2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

müjdecim ben de bir iki parça kıyafet aldım başka bişey yok valla utkuda bu ayda herşeyleri tamam etmiştim bu yavrucağımın daha adı bile belli değil her gün yeni bir öneri geliyor. bakalım allah bir yola koymuştur.

semacım galiba ikinciler zor oluyor ben de utkuda hiç böyle olmamıştım arkadan görenler hamile olduğumu bile anlamıyolardı yürüyüşüm bile değişmemişti ne kadar hafifsin hamile değil gibi diyolardı ama bunda 20li haftalarda değişti yürüyüşüm utku da taklidimi yapıyo anne böle böle yürü diyo. sıpa dalga geçiyo anasıyla

Semaaaa,Müjiiiii
sizi çok seviyoruuum bana da dua edin ben de hamiş kalmak istiyoruuum

ve topiği ayakta tutma çabanızı ayakta alkışlıyorum

gülcüm inşallah tez zamanda sen de ikinci hamişler kervanına katılırsın dualarım senle ve tüm bebiş isteyenlerle

Edacım inş gazlı bi bebek olmaz da ben de rahatça kızımla ilgilenebilirim.Bana öyle geliyor ki bazen iki çocuk olduğu için çok şükrederken ,bazen de ne kadar zormuş diyecem.Hayırlısı Allah'tan tabi.Bu arada 3. bebek fikri aklımda hiç yok ama 2. bebek fikri de yoktu:)Bu bebekten sonra artık inan hiçbişey diyemiyorum.Çünkü tamamen sürpriz bi bebek bu!
Sehercim aynen dediğin gibi kızımda ne kadar kolay geçirdiysem son aylarımı bunda o kadar zorlanıyorum.Benim zorlanmalarım gece oluyor,gündüz iyiyim çoğu zaman ama geceleri sağa sola dönmeler,her yarım saatte bir tuvalete kalkmalar, kalkarken belimi doğrultana kadar dakikaların geçmesi valla kocakarı gibi hissediyorum kendimi:) Neyse az kaldı Allah'ın izniyle.
Bu arada bebek dönmüş son tarihim Ocak 10.Aralık sonu da olabilir diyor doktorum.Bu da kızım gibi son güne kadar beklerse son günler bayağı stresli olacak gibi benim için.Benim duam aralık sonunda gelmesi.Tabi Rabbim ne zaman isterse o zaman gelecek hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin de bunlar da gelip geçecek inş.En son kendimi böyle avutuyorum işte:)

Gülcüm ne iyi oluyor arada selam vermelerin.Zaten biz de ancak arada uğrayabiliyoruz.Bu bebek işi de plansız,programsız,kafanda yokken daha kolay oluyor galiba.Hayırlısı Allah'tan inş.Tez zamanda alırız haberini inşallah...

selam kızlar...
müjdecim, semacım, sehercim rabbim bebişlerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Gülcüm rabbim de senin için hayırlısını versin canım...
sizin için nasıl hayırlıysa o kapıları açsın...
ben ikinciyi de büyüttüm sayılır yuvarlana yuvarlana gidiyoruz...
2,5 yaşında şimdi zeynep hilal... hala yürüyemedik malesef...
bazen çok zoruma gidiyor... hele insanlardan gelen tuhaf sorular çıldırtıyor artık beni...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ama çok zormuş çokkk...

Gülsüm Allah sana kolaylık versin ama umudunu yitirme canım dünyada neler oluyorsun profların toplanıp asla olmaz dedikleri şeyler nasıl gerçekleşiyor,kaldı ki dermansız değil fizik tedavilerle bayağı yol katetmişsin inşallah istediğiniz noktaya gelirsiniz..

Canım sen o insanları bosver.. Millete konuşması kolay, su hayatta yapılacak en kolay şeydir baskalarını eleştirmek ... Bırak allahaskina sen evlatlarına bak.. Hilalimiz iyi olsun inşallah bir an önce...
Ama benim bir tanıdığım var cocuğu doğuştan yatalak,ve zihinsel engelli..fakat anne öyle metanetli bir Hanim ki dediği tek şey, şükürler olsun Rabb'ime bana cennete girmesi garanti olan bir evlat verdi..
Tabiki de senin durumun benim arkadasım gibi değil ama insanları takmiyor demek istediğim bu..
Benimde ayse beril 20 ye kadar saydığı halde bir türlü konuşmuyor duzgunce, bence kolayına geldigi için, cunku herseyi anlatıyor.doktorumda öyle diyor. Ama geçenlerde biri hemde salagin onde gideni ay sen bu kızı doktora götür geri kaldı bu diyor. Gel de bogma! Hahahahahahah

Gülsümcüm Rabbim hayatını kolaylaştırsın inşallah.İnsanlar çoğu zaman boş konuşurlar,ne yaşadığını en iyi sen biliyorsun kimseyi takma en azından takmamaya çalış.Bi de sen çok bilinçli ve inançlı bir annesin.Gayretlerin ,çabaların burdan bakınca inan çok güçlü duruyorsun.Rabbim gayretlerini boşa çıkarmasın inş.

Müjdecim 2 yaşında bir çocuğun konuşamaması çok doğal.İnsanlar hakikaten ilginç!

Öyle canım
Birde bu cocuk sayı sayıyor
Kendince kitap okuyor
Tüm kıyafetlerini giyip çıkarıyor fln fln
Ama millete göre geri kaldı :)
Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril :)

Öyle canım
Birde bu cocuk sayı sayıyor
Kendince kitap okuyor
Tüm kıyafetlerini giyip çıkarıyor fln fln
Ama millete göre geri kaldı :)
Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril :)

"Bence bunu diyenlerin zekasından baya bir ılerde ayse beril" doğru söze ne denir:)
Bu arada mÜjdecim sen iki kızını da sezeryanla yaptın değil mi?Kaçıncı haftalarda olmuştun sezeryanı?Ve sezeryandan sonra toparlanmaların zor oldu mu?Benim normal doğum da olabilir sezeryanda son zamanlarda yüksek tansiyon sorunu yaşıyorum da gidişata göre karar verecek doktorum.

Serra 38 de ayse beril 39 doğdu
Serrada hiç sıkıntı yasamadım ama ayse beril de biraz zorlandım 15 ay arayla olunca tabi
Bundada gelişimi iyi olursa asla bekletmicek, şimdi bile zorlanıyorum çok.. Umarım ustuste olduğu için problem olmaz
Bence doktorun nasıl yönlendiriyorsa ona karar ver canım
Ama tabiki toparlanma acısından normal gibi olmaz heralde sezeryan

Kızlar sizin sıpala nasıl uyuyor,benim ki eşşek kadar oldu hala beni yanında istiyor,elide illa göğsümde olucak çıldırıcammmmm

Kızlar sizin sıpala nasıl uyuyor,benim ki eşşek kadar oldu hala beni yanında istiyor,elide illa göğsümde olucak çıldırıcammmmm

Edacım benim kızım çok şükür artık kendi kendine uyuyor.Ama yatmadan önce muhakkak bi hikaye okumamız şart.Babası yada ben bi hikaye okuyoruz sonra yatağından kendi kendine konuşarak uyuyor.Ama geceleri çişe kalktığında muhakkak yanımıza gelmek istiyor, çoğu zaman da alıyoruz ortamıza.Son zamanlarda ısrar etmiyor inş böyle devam eder.
Benim ablamın oğluda elini annesinin göğsüne sokardı.Kızımdan bir yaş büyük hala istiyor bazen.

edacım utku da beni yanında istiyor valla sallayarak uyuttuğum günleri arar oldum hiç değilse kendime özel zamanlarım oluyordu şimdi utkuyla uyuyup utkuyla kalkıyorum yanında ben olmazsam asla uyumuyor.

semacım allah kolaylık versin senin doğuma az kaldı değil mi.

arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verin kuzuları öğlen uykysuna yatırıyor musunuz bir de kaçta yatıp kaçta kalkıyolar.

arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verin kuzuları öğlen uykysuna yatırıyor musunuz bir de kaçta yatıp kaçta kalkıyolar.

Alya Menal son bir aya kadar öğlen düzenli uyuyordu.Ama son zamanlarda öğlenleri uyumamak için direniyor.Günler kısaldığı için bazen uyutmuyorum o zaman en geç akşam 9:30 10:00 da uyuyor.Ama öğlen uyuduğu zaman akşamları uyumamakta direnebiliyor bazen,geç yatmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…