2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canlar ya ben kimsecikler yoktur diye topic e bakmaz olmıştum.çok sevindim şimdi yazılarınızı görünce.müjde face te topice gelmiyosunuz deyince bakayım dedim.semacım senin hamile olduğundan bile haberim yok canım yaaa Rabbim hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Deryacım bizde topic ölmesin diye çırpınıyoruz:)Müjde,Seher,Özlem,Eda sağolsun.Arada bi de Gül ve Gülsüm uğruyor.Ama bu aralar hamile akadaşlar çoğaldı, burda yeni bebeklerimizi de konuşuruz inşaallah.Bu arada sağol artık sonlarındayım hayırlısıyla gelir inş.Sen de iyisindir inş?2. bebek düşünüyor musun?Benim ki düşünülerek olmadı ama şimdi çok şükür diyorum:)

canım bende 15 haftalık hamileyim biz isteyerek yaptık.çünkü tunahan çok istiyordu.senin ikincisi erkek mi?müjdenin kız zannediyodum erkekmiş o da :)

arkadaşlar bir sorum olacak lütfen cevap verin kuzuları öğlen uykysuna yatırıyor musunuz bir de kaçta yatıp kaçta kalkıyolar.

Canım benim serra cogu gün okulda da uyuyor, evde olduğu zamanda uyuyor.. Evdeyken en geç 13:30 da öğle yemeği yediriyorum sonra hemen uykuya...
Ama benim kızlarım maşallah 21:30 yataktalar.. Dolayısıyla erken kalkıyorlar 7:30 - 8 gibi .. O zaman öğle uykusuna ihtiyacı oluyor iki kıziminda...

Son düzenleme:
canım bende 15 haftalık hamileyim biz isteyerek yaptık.çünkü tunahan çok istiyordu.senin ikincisi erkek mi?müjdenin kız zannediyodum erkekmiş o da :)

Tatlım Allah ne veriyorsa onu doğuruyorum :) sen istiyorsan doğururum
Bir kız daha :) hahahahahaha
Allah hayırlı evlat, Salih kullarından olacak evlat nasip etsin.. Ama kızın yeri bambaşka... Tadını alırsınız sizde inşallah.. O kadar hadis var hayırlı olduğu konusunda.. Ama küçük kafalı bazı insanlar erkek diye tutturuyor bizde gülüp geçiyoruz :) cehalet iste napicaksin :)

Deryacım hayırlı olsun.Ne güzel ya bayağı kalabalık olacaz inş.İkincisi erkek olacak ama sağlıklı olsunda Allahtan başka bişey istemiyorum.Ben çok kız takıntılı bi tipim,kızımın bir kızkardeşi olmasını çoook isterim.Kız gerçekten başka bişey.İnş Rabbim o duyguyu yaşatır sanada.Tabi hayırlısı.
Müjdecim ne yazık ki toplumumuzun çoğu kesiminde bu erkek takıntısı var beni acayip rahatsız eden bir takıntı.İlki kız olanın ikincisinin de kız olduğunu duyunca olsun olsun diyen nice insan duydum.Neye olsun! Allah kız evladı olmayan herkese versin inşallah.

Onlar yazık insanlar canım
Benim 3. Ye hamile oldugumu duyanlarda erkek olsun insallaaaahhhh diye bogurduler hahahaha
Komik seyler bunlar vallahi
Rabbim hayırlısını versin cumlemize

kızlar hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için benim de gönlüm kız istiyor ama Rabbimden hayırlısını istiyorum hayırlı olacaksa kız olsun inşallah...benim için üç kız da olsa üç erkek de olsa hiiç farketmez kız erkek önemli değil hiç..öğreneyim ilk size haber vericem:):)

Günaydın kizlarrrr
Semacim belli oldumu gunun?? Biz 12.02.2012 ye gün aldık :)
Panik halindeyim hazırlanmam gerek artık benimmmm Çok korkuyoruumm ben yaa çok gerginim vede sürekli ağlıyorum.... Ufffff (((

Deryacim bekliyoruz güzel haberlerini... Tadını çıkar vallahi ben dogum yaklaştığı için acaip stresliyimm

müjdecim çok az kalmış hadi hayırlısı ile dünyaya gelmesini nasip etsin Allahım.seni tebrik ediyorum valla çok güsel çok büyük bir cesarete sahipsin.umarım çocuklarınla hep mutlu olursun.

Günaydın kizlarrrr
Panik halindeyim hazırlanmam gerek artık benimmmm Çok korkuyoruumm ben yaa çok gerginim vede sürekli ağlıyorum.... Ufffff (((

Canım ne kadar çok stres yaparsan o kadar zor geçer doğumun,biliyosundur zaten..morelini yüksek tut güzel şeyler düşün,hayal et...

slm kızlar bende 2008 eylül annelerindenim uzuuuuuuuuuun bi zamandır giremiyorum.ama ara ara sizlerin yazılarını okuyordum.çoğu arkadaşlarımız 2. hamile doğum yapmak üzereymiş hayırlısı ile bebişleri alırsınız kucağınıza..bende şimdi 2.ye hamişim.kısmetse ağustos bebişi olcak.bundan sonra görüşürüz umarım...

Canım ne kadar çok stres yaparsan o kadar zor geçer doğumun,biliyosundur zaten..morelini yüksek tut güzel şeyler düşün,hayal et...

Edaa ben epiduralden korkuyorumm :/ genel anesteziyle olucam sanırım sezeryani.... Sen nasıl dogurmustun????
Genel olunca cocuklarımın beni öyle Aygin bayginda görmesini
İstemiyorumm :/

Hosgeldin canım dicem ama artık bu topicte hiicc kimse yok gibi maalesef
Gerçi bekliyorum burayı hep. :) ... Ben üçüncüyü dogurucam Şubat'ta inşallah... Seninde kuzu geliyormuş, saglikla alırsın inşallah kucagina

müjdecim çok az kalmış hadi hayırlısı ile dünyaya gelmesini nasip etsin Allahım.seni tebrik ediyorum valla çok güsel çok büyük bir cesarete sahipsin.umarım çocuklarınla hep mutlu olursun.

Sırf cocuklarimla degil esimlede mutlu olayım yahu :)))
Cesaret değil ki deryacim.. Spiralle hamile kalmak zaten çok beceri istedi :).... Ama ben adını söylemek istemediğim işlemi yaptırmak
İçin ameliyathaneye inecekken kocamın ayaklarıma kapanması ağlaması çok iyi bir karar vermeme neden oldu..
Zaten gobikimi sevip seni ben kurtardım diyor :)

biz de derler ya ceket atısan hamile kalanlardanmışız gibi:):)bence çok doğru olmuş eşin de senin için ne kadar doğru bir insanmış bir kere daha anlamış olmuşsundur.çok sevindim canım Allah evlatlarınla uuuzzzzuuunnn ömürler nasip etsin

müjdecim düzeltiyorum Rabbim eşinle ve elatlarınla hep mutlu etsinn.....

Günaydın kizlarrrr
Müjdecim hayırlı olsun.Benim normal doğum görünüyor son tarih 10.Ocak inşallah daha da uzamaz.Kızım bayağı geç gelmişti inş bu da geç gelmez.Sağlıklı olsun hepimizinki tabi öncelikle de hayırlısı Allahtan.Ben de hem gerginim hem de çok duygusallaşıyorum hele kızıma bakınca garip bi duygu oluyor ben de.Niyeyse O'na çok acıyorum.Allah yeni hayatımıza da çabucak alıştırsın bizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…