2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım bendee basıma ne gelecegini bilsemde yinede kızlarıma baktikca çok kötü oluyorumm ... Sezeryan olunca çok farklı tabi.. Genel anestezi birde .. Sanki uyuduktan sonra bir daha uyanmicakmisim gibi hissediyorum uffff sürekli gözlerim dolu dolu ... İnşallah güle oynaya saglikla dogururuzda bu duygusalliklarimiza güler geceriz canim

Müjdecim,Deryacım hakikaten insan eşiyle de özel vakit istiyor.Ben son zamanlarda zaten iyice boşvermiş haldeyim.Hayırlısıyla bi doğum yapsam ,şu kilolarımdan kurtulsam, çocuklarıma arada sırada bakacak birilerini bulsam,...samlar bir sürü ben de:)

selam kızlar
herkese sağlıklı mutlu huzurlu yeni yıllar diliyorum.

bizden haberler
ben hala diyetteyim. spor yapıyorum pilates filan :))
ipoş aynı büyüyor. bir kere balık yerken kılçık gözümden kaçmış o da boğazına takıldı.
ekmekle filan geçmedi acile götürdük doktor çıkardı. onun dışında önemli bişey yok.
geçen gün de saçlarını kestirdik faceden görmüşsünüzdür.
saçları hala seyrek çinko kullanıyoruz hergün. önlerinden yeni yeni saçlar çıktı.
birazda başının ortasından çıksa iyi olacak.
bu saç olayı beni çok düşündürüyor inşallah daha büyüdükçe güçlenir sıklaşır.

müjde sema seher derya hayırlı kolay doğumlar diliyorum kızlar
sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah
bende seneye düşünüyorum biraz daha kilo vereyimde :))

müjde ipek'in doğumu epidural sezeryanla oldu.
korkma hiç bişey hissetmiyorsun.
gögüs hizzasından bir perde oluyor bişey görmüyorsun.
hemen doğar doğmazda getirip gösteriyorlar.
yalnız benim sadece o bel altındaki hissizlik geçerken ağrı kesici hemen vermediler
dolayısıyla bir 15 20 dk filan kesi yerimde baya bi sızı duydum. onun dışında bi sorun olmadı.

Amin Müjdecim amin.İnşallah sağlıcakla gelsinler de bu ruh halinden kurtarsınlar bizi.

Serapcım hoşgeldin.Yoksun uzun süredir.Face te paylaşımlarını görüyorum ama.Bu arada geçmiş olsun benimki de balık çok seviyor verirken ben de korkuyorum bazen.Ne kadar dkkat etsen de olacaksa oluyor.
Bu arada hayırlısıyla bi doğum yapayım uzun süre bende rejimden çıkamıycam.Zorlu bi süreç olacak ama süt olsun bahanesiyle tatlılara saldırmayacağım inş.Bol su bol su:)
Saç seyrekliği büyüdükçe geçer saçının her yerinde çıkar takma kafana.Bi tanıdık kızının saçlarını sürekli sıfıra vuruyordu seyrek diye.Kızı şimdi büyüdü gayette güzel şimdi saçları.

semacım sağolasın canım benim
evet uzun zamandır yazmamıştım daha sık uğrayacağım artık
burada inanın hepinizi sanki yıllardır tanıyormuş görüşmüş gibi seviyorum
kuzuları yine öyle face de filan görünce hemen girip bakıyorum fotolara

saçlarıda dediğin gibi inşallah çoğalır canım

Canım ben yinede cesaret edemicem heralde.. Birde dışardan iki tane gözüküyor dikiş yeri... Bu üçüncü olucak..şimdi sen sizi oldu dedin ya, bende daha çok olucak galiba

İpek in sen saclarına nasıl çinko kullanıyorsun? Ayse beril inde sacları çok zayıf ve hiç uzamadı ..

Amin Müjdecim amin.İnşallah sağlıcakla gelsinler de bu ruh halinden kurtarsınlar bizi.

1 ay 10 gün kaldı... Nasıl geçer ki acaba zamann? :)
Bazen çok üzgün oluyorum.. Ama altın çağ başladı ya pozitif olmaya karar verdim :)

ben ipek'i cildiyeye götürmüştüm doktora
baktı saçlarına evet seyrek dedi
ama zamanla çıkar güçlenir şimdilik çok telaşlanacak bişey yok filan dedi.
kan tahlili yapacaktı sonra
aciliyeti yok canını yakmayalım eğer daha sonra tahlil filan yaptırırsanız getirin bakalım dedi.
çinko yazdı. hergün yemekten sonra içiriyorum.
birde sebamed kullan dedi şampuan için.
uzun zaman oldu gideli doktora
önlerinden çıktı saçlar daha doğrusu önlerinde ki küçük cılız tüyler güçlendi uzadı.
bir kere daha götüreceğim bakalım.
birazda başının ortaları çoğalsa iyi olacak

müjde isminiz güzelmiş canım... hayırlarla gelir inşallah muhammed emre...
canım iki tane iz var demişsin neden öyle yaptılar.. benimkini birinciyi nerden kestilerse ordan kesmişler bi tane ben de...
ben de zeynep hilali spinal anesteziyle doğurdum... benim için çok rahattı...
zaten ameliyat oldum yaklaşık 1 saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladığımda koşturmaya da başladım...
elimde bi serum şişesi bi aşağı bi yukarı koşturuyodum...
ben kesinlikle tavsiye ederim... mustafada genel anesteziydi ben günlerce narkozun etkisinden kurtulamadım...

bizim zeynep hilalin saçları da seyrek canım...
çinko işe yarıyorsa ben de kullanayım... doktora gidince bi sorayım bakalım...

Bende sebamed kullanıyorum ama çok iyi geldigini düşünmüyorum aslında... Neyse bakalım götürelim doktora gerçi bizim doktor emekli olup abd ye yerleşti doktorumuz bile yok

Bilmiyorumki canım iki tane var ama... Halbuki aynı doktor yaptı ...ben korkuyorum genel olmayandan :/

merhabalar

tüm hamilelerimizin bebekleri hayırlı olsun sağlıkla gelsin
müjdecim isminiz çok güzel Emreyi ben ilk oğlumda düşündüğüm bir isimdi Onur yerine Emre koyacaktım fakat nasip olmadı adıyla yaşasın emre paşa

ben genel anestezi ile doğum yaptım ve çok memnunum epidural nasıl bilemem ama genel iyiydi bence ben ameliyat masasına yattığımda çok sancım vardı ve dayanamıyordum hemen uyutun beni demiştim sonrasını hatırlamıyorum bile

ya bu dikiş olayı endişelendirdi şimdi beni o izden bi tane daha mı olacak acaba inşallah olmaz

bu arada herkesin yeni yılının yeni mutluluklar getirmesini dilerim

gülsüm sen nerelerdesin ya hiç göremiyorum artık seni bir ara msn ye gir de konuşalım azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…