oooooo dönürüm gelmiş hoş gelmiş safalar getirmiş efendimm msn den selamlaştık ama burdanda bi selam çakayım didim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.
yahu sen okadar taşındın ettinki şuan nerdesin hatırlamıyom istanbuldasın değilmi sen
hıcrancım bıraz gec olacak ama son mesajımdan bakınca yazını gordum ..
valla sen ıyıce karıstırdın hakkaten kaydirigubbakcemile3 ben 5 aydır aılemın yanında amasyadayım dönürüm yanı esım gıttıgınden berı..
tasıdıgımız evde annemlerın benım ev degıl... kaydirigubbakcemile3
Bu arada Gül canım daha önce Ayça dan hiç ayrı kaldın mı 1 hafta nasıl kalacaksın ayrı?
göndereyim hemen bacım.
ya bu arada bende soracaktım unuttum kız nasıl gönderecen çocuğu özlemiyecekmisin nasıl dayancan seni geçtim ayçoş nasıl durucakkii:uhm: inşallah huysuzluk etmez benimk 1-2 saat bile mecbur kalınca babasına bile kan kusturuyor bazen ananede bırakmıştım bir seferinde hastaneye gitmiştim anamı ağlattı dedi annemmkaydirigubbakcemile3 anneee babbaaa diye ağlamış kap aç diyekaydirigubbakcemile3
gülcum ben kesdım memeden çok şükür korktugum kadar zor değilmiş canım bende evde tekım süreklı dıpdibeyız bugun 12 gun oldu çok ukur bı sıkıntımız yok:)
hem nasıl dayancan 1 hafta kıss ..
ay bu ayçaya bak pamuk piresnses olmuş beyaz beyaz kürkunu yesınler senın bıcırık kız...opuyorumnanaktan
gül teşekkürler hayatım ölemi bizi çakmıyo mu sanıyon fransızcadan...lülülülülülükaydirigubbakcemile3
gül geçen dedınya kayın valıdem begenmemiş oraları diye bende eşime anlatıyorum aksam işte gül ün kayınvalıdesi cezaire gelmiş beğenmemiş buraları falan filan anlattım eşimde bı guzel dınledı neden gelmişfalan dıye sordu sonra demesınmı
hayatım gül kim hangi arkadaşın ben hatırlayamadım,kafamçokkarıştı bendekı samımıyete bak kaydirigubbakcemile3sonra anlattım kkdan gül diye...
okadar çok kk de zaman geçiriyorum kı hepinızle içli dışlı olduk güzel paylaşımlarımız oldu bebişlerımızı beraber buyuttuk hicran gibi bende düşünmedım değil biz bu beişlerın sınavlarını okul heyecan larını aşklarını da paylasırız inşallah....:Saruboceq:a.s.
gülcum ben kesdım memeden çok şükür korktugum kadar zor değilmiş canım bende evde tekım süreklı dıpdibeyız bugun 12 gun oldu çok ukur bı sıkıntımız yok:)
hem nasıl dayancan 1 hafta kıss ..
ay bu ayçaya bak pamuk piresnses olmuş beyaz beyaz kürkunu yesınler senın bıcırık kız...opuyorumnanaktan
gül teşekkürler hayatım ölemi bizi çakmıyo mu sanıyon fransızcadan...lülülülülülükaydirigubbakcemile3
gül geçen dedınya kayın valıdem begenmemiş oraları diye bende eşime anlatıyorum aksam işte gül ün kayınvalıdesi cezaire gelmiş beğenmemiş buraları falan filan anlattım eşimde bı guzel dınledı neden gelmişfalan dıye sordu sonra demesınmı
hayatım gül kim hangi arkadaşın ben hatırlayamadım,kafamçokkarıştı bendekı samımıyete bak kaydirigubbakcemile3sonra anlattım kkdan gül diye...
okadar çok kk de zaman geçiriyorum kı hepinızle içli dışlı olduk güzel paylaşımlarımız oldu bebişlerımızı beraber buyuttuk hicran gibi bende düşünmedım değil biz bu beişlerın sınavlarını okul heyecan larını aşklarını da paylasırız inşallah....:Saruboceq:a.s.
hicrancım maşallah hakikaten gözlerini çıkarmış çok yakışmış çukurçeneli güzelkızıma:)..ama aynaya bakışı pek bi manalı:))ayy ben bunların totosunu yerim allahın bıdıkları adam olduda aynalarda kendilerini beğeniyolarr
gülcüm annen kedimi almış:))yav ne tatlı şu analar..neleri düşünürler..bizde onlar kadar olabilcekmiyiz işallah oluruz..hadi hayırlısı bakalım bi hafta onlarda sevinsin hepberaber...
benim kanapeyle özdeşleşmiş koca taklidi yapan şahsım çoktan nalları dikti:)şuesnada pirelerle poker oynuyodur..ismet kuduruğu akşamüstü 6ya kadar uyudugundan beni komaya sokmadan uyumicek gibi duruyo..ev her akşam bomba düşmüş gibi oluyo..yarın bende tatile gitmek istiyorum..bavul toplamak ıstıyorum...kim toplarsa ne yaparsa yapsın bananeee ben yoruldum beyaa
duygucum bende gördüm bende:)aynı model bendede var:)zaten mutfakta hep birlikteyiz..o plastık sepetler ıvır zıvırlar çekmeceler,benım çamaşır çorap kutularım babasının kravatları hergun düzenli olarak tırtıklanıyo:)semanın dediği gibi çok mahsun çıkmış paşam..allahım bağışlasın duygucum ya..yavrupaşamın herhali çok güzel...bir doğurdun pir doğurdun:)bigün kısmet olur işallah bu iki çakırı biraraya getirmek..
aytencim ben yazarken sende yazmışsın görmedim canım evt yemeyen bebeklerin sayısı baya fazla. bugün eşime supravit alıp gel dedim iştah açıyormuş bakalım deneyeyim ne olacak.
deryacım geçmiş olsun canım ben kaçırdım sanırım sizde kaza atlatmışsınız Allah korumuş.
yarın dr götürücem ceylini hem muayene olalım hem ıge testimii yapalım artık bu kız durmuyor ha iiyileşecek ha düzelecek dedikçe testi yapamıyoruz bakalım dr yarın ne diyecek .bu arada alerji testi için cerrahpaşaya götürücem randevu aldım
aslıcım canımbenım gözünaydın anacıgın gelmiş..bol bol sevişin ozanında alıp aranıza cok tatlı oluyo:)..
amin aslıcım...
edacım bi virüs geziniyo resmen..özellikle boğaz bölgesi enteresan ben bogazlarımın agrıdıgını bılmedım bu yaşıma kadar..ama bi ifrazat ve acıma var benımde..domuzgrıbı aısı oldum ama 4haftaya anca koruyacak..ısmetıde yaptırdım ama ıkı doz gerekıyo bebeklere,ıkıncısını bu burun akıntısından ötürü yapmadılar,drumuzda tek doz yeter ona dedi..yani bişekilde bence çogumuz domuzgrıbı geçirdik veya geçiriyoruz..yavrunun gidişatını en iyi sen anlarsın bu öküsürüğü üşütmeylede alakalı olabılır..bi burun 10 gundur koyu kıvamlı akarmııı...ve hiç ateşimiz çıkmadı....babamızda üşüttü..ve akabınde astımı azdı cunkı adamın soguga alerjısı var...zincirleme gidiyoruz..ismetin öküsürüğü olur olmaz benı ara dedi drumuz..antıbıyotıkde vermedı..korkuyorum..beklıyorum geçsin dıye..
umutçum bizde yarın gidiyoruz ıge testine bakalım bizimki ne çıkacak inş hayırlı sonuçlar alırız .ama bizim cilt problemimiz hep var doğduğundan beri yanaklar al al oluyor ense sırt kol omuzlara doğru hep kaşınıyor ceylin kızarıklık oluyor bazı yiyeceklerde belli ama başkaca ne var bilemiyoruz bakalım öğrencez inşallah.ama yüzüz çok kötü ya hep pütür pütür öpmeye bile kıyamıyoruz daha da kötü olcak diye ama ablası vakumluyo hepopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bide zyrtec bizde kullanıyoruz aa o ilacı uzun süre kullanımda bazı yan etkileri oluyormuş senin dr ne dedi bu konuda bişii demedimi ceylin onu verdiğim zaman iştah tamamen gidiyor nerdeyse ve midesi bulanıyo öğk lüyor yemek döneminde ama ilacı kesince geçiyor o nedenle fazlaca kullanamıyoruz biz zyrtec idr yarın ne diyecek merak ediyom gerçi testte 1 haftaya çıkıyormuş 1 hafta daha merakta kalıcaz yanee
Ozan Egeyede bu testten yaptırtsam iyi olacak sanırım drumuza bir dahaki gidişimizde söyleyeyim. Ben öksürük şurupu olarak hydrlin ve sekrol verdim balgamını iyice söktürüyor başlarda öksürügü artıyor ama 4-5 gün sonra balgamı attıgı için düzeliyor canım.
ama deryanında dedigi gibi bende öksürük için bazen ilaç kullanmamak için bal limon ve zencefili karıştırıp veriyor.
Aytencimm hiç sorma canım bende seninle aynıyımm ozan ege artık yemiyor peşinde dolanıyorum ki hiç istemedigim birşey ama yesin diye ne yapayım. zorla birşeyler tıkıştırabilirsem ne mutlu bana.
Umutcum Allah kolaylık versin güzelimm Allah'ım saglık versin.
Herkese günaydın güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. a.s.
Edacım ventolinin sprayi vardı astım bronşit için ama şurubunu hiç bilmiyorum ben.Geçmiş olsun Bora'ya Allah şifa versin canım..
mevlüdecim allah iyiliğini versin emi:)fasın kaplumbaalarının footosu cıktı cıka cıka:))ben tazecık bı anniş ve yavrusuna şartlanmışken:)mevludecım ıge testı bebeklerın alerjı testı..bence alpede yaptırabılırsın rutın kansayımı yapılacak ya o esnada onuda yaptır..bildiğim kadarıyla sınırı 60 ..60 ın üstü olursa alerjı var demek oluyor sanıyorum..bızim 21 cıktı yanı görünen bişi yok ama 4 yaşa kadar kesınlık kazanan bı durumda yok ...
edacım canımbenım...serkan ardaya çok üzüldüm..bu işler genetik sanıyorum edacım ve bundan kaçış yok buyuzden...hele bide açık tenlilerde cilt vb hassasıyetler daha çok...bende pipet,küçük kupa hepsını denıyorum eksıkolma edacım..o mutlulugu bılmezmıyım vallahı tüm günümün modu onun yeme mıktarıyla alakalı..normal yemişsek bir tabağı keyfım yerınde..mısal bu sabah yıne hiiçbişi yemedık...ayrı verıyorum olmuyo karıştırıyorum olmuyo şuesanda masanın ustunde ıkı farklı karışım duruyo..bende bıraktım beklıyorum..uykusunun gelmesıne yakın hurma tereyağı bal kuruüzüm muz allah ne verdıyse blendrlayıp sütle içiriyorum..napiim...birde balıkyağını hergun verıyorum..balıkyağı alerjılerede iyi gelen bişiymiş..alerjık ciltleri ovarlarmış balıgın yağıyla falan...testten anladıgım kadarıyla 60 ın ustundeyse kandakı ıge alerjık durum var oluyo..bıızm 21 ..dr yok ama 3 yaşına kadar yınede tedbırlı olalım zyrtece devam dedi..drunuzu deiştirdiniz sanırım..işallah bu iyiye benzıyo edacım..dr okadar onemlıki..bebeklerimizin geleceği neredeyse iyi doktorların elınde..çunkı bılemıyoruz nereye kadar neyı bılıcez..ve dedıgın gibi keçi daha az alerjık dıye bişi yokmuş malesef..keçi peynırıde yapmış olabılır,sonra ev akarları denıyo bu tozdur parfumdur bunlara hassasıyeti olabilir yani şuan bizim tedbırden başka yapabılıcegımız bişi yok..
edacım öksürük için ben zencefil bal limon veriyorum çok iyi geliyor...
edacım gözde bana aktivan diye bir şurup var onu tavsiye etmişti şak diye kesti demişti.
günaydın arkadaşlar
dun geçmişe baktım aksam yazmaya fırsatım kalmadan alp geldi başıma sağolsun...
ipoş duzelmedımı daha serapcım geçmiş olsun...
duygucum ege yede geçmiş olsun kaşla göz arası işte oluyo ble kazalar insanın aklına gelmiycek seyler oluyo ilkmiş son olur inş...
eda nasılsın ne yaptın gitmıycekmisin eşineın yanına....
umutcum testten bahsetmişsin ama ben anlamadım ne testı önemli mi her bebege yapılmasımı gerekıyo yoksa alerjı falan mı?
cumartesı gunu alp in biberonu kırıldı. eşime gelırken al demiştim oda geç kalınca eczane kapanmış bende çıkamadım o geceyı uykusuz geçirdık resmen evdekı diğer biberonu emmedı paşam.. dun kahvaltıdan sonra attık kendımızı dışarı alpe 2 tane biberon aldık gezdırdık hava da güzeldi eve geç geldık....
şimdide yenı kalktık alp keyıf yapıyo bende bir bakayım dedım.
kahvaltı ve ortalıgı topladıktan sonra görüşürüz..
Umutcum gece gece ne güldüm canım yazına Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın bende tatil istiyorumm. :lepi:hicrancım maşallah hakikaten gözlerini çıkarmış çok yakışmış çukurçeneli güzelkızıma:)..ama aynaya bakışı pek bi manalı:))ayy ben bunların totosunu yerim allahın bıdıkları adam olduda aynalarda kendilerini beğeniyolarr
gülcüm annen kedimi almış:))yav ne tatlı şu analar..neleri düşünürler..bizde onlar kadar olabilcekmiyiz işallah oluruz..hadi hayırlısı bakalım bi hafta onlarda sevinsin hepberaber...
benim kanapeyle özdeşleşmiş koca taklidi yapan şahsım çoktan nalları dikti:)şuesnada pirelerle poker oynuyodur..ismet kuduruğu akşamüstü 6ya kadar uyudugundan beni komaya sokmadan uyumicek gibi duruyo..ev her akşam bomba düşmüş gibi oluyo..yarın bende tatile gitmek istiyorum..bavul toplamak ıstıyorum...kim toplarsa ne yaparsa yapsın bananeee ben yoruldum beyaa
sağol umutçum evet gözleri pek bi hoş oldu maşallah kuşumun.
aynayla aramızda çok iyi ne giysek hemen ilk iş gidip kontrol ediyoruz kız olunca böle oluyorlar herhaldekaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin emi pirelerkaydirigubbakcemile3 benimkide ceylin ile boğuşuyor şuan.ben mutfağı topladım çantamızı hazırlıcam kıyafetlerimizi hazırlıcam sabahtan kahvaltı edip çıkcaz dr gitcez ordan belki ananemize bi ce eee yaparıkk
şu tatil işi süpper olur valla bende istiyomm yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?