruz...
2,5 yaşında şimdi zeynep hilal... hala yürüyemedik malesef...
bazen çok zoruma gidiyor... hele insanlardan gelen tuhaf sorular çıldırtıyor artık beni...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ama çok zormuş çokkk...
Müjdecim 2 yaşında bir çocuğun konuşamaması çok doğal.İnsanlar hakikaten ilginç!
Öyle canım
Birde bu cocuk sayı sayıyor
Kendince kitap okuyor
Tüm kıyafetlerini giyip çıkarıyor fln fln
Ama millete göre geri kaldı :)
Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril :)
"Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril" doğru söze ne denir:)
Bu arada mÜjdecim sen iki kızını da sezeryanla yaptın değil mi?Kaçıncı haftalarda olmuştun sezeryanı?Ve sezeryandan sonra toparlanmaların zor oldu mu?Benim normal doğum da olabilir sezeryanda son zamanlarda yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum da gidişata göre karar verecek doktorum.
Serra 38 de ayse beril 39 doğdu
Serrada hiç sıkıntı yasamadım ama ayse beril de biraz zorlandım 15 ay arayla olunca tabi
Bundada gelişimi iyi olursa asla bekletmicek, şimdi bile zorlanıyorum çok.. Umarım ustuste olduğu için problem olmaz
Bence doktorun nasıl yönlendiriyorsa ona karar ver canım
Ama tabiki toparlanma acısından normal gibi olmaz heralde sezeryan[/QUO
Ben de doktorumun yönlendirmesine göre hareket edicem inş Müjdecim.Hayırlısı Allah'tan artık.Sana da Allah kolaylık versin.
Kızlar sizin sıpala nasıl uyuyor,benim ki eşşek kadar oldu hala beni yanında istiyor,elide illa göğsümde olucak çıldırıcammmmm
Kızlar sizin sıpala nasıl uyuyor,benim ki eşşek kadar oldu hala beni yanında istiyor,elide illa göğsümde olucak çıldırıcammmmm
"Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril" doğru söze ne denir:)
Bu arada mÜjdecim sen iki kızını da sezeryanla yaptın değil mi?Kaçıncı haftalarda olmuştun sezeryanı?Ve sezeryandan sonra toparlanmaların zor oldu mu?Benim normal doğum da olabilir sezeryanda son zamanlarda yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum da gidişata göre karar verecek doktorum.
semacım allah kolaylık versin senin doğuma az kaldı değil mi.
arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verin kuzuları öğlen uykysuna yatırıyor musunuz bir de kaçta yatıp kaçta kalkıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?