2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Duygucum Ege ne kadar mazlum duruyor çok da sevimli maşallah.
Bu arada gerçekten insan bazı şeyleri atlıyor bilerek değil tabi unutmak ya da gözden kaçırmak...
Deryacım geçmiş olsun Allah korumuş.Benim kızım da kanepe tepelerinden,sandalyelerden hiç inmiyor.Bi de geçen gün kuzenlerini yatak üstünde hop hop diye zıplarken gördü.Şimdi nereye çıksa zıplıyor.Bi gün kafa gidecek diye ödüm patlıyor.

hıcrancım bıraz gec olacak ama son mesajımdan bakınca yazını gordum ..
valla sen ıyıce karıstırdın hakkaten kaydirigubbakcemile3 ben 5 aydır aılemın yanında amasyadayım dönürüm yanı esım gıttıgınden berı..
tasıdıgımız evde annemlerın benım ev degıl... kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

anana gitiğini biliordum ama döndün sandım kız burda başka eve taşındın sandım :kedi:.naparsın geçmişii artık eskisi kadar sık okuyamıyorum malumm zıpırım yüzünden kaydirigubbakcemile3

Bu arada Gül canım daha önce Ayça dan hiç ayrı kaldın mı 1 hafta nasıl kalacaksın ayrı?

Kızlar valla ben de çoook düşündüm ama üstümde öyle bir baskı var ki siz olsanız çoktan yollardınız şimdiye kadar,hergün kaç kere tel.konuşup babasına ayrı bana ayrı yalvarıyorlar Ayça tam gurbet çocuğu,doğduğundan beri özlenen bebek,teyzeleri,hele hiç dayanamıyorlar ben de onlara dayanamıyorum,yollicam tamam dedim yani 1 hafta sonra ben de gidecem yanına 1 hafta bile onlara bayram yani.
Ayça için hiç endişe etmiyorum benden iyi bakacak ilgilenek 3 kadın var orda.Beni arayacağını sanmıyorum.Hareket,gezme,oyun hepsinin alasını yaptırırlar.
Ayça kedileri seviyor diye annem yavru kedi almış eve düşünün,nefret eder hayvanlardan normalde,alıştırıyormuş Ayça gelecek diye:asigim:
Ama ben zor dayanırım gibi geliyor gerçektende.1 hafta spor+fx15+diyet yapacam ben de bakalım nasıl olacak.Biraz kendimi dinleyeyim.Benim aklım ayça da kalmaz,ama çoook özlerim.
Kardeşim dalga geçiyor abla sen komşunun kızını ,hani Ayçayı döven kızı alıp alıp eve getirir emzirirmişin,uyuturmuşun falan diyor.sırnaşık şey

Mevlüde öyle valla bizimkiler hiç beğenmemişler.Kaynım da sözleşmesini bozdu yarın kesin dönüş yapıyor,Allah sizi de kurtarsın ama tabi benim kaynım bekar,evli olunca daha kolay oluyodur alışmak,eve gelince sonuçta kafasını dağıtıyodur eşin.Bizimki baya bunaldıydı.Hayırlısı artık..

Betüüllll vuslata ne kalmış şunun şurasında...
Sağ salim kavuşun inşallah canım benim...turkbayragi

Mevlüdecim bi mukabele hayatım aynen ben degerçek arkidişleerim gibi anlatıyorum sizi
yani gerçeksiniz ama görüşmüyoz ya...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 bende o kadar anlatıyom ki eşime bazı olayları vssr .hatta bişii olunca git sor kızlara nolmuş onlar napmış diye soruyor hemen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ceyline dün atkı bere aldım taktım az önce baktı aynadan bide nasıl seviniyor zilli resmen yeni bişii alındığının farkında artık seçiyor cadıı
yeşilde ne yakışıyor minik kuşuma

[.jpg[/IMG]

Son düzenleme:
Bende resim koydum Egenin ama gören olmamış Semadan başka:)Semacım teşekkür ederizopuyorumnanaktan
Ezel bitti ben mutfağı toplayım görüşürüz...

hicrancım maşallah hakikaten gözlerini çıkarmış çok yakışmış çukurçeneli güzelkızıma:)..ama aynaya bakışı pek bi manalı:))ayy ben bunların totosunu yerim allahın bıdıkları adam olduda aynalarda kendilerini beğeniyolarr

gülcüm annen kedimi almış:))yav ne tatlı şu analar..neleri düşünürler..bizde onlar kadar olabilcekmiyiz işallah oluruz..hadi hayırlısı bakalım bi hafta onlarda sevinsin hepberaber...

benim kanapeyle özdeşleşmiş koca taklidi yapan şahsım çoktan nalları dikti:)şuesnada pirelerle poker oynuyodur..ismet kuduruğu akşamüstü 6ya kadar uyudugundan beni komaya sokmadan uyumicek gibi duruyo..ev her akşam bomba düşmüş gibi oluyo..yarın bende tatile gitmek istiyorum..bavul toplamak ıstıyorum...kim toplarsa ne yaparsa yapsın bananeee ben yoruldum beyaa

duygucum bende gördüm bende:)aynı model bendede var:)zaten mutfakta hep birlikteyiz..o plastık sepetler ıvır zıvırlar çekmeceler,benım çamaşır çorap kutularım babasının kravatları hergun düzenli olarak tırtıklanıyo:)semanın dediği gibi çok mahsun çıkmış paşam..allahım bağışlasın duygucum ya..yavrupaşamın herhali çok güzel...bir doğurdun pir doğurdun:)bigün kısmet olur işallah bu iki çakırı biraraya getirmek..

sağol umutçum evet gözleri pek bi hoş oldu maşallah kuşumun.
aynayla aramızda çok iyi ne giysek hemen ilk iş gidip kontrol ediyoruz kız olunca böle oluyorlar herhaldekaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin emi pirelerkaydirigubbakcemile3 benimkide ceylin ile boğuşuyor şuan.ben mutfağı topladım çantamızı hazırlıcam kıyafetlerimizi hazırlıcam sabahtan kahvaltı edip çıkcaz dr gitcez ordan belki ananemize bi ce eee yaparıkk

şu tatil işi süpper olur valla bende istiyomm yaaaaa

bende gördümm blendır bunlar blendır valla çok güzel harmanlıyorlar herşeyiikaydirigubbakcemile3 ben makineyi boşaltırken gene geldi az önce benimki veyardım etti ama makinenin içinede girmeye çalışıyor korkuyomda bi yandan içine düşer diye habire çekmeceyi iteliyom içeri içeri illa tabağı alıp vercek aall aaaall diyee

Canım süpraviti bende duymuştum ama dr.umuz tavsiye etmedi,ileride psikolojik sorunlar yapabiliyormuş onun yerine vitamin versen daha iyi süpravit ilaç sonuçta...

Canım alerji testi için şu an çok erken bildiğim kadarıyla..Hem dr.umuz söyledi hemde bu konularda deneyimli olan ablam..Doğru sonuç vermiyormuş 3-4 yaşına kadar bekleniliyor neye alerjisi olup olmadığına o zaman bakılıyor şimdi yapılabilen anca kanda bakılan ıge testi..tabii sen yinede araştır...

Ya sorma Allah beterinden korusun ama şu sonbahar başladı başlayalı bir virüs aldı başını gidiyor her dr.a gidişimizde viral bir enf. var diyor boğazlarında..Ailede birisinin bitince diğerine bulaşıyor sonra diğeriniee vs.. kurtuluş yok galiba...

Bugün dr.a gittik viral enf. dedi nezle gibi, ilaç filan da vermedi sadece ventolin verdi..Şuan için sadece bekleyeceğiz , ateş vs.. başlarsa getir tekrar dedi..
Bi yandan mantıklı ama bir yandanda kafam karıştı daha öncede böyle olmuştu sonra bronşit oldu yavrum üç gün iğne yedi yine aynısı olursa diye korkuyorum...

Gerçi nezle,grip için verilen ilaçların faydası pek olmuyormuş...
Yani nezle,gripin bi sonraki ihtimali olan bronşit vs.. hastalıkları engellemezmiş ilaçlar..
Ben kendim için dr.a gittiğimde o da aynısını söylemişti ama o zaman bu gibi durumlarda ilaç yazan dr.lar niye yazıyor...

Kızlar çocuklarınız soğuk algınlığı,grip yada viral enfeks. geçirdiği zaman dr.unuz ne gibi ilaçlar vermişti hatırlıyormusunuz?

Canım seni çapaya dr.unuz mu yönlendirdi ?

Edacım ventolinin sprayi vardı astım bronşit için ama şurubunu hiç bilmiyorum ben.Geçmiş olsun Bora'ya Allah şifa versin canım..

Teşekkür ederim,saolun kızlar....

Canım Serkan Arda değil Ablası görmüştün galiba 13 senedir çekiyor yavrucak,çapada test yaptırdılar ota poka her bir şeye alerjisi çıktı yavrunun...
Dediğin gibi genetik bizim iki dedemizde de var..

Bu arada bizim dr. cevizi sütü balı alerjen şeyleri kestirdi bir dönem vermeyeceğimm ama nereye kadarrr( ılacıda bugün kullanmaya başladımm tek kullanımlık küçük paketler içinde toz...Meyva pürelerine karşıtırıyorsun..
Bayağı pahalı bir ilaç 60-70 küsürlerde ssk karşılıyor...

edacım öksürük için ben zencefil bal limon veriyorum çok iyi geliyor...

edacım gözde bana aktivan diye bir şurup var onu tavsiye etmişti şak diye kesti demişti.

a.s.Teşekkürlerr kızlar...Deneyeceğimm ınşallah iyi gelir...

Canım yılbaşından sonra giteyi düşünüyorum,hastalıığmız çıktığı için geçene kadar burdayız...Zaten hiç bir hevesimde kalmadı...

Tüm bebişlerimize Maşallah,çok tatlılar yaa...
Deryacım geçmiş olsun...

Ayy ne çok yazmışım yaaa..
Unutmadann üzüm çekirdeğ tozu bağışıklığa iyi geliyormuşşş

Son düzenleme:
Umutcum gece gece ne güldüm canım yazına Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın bende tatil istiyorumm. :lepi:

Hicrancımm kızımız güle güle giysin taksın atkı ve beresini gerçekten yeşil pek bi güzel yakışmış çokta manalı bakmış bilmiş kızımız.
Kızlarımız çok can yakacaga benziyorlarr.
Duygucumm bende gördüm Ege paşamızı çok güzel çıkmış maşallah kızlara bende katılıyorum pek mahsun bakıyor ama o bakışın altında acaba ne yapsamda nasıl karıştırsam ifadesi var gibi sanki. kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin.

Umut yazmayı unutmuşumm tabi diğer Arkadaşlar içinde söylüyorumm...
Geçenlerde yazmıştım zaten su çiçeği aşısı ateş yaptımı diye..
Meğer ateşlenmesinin nedeni aşı yapılırkenn hastaymışş viral enf. varmış...
Aşının bir gün sonrası 39.5 derece ateşle hastanelere gittik kan idrar aldılar ateşnin nedenini bulmak içinn..
Dikkat edinn en ufacık bir burun akıntısında bile yaptırmayınn...

Edacım eşim alamamış geç çıktı için tşk ederim. bizim vitaminlerimiz var aslında evde balık yagı ve çinko var. veriyorum ama bazen faydası var gibi bazende olmuyor gibi olmadı dedigin gibi onları düzenli vermeye devam edeyim.
canım viral enfeksiyon nedir hiçbir bilgim yok kusuruma bakma canım mazur gör duymadım açıkçası drumuzda hiç öyle birşey söylemedi. biz grib oldugumuzda eger antibiyotik verirse Augmentin verdi. dogdugumuzdan beri kullandıgımız ilaçlar şöyle peditus, hyrdlin, sekrol,actifed, vitamin olarakta nutri-zinc ve zincomega verd canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…